2011. január 31., hétfő

Emberi kapcsolataink régi életeinkben

Szia Viki! Az egyik oldás alkalmával egy olyan életem jött a felszínre, ahol férfi voltam és éppen az esküvőmre készültem. Láttam a menyasszonyomat és az édesanyámat is. Sajnos a frigyből nem lett semmi, mert a megelőző nap párviadalban megöltek. A dologban az az érdekes, hogy a menyasszonyom a mostani főnököm, az édesanyám pedig a férjem. A következő alkalommal az első Világháború idején egy csata kellős közepén találtam magam. Borzalmas ágyúzás közepette egy embert cipeltem a hátamon. Majd egy kórházi sátrat láttam, ahol ezt az embert műtöttem egy nővér segítségével. A férfi a barátom volt, a műtét sikerült. Ő életben maradt de a fricska ezután jött. A sátrat bomba találat érte ahol a nővér és én meghaltunk. A két történetben a közös hogy otthagytam egy lezáratlan kapcsolatot. A barátom a mostani főnököm, a nővér pedig a legidősebb lányom. A mostani életemre ezek a dolgok úgy hatnak ki, hogy a férjem gyakran most is szeret anyáskodni a női munkákba bele katuskodni.  A nehéz döntésekben a férfias dolgokban gyakran nekem kell cselekednem. De ez engem nem zavar, nem bántom érte, sajnos fordítva nem mindig van így. A nővért is megkaptam, Ő egy nagy feladat számomra. A főnökömmel első perctől kezdve nagyon jó a kapcsolatom, Ő az az ember akit először megláttam, az az érzésem volt hogy már láttam valahol. Pont a születés napján találkoztunk először. Állás hirdetésre vittel hozzá az egyik volt munkatársam. Így kezdtünk el együtt dolgozni. Nagyon sokat segített nekem és a mai napig is nagyon jó az emberi és a munka kapcsolat köztünk, szavak nélkül is megértjük egymást. Köszönöm hogy van nekem. Nagyon sokmindent megértek az oldások által és így sokkal nyugodtabb vagyok. 
Köszi Marika


Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html

2011. január 29., szombat

Egy különleges történetNagyon sokat gondolkodtam, megírjam-e a történetem, de aztán úgy döntöttem, hogy megteszem név nélkül, mert lehet, hogy segítek neki valakinek. Azt hiszem a történetemről megoszlanak majd a vélemények. 

Az előzményekről annyit: 32 éves fiú vagyok, és sajnos gyerekkorom óta (13-14 éves lehettem) észrevettem, hogy nem izgatnak a lányok, inkább a fiúkhoz vonzódom. Én ezt nem akartam elfogadni, és vágytam "normális" lenni. De sehogy se ment. Aztán 25 éves koromban annyira magam alá kerültem, hogy drogozni kezdtem. Nem aludtam éjszakánként, buliztam, menekültem önmagam elöl. Majd kialakítottam egy kapcsolatot egy nálam idősebb férfivel. Ez 5 évig tartott. Rendkívül magányos és szerencsétlen voltam, amikor is megkíséreltem megölni magam. Szerencsére életben maradtam. 

Ekkor kerültem el oldásra Fehérvárra egy barátom által. Persze, nem igazán volt kedvemre, de mikor megismertem Vikit, azt éreztem, ő az, akinek talán végre meg tudok nyílni. Ez így is lett. Az oldások által kezdtem önmagam megérteni, és készen álltam rá, hogy megszabaduljak a rám pakolt régi-régi átkoktól. 

Megtudtam, hogy egy bukott lélek vagyok úgymond, és több féle átok hat rám és befolyásoltság alatt vagyok. Kb 6-8 oldás kellett ahhoz, hogy ezeknek a magját kiirtssam magamból. Közben ez elég fájdalmas volt, lelkileg feldolgozni. S bár fél évig nem igazán mozdultam ki otthonról, mert dolgoztam fel a problémákat, és értékeltem át az életem, teljesen kicserélődtem. Sokszor volt bennem, hogy feladom, de kitartottam. Elkezdtem másként tekinteni a fériakra és a nőkre is, kezdtek megváltozni az érzéseim, egyik napról a másikra letettem a drogot, elkezdtem méregteleníteni, s bár a kedélyállapotom nagyon hullámzó volt, egyre tovább tudtam tartósan jól érezni magam. Ez amiatt volt szerintem, mert elkezdtem megérteni a dolgokat és azt, hogy ez hogyan alakult ki bennem. Sokat bántottak a szüleim de most ezt megbocsátottam nekik. 

Fél évvel ezelőtt a parkban futás közben megismerkedtem egy lánnyal, akivel éjszakákat beszélgettünk át, és elkezdtem vonzódni felé. Megérintett a lelke, és úgy éreztem, szeremes vagyok. Azt éreztem, ezért érte meg életben maradnom. 

Legalább egy évig tartott a folyamat, de megérte. Fél éve boldog kapcsolatban élek, s lassancsaládot tervezek. S bár azt érzem, még nem minden eseményt dolgoztam fel a multból, mindenképpen a legjobb úton haladok efelé. XY


Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html

2011. január 28., péntek

A saját nagyapám voltam előző életemben

Két nappal ez előtt tudtam meg egy oldás során, hogy a megelőző életemben a saját nagyapám voltam. Ő meglehetősen bohém életet élt. Jól keresett, de a pénzt nőkre és kártyára költötte.Valami oknál fogva menekült otthonról. Nem a családjával volt, hogy miért nem tudom.. Furcsa volt megélni, de sokmindenre rájottem általa ismét. (Marika)Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html

2011. január 25., kedd

Megtalálni életem feladatátSzia Viki! Bár azt mondtam, majd megosztom a tapasztalataimat, ha már megmutatkoznak az eredmények, mégis azt gondoltam, hogy már most írnék róluk. Még csak 7 napja voltam oldáson először, már az egyik területen csodás dolog történt velem. Nekem 3 problémám van, ami miatt mentem: a pénz, az életfeladat és a párkapcsolat. 

Először is: már maga a tudat, hogy képben vagyok, merre kell mennem, mit kell tennem, már megnyugtat, és határozottabbá tesz. Feljött az oldás alatt minden amit tudnom kell. Már tudom, hogy nekem főként ezért volt rá szükségem, hogy tisztábban lássak. 

A pénzzel igazán gondolatban nem foglalkoztam, de az oldáson rájöttem, hogy elég sok a blokkom. 

Ugye, kiderült, hogy a blokkjaim főként gyermekkoromból vannak, hiszen olyan emberek vettek körül, akik nem igazán tudtak bánni a pénzzel. Apám prostikra költötte, anyám pedig mindet apámnak adta. Az unokatesómék mindig nagyon el voltak eresztve, irigyeltem is őket, hogy mindenük megvan, de ők meg tipikus újgazdag bunkók. Nem is gondoltam, hogy a család ekkora hatással van ránk. Valahogy sehogyse állt össze ez a fejembe. Meg aztán kiderült, hogy előző életemben harcoltam kincsekért, amiben leszúrtak, aztán egy másikban a saját testvéremet öltem meg a hatalomért és a pénzért. Szóval én is tettem nem túl szép dolgokat, és így ez eredményezte azt, hogy nem igazán tudtam pénzt bevonzani az életembe. De megnyugodtam, mert azt mondták, ez innentől kezdve megváltozik. Még sokat gondolkodtam ezen itthon is.

Azt kaptam oldásban, változtassak irányt, mert az üzletemből nem fogok tudni pénzt keresni, mert nem az a feladatom. Hát ezt az utóbbi 2 évben bebizonyosodott. Az jött, hogy kézügyességemből kell megélnem. Ezt egy kicsit megmosolyogtam, bár az iskolában jól rajzoltam. Na másnap volt a szülinapom, és a hugomtól egy üvegfestő készletet kaptam, még most sem értem milyen meggondolásból. Ez soha nem volt nálunk téma. Azt mondja azért, mert amikor kirohanásaim vannak, ez megnyugtat. A lényeg az, hogy még aznap este ki tudtam próbálni, mert nagyon felhúztam magam valami témán, és megfestettem 2 poharat. Az egyikre egy sast, a másikra pedig egy angyalt. Egész meg voltam elégedve magammal. 

Szombaton jött haza az unokatesóm Amerikából látogatóba. Ott él 11 éve. Amikor meglátta a poharakat, mondta, hogy szerezzek belőle neki. Közöltem, hogy én festettem. Na erre azt mondja, akkor egyezkedjünk. Kérdezte, nem akarok-e kimenni hozzájuk, mert ott rengeteget tudnék ezzel keresni, és tud benne segíteni. Én meg a haszonból adok neki, sőt az ő boltjába is kellene. Na nem is gondolkodtam rajta, hamarosan utazok, addig meg buzgón gyakorolok. 

Bár még fogalmam sincs, hogy bejön-e vagy mi lesz, de az biztos, hogy a dolgok működnek. Az lebeg a szemem előtt, ha ezt így megmondták, és az eleje így bejött, akkor a folytatással se lehet gond. Ennyi véletlen nem létezhet. A világ tényleg csodákból áll, csak nem kell eléjük állnunk. 

