2012. augusztus 26., vasárnap


Horoszkópod elárulja, milyen a hatodik érzékedKos:

A tüzes jegy szülöttei különleges kapcsolatban vannak a tűzzel. Ezért a tűzből tudnak a legjobban jósolni. Képesek ugyanis a tűzből kiolvasni üzeneteket és jeleket. Ha sokáig nézed a például a gyertya lángját, akár a jövőt is megismerheted belőle, üzenetek és jelek formájában. 


Bika:

A föld jegyű Bika számára fontosak az érintések, ezért a tenyérjóslás áll hozzá a legközelebb. A kéz fizikai érintése közben a bBka jegyűek képesek a hatodik érzéküket használva kiolvasni a jövőt a tenyér vonalaiból. Akár a múlt és a jövő összefüggéseit is meglátja, kiolvassa mások tenyeréből. 


Ikrek: 

Az Ikrek igyekeznek a személyiségük kettőségét harmóniába, összhangba hozni. Ezért a leginkább személyre szabott jóslási forma az írott szavakon alapuló jóslás. Ez az egyik legrégebbi jóslási mód, ami az Ikrek hatodik érzékéhez tökéletesen illik. Akár egy könyvet találomra kinyitva is képes a jövőbe látni a jegy szülötte. 


Rák: 

A Rák számára a család és az otthon a legfontosabb, ezért a hatodik érzéke is ezek körül forog. A feng shuival a lakás energiáira koncentrálva az élet különös dolgait is megértheti. Az ősi kínai művészet ugyanis a minket körülvevő környezet megértéséről szól, amire a Rákok különösen fogékonyak. 


Oroszlán:

Spontán és érzékeny, ugyanakkor gondoskodó is. Legfőképpen a szellemi világ felé tud nyitni, ahonnan a lelkek kommunikálhatnak vele. A lelkek jönnek-mennek, az Oroszlán pedig eldöntheti, hogy nyitott-e feléjük.


Szűz: 

Fontos számára az egészség és a kézzelfogható dolgokat szereti. Ezért különösen a tealevelekből tud jól jósolni. A teából kiöntött tealevelek formája, elrendeződése sok mindent elárulhat egy Szűz számára.Mérleg: 

A vizualitás és a szépség iránt fogékony. A tarot kártya a legjobb választás számára, mivel képes észrevenni a kártyák rejtett jelentését. Akkor is találhat jeleket, amikor mások csak keresnek, néha a hatodik érzékének köszönhetően képeket láthat a jövőből.


Skorpió: 

A Skorpió jegy szülöttei olyan szenvedélyesek és céltudatosak, hogy egyfajta megérzés számukra nem elegendő. Mint médium, a holtak egész birodalma nyitva áll előtte. Ez tökéletes, mert a Skorpiók egy kicsit félnek, de emiatt képesek a holtak és az élők közti kapcsolatra. 


Nyilas:

A Nyilasokat a jövőbeli intuícióikról ismerjük, vagyis hogy hatodik érzékükkel nagyon jól el tudják képzelni a jövőt. Ez teszi őket látnokká, vagyis tisztánlátókká. Optimizmusa érzékeit ebben csak támogatja. 


Bak: 

Szereti a rendet és a rendszerezett dolgokat. Hozzá legjobban ezért a számmisztika áll. Gyakorlatias gondolkodása miatt sikeresen olvassa ki a számok rejtett jelentését. 


Vízöntő: 

Ők a legjobb asztrológusok, mivel szinte a csillagok térképével a fejükben születnek. A csillagokat és a bolygókat könnyen, szinte eszközként használják a jósláshoz. A csillagok mozgásából kiolvassa a múltat és a jövőt, és ha rendelkezik a megfelelő információkkal, tisztán láthatja a dolgokat


Halak: 

