2010. november 30., kedd

Egy szerelmi történet előző életbőlFiatal, 18 éves lány jött oldásra érzelmi életével kapcsolatos kérdésekkel. Kérésére problémáját nem osztom meg, kizárólag az előző életben tapasztalt élményeit. 

A 17. századi Litvániában találta magát egy olyan palotában, ami egy tó közepére épült. (nekem első hallásra kicsit irreálisnak tűnt) Gyönyörű kék ruhában épp a palotába tartott egy kis ösvényen. Szakadt ruhás fiú közelített felé fehér lovon, üdvözölte őt. Megdobbant a szíve. Igazi szerelem volt ez, ami nem teljesedhetett be a társadalmi különbözőségek miatt. A lánynak egy rangban hozzáillő férfi házasságát kellett választania, miközben egész életében vágyódott szerelme után. 

Időben visszamentünk, és kijavítottuk a hibás döntéseket, hogy ezentúl ez az élet ne legyen hatással a jelenlegire. Ám ez a történet tökéletesen megmagyarázta a jelenben történteket. 

Kutatásunk pedig a következőket hozta: Litván kastélyokat keresve elsőre ráismert a képre. Trakai kastélyt 1409-ben építették, de az 1600-as években palotává alakították. A Galva tó közepére épült, és valóban tiszta arany volt belül, mint ahogy a lány mesélte... Több oldásra volt szükség, hogy a köztük lévő félelmek és blokkok kitisztuljanak, majd jelen életben, a fizikai síkon is létre tudott jönni a kapcsolat, végre beteljesedhetett a szerelem.Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html

2010. november 26., péntek

Megteremteni a szerelmet és a pénzt
Sziasztok! Én is vettem a bátorságot, hogy megosszam veletek élményeim, mert olyan dolgok történtek velem, hogy ebben az emelkedett állapotban nem tudom nem átadni nektek. Én két problémával kapcsolatban mentem el oldásra. A legtöbb embert foglalkoztató 2 gonddal: anyagi és párkapcsolati problémák. 

Anyagi helyzetem: a munkaidőmet 3 hónapja kicsit meghosszabították, volt olyan, hogy éjfélkor értem haza, a gyerekeim addig egyedül voltak. Sajnos mindemellett a fizetésem majdnem felére csökkent. Egyszerűen nem láttam kiutat. Még az oldás időpontját is kicsit nehezen tudtam összehozni.

Érzelmi életem már régóta nem olyan, mint amilyennek lennie kellene, amilyet szeretnék, hogy legyen. Elváltam már 3 éve, két kicsi gyerekkel. Azóta több kapcsolaton vagyok túl, de egyszerűen nem találtam azt az embert, aki felé tökéletesen meg tudok nyíni, akit szeretni tudok. Valahogy csak olyan emberek találtak meg, akik még jobban belém rugtak. Mostmár tudom, hogy ez az én hibám is. 

Először olyan megfoghatatlan volt nekem ez az egész, de olvastam, mennyi embernek segített, gondoltam, talán nekem is van esélyem. Kb 5-6 családi oldásra mentem el, mert éreztem, hogy anyukámtól, apukámtól és a papától nagyon sok blokkot, szegényes gondolkodást hoztam. 

Az anyagi oldásokra mentem utána. Teljesen ledöbbentem azon, hogy én is képes vagyok látni az előző életeimet, mert 2 nappal előtte még azt sem tudtam, hogy vannak egyáltalán ilyesmik. 

De azt mondták, hogy attól még, hogy nem hiszem, ez működik. 

3 régebbi életem rajzolódott ki előttem. Az egyik nem olyan régen, Svédországban volt. Nagyon szegény család voltunk, 3 gyermek édesapjaként mindenféle alkalmi munkákból éltem. Karácsony előtt, valami építkezésen dolgoztam. Tudtam, hogy veszélyes, mégis a pénzért bevállatam. Egy hatalmas oszlop dőlt rám, és utána rendkívül sok ideig ápoltak, és már soha nem épültem fel. És mindez a pénzért. 

A második történet egy kicsit érdekesebb volt, és nehezebben is fejtettem meg, mert egy igencsak régi korszak jött be. Algéria területén voltam, de több ezer éve. A "berber" szó ugrott be mindig, és azt láttam, hogy egy csomó ősember féle vándorol nagy csoportban. Szintén férfi voltam, vadásztam, és az egyik csoporttag legyilkolt az ennivalóért. Nem értettem, hogyan jön ez ide a pénzhez, mert akkoriban gondolom még nem volt, de aztán megértettem, hogy az ennivaló értéket képezett akkoriban.