Azt gondolom, a folytatásról is be fogok számolni, és remélem a nagy "Ő" és a pénz is hamarosan belép az életembe. Üdvözlettel: Sanyi, 27 éves


Aktuális oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html

2011. január 23., vasárnap

Egyensúly: anyagiak és szerelemSziasztok! Én nem konkrét problémával mentem oldásra, bár volt jónéhány. Arra gondoltam, a sorsra bízom magam, lesz ami lesz. Mindig is hittem ezekben a dolgokban, de fantasztikus volt ezt élőben megtapasztalni. 

Előjött 4-5 féle dolog, amin csodálkoztam. Főként a családi blokkjaim.  Több pénzügyi oldásra mentem el. Ami érdekesség az az, hogy 3-4 olyan régebbi életem is előjött, amikor szegénységi fogadalmakat tettem, de olyan is, amikor nagyon gazdag voltam, és főként örömlányokra költöttem azt (itt férfi voltam). Aztán belepillanthattam olyan életembe, amikor szintén rengeteg pénzem volt, színész féleség voltam, és már jódolgomban nem tudtam, mit csináljak, homokos voltam, majd aids-ben haltam meg. És történt olyan is, amikor kincsekért öltek meg. Szóval képződött bennem egy lenyomat, és blokk, hogy nem szabad, hogy legyen pénzem, mert félrecsúszik az életem. 

Mindig azt gondoltam, hogy olyan szépek meg jók ezek a történetek, de kételkedtem benne, hogy nekem is működne. Azt gondoltam, hogy meditálni sem tudok. Mostmár azt gondolom, hogy csak a megfelelő embert kell megtalálni, aki segít, és utána sima az út. 

Már a kezelések között is valahogy mindig szerencsém volt. Először csak kis apró dolgokban: minden, amit vásároltam, le volt árazva. Amit venni akartam, olcsóbban odaadták. Kiszámoltam: egy hét alatt, több mint 20 ezer forintot spóroltam meg ezzel.  Kezdtem belelkesülni, s mivel jól éreztem magam, egyre több jó dolog történt. A harmadik alkalom után egyre több szórólap került a kezembe állásajánlatokkal, és egyre több emberrel találkoztam, aki segíteni akart nekem valami jó kis munkában. Mire befejeztük a pénzzel való munkát, addigra már volt is egy kevés kis félre tett pénzem. Hozzáteszem nem túl sok, de az eddigi életmódomhoz képest már az is nagyon jó. 

Elkezdtem terveket szőni a jövőmről. Leírtam őket, képeket ragasztottam, és mintha kicseréltek volna, kezdtem boldognak érezni magam. Ez tavaly szeptemberben történt, és elhatároztam, hogy amint összegyűjtök 500 ezer forintot, az első utam New Yorkba fog vezetni. Kicsi gyerekkorom óta oda vágyom, de az országhatáron túlra még nem sokszor jutottam. Amint ezt elhatároztam és leírtam, 2 nap mulva felhívott a barátnőm édesanyja, aki tudta, hogy beszélek franciául, és egy komoly munkában kérte a segítségem. Céges dolgokat kellene fordítanom, ami laza számítások után kb 2 hónap teljes meló reggeltől estig. A fizetés 500 ezer forint. Na megkaptam az első jelet. Azon gondolkodtam, hogy addig elélek abból a pénzből, amit a nagyitól kaptam, sőt, ha ügyes vagyok, még tartalékolhatok is, és az ünnepeket New Yorkban fogom tölteni. Hogy lássa az Univerzum, hogy komolyan gondolom, le is foglaltam azonnal a repülőjegyet. Így b 30% olcsóbban jutottam hozzá, mintha közvetlen szezon előtt rendelem. Ezt jelnek vettem. Éjjel nappal dolgoztam, és egyfolytában gondolatban a Central parkban sétáltam. A munkával csúsztam 5 napot, de végülis befejeztem, és készülődhettem a nagy útra. December 22-én a barátnőmmel felpakolva útnak indultunk. Mivel nem egyszerre vettük a jegyet, nem kaptunk egymás mellé. Kicsit ideges voltam, hogy az első repülőutamon egyedül utazom. De csak a célom lebegett a szemem előtt. Amikor megláttam, ki az, akit mellém rendelt a sors a gépen, már nem is akartam a barátnőm mellett ülni. Egyszerűen fogalmazva, az a férfi ült mellettem, akin biztos megakad a szemem, ha szembe jön az utcán. Egyfolytában azon gondolkodtam, hogyan lehetne vele szóba elegyedni. Szerencsére én ültem középen, így akárhányszor felálltam, muszáj volt hozzá szólnom. 

Aztán szerencsére megkérdezte, milyen gyakran utazom, és beszélgetni kezdtünk. Kiderült, hogy ő New Yorkban lakik, csak látogatóban volt itthon. Mindent megtudtam róla, és a városról is. Megdöbbenve derítettük ki, hogy a szállda ahol megszállunk, 2 sarokra van attól az utvától, ahol ő él. Na ezek után mondja meg nekem valaki, hogy nincsenek véletlenek. Még szerencse, hogy ilyen hosszú a repülőút. A párkapcsolatáról nem mesélt, és ez idegesített, hogy nem tudom, van e valakije. Már ezért megérte, hogy útnak indultam, gondoltam magamban. Elkérte a telefonszámomat, és mondta, hogy igyunk meg valamit, ha lesz rá időm. Megérkeztünk, 2 napig semmi nem történt. Nem hívott, nem jelentkezett, s bár minden tökéletes volt, idegesített a dolog, semmi másra nem tudtam gondolni. Már nem voltam szomorú a volt kapcsolatom miatt. Újra éltem! Aztán egyszercsak megcsörrent a telefonom, és ő volt az! Estére meghívott mindkettőnket vacsorázni, hajnalig beszélgettünk. Nagyon nehezemre esett az elválás, de megbeszéltük, hogy pár óra mulva együtt reggelizünk. Másnap estétől már nála aludtunk, és ez így volt 10 napig. Egyszerűen hülyének néztem azokat az embereket, akik ilyen merészek, de most én is ezt tettem. Kiderült utólag, hogy épp szakítóban volt, és a velem való találkozás győzte meg arról, hogy meg is kell tennie. S míg ez zajlott az első két napban, addig nem keresett engem. 

Elég fájdalmasra sikerült a búcsú, de nagyon gyorsan el tudtam dönteni, hogy vele akarok lenni. Hazajöttem, de márciusban költözöm ki New Yorkba. Van 2 hónapom elintézni, amit kell, még vár rám egy munka, amiért annyi pénzt kapok, hogy legyen egy kis tartalék, s már tudom, mivel fogom a pénzt odakint keresni. De ez mind semmi ahhoz képest, amit érzelmileg kaptam. Boldog vagyok, és azt hiszem mindig erre vágytam. Sose gondoltam volna, hogy az embernek ilyen gyorsan teljesülnek a vágyai, ha akarja és tesz értük. Viki, Neked is nagyon hálás vagyok, bár azt mondtad, hogy főként magamnak köszönjem. Szóval köszönöm magamnak. :-)

Anyukámmal sokkal jobb lett a kapcsolatom, jót tett nekünk a távolság!!! A családi oldások után történt mindig a legtöbb dolog. 

(Timi, 28 éves)


Aktuális oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html

2011. január 22., szombat

Rendbejött egy régi-régi barátságGyermekkorom óta heti rendszerességgel álmodom azt, hogy éjszaka tehiholdnál egy erdő közepén, a tisztáson valamit magamban mormolok, egy kis követ a kezemben szorongatok, majd hangosan elkezdek üvölteni, szaladni, rálépek a szoknyám szélére, elesek, majd a hátam mögé érkezik valaki. Ezek után mindig levert a víz és felébredtem. Sokszor látomásaim is voltak ezzel kapcsolatban. Napközben csak úgy eszembe jutott a történet, úgy, mintha ez valóban megtörtént volna velem, és most emlékeznék rá. 

Van egy nagyon érdekes baráti kapcsolatom, emiatt mentem el oldásra. A barátnőm, akit nagyon szeretek, néha elképesztően gonosz tud velem lenni, birtokol, mint valami tárgyat, és néha úgy viselkedik, mint valami féltékeny férj. Ha nekem valami jobban sikerül (ami elég sűrűn előfordul), akkor ellenszenves lesz, és egyből megpróbál tenni azért, hogy ne érezzem jól magam. Már sokszor határoztam el, hogy lezárom ezt a kapcsolatot, mert semmi szükségem rá, de valahogy soha nem engedte, mindig visszatért. Mintha folyamatosan kontroll alatt akarna tartani engem, és vigyázna rá, hogy ne érezzem jól magam. 

