A végelszámolások ideje




Biztosra veszem, hogy nincs olyan ember, aki ne érzékelné, mekkora változások zajlanak a bolygón. Ugyanúgy az egyén szintjén is zajlanak az átalakulások. Bár tisztában vagyok vele, hogy életünkben a változásoknak sosem lesz vége. Ez most mégis valahogy más. 

Ha azt tervezed, hogy megvárod, míg az energiák lecsendesednek, fel kell készülnöd a meglepetésekre. A Föld rezgésszintje folyamatosan emelkedik, nekünk pedig meg kell tanulnunk lépést tartani ezzel a változással. Már semmi sem a régi. MINDEN átalakul, ezzel késztetve bennünket újabb és újabb döntésekre. 

2012 és 2021 között az emberiség lehetőséget kap, hogy elengedje a régi energiákat és felkészüljön egy új világ eljövetelére. 


 Ez nem a te döntésed. Ez bekövetkezik, akár akarod, akár nem.  Amit meg tudsz változtatni az az, ahogyan a változáshoz viszonyulsz, és ahogy a változás hatására változol.


Több témakört is szeretnék érinteni a jelenlegi változások kapcsán.


Az első fontos témakör a testi szintű változások. Talán soha nem tapasztalt mennyiségű betegség diagnosztizálható napjainkban. Számtalan fiatal lélek (nem a földi kor) dönt úgy, hogy nem kíván részt venni az átalakulásban. Elmennek a földi síkról. 

Sokan nehezen viselik a földre érkező magas rezgésű energiákat. A tisztulás testi és lelki szinten is zajlik. 

Az új energiában akkor tudunk igazán létezni, ha megszabadulunk minden múltbéli negatív, lehúzó energiától, érzéstől, félelemtől, mintától. 


A karmaletétel nem azt jelenti, hogy leválasszák rólunk, amire nincs szükségünk, hanem a hozott feladatokat halmozottan kapjuk, hogy rövid idő alatt keresztül tudjuk engedni magunkon. Ebben a 9 évben szembesülünk minden elásott félelemmel, fájdalommal, amit nem dolgoztunk fel a múltban. Ez sokszor leterhelő a léleknek. 


A lélek tisztulása sokszor mutatkozik meg fizikai testünkön. A gyorsabb változás érdekében érdemes testünket magasabb rezgésű ételekkel táplálni. Észre fogjuk venni, hogy már nem bírjuk azokat az élelmiszereket, amiket a régi energiában előszeretettel fogyasztottunk akár napi szinten. Egyre több lesz az allergia, ételintolerancia. A magasabb rezgésű élet magasabb rezgésű ételeket kíván. A változás valóban kihat életünk minden területére. 

Nagyon fontos visszatérni a természeteshez, sok friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztani, levegőzni, mozogni, meditálni. 

Nem csak a lélek van hatással testünkre, hanem fordítva is. Ha magas rezgésű, természetes ételekkel tápláljuk, lelkünk is jól fogja érezni magát. 


Valóban eljött a végelszámolások ideje. Akivel még karmikus feladatod van, megjelenik az életedben. Ezek lehetnek rég látott jóbarátok, de lehetnek számodra vadidegen emberek. Néha két szem villanásából megtörténik az energiacsere. Nagyon egyszerű: ha valaki felé adósságod van, az elveszi, ami az övé (lehet, hogy megbánt), ha pedig ő tartozik neked, visszaadja, ami a tiéd (pl. segit Neked valamiben). Emberek jönnek-mennek most az életünkben.


Egy másik fontos témakör, amit szeretnék érinteni, az egzisztenciális félelmek. Sokan állandó félelemben vannak, hogy elveszítik munkahelyüket, pozíciójukat, megtakarításukat, vagy életszínvonaluk lecsökkenhet. Azzal az érzéssel, hogy egy napon kevesebbük lehet, mint ma, félelmet vetítenek ki a jövőbe. 

Nagyon fontos megtanulnunk hinni és bízni. Az ember csak azt veszítheti el, ami nem tartozik hozzá. És bármennyire hadakozik is, most elveszik tőle, ha ebből kell tanulnia.

Szentül hiszem, hogy a gazdaság is teljesen átalakul, a pénz vándorol. Új munkahelyek teremtődnek, más szakmák kapnak figyelmet. Te is meg fogod találni, amiben jól érzed magad. 


Fontos meghozni azt a döntést, hogy végre a jelenben éljünk! Csak a MOST létezik.

Nem tudhatod, mi lesz holnap. Ezért élj a mának! És ne feledd, az élet igazságos! 

Azok az emberek, akik segítenek társaiknak az átalakulásban, akik megosszák tudásukat, tapasztalataikat, és hajlandóak személyes fejlődésükért megtenni mindent, amit tudnak, azok emelkednek, és biztosra vehetik, hogy nem süllyednek el. Akik csupán a materiális világgal vannak elfoglalva, egyre nagyobb pánik van úrrá rajtuk.


A harmadik téma, amire kitérnék, a lélektárs és ikerlélek témája. A párok közötti összekapcsolódás kezdetét vette. Ám egy rendkívül fontos dolgot meg kell értenünk ehhez: szeretned kell önmagad! Társad pontosan olyan, mint te! Talán nem úgy néz ki, de energetikailag sejtről-sejtre egyformák vagytok. Tehát ha gyűlölsz magadban valamit, ő visszatükrözi neked. Bármit is érzel, ő ugyanazt érzi. Így ha nem szereted magad feltétel nélkül, ebbe a tükörbe kell belenézned. Mindenkinek rengeteg lelki gyógyuláson kell keresztülmennie. Az öngyógyítás és az önmagaddal való munka mesterévé kell válnod…


A földi sík átalakul. Hogy résztvevőként vagy szenvedő szemlélőként veszel részt benne, az már a te döntésed...


Ne feledd! Ez most egy olyan változás, mely mindent megváltoztat! Együtt képesek vagyunk bármire! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések

  1. Ez egy rendkívül átfogó mégis tömör és érthető cikk volt. Az új kor beköszöntéig már valóban csak pillanatok választanak el. Az emberiség ezen ponton felemelkedik vagy elpusztul. Nincs más alternatíva, így is túl sokáig szenvedett a fajunk saját gyengeségétől, butaságától és előítéleteitől. Ezen mérhetetlen ostobaságnak pedig ez a gyönyörű világ és a rajta élő fajok itták meg a levét. A teremtő isteneinknek, akik pedig végig értünk fáradoztak, végre beteljesülhet a vágyuk.
    Azzal kapcsolatban hogy az univerzum igazságos-e, annyit mondanék hogy maximum a benne létezők és az azt irányítók lehetnek azok. A számtalan életen át tartó tanulás és tapasztalás kifizetődő. A materiális világ dolgai pedig valóban nem hoznak boldogságot azonban segítségre lehetnek annak elérésében. Az egzisztenciális félelem viszont ahogy bármely félelem káros és ártalmas akár egy olyan gyógyszer amire nincs szükségünk.
    Ez a nagyszerű új kor hozzon boldogságot Viktória, és mindnyájótoknak, kik egy szebb jövőért dolgoztok!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönjük ezt a csodás megerősítő írást Hála Áldás Namaste😇😇😇

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése