This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

2010. október 31., vasárnap

A fogantatás csodája


Nehezen értettem meg: magam gátolom a kisbabám megszületését!

Az ide kapcsolódó történetem azzal kezdődött, hogy 2007-ben elhatároztuk a párommal: itt az idő, kisbabát szeretnénk. Mindketten keményen dolgoztunk, megvolt a házunk, a biztos egzisztenciánk, most már igazán szülők lehetünk. Fél év alatt kismama lettem, de először az derült ki, hogy elvetéltem, majd pedig egy éjszaka mentő vitt be a kórházba és azonnali műtéttel eltávolították az egyik petefészkem, mert nem elvetéltem, hanem méhen kívüli terhes voltam és már az életem is veszélyben forgott. Először lazán kezeltem a dolgot, alig vártam, hogy a műtét után visszamehessek dolgozni. Persze ahogy letelt a szükséges idő, újból próbálkoztunk a kisbabával, de valahogy minden hónapban úgy alakult, hogy belázasodtam, lebetegedtem, megfájdult a derekam, szóval az ovulációs napokon mindig rosszul voltam.

Az események sodrásával egyre mélyebbre kerültem a spirituális világba. Sok helyen jártam, mindent kipróbáltam, de nem hoztak eredményt. Mígnem eljutottam egy oldásra Vikihez és Mártikához. Az oldásom annyira meghatározó és megdöbbentő volt, hogy azt gondoltam, képzeltem az egészet. Nem vagyok túl vizuális típus, de itt nagyon színes és élénk képekben láttam egy olyan előző életemet, ami nagyon mozgalmas, izgalmas volt, és ahol nagyon fontos feladatot kaptam. Annyira fontosat, hogy szinte az egész világ megmentése a kezembe került. Nem hittem benne. De amikor a titkos recept helyszínéül az utazás során egy addig soha nem hallott, világvégi települést jelöltem meg, és utána itthon megnéztem a googleearth-be, azonnal tudtam, hogy ez nem képzelődés. Mégsem tudtuk  megfejteni, hogy ez hogyan kapcsolódhat a fogantatáshoz.

Aztán időközben orvosilag kiderült, hogy a másik petevezetékem annyira el van záródva, hogy teljesen kizárt a természetes úton létrejövő megtermékenyülés. Ez aztán jól hazavágott. A férjemmel elkezdtünk lobmikbébi programon gondolkodni, de közben a „véletlenek” egy másik oldásra sodortak, ahol szintén előjött a világ megmentésével kapcsolatos életem. Vikivel és Mártikával átbeszéltük, és tudtam, hogy nem sok idő és meg fogom érteni. Elmentem az egyéni karmikus programok oldására. A köztes létben voltam oldás közben és éppen kinyilatkoztattam, hogy én nem jövök a Földre, mert nem tudom elvégezni a nekem szánt óriási feladatot. Ellentmondást nem tűrő hang közölte, hogy „el tudod végezni és el is fogod végezni, most leszületsz”. Ha nem lett volna ez első utazásom, nem hittem volna el, hogy ez tényleg velem történik. Ezen az oldáson szakadt át a gát: tudat alatt azt gondoltam, hogy a gyermekem sem akar megszületni, és ezzel én magam akadályoztam az ő útját. Másnap (természetes úton) teherbe estem és azóta nagyon boldogok vagyunk a csodálatos kisfiunkkal.

Az még hozzátartozik a történethez, hogy a sikeres oldásomat követő 3. héten elmentem egy lányhoz, aki leendő anyákat és leszületendő baba-lelkeket hoz össze és ő könnyedén közölte velem, hogy nem érti mit keresek itt, mert terhes vagyok. Minden rendben a magzattal, már megtapadt a méhemben és pár nap múlva csinálhatok egy terhességi tesztet. A férjem elég bután nézett, hogy tesztet csinálok, amikor az orvosok megmondták, hogy nem lehet babánk, de aztán ő is nagyon meglepődött, amikor a teszt pozitív lett. A 4. teszt után kezdtük elhinni, hogy tényleg sikerült!

Az orvosok szerint van tudományos magyarázat arra, hogy a meddőség megállapítása után pár hónappal hogyan jött létre egy pici élet, de amit átéltem töröl minden orvosi tudományosságot!

A történetem ezzel nem zárul le, hiszen a baba álmunk megvalósult, de a fontos feladat elvégzése még hátravan, és továbbra sem tudom, hogy hogyan kell megoldanom. De az legalább már megvan, hogy hova fordulhatok iránymutatásért! 

Edina, 33 év
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Életfeladatot és küldetést találni, s ezáltal önmagunkat


A legjobb barátnőm által kerültem egy teremtéssel foglalkozó weboldalra kb 6 hónapja, és azóta rendszeres olvasója vagyok többek között az előző életes oldalnak is. Megígértem magamnak hogy akkor regisztrálok, ha lesz valami érdemleges, amit el tudok mesélni. Ez mostanra következett be. Élvezettel olvastam az élménybeszámolókat, és be kell valljam, kicsit meseszerű, de nagyon izgalmasak voltak a történetek. Állandóan ott motoszkált bennem, hogy vajon ezek valós dolgok-e, vagy csak képzelődik az ember. És ha valós, vajon én is képes vagyok rá? Szívesen meglátogattam volna Vikit, de én Bécsben élek, így hamar letettem róla. Gondoltam, ha majd valóban szükségszerű lesz, bevonzok egy terapeutát. Aztán elkezdtem Viki blog oldalát olvasni, szinte függője lettem. 

Június elején összedőlt az életünk. A férjem munkahelyét megszüntették, engem meg egyszerűen eltanácsoltak a munkahelyemről. Egy viszonylag jó élethez vagyunk szokva, osztrák viszonylatban is. Tipikus luxusrabszolgák voltunk vállalati autókkal, vállalati telefonnal. Azt az életet éltük, amit sokan szeretnének. Igen ám, csak sokszor a legbiztosabbnak tűnő állások a legbizonytalanabbak. Nem csoda, ha állásnak hívják, mert haladni nem igazán lehet vele. 