A jegy szülöttei különleges kapcsolatban állnak a vízzel. Minden élet a vízből indult ki, ezért a Halak könnyedén megértik a víz jeleit, a kristálygömböt használva akár a múlt és a jövő eseményeit is láthatják Sohasem érezheted igazán, hogy a tied: A VizöntőSzámukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból azelérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt. Hagyjuk meg a szabadságát, hogy járhassa a saját útját a saját törvényei szerint. Ész érvékkel lehet rá hatni, az érzelmi manipulációt tartogassuk más jegyeknek. A Vízöntő sem tökéletes, egy dolog hiányzik csupán belőle: a hiba. A gondolat, hogy ő is pótolható, nem tartozik a kedvencei közé. Sokszor érzi úgy, hogy ő a megnemértett, és képes sokat agyalni. Amit meg lehet magyarázni, abban nagyon jó, nem így az érzelmek kimutatásában. Sokszor érzéketlennek tartják őket, valójában félnek kimutatni érzéseiket, vagy inkább nem vesznek róla tudomást. Idealista, független, aki igazságosságra és önzetlenségre törekszik. Általában jól ismeri a lélek rejtelmeit, az emberi viselkedéseket, jó pszichológus, aki másokra nagyon jól rálát, a saját hibáira már kevésbé. Az intim, személyes dolgok iránt kevés érzéke van. Erősen intellektuális beállítottságú, büszke természet, aki hisz a saját eszméiben, az elveiben, emiatt nem túl rugalmas. Szeret különbözni másoktól, és egy Vízöntő sosem lehet, olyan, mint a többi ember, ő más, és ezt vegyük észre öltözködésében, gondolatiságában, viselkedésében, ami sokszor excentrikus, vagy bizarr.

Miért szeressük?
nem lehet unatkozni mellette
jó pszichológus, emberismerő
humánus, társaságkedvelő
reformer és nyitott az újdonságokra
idealista
hisz a lovagregényekben, a társadalom jobbításában
jó a kombinációs képessége
toleráns
furfangos, cseles
értelmiségi
extravagáns, sokoldalú
humoros

Mihez kell a jófejségünk?
a nemtörődömségéhez
amikor álszentül viselkedik
a kiszámíthatatlanságához
amikor kötődik és utána eldob magától
amikor elfelejti, mi az a tolerancia, önző
amikor a szavai ellentmondanak a cselekedeteivel
amikor mindenre tudja a választ
amikor irányíthatatlan, merev

Minek örül?
ha mindenki szereti, csodálja és felnéz rá
saját véleményének
bármi, ami egyedi és különleges ajándék

Mit ne tegyünk?
érzelmi ígéreteket ne akarjunk kicsikarni belőle
nagyobb érzelmi megnyilvánulásokat
ne vegyük el tőle a felfedezés örömét
ne kényszerítsük arra, amit nem akar
ne korlátozzuk függetlenségében

Ki illik hozzá? Bárki, aki képes levenni a lábáról ajándékokkal, ötletességgel, nem agyal annyit, de azért érdeklődő, és szellemi beállítottságú, hasonlóan független és világmegváltó célokkal van tele.

http://horoszkopelemzes.hu/index.php/2012/08/sosem-erezheted-igazan-hogy-a-tied-a-vizonto/Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

2012. augusztus 20., hétfő

Utálja haszontalannak érezni magát: A BakMielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat. Gondolhatnánk azt, hogy ez mindenkinek fontos, de az elutasítottságot, kirekesztettséget oly sokszor megélt Bakok számára ez érthetőbb, talán bizonyos kisebbségi komplexus is közrejátszik.


Tény, hogy a Bakok nem az érzelmes viselkedésükkel vívják ki mások szimpátiáját, sokkal inkább teljesítményükkel, megbízhatóságukkal, szervezőképességükkel. A Bak jegyűeket karrieristáknak mondják, és valóban, ők azok, akik lentről kezdik, és magasra kapaszkodnak, nem kapják készen az igazgatói széket, de kemény munkával, céltudatossággal vagy kivárással, de vezetőkké válhatnak. Nem minden Bak jegyű munkamániás és vágyik vezetői beosztásra, azonban az egzisztencia, az anyagi biztonság elsődleges számukra és igyekeznek takarékoskodni, spórolni amin lehet.

Mivel elég határozott a fellépésük, távolságtartóak, nem is gondolja a környezetük, hogy szomjaznak az elismerésre, egy-két jó szó hatalmas erőt ad nekik. Kimutatni örömüket persze kevésbé tudják, önfegyelmük ilyenkor sem enged ki. A Bak jegyben is van egyfajta maximalizmus, pontosan azért, hogy kivívják az elismerést a teljesítményükért. Legyen az a munkájuk, vagy a gyereknevelés, vagy egy hobbi. Egy dologba képesek hatalmas energiát ölteni. Anyagias jegy, de a hatalom, a státusz, a rang megszerzése kezdetben, az, hogy mi van a névjegykártyára írva, sokszor nagyobb jelentőséggel bír, mint a magas fizetés. Sok időbe telik, mire rájön, hogy a nagy elvárások másokkal szemben csak annyira magasak, amennyire a saját együttműködési képessége alacsony. Irányítani szeret, másokhoz alkalmazkodni kevésbé. Viszont ha mások nem teszik azt, amit ő kér, könnyen megmakacsolja magát, mivel úgy éli meg, mintha őt magát utasították volna vissza, holott csak egy kérésre kapott nemleges választ. Egy Bak szereti az egyértelmű szabályokat, amihez tartja is magát, és ezt másoktól maradéktalanul is elvárja, szereti a kiszámíthatóságot, a tervezhetőség biztonságot ad.

Miért szeressük?
• céltudatos
• módszeres, strukturált, gyakorlatias
• kiszámítható a viselkedése
• önfegyelme nagy
• határozott, magabiztos fellépésű
• kitartó
• őszinte
• megbízható, óvatos
• önálló, egyedül is megáll a lábán
• nagy a felelősség tudata

Mihez kell a jófejségünk?
• amikor csökönyös, rugalmatlan, és fafejű
• amikor minősít másokat, megjegyzéseket tesz
• amikor tétovázik, szerencsétlenkedik
• amikor nyomulós
• amikor anyagias, számító,
• amikor pesszimista, félelmet és bizonytalanságot kelt

Minek örül?
• őszinte visszajelzésnek
• megerősítésnek, elismerésnek
• ha irányíthat
• az anyagi biztonságnak
• ha fontosnak érezheti magát
• a 3 lépés távolságnak

Mit ne tegyünk?
• ne romboljuk le a tekintélyét mások előtt
• ne keltsünk benne felesleges félelmet
• ne pazaroljunk

Ki illik hozzá? Bárki, aki komolyan veszi őt, a pénz hasonló értékkel bír, letett már valamit az asztalra, és kellően türelmes és kitartó ahhoz, hogy a falain túljutva megismerje mély érzelmi, lelki világát.http://horoszkopelemzes.hu/index.php/2012/08/utalja-haszontalannak-erezni-magat-a-bak/Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

Tiz centivel a föld felett: A NyilasEgy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azttűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik. Hamar el tudja veszíteni az érdeklődését, és új kalandokba kezd. Lelkesedni tudása irigylésre méltó, az optimizmusáról már ne is beszéljünk! Remek komika, aki sokszor inkább viccesen éli meg az életet, mintsem, hogy túl komolyan vegye azt. Ezért aztán nehéz őt komolyan venni, mégis kiváló beszélgető partner, szellemi társ, aki nem ijed meg a váratlan helyzetektől, könnyen feltalálja magát. A többi tüzes jegyhez hasonlóan, szeret a középpontba kerülni, társasági lény, aki nem szeret egyedül lenni. Az érzelmek kimutatását könnyebben elbagatelizálja, minthogy ki tudná mutatni. Képes megjátszani magát, kényszeressé válni, e mögött a látszólag felszínes viselkedés mögött két ok is húzódhat: egyrészt nehezen tud alkalmazkodni, másrészt nem akarja, hogy kiderüljön gyengesége. A mértékletesség megtanulása minden Nyilas számára tanulandó életfeladat. A túlzások az alaptermészetéhez tartoznak. Képes eltúlozni, felmagasztalni saját képességeit, gondolatait büszke saját véleményére. Talán emiatt nehezen tud saját korlátain túllépni. Segítő szándékú, aki igyekszik mindig jó lenni: éppen ezért erős a meggyőződése, hogy amit tesz, az mindig jó, és nehezen viseli, ha nem osztják véleményét. A bölcsesség megszerzése fontos számára, hogy az élet céljára és az örök boldogságra rátaláljon. Kevesen gondolnák, hogy féltékeny jegy, aki képes irigyelni mások boldogságát, tudását, de sosem rosszindulatú. Az élet egy Nyilas mellett tűz és lobogás, aki mindig előre tekint, és keresi a nagyobb összefüggéseket. És hogy mit hagy maga mögött, azzal maga sincs sokszor tisztában.

Miért szeressük?
a bajban lehet rá számítani
nagy az igazságérzete
képes tanulni a hibáiból
lelkesedése másokra is átragad
humánus, szeret másokért cselekedni, közösségi ember
optimista
minden helyzetből kivágja magát
jó a humorérzéke, szórakoztató
széles látókörrel rendelkezik, filozofikus
jóindulatú
szeret utazni
tiszteli mások szabadságát
vigyáz a tulajdonára

Mihez kell a jófejségünk?
amikor önfejű, és a középpontba teszi magát
amikor felszínesen, színpadiasan viselkedik
amikor tudálékoskodik, nagyképű, osztja az észt
amikor saját céljai érdekében átlép másokon
megszokásokhoz ragaszkodik
amikor elragadják az ideáljai, elveszti a valóságérzetét
amikor tojik rád, mert más jobban lekötötte a figyelmét

Minek örül?
a meglepetéseknek
ha utazhat, világot láthat
ha a szabadságát meghagyjuk
ha lelkesedhet valamiért
ha mellette állunk, bízunk benne
ha sportolhat
macskaféléknek, lovaknak

Mit ne tegyünk?
ne húzzuk el a mézes madzagot túl sokáig
ne korlátozzuk szabadságvágyát
ne fosszuk meg az álmaitól

Ki illik hozzá? Bárki, akivel közös a cél és hasonló a temperamentum, aki humoros, akire fel tud nézni és föld közelben tartja. Járatos a sportban, művészetekben és örömét leli az utazásban.
http://horoszkopelemzes.hu/index.php/2012/08/tiz-centivel-a-fold-felett-a-nyilas/Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

Szenvedélyek rabjai: a skorpiókEllenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon. Egy Skorpió mellett lehetetlen unatkozni, inkább felkavarják az állóvizet, mintsem eléldegéljenek a langyos vízben. Kétségtelen, hogy a végletességük miatt a legrosszabb jegy címet kivívták maguknak, azonban ilyen megkülönböztetés nincs az asztrológiában, de abban azért egyetérthetünk, hogy nagyon sokfélék, nehéz őket kiismerni és a legmegosztóbb jegyek egyike.

Ki gondolná, hogy a Skorpió jegy az egyik legérzékenyebb jegy az összes közül? Ezt a fajta érzékenységet, ami ellentmondásos, (kívülről keménynek látszanak) legjobban csak is egy Skorpió képes megérteni, ezért is igaz az, hogy a Skorpió-Skorpió párosok a legjobbak együtt. Természetesen óriási ellentét is ki tud alakulni közöttük, hiszen vannak annyira szélsőségesek, hogy vagy gyűlölnek, vagy szeretnek, átmenet nincs. Egy Skorpió mindenét képes odaadni annak, akit kiválasztott, legyen az férj, barát, gyerek, és ha meg kell őket védeni, nem ismer akadályokat. A türelem semennyire nem erős oldala, 10-ig meg kell tanulniuk elszámolni. A Skorpió marását vélhetően már mindenki ismeri, kegyetlen tud lenni, ha sérelem éri. Ha megbántva érzi magát, nem mutatja ki nyíltan, kivárja az időt, ha kell, éveket is, hogy megbosszulhassa. Bár nem szereti a változásokat, makacsul ellenáll, mégis képes a megújulásra. Bármit képes megtanulni, a mélyére ásni és elsajátítani, az emberek veséjébe lát. Szeret kisajátítani, elengedni viszont képtelen. A legösztönösebb jegy, amely nem kíméli sem magát sem másokat: könnycsepp, harc, szenvedély és szenvedés nélkül nem élet az élet mellettük.

Miért szeressük?
izgalmas, titokzatos és mély érzésű
nagy hatással tud lenni másokra
minden helyzetből képes talpra állni, megújulni
erős az akaratereje, megbirkózik a lehetetlennel is
nem fél a kihívásoktól, mindenáron győzni akar
szenvedélyes, a szexualitás fontos számára
kiválóan működnek a megérzései, átlát a szitán
karizmatikus
titoktartó

Mihez kell a jófejségünk?
amikor önfejű, és a végletekig ragaszkodik a véleményéhez
amikor házsártos, bosszúálló és összeférhetetlen
amikor hallgatásba burkolózik
amikor nyomozgat és bizonyítékokat gyűjt
amikor érzelmileg manipulál
amikor szélsőséges, túlzásba viszi a féltékenységet
amikor övön aluli megjegyzéseket tesz, cinikus
amikor rámenősen viselkedik

Minek örül?
mindennek, ami adrenalin
ha az ellenőrzése alatt tarthatja a dolgokat
ha a hangulatának megfelelően reagálunk
a nem szokványos dolgoknak

Mit ne tegyünk?
ne akarjuk birtokolni
ne akarjuk átverni
ne beszéljünk mellé
ne legyünk gyengék
ne untassuk

Ki illik hozzá? Bárki, aki már majdnem elérhetetlen, megközelíthetetlen, aki fent tudja tartani az érdeklődését, lelkileg elég erős, szenvedélyes, és nem riad vissza az őrültségektől.

http://horoszkopelemzes.hu/index.php/2012/08/szenvedelyek-rabjai-a-skorpiok/Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: