This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

2010. november 15., hétfő

Indigó felnőtt vagy?Igen, legyél bármennyi idős is, lehetséges, hogy indigó felnőtt vagy. Indigók nemcsak 1975 és1995 között születtek, bár valószínűleg ez a legnagyobb csoport. Nézd meg, hogy ezek a tulajdonságok rezonálnak-e veled. Hozzám hasonlóan lehet, hogy te is Indigó vagy!

Úgy hiszem, a felnőtt Indigók ezekkel a tulajdonságokkal rendelkeznek:

• Intelligensek, bár nem biztos, hogy magas végzettségűek.

• Nagyon kreatívak, és örömüket lelik dolgok készítésében.

• Mindig tudni akarják, MIÉRT, különösen, ha megkérik őket, hogy végezzenek el vmi feladatot.

• Ellenszenvet éreztek az iskolai munka iránt, vagy utálták az iskolában megkövetelt dolgokat, az ismétlésen alapuló feladatokat.

• Lázadók voltak az iskolában, mert nem voltak hajlandóak megcsinálni a házi feladatot, nem fogadták el a tanári tekintélyt, VAGY komolyan lázadni szerettek volna, de NEM MERTÉK megtenni, általában a szülői nyomás miatt.

• Megtapasztalhattak korai egzisztencialista (a létük értelmével kapcsolatos) depressziót, és átélhették a tehetetlenség érzését. Ezek a szomorúságtól a teljes kétségbeesésig terjedhettek. Az öngyilkossági gondolatok, érzések a főiskolás vagy a korábbi években nem szokatlanok az Indigó felnőttek körében.

• Nehézségeik vannak a beosztotti munkákkal. Az Indigók ellenállnak az autoritásnak és az alkalmazottság társadalmi szisztémájának.

• Előnyben részesítik a kooperatív erőfeszítéseket, a vezetői pozíciókat vagy az önálló munkavégzést.

• Mély empátiát éreznek mások iránt, ám nem tolerálják a hülyeséget és a butaságot.

• Vagy rendkívül érzékenyek érzelmileg, és mindenen sírva fakadnak (nincs védelmi pajzsuk), vagy épp ellenkezőleg, semmiféle érzelmi reakciót nem mutatnak (teljes védekezés).

• Problémáik lehetnek a DÜH-vel.

• Problémáik lehetnek az olyan rendszerekkel, melyeket nem működőnek vagy rossz hatékonyságúnak tekintenek, beleértve a politikai, oktatási, egészségügyi és jogi rendszereket.

• Elidegenülés a politikától, vagy haragos érzések a politikával szemben - úgy érzik, mintha a szavazatuk nem számítana, és hogy teljesen mindegy, mi lesz a kimenetele a szavazásnak.

• A hagyományos amerikai álommal kapcsolatban érzett frusztráció, vagy ennek az álomnak az elutasítása - kilenctől ötig tartó munka, házasság, 2,5 gyerek, ház fehér kerítéssel stb.

• A jogok elvételével kapcsolatos harag, félelem és/vagy düh, hogy "a Nagy Testvér figyel téged."

• Égető vágyat éreznek, hogy tegyenek vmit azért, hogy megváltoztassák és jobbá tegyék a világot. Talán megakadnak, mert nem tudják, mit tegyenek. Problémájuk lehet az útjuk felismerésével.

• Pszichikus vagy spirituális érdeklődés már elég korán - tízéves koruk körül vagy előtte.

• Kevés, vagy semmilyen Indigó szerepmodell nem volt előttük.

• Erős az intuíciójuk.

• Véletlenszerű viselkedési minták vagy gondolkodási mód - (az ADD tünetei): problémájuk lehet a kijelölt feladatokra való összpontosítással, beszélgetés közben elkalandozhatnak.

• Pszichikus élményeik voltak, pl. előérzet, testenkívüli élmények, angyalokat vagy szellemeket láttak, hangokat hallottak.

• Elektromos érzékenység, pl. az órájuk nem működik, az utcai lámpák kialszanak, ha elmennek alattuk, elromlanak az elektromos berendezések, az égők kimennek.

• Tudatában vannak más dimenzióknak vagy párhuzamos valóságoknak.

• Szexuálisan nagyon expresszívek és találékonyak, VAGY elutasítják a szexualitást, mert unják, vagy mert magasabb spirituális kapcsolatra szeretnének szert tenni. Esetleg a szexualitásnak változatos formáit próbálják ki.

• Az életük értelmét keresik, és a világ megértését kutatják. Ezt a valláson vagy a spiritualitáson keresztül teszik, spirituális csoportok és könyvek, önsegítő csoportok és könyvek segítségével.

• Ha megtalálják az egyensúlyukat, akkor nagyon erős, egészséges, boldog egyénekké válnak.