Az oldás alatt a 14. századi Angliában találtam magam. Láttam, amint egy hosszú sötét ruhában, kendővel a fejemen beosonok egy szobába, keresek valamit a fiókban. Kis idő mulva pedig jövök ki egy kis dobozzal a kezemben. Egy nagy hatalmú férfi felesége voltam, aki állandóan bántott, ütlegelt. Amikor rájött, hogy milyen médiumi képességeim vannak, úgymond boszorkány vagyok, akkor meg akart öletni, félt tőlem. Ekkor határoztam el, hogy megmérgezem. Megkevertem a mérget és az egyik szolgálóra bíztam, hogy adja be neki. Én pedig elhatároztam, hogy lelépek, mielőtt bármi kiderülne. Akkor menekültem az erdőbe. Ahogy odaértem, már tudtam, hogy ez szerepelt folyamatosan az álmaimban. Egy imát mormoltam, majd egy rituálét hajtottam végre a telihold fényénél, amikor is lódobogást hallottam, és elkezdtem menekülni. Valahogy éreztem, hogy értem jöttek. Futottam árkon-bokron keresztül, és egyszercsak egy hatalmas döfést éreztem a hátamba. Leszúrtak, és életemet vesztettem. A cseléd beárult engem, így én lettem az áldozat. 

A csavar az az egészben, hogy az akkori férjem a mostani barátnőm. Ahogy végiggondoltam a történetet, nagyon sokmindent megértettem a mostani életünkből. A cseléd, aki engem elárult, és aki miatt meghaltam, az pedig egy harmadik barátnőnk, aki hatalmas szarkeverő hírében áll most is. 

A döbbenet akkor ért, mikor az oldás után szembesültem vele, hogy ez a leányzó már hetek óta nem keres. Pár napra rá véletlenül futottunk össze egy supemarket zöldségosztályán, és döbbentem állapítottam meg, hogy óriásit változott, mintha egy másik emberrel beszélgettem volna. Mondhatni, azóta teljesen normális a viszonyunk, nincsenek kirohanásai, nem féltékeny rám. Soha nem gondoltam volna, hogy ez a dolg ilyen gyorsan működik... Hálás köszönet érte. (Edina 32 éves)


Aktuális oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html

2011. január 18., kedd

Kryon üzenete a magyar népnek


Üzenet a Magyar Népnek

ELSŐ RÉSZ

Kryon itt összevont információkat foglalt össze a Föld folyamatairól, valamint a magyarság – a Földön élő minden Magyar – feladatáról.
Mindegy, hol élsz és mióta. Ha őrzöd a magyar nyelvet ( mely egy speciális energiát rejt ) akkor ez az üzenet és a feladat Általad felvállalt módon a Tiéd is, még akkor is, ha erről mit sem tudsz.
Végtelen szeretettel köszöntelek Benneteket. Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól.
Legelőször szeretném mély hálámat és köszönetemet kifejezni mindannyiótoknak, akik engedve a hívásnak, most itt ültök, ezeken a székeken. (vagy olvasod később, bármilyen időpontban) Ti meghallottátok Lelketek szavát, hívását és azt az energiát, amit szétküldtünk ahhoz, hogy ezt az üzenetet át tudjuk ma adni nektek. 
Akármilyen meglepő, az előkészítést, az előkészítő energiákat befogadtátok, páran még jóval azelőtt, hogy egyáltalán eldöntöttétek, hogy biztosan eljöttök. Érezhetted magad furcsán, kicsit érdekesen a mai napon. Az előkészítés, az energetikai előkészítés annyit jelent, hogy felsőbb Önvalóddal, Isteni Éneddel egyeztetve olyan energiákat juttatunk el hozzád, ami nyitottá, befogadóvá teszi energiarendszeredet a mostani energiákra.
Mit jelent ez? Az energiák nem egyszerűen a térben áramlanak, és megtalálnak. Az energiák teljes fénytesteden keresztül, Lelked felügyeletével, különböző energia csatornákon érkeznek. A teljes energia frekvenciából mindig csak az, ami számodra megfelelő. És ez az előkészítés azért szükséges, mert a most felszíni tudatoddal hallható információk, a szavak, a szavak mögötti energia hordozza azt, amiért ide jöttél. Ha most itt ülnénk egymással szemben 3 órán keresztül egyetlen szó nélkül, te akkor is befogadnád azt az energiát, amire szükséged van. De szavakból értetek, ezért ez a legegyszerűbb forma, és minden időben szavakon keresztül kapta meg az emberiség az üzeneteket, mert a szavakhoz tudjuk kapcsolni azt az energiát, ami most számotokra a legmegfelelőbb.
És mondok még furcsábbat. Bár te ugyanazt hallod, mindegyikőtök ugyanazokat a szavakat hallja, mégis mindegyikőtöknek személy szerint más az az energia, ami ezeken keresztül a szavakon keresztül hozzád eljut. Ezt nehezen tudom számodra elmagyarázni úgy, hogy értelmed, elméd befogadja. De tudd, hogy azokon a szavakon keresztül, amiket hallasz, a te személyes energiacsomagodat kapod meg.
A mai napon, mint ahogy a kiküldött ismertetőben is szerepelt, azt az információt szeretnénk átadni nektek, hogy mi az a különlegesség, ami kizárólagosan a magyar népet, a magyar ajkú lakosságot érinti. 
Azt az információt szeretnénk átadni, ami speciálisan a ti számotokra szükséges, és ebbe nem csak a Magyarországon élő magyar nyelvűeket értjük bele. Aki jelen inkarnációjában magyar anyanyelvűnek született és beszéli még ezt a nyelvet, éljen bárhol a Földön, számukra mind szól ez az információ.
Egy kicsit vissza kell mennünk a történések sorában egy korább korszakba. Ez a korszak az atlantiszi korszak vége. Mint mindannyian tudjátok, az atlantiszi időszak legvégén a Föld és rajta az emberiség energetikailag egy alacsonyabb energia szintre került, mint ahogy addig éltetek ezen a bolygón. Ez teljes egészében azt jelentette, hogy a Föld kikerült a Teremtő mágneses Tudatmezőjéből, egy alacsonyabb frekvenciájú helyet foglalt el az Univerzumban. És elszakadva a központi kapcsolattól egy teljesen önálló frekvenciát, energia burkot alakított ki maga körül. Ezáltal viszont elvesztette, elvesztette az emberiség a kapcsolatát a Teremtővel. Ezért éreztétek magatokat végtelenül egyedül, végtelenül magányosnak, és ezt idővel tudatotok bezárulása is követte. 
Felvettetek egy újabb, sűrűbb, a mostaninak megfelelő fizikai burkot, fizikai testeteket. Korábban testetek sokkal éteribb volt. Ebben az állapotban megkérdőjeleződött a bolygó helyzete, az egész kísérlet folyamata, amit a Föld képviselt. Megvolt az esélye, hogy a Teremtő több más, sok más leszakadt bolygóval együtt egy belélegzéssel megszűnteti ezt az állapotot. Hatalmas Fénylények, akik mély felelősséget vállaltak és szeretetet éreztek a Földért, nagyon sokat dolgoztak azon, hogy földi fénylény társaikkal együtt létrehozzák azokat a lehetőségeket, amik mellett a bolygó megmaradhat.
És ekkor olyasmi történt, ami az egész Univerzumban egyetlen egyszer történt meg csupán. Nem Kozmikus Szülők által teremtetten, hanem az Isteni Tudatmező saját energiájából teremtett egy Lényt. Ennek a Lénynek a feladata kizárólag az volt, hogy a Földre érkezve olyan energetikai egyensúlyt teremtsen a bolygón, mely lehetővé teszi a fény terjedését, a fény megjelenését, a bolygó rezgésszintjének újra emelkedését, és idővel a bolygónak az Isteni Tudatmezőbe való visszatérését segítse. Ez a Lény Jézus Krisztus. A teremtő Szülők és legmagasabb Fény Entitások az ő energiáját egy Merkabába ágyazták. Ez az élő, nagyon nagy erejű Merkaba az úgynevezett Prosonodo fény, amit ti Betlehem Csillagának ismertek.

Azok a Fénylények, akik elkötelezetten dolgoztak a bolygóért, egy új korszakban kezdtek el segíteni, ami kevésbé ismert számotokra, és ezt a korszakot Lentosznak hívják. 
Ebben a korszakban dolgoztak ezek a fénylények, akiket csak hírhozónak ismerünk. Az volt a legfontosabb feladatuk, hogy bolygó szerte terjesszék a hírt, hogy érkezik egy lény a bolygóra, aki segít, aki elhozza azt az energiát, amit megszabadító, vagy megváltó energiának neveznek. Ezek a lények nagyon nehéz munkát végeztek annakidején, mert nem volt befogadóképes az akkori népesség.
Előkészítések után a Merkaba megjelent a Föld közelében és Jézus megszületett emberként.
Jézus megszületett, végigélte a dualizmusban ugyanazt, amit ti is végig éltek. Nem tudta, ki ő. Élete során egy felébredési folyamaton, lépésről lépésre egy felébredési folyamaton ment végig, míg teljesen felébredve, felismerve, hogy ki ő és miért érkezett, elkezdhette feladatát.
Nagyon sok lény követte. Az őt követő 12 tanítvány nem volt más, mint a 12 frekvencia, Így képviselték a teljes Univerzumot és ezzel az energiával segítették Jézus munkáját. A történetet, az eseményeket mindannyian ismeritek. 
Az egyik frekvencia révén olyan esemény történt, ami Jézust megállította a munkájában. Az ő eredeti feladata az oldó energiák Földön való elterjesztésén kívül eredeti terv szerint az volt, hogy telítve a Földet ezzel az energiával, vissza emeli őt felsőbb rezgésű szintjére, eredeti helyére, eredeti állapotába. Ez a feladat akkor nem volt teljesíthető.
Miért hangzott el mindez idáig, hiszen most nem rólatok beszéltem? Mert a Ti történetetek, a ti vállalásotok itt kezdődik.
Amikor Jézus visszatért a nélkül, hogy a felemelkedési folyamat befejeződött volna, és újra bezárultak azok a dimenziókapuk, melyek akkor rendelkezésre álltak, a Föld sok pontján vállaltak csoportok, fénylények, fénymunkások olyan feladatot, olyan kiegészítő, extra feladatot, amely Jézus munkájának a folytatását, segítését és befejezését célozta meg.
És most térhetünk rá, ennél a pontnál arra, hogy kik vagytok ti? 
A Föld egy ugyanolyan élőlény, mint ti mindannyian. Ugyan megjelenési formájában nincs hasonlóság, de energia rendszerét tekintve ugyanúgy csakrákkal rendelkezik, ugyanúgy energetikai szerkezettel rendelkezik. És az a csoport, akit ti képviseltek a Föld történetében, elvállalta a legnehezebb részt, a szív csakra őrzését.
Mit jelent ez? A felemelkedési folyamat lényege, hogy az elme és az értelem vezérelte dualizmus, az az energia, amit az energetikai lesüllyedést követően elmétek, Egotok átvett és elhatalmasodott, ez az energia helyre billenjen. Működésetek egyensúlya helyreálljon. Működésetek egyensúlya pedig azt jelenti, hogy az elme, az értelem, mint egy számítógép teljesíti feladatát, azt, amit a szív, a lélek sugalmaz, mond neki.
Korábban is így működtetek. 
Mai világotokban, mai realitásotokban ez az egyensúly egy kicsit másképp néz ki. Most teljesen – ti, már ugyan kevésbé – de a Föld lakosságának jó része az elme, az értelem vezetése, döntése, irányítása alatt tevékenykedik. Ez nem rossz, ez nem baj, ez egy állapot. A Föld fejlődésének következő lépése és szakasza viszont abban az irányban mozdul el, hogy ez az irányítás visszaáll eredeti egyensúlyába, és a szív, és a lélek veszi át az irányítást, mert egyetlen energia létezik az Univerzumban, egyetlen eredő energia, és ez a szeretet.
Az Univerzum jó részét a Mindenható által kisugárzott szeretet energia élteti és működteti. 
Ti mindannyian, egyesével színtiszta szeretet vagytok. Lényetek esszenciája színtiszta szeretet. Ezt az esszenciát magadban hordod, fizikai testeden belül. Ezt nevezitek a Teremtő lángjának, szikrájának, a Teremtő magjának. Bárhogy nevezitek, ez ugyanaz. 
Lényetek, univerzális multidimenziós lényetek eredete - a tökéletes eredeti energia - ennek a lenyomata, a mintája. A teljes, tökéletes terv, akik vagytok. Ezt mindannyian magatokban hordozzátok. Ennek a tulajdonságai, energiái az úgynevezett Sewaja csakrában találhatóak. Ez testetek egyetlen olyan csakrája, melyet Fénylények őriznek. A Sewaja angyalok. Ez a csakra érinthetetlen, módosíthatatlan. Az eredeti terv, az eredeti tökéletesség, lényetek ős Önvalója megtalálható Bennetek.
És térjünk vissza egy kicsit ahhoz, akik Ti, magyarok vagytok. Miért nevez Benneteket nagyon sok olyan társatok, akik spirituális kérdésekkel foglalkoznak a mag népének? 
Mit jelent ez? A Föld életében és az emberiség tagjai között Ti hordozzátok, a magyarok képviselik azt az eredet energiát, aki a Föld terve. Azt az eredet energiát, ami tervezéskor az egész Föld életének, benépesítésének, feladatának megtervezésekor el lett fogadva, jóvá lett hagyva. A magyarok azok, akik ezt a tudást, ezt a tervet őrzik magukban. Egészen pontosan Ti testesítitek meg a földi lények között azt az energiát, azt az energia mintát, mint amit a ti lényetekben a Sewaja csakra tárol. A Föld Lényének esszenciáját őrzitek.

Ennek kapcsán a legtisztább és a legszentebb feladat rátok hárul, a szív csakra őrzése. Mit jelent ez egészen pontosan? Mit jelent ez tevékenységben? Mi a feladatotok? 
A felemelkedési folyamat akkor kezdődött el, amikor Jézus megérkezett a Földre. Azt az energiát Ő hozta magával, és Ő terjesztette el megváltó, megszabadító energiaként, amire a Földnek szüksége volt ahhoz, hogy energetikai mély állapotából újra elindulhasson fölfelé, rezgésszintje emelkedhessen.
A Föld rezgését 25 évenként mérjük évezredek óta. Volt egy pillanat, amikor nem volt biztos, hogy a Föld meg tudja lépni azt az energia emelkedést, azt a folyamatot, ami szükséges ahhoz, hogy visszatérjen eredeti helyére. Rezgésszint emelkedése folyamatos volt, de nem elég gyors mértékű, legalábbis egy ideig úgy tűnt. 
Az 1800-as évek végén kérdezte meg az Univerzum Lady Gaiat és a rajta lévő teljes emberiséget, Isteni Önvalótokat, legfelső Lényeteket, hogy mi legyen bolygótok sorsa. Egyöntetűen, szabad akaratból azt választottátok, hogy a Föld életben maradjon. 
Csodálatos bolygótok, mely az Univerzum ékköve, tovább éljen, emelkedjen és vállaltátok a feladatot, hogy vele együtt és érte nagyon sokat dolgoztok, hogy energetikailag elérje azt a szintet, ami ehhez szükséges.
1987-ben volt az utolsó mérés. Ezt nevezzük Harmónikus Konvergenciának. Ez volt az a mérés – és ezt mindannyian tudjátok – amikor összeszaladt az Univerzum. Lady Gaia energiája és frekvenciája olyan értéket mutatott a korábbiakhoz képest, ami meglepte a teljes Fény-világot. Nagyon sokat dolgoztatok, végtelenül hálásak vagyunk Nektek ezért a nagyon mélyreható, sok munkáért, amit magatokra vállaltatok az inkarnációitok során.
És ezen a ponton felgyorsultak az események. Elindult a hívás, hogy mágneses mezőtöket meg kell újítani, ami - tudjátok, ismeritek, könyvekben elolvashattátok - megtörtént 2002-ig.
Felül lett írva tervezett sorsotok, az 1999-2000 év fordulójára tervezett bolygó pusztulás – mint tudjátok – elmaradt. Magatoknak köszönjétek. És azóta Ti írjátok a jövőt, magatoknak teremtitek a Földet, magatoknak építitek az Új Földet, magatoknak teremtitek a csodát.
A felemelkedési folyamat legvégső stádiumában vagytok. Ez azt jelenti, hogy a 2012-es új méréskor a Föld rezgésszintje egy fantasztikusan magas, új értéket fog mutatni. Lady Gaia tudatosan és a Ti segítségetekkel dolgozik ugyanúgy Önmagán, mint Ti, fénymunkások, emberi testben. Ugyanúgy engedi el az energiákat, ugyanúgy tisztul, ugyanúgy veti le magáról az élete során magába fogadott, de már nem hasznos és nem segítő energiákat.
A felemelkedés során különböző dimenziókapuk nyílnak meg, és amit nemrég említettem, a Lentoszi dimenziókapu ezév elején, januárban megnyílt. Energiái kiáradtak. A lentoszi korszak volt az a korszak, amikor azért voltatok itt a Földön, hogy az energetikai lesüllyedés után az eredeti Tudást, az Isteni Igazságokat, az Univerzum törvényeit, saját életetek tudását, Fénylény tudását elhelyezzétek a Földön. Ez egy hírhagyó korszak volt. Ez azt jelenti, hogy a Föld számtalan pontján, piramisokban, szent helyeken lezárt tárolókban, kristályokban elhelyeztétek azt a tudást, amit magatoknak hagytatok hírül annakidején, mert tökéletesen tisztában voltatok vele, hogy eljön az a korszak amikor ezt a tudást elő fogjátok venni, amikor tudatállapototok újra olyan rezgésszinten fog működni, hogy szükségetek lesz ezekre az információkra. 
És ez a kapu januárban megnyílt, minden információ itt van körülöttetek.
Gondolj bele az életedbe. Nagyon sokan éreztétek január, február tájékán azt, hogy valami teljesen más, azt hogy valami megváltozott, azt hogy valami összezavarodott. Ez nem véletlen. A dimenziókapukon keresztül áramlottak be azok az információk, azok az energiák, azok az entitások, akiket lezárva, akár saját én-részetekként megbízva az őrzéssel, itt hagytatok. Ezt most magatokhoz veszitek, vissza engeditek. Ki tudatosan, ki energetikailag. Mindegyikőtök befogadta, még akkor is, ha felszíni tudatod erről mit sem tud. Hétköznapi életedre mindez az energia mély kihatással van. Lehet, hogy életed összezavarodott, lehet, hogy emberekkel való viszonyod megváltozott, lehet hogy hirtelen nem várt változások köszöntöttek be az életedbe. Lehet, hogy összezavarodott voltál, lehet hogy úgy érezted, hogy minden átcsap a fejed fölött, hogy kihúzták alólad a szőnyeget. Ezek az események jó részt ezeknek az energiáknak volt köszönhető. Az energiák beáramlanak, akár elfogadod ezt, akár nem. Akár tudsz róla, akár nem. És miután tisztán energialény vagy, ezek az energiák hatnak rád, akár követed ezeket az eseményeket felszíni tudatoddal, akár nem.
És ezzel most nem azt akarom mondani, hogy akármit csinálsz, determinált az életed. Szó nincs róla. Ezek az energiák úgy épülnek be energia rendszeredbe, hogy eltárolódnak. Szív csakrád közepén van egy energia gyűrű, egy végtelen 8-as jel, az úgynevezett spirituális kerék, ami nagyon lassan áramlik a végtelen jel mentén. Ezen a spirituális keréken 144 ezer úgynevezett kehely van. Ezek a kelyhek tárolják mindazt az energiát, amire neked bármikor szükséged lehet, amit te használsz és Lelked, felsőbb Éned hagyja jóvá ezeknek az energiáknak a kiáramlását a teljes fénytestedbe akkor, amikor ennek eljön az ideje. Amikor letehetsz egy problémát, amikor megszabadulhatsz egy betegségtől, amikor valami változás áll be az életedbe, amikor tudatosságban lépsz egy lépcsőfokot, amikor felismeréseid vannak, amikor elkezdesz valami olyasmivel foglalkozni, amit eddig nem tettél, vagy elhagysz olyan dolgokat, amivel eddig foglalkoztál. 
Egy napod során többször áramlik be az energia, ami hatással van rád, minden élőlényre, minden dimenzióra. Az ásványi, egyes dimenziótól kezdve növényekig, állatokig mindenre hatással van. Ezek az energiák naponta háromszor kerülnek átkalibrálásra. Ezt általában a napod során nem veszed észre. De célszerű – hányszor hallottátok - hogy reggel lépj kapcsolatba Önvalóddal és este kicsit gondold át a napodat és tedd helyre, tedd le azokat a dolgokat, amik nem voltak esetleg olyan nagyon pozitívak az életedben, engedd el őket.

De visszatérve a felemelkedéshez: a Föld energia rendszere és a ti energia rendszeretek napról napra változik, emelkedik és az utolsó stádiumban vagytok. A Föld felemelkedésének harmadik, utolsó stádiumában, ennek is a legvégén.

Mi történik a viszonylag gyors felemelkedési szakaszban? A lentoszi kapu az utolsó energia- és dimenziókapu volt a spirituális fejlődésetekben. Ezután egyetlen egy kapu maradt hátra és ez a lemúriai kapu. Amikor a Föld eléri azt a rezgésszintet, hogy energiái kiárasztásával egy bizonyos, meghatározott rezgésszint és hangfrekvencia kiárasztásával kiénekli az Univerzumba üzenetét, hogy készen áll, akkor a Teremtő különleges rezgés sorozatot indít el az egész Univerzumba. Ez a rezgéssorozat elérve a Földet segíteni fog benneteket. A Mindenható energiája beáramlik, hatalmas Fény áramlat, és most ne a fizikai szemeddel érezhető fényt vedd alapul. Ez az energia áramlat segíteni fog megnyitni a lemúriai kaput. Amikor ez a kapu megnyílik, akkor a kristály könyvtárak tudása, energiája, a kristály könyvtárakban tárolt utasítások információk, minden, ami lényedből és aspektusaidból a kristály könyvtárak tárolnak, kiáramlik és egy egységes, közös tudatmezőt fog létrehozni a Földön. 
A Ti feladatotok kapcsolódni ehhez a tudatmezőhöz, és a Föld szív csakrájának energiáját ezen keresztül, ennek segítségével - egymással is összekapcsolódva - a magas Fénylények által egyesített energiákkal összekapcsolva, a szeretet rácshálójához csatlakoztatjátok. Ennek az energiának a megtartása, ennek az egységes energiának őrzése, védelme, megtartása konkrétan a Ti feladatotok. Minderre képesek vagytok. Semmi nem haladja meg képességeiteket. Minden olyan feladat, ami rátok vár, az bennetek van, belétek van kódolva. Őrzitek sejtjeitekben, Őrzitek DNS rendszeretekben. Ezek a kódok oly mértékig nyílnak meg, feladataidat oly mértékig tudatosítod, ahogy ez a mindenkori jelen pillanatnak megfelelő. Ez a közös feladatotok. 
Ezen kívül egyénileg mindenkinek, mindegyikőtöknek külön-külön megvan a saját, személyes feladata, az egyedi, az, ami csak rád vonatkozik. Hiszen folyamatosan, mindig azt kérdezed, ki vagyok én, mit teszek én? Én a nagy egészben egy olyan pici pont vagyok. Mit számít az, hogy én mit csinálok?
Ez, kedvesem a lineáris gondolkozásodnak köszönhető. Annak köszönhető, hogy teljes egészében beleélted magad ebbe a fizikai testbe. Belenézel a tükörbe és egy arcot látsz. De elmélyedtel-e bármikor már saját szemedben? Elmélyedtél-e saját megérzéseidben? Elmélyedtél-e saját szívedben? Ami felé irányít, amit sugall, amit érzel, amit szeretnél? A feladatod csodálatos, és egy speciális csoportnak a feladata. A Mag népének a feladata. 
Légy végtelenségig nagyon büszke.

Ne felejtsd el minden este elmondani: Vagyok, aki vagyok, vagyok, aki vagyok, vagyok, aki vagyok, Isten vagyok.

Forrás: angyalforras.huAktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

Kryon üzenete a magyar népnek 2.


MÁSODIK RÉSZ 
Újra itt vagyok veletek, eddig is itt voltam, végtelen szeretettel köszöntelek újra. 
Mielőtt a konkrét üzenetekre rátérnénk, annyit a mi részünkről szeretnék elmondani, hogy végtelenül sok entitás van jelen, itt most veletek együtt. Családtagjaitok, fénycsaládotok tagjai, angyalok nagy közössége tényleg itt ül a lábatoknál. Amelyikőtök tudja érzékelni a színeket, a fényeket, észlelheti, tudja és látja a vibrálást, az áramlást, a jelenlévő energiákat.


A feladatotoknál tartottunk. Annál a csodálatos és felemelő feladatnál, amit itt, a fátyolnak ezen az oldalán, a Föld tervezésekor, a teremtéskor meghatároztatok magatoknak, elvállaltatok, melyet teljesíteni megérkeztetek a Földre.

És most vegyük sorra konkrétan inkarnációitok, életetek sorát.
Amikor Jézus nem folytatta már a Földön, konkrét emberi testben élve a Föld energiával való ellátását, akkor azok a bizonyos entitás csoportok a Föld több pontján, köztük ti is, elindultatok, felvállalva alap feladatotok kiegészítéseként azt, hogy Jézus által elindított utat segítitek, kiteljesítitek saját feladatotokat azzal az energetizálással, azzal az energia munkával, amit ő elkezdett.

Konkrétan történelmetek egy adott pontján elindultatok. Elindult egy nép valahonnan Keletről. A népvándorlás előtti időszakban ti, mint entitások nagyon sok korábbi korszakban szintén inkarnálódva éltetek a Földön. Számos elmélet és számos kutatás vonatkozik arra és foglalkozik azzal, melyik népcsoport, melyik korban kik voltatok, kik lehettetek. 
Ebből a folyamatból mi most azt vesszük sorra, akik magyarokként, népként megérkeztetek a honfoglalás során. 
Amikor elindultatok, ahonnan elindultatok, az a földi lét során, keleti területeken egy olyan létezési forma volt amikor, bár emberi testben éltetek a Földön, de egy sokkal magasabb létsíkon. Földi életet éltetek, de nem az akkori fizikai testben a Földön élő emberek életét.

Amikor a hívás elhangzott, akkor népcsoportként azok az entitások, akik egy emelkedettebb energia mezőben csodálatosan békés életet éltetek a Földön, bevállaltátok, hogy egy mélyebb, egy alacsonyabb rezgésű földi testben csoportként elindultok. Olyan fizikai adottságokkal kellett ezt elvállalnotok, ami lehetővé tette azt, hogy folyamatos haladásotok során meg is érkezzetek úti célotokhoz. Ennek kapcsán speciális harci eszközökkel, harcmodorral rendelkeztetek vonuló népként. Nem volt véletlen, hogy állandóan helyet változtató, mindig tovább vonuló törzsek formációjában vonultatok hosszú-hosszú ideig. Nem volt cél az, hogy bárhol megálljatok és letelepedjetek. 
Amikor megérkeztetek fizikailag erre a területre, a Kárpát medencébe, legendáitok mesélnek a csodaszarvasról, egy arany szarvasról. Ez egy előre megállapodott energetikai jel volt a számotokra. A szarvas egy leegyszerűsített forma, egy 3D-ben megjelenő forma. Az az energia, amit beérkezve erre a területre tapasztaltatok, és utatok utolsó részén követtetek, az valóban létezett. Ez jelentette számotokra megállapodás szerint azt, hogy úti célotok felé közeledtek.
Mi vonzott, mi volt a cél? A szív csakra energiája. Azért jöttetek, hogy feladatotokat, hogy az elme világából, az elmét uraló energiák világából a szív csakra energiáját erősítve, segítsétek Lady Gaiat, a Földet a szív csakra energiájának emelése, őrzése, gyógyítása kapcsán a szív világába való visszatéréshez. 
Ami a ti személyes feladatotok életetek során, hogy elmétek uralmát, gondolataitok meghatározó mivoltát lépésről lépésre mindig kicsit gyengítsétek és adjátok át a helyet az intuíciónak, szíved szavának, azoknak az instrukcióknak, melyeken keresztül Lelked vezet.

