Változás





Megfigyelted, hogy az emberek nagy része fél a változástól? Már a szó hallatán is összerezzennek, és végigfut rajtuk egy furcsa érzés. 


Hiába okoz már oly régóta szenvedést megszokott életük, félnek elhagyni a látszólag biztosat. Hajlamosak beleszokni, belekényelmesedni a boldogtalanságba.


Pedig a változás mindig jó. A változás a javunkat szolgálja. A változtatással helyet biztosítunk életünkben az újnak. Az újnak, ami talán sokkal jobb lesz, mint a régi.


Aki tud döntéseket hozni, felelősséget vállal az életéért. Nem hibáztat, nem okol senkit sorsáért. Tudja, hogy jelenlegi helyzete tisztán tükrözi eddigi döntéseit. Hiszen bármikor lehetősége lett volna másként dönteni. MINDIG VAN LEGALÁBB MÉGEGY ÚT! 


Lehetünk azok az emberek, akiknek a csillagok irányítják sorsukat, és lehetünk azok, akik a csillagokat irányítják. Döntés kérdése.


Változtatás után mindig megjutalmaz bennünket a sors.


A változás mindenképpen bekövetkezik, hidd el. Soha nem kapsz többet, mint amennyit elbírsz. De mennyivel jobb szabad akaratodból döntést hozni, mint kényszerítő erők hatására változni.


Egyet ne felejts el: ha bízol az isteni gondviselésben, és tudod, hogy minden érted történik egy olyan terv alapján, melyet te írtál meg magadnak, a változásokat könnyebben viseled majd. Hiszen tudod, hogy mindnek értelme van. Akkor is, ha esetleg csak később látod meg a lényeget.


Minden változás az életedben a saját hozzájárulásoddal történik. Csupán azért, mert te így akartad. Tudtad, mit kell megtanulnod ebben az életben ahhoz, hogy végre boldog lehess.


Tehát a változás érted van. A változás mindig jó. Többé válsz általa.


És hidd el, ha valaminek meg kell történnie, az úgyis megtörténik. Azonban nem mindegy, mennyi időt pazarlunk el számunkra méltatlan helyzetekben. Ha érzed, talán változásra lenne szükség, ideje lépni. 


Meg kell érteni, hogy semmit nem veszíthetünk el, ami a miénk. Amire szükségünk van, az ránk fog találni. Ne pazaroljuk az időnket arra, hogy várunk. Az élet azért van, hogy megéljük. Ha egyhelyben toporogsz, megállítod az életed, és megrekedsz.


Mitől félsz? Hogy rosszul döntesz? Ne bánd! Van lehetőség újabb döntéseket hozni! 


Az a változás, ami jelenleg a világban van, MINDENT megváltoztat. De nem mindegy, hogy tudatosan hozod a döntéseid vagy egyre drasztikusabb események sorozata által fedezed fel a valóságot. A döntés a tied.


Kellemes változást kívánok mindenkinek! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html





Megjegyzések