Utána néztem a berbernek, és az egy népcsoport, ezt írták róluk: "A berberek genetikai szempontból jelentős ősei Kelet-Afrikából, a Közel-Keletről, vagy esetleg mindkét helyről egyszerre vándoroltak Északnyugat-Afrikába afelső-paleolitikum időszakában."

Tehát beigazolódott, hogy valós, amit láttam. Teljesen megdöbbentett, hogy képesek vagyunk így emlékezni. 

A harmadik életem, ami előjött, az pedig Kanadában volt. Az a kép jött be, hogy egy hatalmas fenyőerdőben menekülök valaki vagy valami elől. Sokáig csak futottam, és semmi mást nem láttam. Aztán ez a kép eltűnt, és egy kis viskóban találtam magam. Tudtam, hogy valaki elől oda menekültem. Éreztem, hogy a pénz az oka mindennek. Azt éreztem, hogy nagyon sok a pénzem, de inkább megszabadulni akarok tőle. Fogalmam sincs, mi történt ezután, de nem is lényeges, mert a tisztulás szempontjából csak az érzésre volt szükségem. Megkönnyebbültem utána, mintha valóban évezredes terhek estek volna le rólam. Már egy alkalom után sokkal jobban éreztem magam. 

Aztán voltam még 3-szor anyagi témában, tisztítottunk, oldottunk, nagyon tetszett Mártika tudatos oldása. Azt mondta, ne ijedjek meg, ha nem az történik, amit várok, de legyek türelmes és megjön az eredmény. Hát türelmem nem sok volt. 

Teltek múltak a napok, az első pár napban semmi nem történt, de sokkal jobb volt a közérzetem. 

Nem stresszeltem, úrrá lett rajtam egy boldogság érzés és éreztem, hogy mehetek lélektárs oldásra is. 
A lélektérsammal való találkozás az oldás alatt csodálatos volt. Ilyen kellemes érzéseim még soha nem voltak senki iránt. Lélektársammal meditációban találkoztam. Elegáns ruhában láttam, bár az arca nem volt tökéletesen kivehető. Nem sokmindent mondott, csak azt, hogy "itt az idő", és állandóan egy "G" betű rajzolüdott ki a feje felett. Belenézhettem régebbi közös életeinkbe, és rendkívül jó érzések töltöttek el. Atlantiszban voltunk együtt, mindketten gyógyítottunk, és megbeszéltük, hogy mindig együtt leszünk. Voltak olyan életeink, amikor sajnos szétszakítottak bennünket, de sosem tudtunk és akartunk egymás nélkül élni. 

Igazóból valóban mindig ezt az érzést kerestem, és most megtapasztalhattam, még ha csak meditációban is. 

Másnap felpörögtek az események. Már tudom, hogy nem a pénzes teremtés miatt, hanem a lélektárs miatt. Az érzéseimet figyeltem, és rájöttem, hogy ez hiányzik leginkább az életemből. Ha érzem, hogy szeretnek, bármire képes vagyok. 

Hétfő reggel gyanutlanul mentem be a munkahelyemre, ahol közölték velem, hogy a cég csődbe ment, nem tudnak kifizetni, és mától kereshetek magamnak munkahelyet. Egy pillanatra összeomlottam, és rögtön az fordult meg a fejemben, hogy na ezt jól megteremtettem. Ezt persze negatívan és csalódottan. Hazamentem, kibőgtem magam, valahogy nem igazán tudtam örülni ennek. V elhívott magával egy helyre, azt mondta, úgy érzi, ott a helyem. Semmi kedvem nem volt hozzá, de bíztam benne. Életem legjobb döntése volt, és örökké hálás leszek magamnak, hogy aznapra legyőztem a lustaságomat. 