Annyira összetörtem, mint életembe még soha. Pont most, itt, családalapítás előtt... Nagyon mérges voltam az egész világra. Aztán elgondolkodtam, hogy vajon miért történt ez az egész. De sehogysem tudtam rájönni. Rengeteget segítettek Viki írásai.

Ekkor éreztem aktualitását, hogy kipróbáljam az oldást. Bármit megtettem volna, hogy megértsem, miért történik az egész, és mi a megoldás erre az élethelyzetre. Elsőként családi blokkoldásra sikerült eljutni. 

Nagyon izgalmas volt az első oldás. Sokkal többet adott, mint valaha reméltem volna. Csodás volt az egész. Rengeteget megértettem arról mit is tápláltak belém gyerekkoromban.  Szembetalálkozni a gyermekkori énemmel, nagyon megható volt. Elesett volt és magányos. Sírtam. A végére tudtam, hogy haza kell költöznünk. Szerencsére a párom is hitt ebben. 

A meglepetés itthon ért. 2 hétig anyukáméknál laktunk, majd a párom keresztanyjáék váratlanul felajánlották a házukat, míg nem tudunk venni sajátot. Éreztem, beindultak a dolgok. A családi oldás hatékony volt nagyon. 

Pár nap mulva éppen a Westendben ebédeltünk, amit soha nem szoktam. Egy idősebb hölgy ült a szomszéd asztalnál, én pedig épp az elmúlt eseményeken gondolkodtam, amikor észrevettem, hogy nagyon néz. Rámosolyogtam, és odaszólt nekem a néni: "Kedvesem magam biztos királynő volt előző életében". Egyből felcsillant a szemem. Kérdeztem a nénit, hogy látja-e ezt. De azt válaszolta, hogy a testtartásomból gondolja, de hisz az ilyesmiben. Én ezt akkor is egyfajta jelnek vettem, és közel 2 órát beszélgettünk. Elmeséltem neki az esetem, és azt, hogy azt érzem, a szépséggel kellene foglalkoznom, de elképzelésem sincs, hogyan állhatnék ennek neki. Azt mondta a néni, lehet hogy tud nekem segíteni. 

Telefonszámot cseréltünk, és 2 napra rá kaptam egy hívást. A néni lánya keresett meg, hogy édesanyja beajánlott engem, ő rendezvényszervező, és havi 1 hétvégére, mikor ennek a cégnek szerveznek, oda mehetnék sminkelni, meg öltözési tippeket adni. Mondtam, hogy ennek nagyon örülök, de nem értek egyikhez sem, az a gondom. Azt mondta a hölgy, bízik az édesanyjába, találkozzunk. Ez megtörtént, és első rámnézésre azt mondta, jó leszek, de azért nézzük meg, mit tudok. Gondolom kitaláltátok, mi következett. SZERZŐDTETTEK! A fodrász fiú elmondta, hogy előttem már kb 20-an akartak ide bekerülni. Alig tértem magamhoz. Többet keresek kb 2-szer heti 2 nap munkával, mint egy átlag munkahelyen keresnék. Kezdetnek nem rossz. Rengeteg időm marad magamra, járok oldásokra, rakosgatom magam össze. Sokkal nyugodtabb vagyok, nem aggódom semmin, a párkapcsolatom is sokkal jobb. 

A páromnak 2 hónapja volt osztálytalálkozója és a gyerekkori legjobb barátja egy rockbandába játszik. Azóta nekik ir szöveget. 

És amiért úgy döntöttem, hogy ezt leírom nektek, az pedig az, hogy egy hete tudtuk meg, hogy kismama vagyok. Annyira de annyira boldogok vagyunk!!! Évek óta akarunk babát, de valahogy nem jött össze. Most segítséget kaptam ebben is, és ahogy megteremtettük a körülményeket és rátaláltunk a feladatunkra, nem voltam már olyan stresszes, egyből jött a baba is. 

Így változott meg pár hét alatt az életem, és lettem egy befásult luxusrobotból egy boldog, elégedett nő. 

Már látom, hogy a lehetőségek mindenkinek bekopogtatnak az ajtaján, de be kell engednünk őket. És ha akarjuk, a mai válságos időben is lehet munkahelyet találni. Ha nem a kifogásokat keressük, hanem teszünk a dolgokért, a boldogság bekopogtat az ajtónkon! 


Csodálatos év végét kívánok nektek is! Mariann, 29 éves
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


2010. október 30., szombat

Kristálygyermekek

Kép: pinterest.com


"Most arról a szerződésről szeretnénk beszélni, amelyet a családban élő gyermekek kötnek szüleikkel lelki szinten, mielőtt a bolygóra inkarnálódnának, és pont abba az adott családba.


A szülő és a gyermek közti szerződés

Mielőtt egy lélek leszületne a Földre, egy olyan helyet és családot választ magának, ami a legjobban megfelel spirituális növekedési és fejlődési igényének. Biztosak lehettek abban, hogy gyermeketek azért választott titeket, mert ti alkalmasak vagytok arra, hogy általatok fejlődjön, valamint ti általa, ugyanis a lelki szerződések természetüknél fogva mindig kölcsönösek.

A szülő vállalja, hogy a fiatal testbe leszülető gyermeket gondozza, megvédi és ellátja azokkal a képességekkel, melyek szükségesek ahhoz, hogy életben maradjon a fizikai síkon. A szülő vállalja azt is, hogy támogatja azoknak a képességeknek és tehetségeknek a kifejlesztését, amik a gyermek spirituális küldetésének részei a bolygón.

A gyermek viszonzásképp vállalja, hogy segíti szülei tudatosságának a növelését azáltal, hogy egy magasabb rezgésszinű és mélyebb bölcsességgel rendelkező lélekkel élnek együtt. Ez az evolúció természetes útja, ahol a gyermek lelke az evolúciós spirálnak mindig egy magasabb szintjén áll, és így tudja támogatni a szüleit a saját fejlődésükben. Ám a szülőknek tudatában kell lenniük ennek az ajándéknak. Oly sok, még fel nem ébredt szülő tekint úgy a gyermekére, mint egy gyenge lényre, akit irányítani és alakítani kell, és képtelen észrevenni a bölcsességet és az ajándékot, amit minden gyermek magával hoz.

A jövőbeli Új Földön minden gyermeket méltányolni fognak, mint bölcs lelket. A szülők tudatában lesznek gyermekükkel kötött lélekszerződésüknek, és keresni fogják, hogyan tudnák együtt beteljesíteni azt materiális kötelezettségükkel a gyermek fizikai jóléte érdekében.


Kristály Gyerekek

A kristály vibrációjú gyermekek más típusú szerződést kötnek szüleikkel. Ha az Indigók a romboló brigád, akkor a Kristályok az építők. Ez az oka annak, hogy az Indigók és Kristályok gyakran születnek ugyanabba a családba. Ez lehetőséget ad a régi struktúrák eltávolítására, és újak építésére.

A Kristály Gyermek mindig nagyon magas vibrációval rendelkezik, és lélekfeladatai között szerepel az is, hogy a planetáris kristályráccsal dolgozzon, és tartsa az energiát, hogy elősegítse a globális változásokat. Ezért a Kristály Gyermekekkel kötött szerződés még több kihívást tartogat a szülők számára, akiknek meg kell érteniük, hogy ez a kicsi gyermek egyben egy bölcs és erős lélek is, akinek a munkája messze túlnyúlik a család szűk határain.

Ezért van az, hogy a Kristály Gyermekek gyakran stresszesek, és túlteng bennük az energia. A körülöttük élők energiájával dolgoznak, nemcsak családi szinten, hanem ugyanúgy nagyobb közösségi szinten is. A szülőknek az a feladata, hogy megértsék a Kristály Gyermekük lényét és lélekmunkáját, és hogy ennek megfelelően megpróbálják támogatni őt.

Viszonzásképp a Kristály Gyermek támogatja szülei spirituális fejlődését. A Kristály Gyermek képes "bevonzani" szülei életébe azokat az embereket és eseményeket, amikre a szülőknek szükségük van a fejlodésük érdekében. Ez azért lehetséges, mert a Kristály Gyermekek tudatossága nagyon messzire terjed, és odahelyezi és odavonzza azokat a lényeket, akik az adott időszakban leghasznosabbak a család számára. Így a Kristály Gyermekek szülei gyakran a növekedés és a fejlődés egy gyorsított útján találják magukat, ami gyermekük ajándéka.

A spirituális növekedés gyakran segíti egy magasabb tudatszint megteremtését a családon belül, és segít abban, hogy a családi interakcióknak és tiszteletnek új formáit teremtse meg. A legfontosabb tanítás a " létezők egyenlősége". A Kristály Gyermek erőteljes, szerető és alkotó energiákkal ajándékozza meg a családot. Ez a szülők felé kinyilvánított "egyenlőség", és ugyanilyen szeretettel, tisztelettel és megbecsüléssel kell kezelni őket.

A jövőben a gyermekeket is egyenlőnek tekintjük majd, "egyenlő" családi jogokkal, nem csak eltartottnak. Velük is megbeszélik szüleik azokat a családi dolgokat, melyek érintik őket, és választási lehetőségeket ajánlanak nekik. Ez az ő tanításuk és szerződésük veletek, mint szülőkkel - megbecsülés, tisztelet, támogatás és szeretet, ami kölcsönös és kölcsönösen hasznos." (Beáta)

Forrás: thesecret.hu


Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

Látomások a jövőből


"Már kisgyermekkoromban kezdődött, hogy olykor előre láttam olyan dolgokat amik csak napokkal, hónapokkal vagy évekkel később következtek be. Most már ott tartok hogy néha azt is előre látom ami a következő pillanatban fog történni.

Az egyik ilyen eset volt, amikor kisgyermekként játszottunk kint a ház előtt ( ez egy társas ház nagy udvarral ) a szomszéd néni unokájával és mint egy pillanat felvétel beugrott, hogy a nagybátyámhoz érkező bácsinak mentőt kell hívni mert leesett a biciklijéről mivel szívrohamot kapott. Futottam be anyukámhoz, hogy az Árpi bácsinak mentő kell mert fáj a szíve. Ezen a felnőttek nagyot nevettek, de két nappal később megtörtént, akkor pedig azt kérdezték, hogy honnan tudtam. 

Egy másik történet, még itt is kisgyermek voltam és a szomszédban egy nagyon kedves házaspár lakott ők akkor már közel voltak a nyugdíjhoz. Egyik reggel jött át a Mariskanéni hogy egy kicsit sok káposztát hoztak neki és szívesen ad belőle ( ő egyébként szakácsnő volt ). Amikor belépett az ajtón akkor is úgy mint egy rövid kis videó ugrott be fekete fehér képekkel, hogy a férjét megrúgja egy ló mert haragszik rá ( Laci bácsi lovász volt ) . 4 nappal később ez is bekövetkezett! 
De a felnőttek olyanok, hogy amit egy gyerek mond azt nem mindig veszik komolyan.