Forrás: http://foldi-let.uw.hu/idigofelnott.htm


Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

SzivárványgyerekekJellemzőik: 

- a Szív erejével sugározzák erejüket a Közös Tudatosságba 
- mélyre hatóan változtatják meg a gondolkozást, az érzéseket, és az életet
- megmutatják, hogyan kell visszatérnünk a belső egyensúlyhoz, hogy a bolygó is egyensúlyba kerülhessen
- megmutatják, hogyan nyissuk meg szívünket
- sugárzó energiáik ezen hullámai adják a kulcsot ahhoz, hogy kinyissuk a szívünket arra az igazságra, hogy kik vagyunk, és hol vagyunk
- az elégedettséget, békét, bőséget tanítják
- a vágy a Lélek kalandja, ami nyitott szíven alapul, a vágyaink megélésére ösztönöznek
- a bőség igazi állapotát jöttek megteremteni
- Felébresztenek, az Egységhez, a Forráshoz mutatják az utat

Forrás: http://indigo-crystal.mindenkilapja.hu/html/18089677/render/szivarvanyAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html

2010. november 8., hétfő

Megszabadulás a depressziótól, átoktól

Egy 18 éves fiatal lány volt nálam pár hete és arra panaszkodott, hogy egy ideje mintha nem lenne önmaga. Annyira rossz a lelki állapota, hogy már nem is tudja, miért él. Pedig egy gyönyörű, sikeres és fiatal lányról van szó. Néha kényszeres rángatózás volt a kezében, és hetek óta csak sírt. Semmi kiváltó okra nem tudta visszavezetni, elvileg tökéletesen rendben volt minden az életében. 
Egy rendkívül érdekes, ugyanakkor kissé félelmetes dolgot láttam körülötte. Valaki megátkozta a családot, vagy pedig egy hozzá nem értő ember szeretett volna egy kötést tetetni valamelyik családtagra, ami rosszul sült el. Egyre inkább az a tapasztalatom, hogy emberek "szerződéseket kötnek" a sötét oldallal tudatlanul. Nem tudják, milyen veszélyekkel járnak a szerelmi kötések, az átkok. Nem beszélve arról, ha ezt valaki felismeri, általában nagyon precízen a feladónál landol a negatív energia (átok).
A családra visszatérve. Valóban 2-3 hónapja elkezdtek tönkremenni ebben a családban az emberi kapcsolatok. Még maga a lakás is, melybe élnek. A benne lévő dolgok elkezdtek tönkremenni. Mindenki, mintha önmagán kívül lett volna, az anyukát kivéve, ugyanis ő rendszeres látogatóm, ösztönei nagyon jól működnek, és pont 2 hónappal ezelőtt kért meg, hogy tegyek rá egy erős védelmet, mert érzi, hogy valami nem stimmel körülötte. 
No a kislányra visszatérve: Őt is nagyon legyengítette ez az energia, és megszállta egy lélek. Egy olyan fiú lelke, aki nem olyan régen lett öngyilkos, előtte pedig depresszióban szenvedett. A kislány pedig teljesen átvette ezeket a rezgéseket. Mintha nem ő cselekedett volna a testében. Nem volt egyszerű megszabadítani a lélektől. Utána egy nagyon erős védelmet kértünk rá, aranyfényt. Belázasodott utána és 2 napig nem nagyon tudták levinni a lázát. Nyomta ki a szervezet a sok negatív energiát, amire nem volt szükség. A depressziónak azóta nyoma sincs, újra teljes, kiegyensúlyozott, boldog, fiatal lány.


Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

2010. november 4., csütörtök

Egy régi élet emlékei"Az utazásom a 18.századi Angliába vitt és legelőször egy hatalmas kezet láttam magam előtt megjelenni ami akkora volt mint egy szeneslapát.Természetesen be is szartam rendesen hogy ez kinek a keze aztán láttam hogy óriási testtel rendelkezem,és éppen dél körül van és a jól megérdemelt ebédemet eszem.Felállok és veszem a csákányom és elindulok. Egy hatalmas robbanást hallok és futok…egy bánya felé..és akkor azt láttam hogy csomó víz ömlik kifelé és a vízben a hullák kezei,és élettelen szemek..a barátaim és csak jön és én kétségbeesésemben a csákányomat belevágom a bányafalába és ordítok a fájdalomtól és összekucorogva csak azt zakatolja az agyam…MIRE VÁRSZ MÉÉG???
Zokogok és tehetetlenséget és dühöt érzek..aztán azt hogy megérintenek a holttestek és a víz ömlik kifelé és én görcsösen kapaszkodva a csákányba csak ordítok….mert az emlékek megrohannak amiket velük töltöttem és már nincsenek…utána sokk jött és nem éreztem semmit.Megjelent egy nő aki először kiabált velem hogy miért nem segítek mert látta hogy a bánya ami a folyó mellett volt beomlott és hallotta a robbanást és odasietett aztán megvédett az ottani falusi emberektől akik engem okoltak hogy nem tettem semmit.