Ahogy beléptem a kapun arra a helyre, valami végigfutott rajtam. Olyan izgatott várakozás uralkodott felettem. Éppen vettem le a kabátomat, mikor azt éreztem, hogy valaki hátulról segíteni szeretne. Hátranéztem, és egy eszméletlenül jóképű férfi állt a hátam mögött, addigra már a kabátommal a kezében. Kirázott a hideg. Ugyanolyan stílusban volt felöltözve, mint amit a meditációban láttam. Az arcra nem emlékeztem, viszont az illata megcsapott. Ugyanaz, amit már éreztem az oldás alkalmával. Egyszerűen éreztem, amire mindig vágytam. De milyen az agyam, egyből elkezdtem rettegni, nehogy szem elől veszítsem. Egyszerűen nem tudtam róla levenni a szemem. Ő is így volt ezzel, csak én nem tudtam ilyen diszkrét lenni. A kisördög egyből megszólalt bennem. Ez egy sikeres, feltűnően jóképű férfi, én meg egyszerű, 2 gyermekes szerencsétlen egyedülálló anyuka zéró anyagiakkal. Egyszerűen túl szép volt, hogy igaz legyen. Szünetben odajött hozzám, és megkérdezte, meghívhat e egy teára. Na ezen is meglepődtem, hogy nem kávézni akar, mert én nem kávézom. Úgy belemerültünk a beszélgetésbe, hogy 4-5 óra eltelt közben. észre sem vettük. Féltem elmesélni, milyen helyzetben vagyok, de arra gondoltam, hogy jobb előbb túlesni rajta, és jobb őszintének lenni. Egyáltalán nem érdekelte a helyzetem. A szeretetről beszélt nekem rengeteget, ezzel nagyon megfogott. Óriási a tudás, amit felhalmozott, és ebből kaptam egy kis szeletet. Rengeteget tanultam. 

Még aznap este felhívott, lementem a ház elé beszélgetni, mint a tinik, és gyakorlatilag azóta, majdnem egy hónapja, nem váltunk el. Egyszerűen, mintha összekötöttek volna bennünket. Soha nem gondoltam volna, hogy én ilyen hamar megnyílok valaki előtt, hogy egyszer ilyen érzéseket tud belőlem kihozni valaki. Azt sem tudtam, hogy én ilyen vagyok. Nem is ismertem magam. Mintha kicseréltek volna. 

Nem beszélve arról, hogy mikor megtudta, milyen helyzetben vagyok, egyből azt mondta, tud nekem segíteni, hogy pénzt keressek úgy, hogy megőrzöm a szabadságom, függetlenségem. 

Egyszerűen megváltoztattam a gondolataim, a hozzáállásom, kitisztítottam a blokkjaim, és mindent megkaptam, amire vágytam, sőt még annál is többet. Egyszerűen csak ezen múlik minden, és azon, hogy ne menj el a lehetőségeid mellett. 

Köszönöm Viki, és köszönöm mindenkinek, aki támogatott és mellettem állt a nehéz időkben. Főként a két kisfiamnak, akiknek ezentúl mindent megadok. Szeretetet, időt, törődést főképpen, és azt, hogy lett egy optimista, boldog anyukájuk. (Szandra, 30 éves)


Aktuális oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html

2010. november 16., kedd

Családi kapcsolatok kibogózásaA testvéremmel való nem túl rózsás kapcsolatom miatt szántam rá magam oldásra. Már kicsi gyerekkorunkban is állandóan ütöttük egymást, 6 évesen kiverte a fogamat, én pedig nekitámadtam a húsbárddal. (mindketten lányok vagyunk) Soha nem értettem, miért ez a nagy ellenszenv köztünk. A szüleimet is nagyon megviselte, mert mindegyikőjük nagyon családcentrikus ember. Apukám folyton engem védett, anyukám a hugomat. Emiatt folyton hatalmas családi perpatvarok voltak, és örökké lelkiismeretfurdalás gyötört. Idővel a szüleink is azon veszekedtek már, hogy melyikőnk az erőszakosabb és kitől indulnak el ezek a viták. Ez odáig fajult, hogy volt olyan, hogy egy hétig senki nem szólt senkihez a családban. Én ettől kikészültem, pánikrohamok törtek rám, jártam pszichológushoz, nyugtatókat írtak fel nekem. Soha nem éreztem azt, hogy családban élek. Soha nem éreztem azt, hogy mi összetartozunk. Annak ellenére, hogy tudtam, mindkét szülőm szeret bennünket. 

Egy volt osztálytársammal beszélgettem erről az osztálytalálkozónkon, és elmesélte, hogy az ő párkapcsolatát a Viki oldássorozata oldotta meg, így azonnal eldöntöttem, hogy megpróbálkozom vele. 