Ebben a történetben már középiskolába jártam, amikor egy délután szóltak a haverok, hogy hétvégén kispályás teremtorna lesz és kellek a csapatba. Szombatra virradóra azt álmodtam, hogy egyik csapattársunkat lerúgják és 2 helyen törik el a keze és Dávidnak hívják! Az nap délelőtt mentünk a buszra és közben kérdeztem a többieket, hogy lesz-e Dávid nevű emberke a csapatban és igennel feleltek. Mondtam nekik, hogy lefogják rúgni és 2 helyen fog eltörni a keze. Ez az első mérkőzés 10. percében megtörtént. A többiek úgy néztek rám mint ha valami szörny lennék." (Adrián)

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 
2010. október 28., csütörtök

Amikor végre beteljesül egy szerelem


Szia Viki, miután a oldaladat olvasgattam, sürgősnek éreztem, hogy oldásra menjek, mert van egy férfi az életembe, akiről mindig éreztem, hogy ő az igazi, a lélektárs, de nem tudtam közel kerülni hozzá. Mindig azt mondta, ő csak barátként tekint rám. Sokszor meg is szakadt kis időre a kapcsolatunk, de végül mindig visszatért az életembe. Ennek akartam a végére járni. Én arra gondoltam, hogy vagy segít abban az oldás, hogy egymásra találjunk, vagy ha nem, akkor talán segít abban, hogy végre tovább tudjak lépni. Kinéztem magamnak egy ikerlélek oldást, de sajnos azon a hétvégén nem tudtam elmenni, így először egy család párkapcsolat összefüggésre, majd egy életfeladat oldásra mentem. Végigsírtam mindkettőt, ahogy elkezdtem megérteni az életemet. Egy óriási nyugalom árasztott el. 

Következő oldás egy előző életes lélektárs oldás volt. Kicsit tartottam az egésztől, féltem, hogy majd nem látok és érzek semmit. Ez szerencsére nem így lett. Még most is a varázsa alatt vagyok. 

Mint kiderült, számtalan blokk van ezen a kapcsolaton, amely nem engedi az energiák szabad áramlását. Több olyan életem is volt, amikor vallási okokból cölibátusi fogadalmat tettem, és ennek hatása még ebben az életemben is működött. Kiderült, hogy 3 életünkben is boldog házasok voltunk, de mindháromban valamelyikőnk nagyon fiatalon 20-25 évesen meghalt. Ezért volt bennünk mélyen tudatalatt az, hogy nekünk nem szabad összejönni, mert újra ez történik velünk. Ahogy ez oldódott, magától elkezdett keresni a fiú, és azt mondta, hogy megmagyarázhatatlan módon egyfolytában a fejében járok. Elképesztő volt látni és érezni, ahogy közeledünk egymáshoz. Minden olyan gyorsan történt, hogy még fel sem eszméltem most sem. Nászúton pedig Spanyolországban voltunk, ahol az utolsó közös életünket töltöttünk. És valóban, mindkettőnknek olyan érzése volt, hogy hazaérkeztünk. Ebben az életünkben pedig befejezzük, amit akkor elkezdtünk. Anyukámmal végre jobb lett a kapcsolatunk, meg tudtunk egymásnak bocsátani, munkám is lett hosszú idő után. Köszönöm! (Ibolya, 30 éves)

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


2010. október 27., szerda

Amikor rám talál az igaz szerelem...


42 évesen, 3 éve elváltan, 2 gyermekkel kerestem a boldogságom. Azon gondolkodtam, hogy lassan beletörődöm a magányba. Azt mondják, koromhoz képest jól tartom magam, de amikor az ember szíve zárva van, hiába ostromolja az ellenkező nem. A társkeresőket is kipróbáltam, túl voltam jónéhány randevún, mikorra is elkezdtem megérteni, talán nem a férfiakban van a hiba. Persze, meghallgattam mindenki véleményét, de mégis azt gondoltam, hogy ezt nekem kell megoldanom. De hogyan??? 

Elkezdtem olvasgatni olyan könyveket, melyek a szerelemről szólnak, és kezdtem megérteni, miért is olyan az életem, amilyen. Megértettem, hogy a hibát ne a többi emberben keressem, mert én alakítom a világomat. Hasznosak voltak az olvasmányaim, de egyetlenegy dolgot nem tudtam: Hogyan induljak? Megérett bennem a vágy a változásra, de nem tudtam, miként valósítsam ezt meg. S mivel véletlenek nincsenek, az épp soron következő könyvemben a lelki oldások fontosságáról írtak, és arról, hogy esetleg ilyen jellegű gondoknak okai régmúlt életekben (is) lehetnek. Egyből megéreztem, hogy nekem erre van szükségem. Ezen életbeli problémáimat simán meg tudom oldani, de a régieket nem, főként így, hogy nem tudok róluk. Bejelentkeztem oldásra, (egy barátom édesanyja által) és alig vártam az első alkalmat. Ez szinte napra pontosan egy éve történt. Több minden történt. Először is megértettem azokat az okokat, amik ebben az életemben keletkeztek, és kezdtem érteni a kialakult helyzeteket. Szerintem mindenkinek azzal kellene kezdeni, hogy kitisztitja a családi kapcsolatait, mert anélkül nem fog érteni semmit.  Édesapám soha nem bánt méltó módon édesanyámmal, így ez volt a hozott minta. Ez a lenyomat volt bennem: egy férfi nem tisztelhet egy nőt, a nőnek szolgálnia kell a férfit.
Kizárólag ilyen férfiakat vonzottam be valóban, akik ezt várták el tőlem. 16 éves korom körül találtam még egy blokkot, éppen mikor az első nagy szerelmes korszakomat éltem. Az első komoly barátom, aki megcsalt, megalázott, kihasznált, majd rajtam röhögött az egész iskola. Bár tudom, hogy ezt a mintát is anyukámtól hoztam. 
Aztán az oldásban a 17-18. századi Japánban jártam, ahol geiko voltam (utána néztem és a gésák hívják így magukat). Vidéki lány voltam, aki kicsit műveletlen volt, de nagyon szigorú iskolában nevelték. Zenéltem, énekeltem, rendkívül magányosnak éreztem magam. Abban az életben kb 16 éves lehettem (ebben az életemben szintén akkor volt az első nagy csalódásom), és az iskola egyik tanárába lettem szerelmes. Azonban ő eleinte kedvességével, szeretetével, törődésével kivívta a tiszteletem, és mikor már teljesen a bizalmamba fogadtam, akkor nagyon csúnyán elbánt velem. Több társával együtt megerőszakoltak és megöltek. Ebből is eredhet, hogy mindig féltem a férfiaktók, és általában agresszíveket vonzottam be. Egész éjszaka sírtam, mintha kitomboltam volna ezt a traumát magamból. Másnap sokkal megkönnyebbültem ébredten, mintha kicseréltek volna. Még többször elmentem oldásra, és boncolgattam a problémám, több okot is feltártam, de ez volt a legátütőbb. S azóta én is vallom, hogy míg az emberben blokkok vannak, nem tud előre haladni az élete. Önbüntető programok oldására többször is elmentem, mert éreztem, hogy én magam nehezítem a sorsot. 
A lényeg az, hogy rá kis időre megismerkedtem egy férfivel, akinek azóta a menyasszonya vagyok. Beengedtem életembe a valódi lelkitársam. Soha egy hangos szó nem volt még közöttünk. Hálás vagyok magamnak, amiért őt "megengedtem magamnak." Kiderült, hogy számtalan életben alkottunk már szerelmespárt. Azért jött most az életembe, hogy újra elhozza azokat az érzéseket, hogy milyen boldognak lenni. Köszönöm Viki! (Erzsébet 43 éves)

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 2010. október 20., szerda

Csillaglények

Jellegzetes emberek – A csillaglények szeme mandulavágású, vagy félhold alakú, efelé mutató, mint az n betű. Gondoljunk Bette Midler szemeire.

Apró termet – A legtöbb testet öltött csillaglény alacsony termetű, vékony és vékonycsontú. 

Átlagos kinézet – Arcvonásaik egyszerűek, és általában nagyon hétköznapi öltözködésük. Mintha be akarnának olvadni a háttérbe, és nem akarnak felhívni magukra a figyelmet. 

Szokatlan aura – A csillaglények aurájában, a testüktől kifelé mutató, szivárványfényű sugarak vannak. Az földi dimenziókból származó lények és emberek aurája úgy veszi körbe a testet, mint egy tojáshéj. Ezek a különös auramintázatok jól láthatóak a Kirlian és az aura fotókon. 

Rugalmas életcél – Életcéljuk a segítségnyújtás, szükség szerint. Csillaglények ajtaja nyitva áll az idegenek előtt, és sok-sok embernek segítenek, anélkül, hogy törődnének azzal, hogy kapnak-e ezért köszönetet. Azért vannak itt, hogy kedvesek legyenek, hogy kollektív munkájukkal csökkentsék a bolygón a stresszt és az erőszakot. A csillaglényeknek ezért gyakran nincs konkrétabb életcéljuk, minthogy mindenkinek segítsenek, aki rászorul. Ezért általában teljesen átlagos munkahelyeken dolgoznak, ahol sok embert tudnak elérni bátorító szavaikkal és felemelő hozzáállásukkal.

A békés és őszinteség szeretete – Nagyon kevéssé tolerálják az őszintétlenséget és az erőszakot. Olyan bolygókról érkeztek, ahol az ilyesmi nem fordul elő, ezért nem tudnak mit kezdeni a hitetlen, manipulatív vagy erőszakos emberekkel. Mivel nincs megfelelő képességük a földi problémák kezelésére, a testet öltött földönkívüliek gyakran küzdenek pszichiátriai zavarokkal, mint amilyen az attention deficit disorder és a skizofrénia. 

Szokatlan kapcsolatok és családi helyzet – Mivel bolygóikon más szokások uralkodnak a családi élet, gyermekszületés, szaporodás és szex terén, a csillaglények gyakran nem kötnek földi házasságot, és nem vállalnak gyereket. Nincsenek szinkronban a nyugati kultúra romantikus ideáljaival, ez nem az ő stílusuk. Ezenkívül tisztában vannak azzal is, hogy a családi élet akadályozhatná őket abban a fénymunkában, amiért ide érkeztek ebben az épületben. Nagyon gyakori, hogy egy női csillaglény egy nála sokkal fiatalabb férfiba lesz szerelmes, aki az ő csillag csoportjukból származó lélektársa. 

Másság érzése – A csillaglények mélyen belül tudják, hogy ők nem a Földről származnak. Gyakran egész életük azzal az érzéssel telik, hogy nem illenek ide. Egyik csillaglény mesélte: „Mindig az az érzésem volt, hogy ideejtettek, erre a bolygóra, és várok valakire, aki visszajön értem és hazavisz.” A lelkük mélyén tudják, hogy biológiai családjuk nem az „igazi „ családjuk, és gyakran azon gondolkodnak, hogy talán örökbe fogadták őket.

Dr. Doreen Virtue


Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

Ima az anyagi biztonságértSzeretett Istenem! 

Tudom, hogy Te vagy a forrása minden jónak, és hogy Te ellátsz engem, mindennel, minden tekintetben. Kérlek, segíts eloszlatni azokat a félelmeket, amelyek megakadályoznak engem abban, hogy elfogadjam ajándékaidat. Kérlek, segíts, hogy átéljem a béke, hála, és anyagi biztonság állapotát, és hogy tudatában legyek annak, hogy én a Te gyermeked vagyok, akit Te csodálatos áldásaidban részesítesz. Nyitott vagyok és maradok az isteni vezettetésre, ami tévedhetetlenül vezet el engem olyan helyzetekhez, emberekhez, lehetőségekhez, amelyek reszei az anyagi biztonságomat megteremtő tervnek. Most látom és érzem önmagam és mindenki mást, tökéletes anyagi biztonságban, és a szívem megtelik hálával és örömmel, a bőség univerzum iránt, amit teremtettél. Köszönöm. Ámen.

Dr. Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Ima, növekvő üzleti lehetőségekértSzeretett Istenem, Szent Szellem. Emelkedett mesterek és Angyalok! 

Kérem, hogy mindenki, aki számára álsásosak üzleti termékeim és szolgáltatásaim, lépjen velem kapcsolatba ma. Tárt karokkal üdvözlöm az életembe lépő új embereket és lehetőségeket. Kész vagyok elengedni minden negatív gondolatot, gondolatmintát, és hiedelmet, ami elszabotálná új lehetőségeimet. Kérlek, segítsetek, hogy elhiggyem, hogy megérdemlem a jót. Köszönöm.