Ebben a folyamatban segítitek a Földet, hogy a Föld, a gondolati sík világából megerősíthesse saját szív csakrájának energiáit és ennek az energiának nagyon fontos feladata lesz a felemelkedés során. Ez lesz az első energia, mely átkapcsolódik a felsőbb dimenzióba. Mint ahogy a gyermek, amikor megfogan, az első energia csomag, ami az új életet jelenti, az a szív csakra körüli tórusz. A tórusz egy olyan forma, mintha egy csövet meghajlítanál és a két végét egymáshoz illesztenéd. Egy kör alakú cső és ez forog. Ez az energia életed végéig körülveszi a szívet.


Tehát megérkeztetek ide a Kárpát medencébe. Intuitívan tudtátok, hogy ide tartotok, tehát megtörtént a letelepedés. 
És most nézzük meg energetikailag egy kicsit a másik oldalt.
A Föld energiáiban nem csak az a folyamat változik, ami a Földet meglévő energetikai állapotából emelni, rezgésszintjét emelni, változtatni igyekszik. Létezik egy másik energia a Földön, akinek ez a folyamat nem áll szándékában, nem képviseli az érdekeit. Ez az energia, aki pillanatnyilag a Földön elég jelentős mértékben irányítja a hatalmat, tökéletesen érzékelte azt, amikor elindultatok Keletről. Végig követte utatokat és tökéletesen érzékelte a megérkezéseteket. Tökéletesen tudatában volt annak, hogy miért jöttetek, mi célból és annak, hogy kik vagytok. 
Ez az energia hatását jelentős mértékben először akkor fejtette ki, amikor István Királyotok az egyházhoz csatlakozva, megengedte ennek elterjedését. Behívta ezt a folyamatot. Ez annyit jelentett, hogy csatlakoztatok ahhoz a hatalmi struktúrához, ami innentől kezdve egységeteket erőteljesen szétzilálta és teszi ezt a mai napig. 
Kik voltatok? A hét törzs energetikailag a hét Sugárnak felel meg. Egységet, az univerzális egységet jelképezte, hordozta, testesítette meg. A szív csakra körül az univerzális egységnek kellett megjelennie. Ez az egység ma is jelen van.

A történelem eseményei során, ha kicsit behatóbban megvizsgáljátok vezetőiteket, királyaitokat, életüket, intézkedéseiket, az országgal való törődésüket, vagy éppen nem törődésüket. Ezek mind-mind azt a célt szolgálták, azok az erők, melyek országotok vezetőire mindig is hatottak, folyamatosan az egység kialakulásának megnehezítését, az egységes erő fellépését gátolták.

A Fény egy nagyon erőteljes entitás segítségével tudott megjelenni történelmetek során és ez Mátyás Király volt. Az ő személyében, az ő inkarnációjával egy olyan nagy hatalmú magas Fénylény érkezett hozzátok segítségképpen, aki nagyon mélyre ható energiákat árasztott, és kötött meg ittléte során. Hiszen gondoljatok bele. Visegrád, a szív csakra közvetlen közelében. Az intézkedéseit, ha megnézitek, virágzott az ország, egységes volt az ország. Olyan tulajdonságok kerültek felszínre, mint a szeretet, az igazságosság, az egyenesség. Olyan mélyre ható tiszta energiákat sikerült élete és tevékenységei során árasztani, ami életét követően is energetikailag nagyon sokáig hatást gyakorolt erre a területre. 
Még ma is léteznek a környéken, Visegrád környékén ma élő emberek, akik azt vallják, akik azt érzik, hogy valamiképpen ehhez a területhez tartoznak, ide kötődnek. Az ő feladatuk ennek az őrzése. És jól érzik. Ezek az emberek, valamikor, Mátyás korában mind-mind szolgálatot teljesítettek, feladatot láttak el, energetikai feladatot is. Az egyikük konkrétan a szomszéd domboldalon, a Duna túloldalán Mátyás gyümölcsös kertjének volt az őrzője. Ma is úgy járja útját, hogy megnéz mindenkit, aki kirándul a környéken. Nyomába ered, mintha még mindig felügyelnie kéne. Az energiát hordja, hordozza a szívében.

Következő ilyen esemény, ami a szabadság irányába tett egy lépést, és ezt energetikai értelemben is értem, ez az 1848-as szabadságharc volt. Újfent létrejött az országban valamilyen fajta egység, cél, törekvés. Új cél, a megszabadulás egysége. Ugyan történelmileg rövid időn belül megakadt ez a folyamat, de energetikailag fantasztikus hatása volt.

Olyan erőt képviseltek - akár tudtok róla, akár nem - önmagatokban, egyénileg, egyedként is. Két-három ember együttműködése hatalmas fényt és hatalmas energiát jelent. 
Mégis, milyen érdekes vagy milyen furcsa, hogy ezt az egységet népként, tudatosan sose éltétek meg itt, az inkarnációkban. Sőt. Azt valljátok magatokról, hogy ti vagytok az a nép, aki soha nem tud egységes lenni, soha nem tud egységesen fellépni, képviselni az érdekeit, fellépni idegenek ellen. Önmaga törvényeit megalkotva, önmagát erősítve állni a világban. 
Hát.., ez a dualizmus realitása, ez nem a Valóság. Ez csak a ti realitásotok. Így tűnik a lineáris világotokban. 
Ha megnézitek a teremtő Kozmikus Szülők által teremtett lények tulajdonságait, mit hordoznak ők a Valóságban, és hogy élik meg mindezt a dualizmusban, akkor nagyon jól látjátok. Bármelyik, bármelyik Teremtő Szülő teremtményéről van szó, a valós képességeidnek, a valós tulajdonságaidnak túlnyomó részt az ellentéte az, amit meg tudsz élni a felejtés fátylán túl. 
Ti egy csodálatos egységet képeztek. Azon multidimenzionális részeitek, akiknek nem vagytok tudatában egy csodálatos, együttműködő, összhangban lévő, szeretetet képviselő csoport. Bármilyen nehéz ezt most számotokra elképzelni. De én itt vagyok, és nap, mint nap érzékelem őket, és dolgozom velük. Tehát hidd el nekem, ez így van.

Afelé tartotok, hogy ezt ti is megéljétek. Ennek az energiának a felismerését, a megélését akkor fogjátok tudni tudattal követni, földi, testben lévő lényként, amikor konkrétan, a felemelkedés során nekikezdetek a feladatotoknak. Tökéletesen fogjátok tudni, hogy hol vagytok, hova tartoztok, hova kell kapcsolódnotok és mit csináltok. Tökéletesen fogjátok érezni részeteket az egységben. Ne félj a feladattól, képes vagy rá. Automatikusan ki fognak nyílni azok a kódok, feloldásra kerülnek azok a tulajdonságaid, azok a képességeid, amiket magadban hordasz.

Addig is, ami segítséget magatoknak ebben a témában, a 3D-ben, saját világotokban meg tudtok tenni, az egy olyan lehetőség, ami mindig is itt volt. A Kárpát medence egy hatalmas vízterületet rejt a mélyben. Ez a vízterület számotokra részben tökéletesen ismert, hiszen az ország területén nagyon sok helyen, ahol lefúrtok, ott hévizek törnek fel, ott vizet találtok. Ez a vízrendszer az egész ország területe alatt, ez egy kristály mező.


Amikor dolgoztok egyesével, vagy ketten, vagy csoportban bármikor, meg tudjátok tenni, hogy tudatos energiával tisztítjátok ezt a víz-mezőt. Amikor kezelsz egy beteget, amikor tanácsot adsz valakinek, amikor végzed a munkádat, vagy bármikor, amikor magaddal foglalkozol, amikor elmélyedsz egy meditációban, ha ezt választod és bevállalod, akkor egy pár perc erejéig küldheted tisztító szándékodat és erődet ennek a víz-mezőnek. Minél többen, minél nagyobb mértékben energetizáljátok ezt a vizet, ezt a teljes vízfelületet. Hiszen talán köztudott, a víz intelligens energiájú memóriája. Emoto könyveiben láthatjátok, különböző energiájú szavak által energetizált megfagyott víz képét, a kristályokat. Azokat a kristályokat, amik mutatják a szeretetet, vagy éppen az ellenkezőjét. Tehát köztudott, hogy a víz egy intelligens, kommunikáló energia. Tudattal rendelkezik. Az a lehetőség, ami a mélyben itt van, értetek van itt. És most, az utóbbi időben elég nagy mértékben feltöltődtek a víztárolók. Ez sem véletlen. 
Tehát tiétek a lehetőség, hogy minden egyes alkalommal, amikor energetikai munkát tudatosan végeztek, akkor szánjatok egy pár percet arra, hogy saját környezeted, akár saját házad, saját kerted alatt lévő vízfelületet energetizáld. Küldd le szeretetedet, azokat a pozitív gondolatokat, melyet Földanyának szánsz, tárolja a víz, nagyon sokáig tárolja. És tisztítsd. Képzeld el, hogy azok az energiák, amik már nem segítik ezt a területet, a te házad környékét, a te kertedet, vagy ezt a várost, ahol élsz, vagy akár az egész országot egyben nézheted. Küldj energiát ebbe a vízbe és tudatosan kezdd el tisztítani és eltávolítani azt az energiát, amit már jó elengedni. Ennek többrétegű hatása lesz.

Ha ez a víztömeg befogadja mindegyikőtök részéről azt a legjobb szándékú, csodálatos energiát, amit tudattal le tudsz küldeni, akkor teljes mezőként a Fénymunkások energiájának, tudatának, jóakaratának, szeretetének egy egységes mezőjeként kezd el működni. 
Vannak területek, ahol ez már működik. Vannak területek, ahol ez a rész már csodálatosan tiszta. Egységessé kell tenni. 
A fénymunkások erejének, a ti csodálatos csapatotok együttműködésének nem feltétlenül és kizárólag az a módja, hogy fizikailag találkoztok, megálltok az ország szélén, megfogjátok egymás kezét és gondolatilag békét küldtök az országnak és szeretetet. Ez is egy csodálatos módszer, de nap, mint nap, életed során, saját hétköznapod során, apránként tehetsz rengeteget. 
És ez a mező összekapcsolódik, mert a víz egységes felület. Ez az a mező, ami körbeveszi a Szívcsakrát. Ez vonatkozik a Szlovák területekre is. Nagyon sokban tudja segíteni a feladatotokat, a szív csakra őrzését, tisztítását, energetikai emelését. 
Szabad akaratod van, hogy csatlakozol ehhez a folyamathoz, vagy sem. Ez egy lehetőség, amit használni tudsz.

Ennek kapcsán egy következő lehetőség, amivel viszont nagyon jelentősen tudod segíteni a saját és a téged, titeket követő társaitok energetikai fejlődését. 
A Földet körülveszi egyszer a Föld meglévő kollektív tudatmezője, valamint egy magasabb régióban körülveszi a szeretet rácshálója. Körülveszi még a mágneses rácsháló és különböző energetikai hálók. 
Ezek közül, amit a legtöbbször elmondunk, hogy nagyon ideje, hogy nagyon itt az idő, hogy a kollektív gondolatmezőből eltávozz, hogy kivond energiáidat, illetve ne engedd, hogy a kollektív gondolatmező energiái tovább befolyásoljanak, manipuláljanak, hassanak rád. Nagyon-nagyon fontos. Évek óta mondjuk, hogy a legfontosabb feladatotok a kollektív gondolkozásból, a kollektív gondolatmezőből való kiszakadás. 
Hogy tudod te ezt konkrétan megtenni?

Vannak elképzeléseid a felemelkedésről, az utána történő eseményekről, az életedről. Nagyon konkrétan meg tudod fogalmazni azt, hogy te mit szeretnél. Hogyan szeretnél élni? Mit szeretnél érezni? Békében szeretnél lenni, szeretetben, emberi szeretetben, bőségben, egészségesen, harmóniában és egy csodálatos békés, játszmáktól, manipulációktól, csalásoktól, minden ilyesmitől mentes világban. Ezt mindannyian, egységesen szeretnétek.

Ezen belül konkrétan te milyennek képzeled a jövődet, az már a te egyéni utadtól függ. Alkosd meg konkrét képekben, gondolatilag a jövődet. És erre gondolj minél többet. Erősítsd gondolatilag ezt az energiát. Minél több gondolatot, minél több energiát adsz hozzá ehhez a képhez, alakíthatod nap, mint nap. Alakíts egy magot, alakíts egy alap elképzelést és ehhez mindig tegyél hozzá valamit, egészítsd ki mindig valamivel, egészítsd ki újabb ötletekkel, de az alap ötletet mindig tartsd észben. És ha minden nap, ha napi rendszerességel adsz hozzá egy kicsi energiát, akkor ez a mező, ez a gondolatmező, ez az energia egyre több lesz. Egyre nagyobb lesz, egyre jobban gyarapszik. 
Ha minden fénymunkás az országotokban nap, mint nap növeli ezt az energiamezőt, akkor a kollektív mező és a szeretet rácshálója között létre tudtok hozni egy olyan tudatmezőt, ami tiszta, ami legszentebb, leginkább szívből és szeretetből megalkotott gondolataitok mezője.

Tarts igényt saját, szuverén önállóságodra, tarts igényt saját szabadságodra, tarts igényt manipuláció mentes létezésedre, tarts igényt arra, hogy fénylényként, aki vagy ebben a testben tökéletes vagy, harmónia vagy, maga vagy a szeretet. Tarts igényt arra, hogy ezt megéld, hogy lényed, valódi lényed esszenciája át tudja mosni, át tudja járni összes sejtedet, hogy valódi lényed energiája kitáguljon, kiáradjon, betöltse lényedet. Add át neki a stafétát, szólítsd meg minden reggel, beszélj hozzá minden este, kérdezd meg, mit szeretne mondani neked. 
Reggel bízd rá magad, engedd meg neki, hogy nap közben ő vezessen. Ő tudja legjobban, hiszen minden életet, minden inkarnációdat veled töltött, hiszen te ő vagy. Ő tudja legjobban, mire van szükséged, ő tudja legjobban, mi felé tartasz, és az ő legfőbb törekvése az, hogy testben megéld a felébredést és a felemelkedést. Itt maradj, ebben a csodálatos testben azzal a tudattal, akivel ő rendelkezik. Azokkal a képességekkel és azzal a hatalommal, tulajdonságokkal és csodákkal.


Azt az utat járjátok, amit Jézus végigjárt. Azon az úton jártok, azon a felébredési úton, ami őt is elvezette saját Önvalójának felismeréséhez. Azt teszitek, pontosan ugyanazt, és nagyon pici lépés van már csak hátra. Engedd meg magadnak, hogy megéld a csodákat, engedd meg magadnak, hogy lényed esszenciája kiáradjon. 
Kérd meg minden reggel, hogy aznap vezessen el téged azokhoz a szinkron eseményekhez, amik arra a napra a legjobbak, és amik aznap a legfényesebb jövőd felé vezetnek téged. Ez ilyen egyszerű. Este pedig kérd meg, hogy azokat az energiákat, amit fénytestedből, energia rendszeredből már el tudsz engedni, amit aznap összegyűjtöttél, vagy amit aznap el tudsz engedni, mert már nincs rá szükséged, azt segítsenek elvinni. 
Szólíts meg Fénylényeket, akiben bízol, akivel együtt dolgozol, akivel beszélgetni szoktál, mindegy kit, és kérd meg, de saját Isteni Lényed is lehet, kérd meg hogy segítsen a már nem hasznos energiák eltávolításában.

Nagyon fontos, hogy minden nap tisztítsd fénytestedet. Nagyon fontos, hogy minden nap igényt tarts a saját szuverén szabadságodra. És meglátod, megjelennek a csodák az életedben. Megjelenik az az élmény, amikor már nem azt érzed, hogy kicsi vagy, amikor már nem azt érzed, hogy nem vagy jó, amikor már nem azt érzed, hogy nincs miért szeretni téged.

Csodálatos vagy, a teljes tökéletességet hordozod magadban. És a tökéletességed, a lelked megnyilvánulni vágyik. Eljött az az idő, amikor már nem képes a fizikai tested, a sejtjeid, a DNS-ed magába fogadni más energiát a fényen kívül. Már nem tudod magadba gyömöszölni a fájdalmadat. Nem tudod magadba gyömöszölni azt, amikor dühös vagy. 
Észrevetted? Sokkal többször állsz ki magadért. Sokkal többször mondasz ellent valakinek, amit korábban nem mertél megtenni, és most magad csodálkozol a legjobban: ezt én kimondtam. Igen, kimondod, mert az energiák olyan magas frekvenciájúak, amik nem teszik lehetővé már, hogy a testedet telerakd alacsonyabb frekvenciájú energiákkal.
Ne engedd meg senkinek, hogy befolyásoljon, hogy félelmet gerjesszen benned. És bárki bármit mond, nem igaz, hogy neked nincs ilyen, vagy olyan képességed és nem igaz, hogy nem vagy képes valamire. Nem igaz, hogy nem vagy szép, nem igaz, hogy nem vagy tökéletesen egészséges. Mindez nem igaz, mindez illúzió. Körülveszed saját lényedet falakkal, hitekkel. Körülveszed saját lényedet olyan elképzelésekkel, amit másoktól vettél át. Gondold el! Fénylényként születtél meg abban a csöpp, kicsi testben és körülvett a jelen világ. És amint megtanultál a 3D-ben járni, beszélni eligazodni. Bármit amit megtanultál, azt valaki mondta neked, valaki megmutatta, valaki segített, és az a valaki mindig egy ember volt. A családod, a barátaid, az ismerőseid, a tanáraid. Mások hatásából, mások által mondott igazságokat vettél át, mások által mondott gondolatokat fogadtál be és ennek az összképeként hiszel magadról valamit. Ezek a hiteid, ezek a szokásaid, ezek a gondolataid, amikkel körülvetted magad, ezek falak.

És közben fogalmad nincs, ki vagy Te valójában, ki az a lény, aki lakik ebben a testben. Fedezd fel. Ott van benned esszenciaként, és üzeneteket küld a saját érzéseiden keresztül. Így tud kommunikálni veled. Üzeneteket küld intuíción keresztül. Így tud kommunikálni veled. Rögtön jelzi, ha az úton vagy, mert jól érzed magad és kiegyensúlyozott vagy, és rögtön jelzi, ha letértél a saját utadról, az előre megtervezett saját utadról, mert érzed, hogy valami nem jó, mert érzed, hogy nem vagy egyensúlyban. Jelez. 
És te egyre finomabban és egyre érzékenyebben tudod venni ezeket a jelzéseket. Hát kezdj el figyelni rá, egyre jobban, egyre mélyebb szinten. Halld meg azt a halk kis belső hangot. 
Az Egod, a gondolataid nagyon hangosan rohangásznak a fejedben. Nem tudod leállítani gondolataid sorát, ez képtelenség. Nagyon nehéz megvalósítani, hogy gondolattalan légy, ezért ne várj arra, míg erre képessé válsz, figyelj beljebb. Egy picit mélyebbre. Egy halk, kicsi hang mindig megmondja neked, hogy épp hol vagy, hogy ő mit szeretne, és ha megtanulsz hallgatni erre a belső hangra, és hajlandó vagy követni, amit kér, akkor ő elvezet téged oda, ahová tartasz. Legfényesebb álmaidban nem tudod elképzelni azt, ahova el tud vezetni.

Egód nem olyan erős, aki mindent fölülír. Egod fél. Ez az energia is te vagy. Ez az energia nem ellenség. Ez az energia tökéletesen beállítható, megkérhető arra, hogy működjön együtt. Tökéletesen tudja követni elképzeléseidet. Csak tudatosan, tudatosan szólítsd meg.

Nem könnyű, tudom. Ez így most hirtelen nagyon soknak, összetettnek, sokrétűnek tűnik. Mi mindenre kéne figyelni ahhoz, hogy valami történjen. Ha ezt most mind-mind figyelmen kívül hagyod, csak azt az egyet jegyzed meg, hogy a belső hangodra - ami mindig előjön – figyelsz, akkor már egy hatalmas lépést tettél az energetikai emelkedésed során.

És ami még nagyon fontos: Te egy olyan biológiai lény vagy, akinek egyesével a sejtjei önálló biológiai tudattal rendelkeznek. Amit te saját felszíni tudatoddal nem látsz át, nem értesz meg, nem tudsz, nincs is a felszíni tudatodban, annak a sejtek mind-mind tökéletes tudatában vannak. Sejtjeid mindent tudnak összes inkarnációdról, az összes téged ért hatásról. Mindent tárolnak. Csodálatos információ forrás. Tanulj meg beszélgetni velük. 
Tudatosan ha megszólítod sejtjeidet, és megkéred őket, hogy minden nap engedjék el azokat az energiákat, amiket tárolnak. Minden megbántottságod, minden fájdalmad, minden örömöd, minden, ami ér téged, amit érzelmileg átélsz, azt sejtjeid elraktározzák. Ezeket az energiákat, ha nincs rá szükséged, megkérheted őket, hogy engedjék el. 
Térjenek vissza abba az eredeti állapotba, abba az ős állapotba. A tökéletes egészség, a tökéletes energetizált állapotba, ahol ők jól érzik magukat. Kérd meg, kérd meg sejtjeidet, hogy jelezzék, mit szeretnének. Figyelj testedre. 
Ne kövess elméleteket. A te tested a te egyedi biológiai részed. Ő tudja, mire van szüksége. Te elhiheted azt, hogy ezt nem ehetsz, vagy azt nem ihatsz, vagy ezt nem tehetsz, vagy azt nem. 
Ne higgyél ezekben. Kérdezd meg testedet. És amit kívánsz, amit üzen neked, amit szeretne, azt tanuld meg teljesíteni. Nem igaz az, hogy ez, vagy az az étel mérhetetlenül hizlal. Ez van a gondolataidban, ez van a hitrendszeredben. Azért, mert a köztudat ezt így gondolja. De te egy egyedi lény vagy, egy egyedi gondolkodással, és amit a te lelked kér, és amikor a gondolataidat kinyilvánítod, akkor a testi sejtjeid, mint egy jó számítógép ezt végrehajtják. A te hitedet, a gondolataidat valamiről teljesíti tested. 
Tehát ha te mostantól kezdve úgy gondolod, hogy megajándékozod a tested egy nagy tábla csokoládéval, akkor nem kell azt hinni mellé, hogy borzasztót bűnöztél, mert ettől te most 20 dekával nehezebb leszel. Szó sincs róla. Az történik, amit hiszel. Ha úgy gondolod, hogy ez a tábla csokoládé most ahhoz kellett, hogy egyensúlyba kerüljön az energia rendszered, és ezzel te most leadtál 20 dekát, akkor hidd el, ez fog megtörténni.

A gondolataid egy mezőben, egy energetikai mezőben vájatok, nyomok, bevésődések.
Amikor egy szituációban találod magad, akkor automatikusan beugranak ezek a bevésődések. Belelépsz egy olyan barázdába, amin végigfut az automatikus működésed. Ha ezt elkezded tudatosan követni és nem tartasz igényt az automatizmusra, ugyanaz az esemény nem az automatikus mondatot váltja ki belőled, nem az automatikus „ felhúzom magamat” váltja ki belőled, nem az automatikus reakciót váltja ki belőled, hanem képes vagy megállni egy pillanatra, mielőtt reagálnál, és tudatosan választani azt, hogy mit tesz erre a hatásra a szeretet. 
Akkor új barázdát kezdesz el bevésni és abban a pillanatban, amikor nem automatikusan működsz, nem a megszokott reagálással reagálsz valamire, akkor teremted saját jövődet, akkor teremted a holnapi önmagadat. 
Kiegyensúlyozott ? Derűs? Békés? Bőségben élő, egészséges entitás szeretnél lenni? Most kezdd el teremteni. Saját gondolataid nagyon erős teremtő energiával rendelkeznek. Ne hagyd, hogy a gondolataid vezessenek, az automatizmusaid, a megszokásaid vezessenek. Tarts igényt a szabadságra, tarts igényt arra, hogy te határozd meg, ki szeretnél lenni. De hiszen mindezt tudod. Annyi helyen olvastad, tudtad, láttad, hallottad. Tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy ezt milyen nehéz megvalósítani. Én ezt könnyen mondom neked, aki csak a szépet, a jót, és a harmóniát tapasztalom meg egy csodálatos világban. 
De tudd, és ezt nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy te ennek a világnak vagy a része. 
Tökéletes Fény vagy, tökéletes, magas rezgésű fény entitás. És te a fizikai testedben ennek a fénynek a tökéletes megtestesítője vagy.

Ne felejtsd el minden este elmondani hittel, belső meggyőződéssel, magadnak, hangosan. Nem másnak, hanem Önmagadnak, hogy tudjad, hogy átéld, hogy átérezd: Vagyok aki vagyok, Vagyok aki vagyok, Vagyok aki vagyok, Isten vagyok.

A Fény nyelvén, az Elohim nyelvén mindez így hangzik: Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, so’ham.

Végtelen szeretettel, az összes jelenlévő entitás és Fénylény végtelen szeretetével búcsúzunk most tőletek. De tisztában vagytok vele, hogy minden pillanatban itt vagyunk, már nem kell visszahúznunk energiáinkat és távozni a fátyolon túlra. 
Oly vékony a fátyol, hogy bármikor, amikor csak szeretnéd bármelyikünk, akit közel érzel magadhoz, itt van veled, része lehet életednek. Mindenki tud segíteni neked. Egyetlen feltétel van, hogy fogalmazd meg kérésed. Csak akkor, és kizárólagosan csak akkor szabad és tudunk segíteni, ha megkérsz, és engedélyezed.

És ez így van. Kryon

Forrás: angyalforras.huAktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

2011. január 10., hétfő

Totemállatok

"Az erőt adó állat, vagy röviden erőállat, egy szellemi vezető, akivel különböző módon találkozhatunk. Születésünktől elkísér bennünket a hosszú úton, és rokonságban áll velünk a teremtés csírájában; némelyek tudatosan vagy tudattalanul még erőt adó állatuk arcvonásait vagy viselkedési formáit is felveszik. Feladatunk, rendeltetésünkés életünk teljessége alapján rendelkezhetünk egy vagy több erőt adó állattal is. Olyan sokszínűek és változatosak lehetnek, mint maguk az emberek."

Szerző: ismeretlen


Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html