Első oldáson rögtön a családi dolgokról volt szó. Célzottan arra mentem, de kiderült, hogy nem csak előző életbei okai vannak, amit hittem, hanem a családból örökölt minták is. Sok felismerésem lett.  18. századi Skóciában találtam magam. Egy viszonylag rangos család 10 év körüli kisfia voltam. A jelenlegi édesapám volt az akkori ikertestvérem, akivel nagyon szerettük egymást. A szomszédunkban lakott egy velünk egyidős fiú (jelen életben a hugom), akivel sokat játszottunk együtt. A legjobb barátok lettünk. 16 évesek lehettünk, amikor nem messze tőlünk, egy nemes család megvett egy birtokot, és 6 gyermekükkel oda költöztek. Volt egy gyönyörű, velünk hasonló korú lányuk. Első látásra szerelem volt a részemről. Titokban találkozgattunk, volt egy titkos randevú helyünk, egy tó partján, egy hatalmas fa mögött volt egy kis barlang féleség. Több hónapon keresztül ment ez köztünk, mikor váratlanul kiderült, hogy a szomszéd fiúval (a mostani tesómmal) is találkozgat, és őt is szédíti a lány. Én nem akartam elhinni, és egymásnak estünk. Mivel ő volt az erősebb, fél holtra vert. A lány a mostani édesanyám. Én csendben visszahúzódtam, ők pedig együtt élték le az életüket. Mondanom sem kell, ez annyira megviselt akkor, hogy egész életemben boldogtalan voltam. Majd viszonylag korán távoztam az élők sorából. 

Megértettem az előző életem által, hogy miért alakultak ki a családban ezek az érzések. Megértettem, miért történt mindez. Ugyanez a harc megmaradt köztünk ebben az életünkben. 

De mivel most megértettem és megbocsátottam, elfogadtam a helyzetet, és megtanultam így is szeretni őket, ezek az érzések szertehullottak, s azóta teljesen más a kapcsolatunk. Mintha mindenki kicserélődött volna. Hálás vagyok ezért a megtapasztalásért. Az oldások által jobban tudom már műkdtetni a dolgaimat, gyarapodtam általuk sokat. Elfogadóbb vagyok és felszabadultabb. Nincs bennem egzisztenciális félelem és aggódás. Annyira köszönöm Viki, még találkozunk.  Stefani, 23 évesAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html

2010. november 15., hétfő

Indigó felnőtt vagy?Igen, legyél bármennyi idős is, lehetséges, hogy indigó felnőtt vagy. Indigók nemcsak 1975 és1995 között születtek, bár valószínűleg ez a legnagyobb csoport. Nézd meg, hogy ezek a tulajdonságok rezonálnak-e veled. Hozzám hasonlóan lehet, hogy te is Indigó vagy!

Úgy hiszem, a felnőtt Indigók ezekkel a tulajdonságokkal rendelkeznek:

• Intelligensek, bár nem biztos, hogy magas végzettségűek.

• Nagyon kreatívak, és örömüket lelik dolgok készítésében.

• Mindig tudni akarják, MIÉRT, különösen, ha megkérik őket, hogy végezzenek el vmi feladatot.

• Ellenszenvet éreztek az iskolai munka iránt, vagy utálták az iskolában megkövetelt dolgokat, az ismétlésen alapuló feladatokat.

• Lázadók voltak az iskolában, mert nem voltak hajlandóak megcsinálni a házi feladatot, nem fogadták el a tanári tekintélyt, VAGY komolyan lázadni szerettek volna, de NEM MERTÉK megtenni, általában a szülői nyomás miatt.

• Megtapasztalhattak korai egzisztencialista (a létük értelmével kapcsolatos) depressziót, és átélhették a tehetetlenség érzését. Ezek a szomorúságtól a teljes kétségbeesésig terjedhettek. Az öngyilkossági gondolatok, érzések a főiskolás vagy a korábbi években nem szokatlanok az Indigó felnőttek körében.

• Nehézségeik vannak a beosztotti munkákkal. Az Indigók ellenállnak az autoritásnak és az alkalmazottság társadalmi szisztémájának.

• Előnyben részesítik a kooperatív erőfeszítéseket, a vezetői pozíciókat vagy az önálló munkavégzést.

• Mély empátiát éreznek mások iránt, ám nem tolerálják a hülyeséget és a butaságot.

• Vagy rendkívül érzékenyek érzelmileg, és mindenen sírva fakadnak (nincs védelmi pajzsuk), vagy épp ellenkezőleg, semmiféle érzelmi reakciót nem mutatnak (teljes védekezés).