Dr. Doreen Virtue


Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

Ima a stressz elmulasztásáértSzeretett istenem, Michael Arkangyal, és Raphael Arkangyal! Úgy érzem, a stressz erősen megvisel, szükségem van a segítségetekre. Kérlek, szabadítsatok fel a nyomás alól, amit magamra helyeztem. Raphael,kérlek, boríts be gyógyító energiáddal, hogy testem kigyógyuljon a stressz következményeiből. Michael, kérlek, szüntesd meg a negatív, félelmekkel telt gondolatok hatásait, a kötelékeket, amelyek kimerítenek engem. Kész vagyok elengedni minden önbüntető szokásomat, idősürgetést, és minden olyan hiedelmemet, amely stresszel telt helyzetekhez vezet. Tudom, hogy igazából elegendő időm és energiám van, és kérlek, segítsetek, hogy ezt mostantól meg is tudjam élni. Köszönöm. Ámen.

Dr. Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 2010. október 19., kedd

Ima egy új munkahelyért


Szeretett Teremtőm! 

Tudom, hogy útmutatást adsz nekem egy új munkahely megtalálásához, és kérlek, segíts, hogy észrevegyem az ajtókat, amelyek most nyitsz meg lőttem. Kérek nagyon világos, és egyértelmű jeleket, melyek elvezetnek engem az új munkahelyemhez, ahol tehetségemet és érdeklődésemet értelmesen kamatoztathatom. Kérlek, segíts, hogy tudatában legyek annak, hogy megérdemlek egy csodálatos új munkahelyet, és nyugtasd meg a bennem lévő idegességet az interjúk alatt. Kérem, az Angyalok segítsenek önbizalmam és bátorságom megerősítésében, és segíts, hogy abban a biztos tudatomban legyek, hogy segítesz nekem. Ámen.

Dr. Doreen Virtue


Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

Ima életcélunk megtalálásáért


Mindenkinek, aki fentről vigyáz rám. 

Azt hiszem elfelejtettem mennyei életcélomat, és kérem a segítségeteket, hogy visszaemlékezhessek arra, miért jöttem el ide ez alkalommal. Kész vagyok elengedni minden félelmet, ami megakadályoz abban, hogy visszaemlékezzek életcélomra, a sikertől és bukástól való félelmet is beleértve. Tudom, hogy képes vagyok betölteni feladatomat, és kérem a folyamatos vezettetést, hogy megtaláljam, azt az utat, amelyen örül a szívem. Kérlek, segíts felismernem a különbséget az öröm és a félelem között, hogy értelmes cselekedeteimmel szolgálhassak másokat, és örömet hozhassak önmagam számára. Köszönöm.

Dr. Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


Függőségek gyógyítása imával


Szeretett Istenem, Szent Lélek és Angyalok! 

Tudom, hogy a függőségi vágyak valójában az Isteni szeretet utáni vágyat mutatják. Kérlek, segíts, hogy érezzem, amint betölt a Te örökké jelenlevő szereteted. Kész vagyok elengedni minden félelmet, ami meggátol abban, hogy tudatosan átéljem szeretetedet. Kérlek, tisztíts ki belőlem minden hiedelmet, mintát, érzést, és gondolatot, ami függőségemet okozza. Kérlek, vezess el olyan emberekhez, helyzetekhez, és tapasztalatokhoz, amelyek támogatják azt a vágyamat, hogy függőség nélkül, szabadon éljek. Átnyújtom neked minden függőségemet, és kérek külön Angyalokat, hogy körülvegyenek engem az egészség és béke fehér fényével. Kérlek, segíts nekem most, és mindig. Ámen. 


Dr. Doreen Virtue


Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

Ima Fittségre


Istenem. 

Kérlek, segíts hogy motivált legyek testem jó állapotban tartásához. Segítségedet kérem, hogy véghezvigyem elhatározásomat abban, hogy egészségesen eszem, eleget mozgok, és eleget pihenek. Segíts, hogy higgyek benne, hogy képes vagyok elérni és fenntartani a fizikai egészség állapotát. Vezess engem, hogy megtaláljam a legjobb módját annak, hogy magammal törődjek. Ha lanyhul a lelkesedésem, vagy halogatni kezdem a dolgokat, segíts, hogy megerősítsem szándékomat. Köszönettel, ámen.

Dr. Doreen Virtue


Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

Ima jó alváshoz


Teremtőm! 

Kérlek, segíts, hogy pihentető, mély álmom legyen ma éjjel. Kérek egy-egy őrzőangyalt otthonom északi, déli, keleti és nyugati oldalára az éjszaka idejére. Vizualizálom otthonomat amint körülveszi óvó szeretetedet fehér fénye. Kész vagyok átengedni neked és az Angyaloknak minden aggodalmamat és törődésemet, hogy a zsebeim üresek legyenek éjszakára. Kérlek, küldj megnyugtató Angyalokat, hogy csodálatosan pihentető éjszakám legyen.

Dr. Doreen Virtue


Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

Súly és étvágyra ima


Istenem. 

Ma elhatároztam, hogy csakis egészségesen, könnyű ételeket és italokat kívánok meg. Kész vagyok elengedni minden félelmet, ami a túlevést okozza nálam. Tudom, hogy Te vezetsz engem életem minden pillanatában. Akkor is, amikor eszem és iszom. Kérlek továbbra is, áldj megy isteni bölcsességeddel és békéddel, hogy minden étellel és itallal kapcsolatos döntésemet magasabb énemmel hozzam. 

Köszönöm. Ámen.

Dr. Doreen Virtue


Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:Ima szeretteink egészségéértSzeretett Istenem! 

Köszönöm, hogy elküldöd Raphael Arkangyalt és a gyógyító Angyalokat szeretett…oldalára. Látom, hogy Te Szent Szellem, Raphael, és az Angyalok körbeveszitek őt. Elképzelem, ahogy mosolyog, és jól érzi magát. Tudom, hogy valójában jól van, és kérem a segítségeteket, hogy ez a béke és egészség valósággá váljon mindennapi tapasztalatainkban is. Legyen meg a Te akaratod. 

Ámen.

Dr. Doreen Virtue


Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

Ima az egészségért és a gyógyulásért


Istenem! 

Tudom, hogy önmagad tökéletes képmására alkottál engem. Kérlek téged Szent Szellem, és Michael Arkangyal segítsetek megismerni és megtapasztalni ezt az egészséget fizikai testemben. Kész vagyok elengedni minden olyan gondolatot és viselkedésformát, ami a betegség és fájdalom illúzióját kelti életre. Tudom, hogy mindenütt jelenvaló vagy, ezért jelen vagy testem minden sejtjében is. Kérlek, segíts, hogy érezzem szeretetedet fizikai testemben, hogy tudjam és érezzem, hogy a karjaidban tartasz. Ámen.

Dr. Doreen Virtue


Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

Ima a múltban létrejött negatív hatások eltörléséértKedves Angyalok! 

Hibákat követtem el abban, hogy a testemmel bántam. Kérem, hogy a hibák minden következménye szűnjön meg, és merüljön feledésbe az idő minden kiterjedésében, minden érintett életében.

Dr. Doreen Virtue


Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

Ima az egészséges étkezéshezKedves Angyalok! 

Kérlek, vegyetek engem körül gyógyító energiátokkal, és segítsetek, hogy elmúljon az egészségtelen ételek és italok iránti vágyódásom. Kérlek, szűnjön meg s mérgező anyagok iránti vágyam, segítsetek abban, hogy egészségesen akarjak élni és étkezni. Vezessetek engem vásárláskor, az ételek előkészítésekor és az étkezések alatt, és mutassátok meg, hogyan élhetek anélkül, hogy szennyezném önmagamat és környezetemet. Hálával és szeretettel köszönöm nektek.

Dr. Doreen Virtue


Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

Ima több energiáértMichael Arkangyal! 

Kérlek téged, és segítőidet, jöjjenek el hozzám. Kérlek, szüntessetek meg, oszlassatok el mindent, ami kimerít engem. Segítsetek, hogy energiaszintem most azonnal visszanyerje természetes, életerős állapotát.

Dr. Doreen VirtueAktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

Ima új barátokértDrága Istenem! 

Látom magamat, amint szerető barátok vesznek körül, akikkel sok mindenben közös az érdeklődésünk. Érzem új barátságok jelenetét hozzám hasonló lelkületű emberekkel, és a Te segítségedet kérem abban, hogy ez a látomás valóra váljon. Kérlek, vezess engem, hogy megismerkedhessek olyan emberekkel, akik pozitívak, spirituális érdeklődésűek, fontos számukra az egészség, és szórakoztatóak. Kérlek, segíts tudatosítani magamban, hogy megérdemlem ezeknek az új barátoknak a figyelmét és szeretetét. Nagyon köszönöm.

Dr. Doreen Virtue


Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

Ima egy véget érő barátságért


Szeretett Teremtő! 

Mélyen belül tudom, hogy barátságom X. Y. -nal lejárt. Kérlek, segíts, hogy ezt az átalakulást méltósággal és békében fogadjam el. Kérlek Téged, és az Angyalokat segítsetek, hogy szeretetteljesen tudjak őszinte lenni, magammal, és barátommal egyaránt. Segíts, hogy hű legyek önmagamhoz, hogy tetteim szeretetből, és ne félelemből, bűntudatból, vagy kötelességérzetből fakadjanak. Kérlek, vigasztald meg barátomat, hogy mindketten pozitívan tudjuk elfogadni ezt a változást.

Dr. Doreen Virtue


Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

Ima egy családtagért


Szeretlek Istenem! 

Kérlek, hogy családtagom békét és boldogságot érezzen ebben az időszakban. Kérlek, küldj külön Angyalokat mellé, hogy megvigasztalják őt. Kérlek, borítsd be egész családunkat isteni szereteted egy újabb rétegével. Segíts, hogy megnyugodjunk, hogy legyen hitünk és bizalmunk. Kérlek, küldj egy jelet szeretetedről, hogy elengedhessük félelmeinket. Köszönet gyógyító szeretetedért.

Dr. Doreen Virtue


Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

Ima családi kapcsolatok megjavulásáértIstenem! 

Tudom, hogy nekem is és családtagomnak is vannak őrangyalai. Kérem ezeket az őrangyalokat, segítsenek rendbe hozni a köztünk lévő félreértéseket. Segíts, hogy el tudjuk engedni minden haragot, és képesek legyünk megbocsátani. Kérem, hogy hibáink minden következménye törlődjön el, és felejtse el mindenki, akit érint. Segíts, hogy képes legyek elengedni az ítélkezést, amit magam vagy mások ellen hordozok. Kérem, hogy az őrangyalaink közvetítsék hozzánk utasításaidat, mert tudom hogy a Te akaratod a béke. Köszönöm.

Dr. Doreen Virtue


Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

Ima gyermekkori viselkedési ügyekbenIstenem! 

Kérlek, segíts, hogy megértsem a gyermekemet. Kérlek, vedd őt körbe szeretettel, bölcsességgel és intelligenciával. Kérlek, segítsd a gyermekemet, hogy felelősséget vállaljon viselkedéséért. Vezesd őt, hogy ne félelmen, hanem szereteten alapuló, intelligens döntéseket hozzon. Kérlek, Téged és Michael Arkangyalt, hogy tisztítsák meg őt minden görcstől vagy blokktól, ami boldogsága útjában állhat. Köszönöm.

Dr. Doreen Virtue


Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

Ima a szülő-gyermek kapcsolat megjavulásáértIstenem! 

Kérlek, segíts, hogy én és a gyermekem harmonikus kapcsolatban élhessünk  egymással. Kérlek, segíts meggyógyítani minden félelmet, ami megakadályoz bennünket abban, hogy szeretetünket kifejezzük egymás iránt. Kérlek, segíts, hogy a gyermekem összeszedje magát, és boldog legyen. Kérlek, segíts neki, hogy elfogadjon engem, és a körülményeimet. Arra kérlek, hogy Te és az Angyalok segítsetek nekünk elengedni minden neheztelést és haragot. Kérlek, segíts, hogy kapcsolatunk szeretetteljes és bensőséges legyen. Ámen.

Dr. Doreen VirtueAktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

Ima a fogantatásértIstenem! 

Olyan sok szeretet van bennünk, és párommal szeretnénk ezt a szeretetet egy kisbabával megosztani. Kérünk téged és az Angyalokat, segítsetek nekünk, hogy megfoganjon a gyermek. Kérünk, küld el az egyik legragyogóbb, legvidámabb lelket az életünkbe, hogy ő lehessem a gyermekünk. Köszönjük.

Dr. Doreen Virtue


Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

2010. október 18., hétfő

Kik az indigó gyerekek?


Első úttörőik – a tudatváltás előfutárai - már az 1950-es 60-as években megérkeztek, de nagyobb hullámban a 70-es 80-as évektől születtek le a Földre. Temperamentumosak, elkötelezettek, impulzívak. Jó ítélőképességgel, erős intuícióval rendelkeznek. Nem tudják elviselni az álszentséget, a tekintélyelvűséget és nem lehet olyasmire kényszeríteni őket, amit nem szeretnének. 

Erős kényszert éreznek arra, hogy tegyenek valamit, amivel jobbá teszik a világot, ezért világmegváltó terveik és gondolataik vannak. Esetenként hiperaktívak is lehetnek, mert sürgetőnek érzik a feladataikat. Legbelül tudják, hogy kik ők, ezt képviselik is, ezért fensőbbségesnek tűnhetnek. Emiatt általában nincs önbizalom-problémájuk. Fontos számukra a kreativitás. Érzékenyek és rendkívül együttérzők. Őszinték, nyíltak és függetlenek.

Fejlett igazságérzettel rendelkeznek. Legbelül tisztában vannak a világmindenség törvényszerűségeivel, és alapigazságaival, a magasabb, szeretettelibb elvekkel, és ezekhez mérnek mindent, amivel találkoznak.

Könnyedén kommunikálnak állatokkal, növényekkel, más gyerekekkel és a természettel.
Sokszor tapasztalhatjuk, hogy „láthatatlan" barátaikkal beszélgetnek. Kevés alvásra van szükségük, s nagyon érzékenyek arra, hogy mit esznek: legalkalmasabbak számukra a természetesen, és organikusan termesztett élelmiszerek.
Az indigógyerekeknek sok sötét liláskék szín van az aurájukban. Ez a homlok, vagy 3. szem csakra színe is. E csakra felel a tisztánlátásért, az energiák érzékeléséért. Az indigógyerekek nagy része pedig rendelkezik ezzel a képességgel.


Ezek a gyerekek utat mutatnak, és energiájukkal katalizátorként szolgálnak ehhez az átalakuláshoz, azaz a régebb óta a bolygón élőkben segítik az indigó-kristály átalakulást. Új mintákat mutatnak, és adnak át. Közülük kerülnek majd ki a jövő béketeremtő politikusai, és a természet egyensúlyát helyreállító tudósok.
Az indigók legfőbb feladata, hogy rámutassanak a régi, idejétmúlt, korlátozó mintákra, s azért jöttek, hogy lebontsák és eltávolítsák ezeket.
A régi – hatalmon, tekintélyelvűségen és megfélemlítésen alapuló – nevelési szemlélet egyszerűen nem fog működni az indigógyerekeknél. Ők azért születtek a Földre, hogy megkérdőjelezzék ezt a szemléletet, és segítségükkel valami alkalmasabbra cseréljük le őket. Ha helyesen szeretnéd nevelni az indigógyereket, akkor kövesd az alábbiakat:

A szülő-gyermek viszonyban fontos a partnerkapcsolat, amelyben hozzásegítitek egymást különféle örömteli tapasztalatokhoz. Neked meg kell tanítanod a gyermekednek (ennek a léleknek) az élethez szükséges készségeket, melyekre szüksége van a bolygón. A gyermek pedig az élet új nézőpontjaira, perspektíváira tanít téged.

A te szereped, mint szülőé, az, hogy segítsd a gyermeket abban, hogy kibontakoztathassa, amiért a Földre érkezett. Ehhez a gyermeknek szeretetre, támogatásra van szüksége, hogy kifejezhesse aki, és ami ő valójában, és átadja a magával hozott új mintát a világnak.

Szeretni pedig csak akkor tudod helyesen a gyermekedet, ha szereted és tiszteled önmagadat. Másképp a te feloldatlan negatív érzéseid, konfliktusaid vissza fognak tükröződni feléd a gyermek viselkedésében.

Az indigógyerekek felnövekedve a szenvedélyeiket követik, és új, szokatlan, kreatív, és örömteli lehetőségeket választanak. Fontos, hogy elfogadd ezt, és bátorítsd őt abban, hogy a saját útját járja.

A mások iránti tolerancia és mások elfogadása szintén része az indigógyermekek küldetésének. Ők segítenek megteremteni egy olyan világot, ahol mindenkit tolerálunk, és elfogadunk. Ezért fontos, hogy a családban is működjön a tolerancia, a különbözőségek, és a különböző igények elfogadása.

Fontos, hogy a család tagjai probléma esetén meghallgassák és megértsék egymást, és közösen találjanak egy mindegyikük számára elfogadható megoldást. Az indigógyermekeknek is szükségük van arra, hogy tudják, hol húzódnak a határok, és hogy mit vársz el tőlük a családon belül. Ezt azonban szerető és csendes módon közöld velük!

Forrás: blikk.hu
Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető: