2011. február 21., hétfő

Duál pár minden életben...

Egyik oldás alkalmával azt kutattuk, hogy mért féllek egy lépést megtenni ebben az életemben. Az utazás visszavitt 1652es esztendőbe. A mai Hollandia területére, ahol kovácsként dolgoztam egy roppant nagy erejű férfiként. Szép és boldog családom,  három gyermekem,  két kislány és egy kisfiú kedves szerető feleségem volt.  A nagy boldogságomnak egy szőrnyű pestis járvány vetett véget, melyben elvesztettem az egész családomat. Az egészben az a rossz , hogy ez már a negyedik olyan életem ahol, ha annak az embernek a közelébe kerülök, aki valószínűleg a duál párom mindig a halál elválaszt bennünket. Ezért nem mertem közeledni hozzá, féltem hogy megismétlődik. Pedig a világon legjobban szeretem. De ez feloldódott és megváltozott. Boldog vagyok. Bámulatos, milyen hatéssal vannak ránk hozott életeink. Köszönettel Anonim


Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html

2011. február 11., péntek

Életem feladataiDrága Viki!

Mint tudod, én 5 nappal ezelőtt voltam nálad. Két fő témában kértem útmutatást.
Ennél sokkal, de sokkal többet kaptam. :)
A legfőbb üzenet ugye az volt, hogy feladatom egy "fénycsoport" létrehozása (de a lehető leggyorsabban), melyre rögtön beugrott, hogy már az ősszel is ezt szerettem volna.
Egyszerűen muszáj megírnom, hogy az elmúlt 5 nap alatt közel 15 fős lett e csoport létszáma. :)
Bár a hitem megingathatatlan, bizony még mindig sokat viaskodok az egómmal. :D
Az üzenetek szerint sokat kell olvasnom, főleg az angyalokról. És ha segítségre van szükségem Mihály arkangyalt hívjam. :)
Rengeteget dolgozom ezen is, és hihetetlen élményeim vannak.
Azért ma írok, mert egyszerűen muszáj megmutatnom, hogy ma (ismét egy egós kétség közepette) milyen kártyát kaptam:
"Ezt a lapot Mihály arkangyal küldi neked válaszul az isteni életcéloddal kapcsolatos kérdésedre. Talán van valami elképzelésed arról, hogy mi az életcélod, de megijedsz a következő lépéstől, amely előre visz. Vagy lehetséges, hogy akadályoztatva érzed magad életed küldetésének megértését illetően. Ezek az aggodalmak hívták hozzád Mihály arkangyal segítségét, és az üzenetet, amelyet ezen a kártyán keresztül hoz neked.
Felsőbb éned tökéletesen tisztában van isteni küldetéseddel, és hajlandó előrelépni a kijelölt úton. Emellett az univerzális segítség áramából is merít, amely elérhető számodra, és amely célod teljesítéséhez szükséges. Természetes állapotod elérése érdekében Mihály arkangyal segíteni fog elengedni mindent, ami esetleg az utadban áll, mint például az egoalapú aggodalmakat vagy tevékenységeket." :D
Szóval, dolgozom, dolgozom, dolgozom, meditálok és figyelek, és nyitott szemmel járok, mert nagyon várom a többi témával kapcsolatos eseményeket is.

Hálásan köszönöm a segítségedet! :) Mimiike


Aktuális oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html

2011. február 3., csütörtök

Teremts egy független életetÉn egy egészen speciális helyzetben voltam még nem régen, amikor Irénke, anyuka gyermekkori barátnője oldásra hívott. A férjemnek évek óta nem volt munkája, én tartottam el az egész családot. Reggeltől késő estig dolgoztam vezető beosztásban, az 5 éves kisfiam csak hírből ismert. Hétvégenként takarítani jártam. 2 éve a karácsonyon kívül egyetlen szabadnapom sem volt. Már egy éve éreztem, hogy ezt sokáig nem bírom, de másként nem tudtuk fizetni a hitelt, és enni adni a kisfiamnak. Kezdtem rájönni, hogy a férjem kényelme inkább élősködés. Nem szeretett dolgozni, és azzal az alibivel maradt otthon, hogy kell valakinek a kicsit óvodába vinni, bevásárolni, stb... Gyanakodtam, hogy van valakije, mert akárhányszor hívtam, szinte soha nem vette fel a telefont, és mindig kitalálta, hogy éppen miért nem tudta felvenni. Kiderült, hogy sokszor lepasszolja a kisfiamat a szomszédba. Megtaláltam végül a módját, hogy lebuktassam. Akkor azt éreztem, ezt nem élem túl. .

Azt kiáltozta, hogy úgyis elveszi tőlem a kicsit, mert én 2 éve nem törődöm vele. Elegem lett, változtatni akartam. Így azt gondoltam bármit megtennék még ha nem is annyira hittem ebbe az egészbe. Rögtön éreztem hogy jó helyen vagyok, Viki és Márti személye megnyugtatott. Tudtam hogy most gyökeresen megváltozik az életem. De ezt már éreztem akkor. Egy olyan előző életemet láttam, mikor férfi voltam, és a mostani párom vettem feleségül, mert nagyon gazdag volt, aztán leléptem a pénzével. Kezdtem megérteni a mostani történéseket.

Elkezdtünk arra oldani, hogy visszaépítsem a szétesett személyiségem, aztán karrierre, pénzre, végül a párkapcsolatra. Arra volt szükségem, hogy visszaszerezzem az önbizalmam. Érztem, hogy megerősödöm. Fél évig szinte jártam rendszeresen. Sikerült normálisan elválnom, meggyőztem a férjemet, hogy ennek csak így van értelme.

Amitől rendkívül megijedtem az volt, hogy amikor a karrierre dolgoztunk,  kirúgtak a munkahelyemről. Azt hittem, nálam ez fordítva működött. De öröm jött az ürömbe, másnap találkoztam a nagybátyámmal, akinek elpanaszoltam a történteket, és pár nap mulva kaptam egy telefont. Egy kedves női hang volt, hogy a nagybátyám ajánlott neki, mert én egy megbízható ember vagyok, és szeretnének felkérni pár munkára. Otthonról végezhető, internetes tevékenység. Rögtön kiszámoltam, hogy kicsivel még többet is kereshetek, mint a munkahelyemen, tudom rendezni a kisfiam, én osztom be az időmet. Olyan gyorsan történt minden, időm sem volt felfogni a dolgokat. Az önbecsülésem kezdett visszatérni, egyre több visszajelzést kaptam ezirányba. Több lett az időm, elkezdtem magammal foglalkozni. Egyre több könyvet olvasok, úgy érzem, fejlődök. Eljárok meditálni, nyugodtabb vagyok, úgy érzem, egyre értékesebb ember vagyok. Hihetetlen jó emberek kerültek az életembe. Tudom, hogy lassan készen állok a párkapcsolatra is, de azon még dolgozom picit.

Hálás vagyok Vikinek, magamnak és az Univerzumnak! Zsófi


Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html