• Problémáik lehetnek a DÜH-vel.

• Problémáik lehetnek az olyan rendszerekkel, melyeket nem működőnek vagy rossz hatékonyságúnak tekintenek, beleértve a politikai, oktatási, egészségügyi és jogi rendszereket.

• Elidegenülés a politikától, vagy haragos érzések a politikával szemben - úgy érzik, mintha a szavazatuk nem számítana, és hogy teljesen mindegy, mi lesz a kimenetele a szavazásnak.

• A hagyományos amerikai álommal kapcsolatban érzett frusztráció, vagy ennek az álomnak az elutasítása - kilenctől ötig tartó munka, házasság, 2,5 gyerek, ház fehér kerítéssel stb.

• A jogok elvételével kapcsolatos harag, félelem és/vagy düh, hogy "a Nagy Testvér figyel téged."

• Égető vágyat éreznek, hogy tegyenek vmit azért, hogy megváltoztassák és jobbá tegyék a világot. Talán megakadnak, mert nem tudják, mit tegyenek. Problémájuk lehet az útjuk felismerésével.

• Pszichikus vagy spirituális érdeklődés már elég korán - tízéves koruk körül vagy előtte.

• Kevés, vagy semmilyen Indigó szerepmodell nem volt előttük.

• Erős az intuíciójuk.

• Véletlenszerű viselkedési minták vagy gondolkodási mód - (az ADD tünetei): problémájuk lehet a kijelölt feladatokra való összpontosítással, beszélgetés közben elkalandozhatnak.

• Pszichikus élményeik voltak, pl. előérzet, testenkívüli élmények, angyalokat vagy szellemeket láttak, hangokat hallottak.

• Elektromos érzékenység, pl. az órájuk nem működik, az utcai lámpák kialszanak, ha elmennek alattuk, elromlanak az elektromos berendezések, az égők kimennek.

• Tudatában vannak más dimenzióknak vagy párhuzamos valóságoknak.

• Szexuálisan nagyon expresszívek és találékonyak, VAGY elutasítják a szexualitást, mert unják, vagy mert magasabb spirituális kapcsolatra szeretnének szert tenni. Esetleg a szexualitásnak változatos formáit próbálják ki.

• Az életük értelmét keresik, és a világ megértését kutatják. Ezt a valláson vagy a spiritualitáson keresztül teszik, spirituális csoportok és könyvek, önsegítő csoportok és könyvek segítségével.

• Ha megtalálják az egyensúlyukat, akkor nagyon erős, egészséges, boldog egyénekké válnak.

Forrás: http://foldi-let.uw.hu/idigofelnott.htm


Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

SzivárványgyerekekJellemzőik: 

- a Szív erejével sugározzák erejüket a Közös Tudatosságba 
- mélyre hatóan változtatják meg a gondolkozást, az érzéseket, és az életet
- megmutatják, hogyan kell visszatérnünk a belső egyensúlyhoz, hogy a bolygó is egyensúlyba kerülhessen
- megmutatják, hogyan nyissuk meg szívünket
- sugárzó energiáik ezen hullámai adják a kulcsot ahhoz, hogy kinyissuk a szívünket arra az igazságra, hogy kik vagyunk, és hol vagyunk
- az elégedettséget, békét, bőséget tanítják
- a vágy a Lélek kalandja, ami nyitott szíven alapul, a vágyaink megélésére ösztönöznek
- a bőség igazi állapotát jöttek megteremteni
- Felébresztenek, az Egységhez, a Forráshoz mutatják az utat

Forrás: http://indigo-crystal.mindenkilapja.hu/html/18089677/render/szivarvanyAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html

2010. november 8., hétfő

Megszabadulás a depressziótól, átoktól

Egy 18 éves fiatal lány volt nálam pár hete és arra panaszkodott, hogy egy ideje mintha nem lenne önmaga. Annyira rossz a lelki állapota, hogy már nem is tudja, miért él. Pedig egy gyönyörű, sikeres és fiatal lányról van szó. Néha kényszeres rángatózás volt a kezében, és hetek óta csak sírt. Semmi kiváltó okra nem tudta visszavezetni, elvileg tökéletesen rendben volt minden az életében. 
Egy rendkívül érdekes, ugyanakkor kissé félelmetes dolgot láttam körülötte. Valaki megátkozta a családot, vagy pedig egy hozzá nem értő ember szeretett volna egy kötést tetetni valamelyik családtagra, ami rosszul sült el. Egyre inkább az a tapasztalatom, hogy emberek "szerződéseket kötnek" a sötét oldallal tudatlanul. Nem tudják, milyen veszélyekkel járnak a szerelmi kötések, az átkok. Nem beszélve arról, ha ezt valaki felismeri, általában nagyon precízen a feladónál landol a negatív energia (átok).
A családra visszatérve. Valóban 2-3 hónapja elkezdtek tönkremenni ebben a családban az emberi kapcsolatok. Még maga a lakás is, melybe élnek. A benne lévő dolgok elkezdtek tönkremenni. Mindenki, mintha önmagán kívül lett volna, az anyukát kivéve, ugyanis ő rendszeres látogatóm, ösztönei nagyon jól működnek, és pont 2 hónappal ezelőtt kért meg, hogy tegyek rá egy erős védelmet, mert érzi, hogy valami nem stimmel körülötte. 
No a kislányra visszatérve: Őt is nagyon legyengítette ez az energia, és megszállta egy lélek. Egy olyan fiú lelke, aki nem olyan régen lett öngyilkos, előtte pedig depresszióban szenvedett. A kislány pedig teljesen átvette ezeket a rezgéseket. Mintha nem ő cselekedett volna a testében. Nem volt egyszerű megszabadítani a lélektől. Utána egy nagyon erős védelmet kértünk rá, aranyfényt. Belázasodott utána és 2 napig nem nagyon tudták levinni a lázát. Nyomta ki a szervezet a sok negatív energiát, amire nem volt szükség. A depressziónak azóta nyoma sincs, újra teljes, kiegyensúlyozott, boldog, fiatal lány.


Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

2010. november 4., csütörtök

Egy régi élet emlékei"Az utazásom a 18.századi Angliába vitt és legelőször egy hatalmas kezet láttam magam előtt megjelenni ami akkora volt mint egy szeneslapát.Természetesen be is szartam rendesen hogy ez kinek a keze aztán láttam hogy óriási testtel rendelkezem,és éppen dél körül van és a jól megérdemelt ebédemet eszem.Felállok és veszem a csákányom és elindulok. Egy hatalmas robbanást hallok és futok…egy bánya felé..és akkor azt láttam hogy csomó víz ömlik kifelé és a vízben a hullák kezei,és élettelen szemek..a barátaim és csak jön és én kétségbeesésemben a csákányomat belevágom a bányafalába és ordítok a fájdalomtól és összekucorogva csak azt zakatolja az agyam…MIRE VÁRSZ MÉÉG???
Zokogok és tehetetlenséget és dühöt érzek..aztán azt hogy megérintenek a holttestek és a víz ömlik kifelé és én görcsösen kapaszkodva a csákányba csak ordítok….mert az emlékek megrohannak amiket velük töltöttem és már nincsenek…utána sokk jött és nem éreztem semmit.Megjelent egy nő aki először kiabált velem hogy miért nem segítek mert látta hogy a bánya ami a folyó mellett volt beomlott és hallotta a robbanást és odasietett aztán megvédett az ottani falusi emberektől akik engem okoltak hogy nem tettem semmit.

Ő róla kiderült hogy az itteni életemben az exbarátnőm volt…a többi szereplő között is akadt pár érdekes arc..
Először feltűnt egy nő aki ocsárolt engem és az öccse..a nő a legjobb bányász barátom felesége volt,és mindig azt szerette volna ha a férje lenne az ottani bányászok vezetője,de a 16 fő akivel együtt dolgoztam engem szerettek és tiszteltek.Az itteni életemben a legjobb bányász barátom most is az egyik legjobb barátom imáron 10 éve és csupa nevetés minden perc vele,míg a nőről kiderült hogy ő az anyám akivel most is elég kesze-kúsza a viszonyom.Sokat veszekszem vele és hát sok olyat megtudtam róla hogy miért teszi ezt meg azt velem mert ezek az előző életbeli tetteim eredményei….
A nő öccse az itteni életben az apám…hát igen apa sok mindenben vakon követi anyát most is és a nadrágot inkább anya hordja nem apa de ezt is sikerült megértenem és elfogadnom…
Ezek után a következő kép az volt hogy időben ugrottunk,és azt láttam hogy óriási bűntudatot cipelek magammal,mert képtelen voltam feldolgozni azt hogy meghaltak a társaim és nem tettem értük semmit…azt láttam hogy ülök egy teraszon és alkoholista lettem és a testem teljesen elkorcsosult..mély harag,düh,és tehetetlenség volt az amit cipeltem magammal és aztán ott a teraszon halok meg májzsugorodásban és látom ahogy a lelkem elhagyja a testem és megkönnyebbülök mert tudom hogy találkozhatom a családommal…amikor találkoztam velük végtelen szeretet járt át mert ők soha nem haragudtak rám,mindig szerettek,még fentről is..sírás járt át..és hála hogy ez is egy lecke volt,és hogy egy dolog örök az pedig a fejlődés és a szeretet." (Humorgumo)


Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html

2010. november 2., kedd

Egy csodás gyógyulás története


Ezt a sok jó történetet olvasva arra jutottam, hogy én is írok egy rövidet. Nekem is kellett kétszer mondani, hogy oldásra menjek Marikával, mivel már ott tartottam, hogy bármit megtennék, hogy jobban legyek. Első alkalommal kifejezetten gyógyító és családi oldásra mentem. Feltöltődött nagyon az aurám, azt éreztem, hogy kicsarranok az energiától. Egy olyan előző életembe cseppentem vissza, ahol férfi voltam, és egy másik férfival vívtam éppen egy lány kegyeiért. Nagyon sokáig tartott a küzdelem, éreztem, amint elfogy minden erőm, energiám, elestem, s mikor fel akartam állni, a másik férfi hasba döfött a kardjával és kis szenvedés után ott a helyszínen meghaltam. 

Ami az érdekessége még a dolognak az az, hogy abban az életemben 33 éves voltam, amikor hasba szúrtak, és most ebben az életemben 2 évvel ezelőtt szintén 33 voltam, amikor előjött a betegségem, ami a hasamnak ugyanazon részén van/volt. Még a bőröm is úgy nézett ki, azt mondta az orvos, mintha hasba szúrtak volna. Egyből megértettem mindent az oldás után. Nagyon furcsa, erős sajgó érzéseim voltak a meditáció során, de azt mondták, ez a gyógyulás jele. Gondoltam magamban, na erre azért kiváncsi leszek. 

Ami a legjobban ledöbbentett, hogy a a lány, aki kegyeiért harcoltam, a mostani párom, akit szintén 33 évesen ismertem meg, és a 2 évvel ezelőtti halloween bálon viccből megharcolt értem egy barátommal... 

No comment. Az már nem tudom, de még az is lehet, hogy akivel viccből harcolt, ő is ott lehetett velünk anak idején. A meditáció után elkezdtem jobban érezni magam, de még napokig éreztem a sajgást a hasamban. De egy teljesen más tudatállapotba kerültem, minden ok nélkül egyre jobban éreztem magam. 

2  oldást csináltunk még erre és magzati koromból voltak oldani való blokkok, édesanyán egyszer már nagy pocakkal megütötte magát, nekem meg a térdem valahogy a hasamba furódott ugyanazon a helyen szintén. Ezenkívül lelki problémái voltak még, valaki egyszer megátkozott, hogy sokat szenvedjek. Ez is közrejátszott. Feloldottuk ezeket és kaptam otthonra különböző gyakorlatokat, amit hűségesen el is végeztem. Az eredményeim, minden leletem NEGATÍV! Azt mondta az orvos, csoda történt velem. Mondtam, hogy nem csoda, csak meditáció, feldolgoztam a múltam problémáit, és a testemnek megadtam a szükséges tápanyagokat, amik kellenek. Az orvos meg csak legyintett, és azt mondta, ha ezt elhiszem, akkor bolond vagyok. Hát nem csak elhiszem, hanem tudom. Ő meg 2 év alatt nem tudott nekem segíteni, nem csoda, ha ideges lett. 

Most a párkapcsolatomon dolgozom, már egy két oldáson túl vagyok, bár ami a betegségemmel kapcsolatban, szintén tisztította a magánéletemet is. Úgy érzem, van még mit takarítani rajta, mert elég sok berögződést hoztam magammal. Lassan már ott tartok, hogy megengedem magamnak hogy élvezni tudjam a párkapcsolatom. :-)

Csak buzdítani tudok mindenkit a problémák feldolgozására. Köszi Viki (Jázmin 35 éves)


Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html