Horoszkópod elárulja, milyen a hatodik érzéked






Kos:

A tüzes jegy szülöttei különleges kapcsolatban vannak a tűzzel. Ezért a tűzből tudnak a legjobban jósolni. Képesek ugyanis a tűzből kiolvasni üzeneteket és jeleket. Ha sokáig nézed a például a gyertya lángját, akár a jövőt is megismerheted belőle, üzenetek és jelek formájában. 


Bika:

A föld jegyű Bika számára fontosak az érintések, ezért a tenyérjóslás áll hozzá a legközelebb. A kéz fizikai érintése közben a bBka jegyűek képesek a hatodik érzéküket használva kiolvasni a jövőt a tenyér vonalaiból. Akár a múlt és a jövő összefüggéseit is meglátja, kiolvassa mások tenyeréből. 


Ikrek: 

Az Ikrek igyekeznek a személyiségük kettőségét harmóniába, összhangba hozni. Ezért a leginkább személyre szabott jóslási forma az írott szavakon alapuló jóslás. Ez az egyik legrégebbi jóslási mód, ami az Ikrek hatodik érzékéhez tökéletesen illik. Akár egy könyvet találomra kinyitva is képes a jövőbe látni a jegy szülötte. 


Rák: 

A Rák számára a család és az otthon a legfontosabb, ezért a hatodik érzéke is ezek körül forog. A feng shuival a lakás energiáira koncentrálva az élet különös dolgait is megértheti. Az ősi kínai művészet ugyanis a minket körülvevő környezet megértéséről szól, amire a Rákok különösen fogékonyak. 


Oroszlán:

Spontán és érzékeny, ugyanakkor gondoskodó is. Legfőképpen a szellemi világ felé tud nyitni, ahonnan a lelkek kommunikálhatnak vele. A lelkek jönnek-mennek, az Oroszlán pedig eldöntheti, hogy nyitott-e feléjük.


Szűz: 

Fontos számára az egészség és a kézzelfogható dolgokat szereti. Ezért különösen a tealevelekből tud jól jósolni. A teából kiöntött tealevelek formája, elrendeződése sok mindent elárulhat egy Szűz számára.



Mérleg: 

A vizualitás és a szépség iránt fogékony. A tarot kártya a legjobb választás számára, mivel képes észrevenni a kártyák rejtett jelentését. Akkor is találhat jeleket, amikor mások csak keresnek, néha a hatodik érzékének köszönhetően képeket láthat a jövőből.


Skorpió: 

A Skorpió jegy szülöttei olyan szenvedélyesek és céltudatosak, hogy egyfajta megérzés számukra nem elegendő. Mint médium, a holtak egész birodalma nyitva áll előtte. Ez tökéletes, mert a Skorpiók egy kicsit félnek, de emiatt képesek a holtak és az élők közti kapcsolatra. 


Nyilas:

A Nyilasokat a jövőbeli intuícióikról ismerjük, vagyis hogy hatodik érzékükkel nagyon jól el tudják képzelni a jövőt. Ez teszi őket látnokká, vagyis tisztánlátókká. Optimizmusa érzékeit ebben csak támogatja. 


Bak: 

Szereti a rendet és a rendszerezett dolgokat. Hozzá legjobban ezért a számmisztika áll. Gyakorlatias gondolkodása miatt sikeresen olvassa ki a számok rejtett jelentését. 


Vízöntő: 

Ők a legjobb asztrológusok, mivel szinte a csillagok térképével a fejükben születnek. A csillagokat és a bolygókat könnyen, szinte eszközként használják a jósláshoz. A csillagok mozgásából kiolvassa a múltat és a jövőt, és ha rendelkezik a megfelelő információkkal, tisztán láthatja a dolgokat


Halak: 

A jegy szülöttei különleges kapcsolatban állnak a vízzel. Minden élet a vízből indult ki, ezért a Halak könnyedén megértik a víz jeleit, a kristálygömböt használva akár a múlt és a jövő eseményeit is láthatják 


Megjegyzések