Ő róla kiderült hogy az itteni életemben az exbarátnőm volt…a többi szereplő között is akadt pár érdekes arc..
Először feltűnt egy nő aki ocsárolt engem és az öccse..a nő a legjobb bányász barátom felesége volt,és mindig azt szerette volna ha a férje lenne az ottani bányászok vezetője,de a 16 fő akivel együtt dolgoztam engem szerettek és tiszteltek.Az itteni életemben a legjobb bányász barátom most is az egyik legjobb barátom imáron 10 éve és csupa nevetés minden perc vele,míg a nőről kiderült hogy ő az anyám akivel most is elég kesze-kúsza a viszonyom.Sokat veszekszem vele és hát sok olyat megtudtam róla hogy miért teszi ezt meg azt velem mert ezek az előző életbeli tetteim eredményei….
A nő öccse az itteni életben az apám…hát igen apa sok mindenben vakon követi anyát most is és a nadrágot inkább anya hordja nem apa de ezt is sikerült megértenem és elfogadnom…
Ezek után a következő kép az volt hogy időben ugrottunk,és azt láttam hogy óriási bűntudatot cipelek magammal,mert képtelen voltam feldolgozni azt hogy meghaltak a társaim és nem tettem értük semmit…azt láttam hogy ülök egy teraszon és alkoholista lettem és a testem teljesen elkorcsosult..mély harag,düh,és tehetetlenség volt az amit cipeltem magammal és aztán ott a teraszon halok meg májzsugorodásban és látom ahogy a lelkem elhagyja a testem és megkönnyebbülök mert tudom hogy találkozhatom a családommal…amikor találkoztam velük végtelen szeretet járt át mert ők soha nem haragudtak rám,mindig szerettek,még fentről is..sírás járt át..és hála hogy ez is egy lecke volt,és hogy egy dolog örök az pedig a fejlődés és a szeretet." (Humorgumo)


Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html

2010. november 2., kedd

Ha felengeded a múlt fájdalmait, meggyógyul a jelened


Ezt a sok jó történetet olvasva arra jutottam, hogy én is írok egy rövidet. Nekem nem kellett kétszer mondani, hogy oldásra menjek Marikával, mivel már ott tartottam, hogy bármit megtennék, hogy jobban legyek. Első alkalommal kifejezetten gyógyító és családi oldásra mentem. Feltöltődött nagyon az aurám, azt éreztem, hogy kicsattanok az energiától. Egy olyan előző életet láttam, ahol férfi voltam, és egy másik férfival vívtam éppen egy lány kegyeiért. Nagyon sokáig tartott a küzdelem, éreztem, amint elfogy minden erőm, energiám, elestem, s mikor fel akartam állni, a másik férfi hasba döfött a kardjával és kis szenvedés után ott a helyszínen meghaltam. 

Ami az érdekessége még a dolognak az az, hogy abban az életemben 33 éves voltam, amikor hasba szúrtak, és most ebben az életemben 2 évvel ezelőtt szintén 33 voltam, amikor előjött a betegségem, ami a hasamnak ugyanazon részén van/volt. Még a bőröm is úgy nézett ki, azt mondta az orvos, mintha hasba szúrtak volna. Egyből megértettem mindent az oldás után. Nagyon furcsa, erős sajgó érzéseim voltak a meditáció során, de azt mondták, ez a gyógyulás jele. Gondoltam magamban, na erre azért kiváncsi leszek. 

Ami a legjobban ledöbbentett, hogy a lány, aki kegyeiért harcoltam, a mostani párom, akit szintén 33 évesen ismertem meg, és a 2 évvel ezelőtti halloween bálon viccből megharcolt értem egy barátommal... 

No comment. Az már nem tudom, de még az is lehet, hogy akivel viccből harcolt, ő is ott lehetett velünk anak idején. A meditáció után elkezdtem jobban érezni magam, de még napokig éreztem a sajgást a hasamban. De egy teljesen más tudatállapotba kerültem, minden ok nélkül egyre jobban éreztem magam. 

2  oldáson voltam még abban a hónapban még erre és magzati koromból voltak oldani való blokkok, édesanyám egyszer már nagy pocakkal megütötte magát, nekem meg a térdem valahogy a hasamba furódott ugyanazon a helyen szintén. Ezenkívül lelki problémái voltak még, valaki egyszer megátkozott, hogy sokat szenvedjek. Ez is közrejátszott. És sajnos a csládfám is elég kacifátos ilyen téren. Elkezdett feloldódni bennem ez a sok fájdalom. Az eredményeim, minden leletem NEGATÍV! Azt mondta az orvos, csoda történt velem. Mondtam, hogy nem csoda, csak meditáció, feldolgoztam a múltam problémáit, és a testemnek megadtam a szükséges tápanyagokat, amik kellenek. Az orvos meg csak legyintett, és azt mondta, ha ezt elhiszem, akkor bolond vagyok. Hát nem csak elhiszem, hanem tudom. Ő meg 2 év alatt nem tudott nekem segíteni, nem csoda, ha ideges lett. 

Most a párkapcsolatomon dolgozom, már egy két oldáson túl vagyok, bár ami a betegségemmel kapcsolatban, szintén tisztította a magánéletemet is. Úgy érzem, van még mit takarítani rajta, mert elég sok berögződést hoztam magammal. Lassan már ott tartok, hogy megengedem magamnak hogy élvezni tudjam a párkapcsolatom. :-)

Csak buzdítani tudok mindenkit a problémák feldolgozására. Köszi Viki (Jázmin 35 éves)

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: