2014. április 28., hétfő

Mennyi minden történhet egy nap alatt...Mennyi minden történhet az emberrel egy nap leforgása alatt. Reggel még nem is sejted, mi minden vár Rád. Forog a sors kereke, néha olyannyira gyorsan, hogy bele is szédülsz. Este úgy hajtod álomra fejed, hogy más ember lettél. Számtalan tapasztalattal gazdagodtál, s talán felismerted, mi mindent tartogatott számodra Isten keze. Még az is lehet, hogy mindezért egyszer hálás leszel...

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu)Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:


MentésMentés

Minden álom teljesülhet
Ma már tudom, hogy az embernek minden vágya teljesülhet, ha mer a nyomukba eredni, és semmi mást nem fogad el alternatívaként, mint azt, amit megálmodott. Lehet, hogy száz másik megoldást nyújt az élet, tele akadályokkal, de nem adja fel. Hiszen tudja, érzi, hogy ennek meg kell történnie. Tudja, hogy kevésbé fájdalmas a tenni akarás, mint a be nem teljesülés. És mert hisz önmagában, hisz a szíve erejében, az élet végül megkínálja azzal, amire vágyott.

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu)Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

2014. április 14., hétfő

A lány, aki Istentől kapja az ihletet


A tudomány nehézségekbe ütközik, amikor az ihlet eredetét és működését kell vizsgálnia, ám egy 20 éves amerikai lány azt állítja, pontosan tudja mi az ihlet forrása. A litván és amerikai szülőktől származó Akiane Kramarik lenyűgöző realista festményeket fest, és azt mondja, Isten beszélt hozzá hároméves korában, és arra biztatta, hogy fesse meg a fantáziáit.

Az autodidakta művész végül négyéves korában ragadott ceruzát, hat évesen kezdett el festeni, és hétéves korában már verseket írt. A nő a Fox News amerikai csatornának elmondta, egy nap azt álmodta, hogy találkozott Istennel, attól kezdve pedig isteni sugallatra segíti a művészi alkotásban.

„Szeretem a szemekben lefesteni az egész életet. Amikor rajzolsz nem gondolsz semmire, az álmaidat rajzolod meg, egyszerűen úgy, ahogy látod őket” – fogalmazott Akiane.

A nő szülei ateisták voltak, de megváltoztatták álláspontjukat mióta a lányuk az isteni látomásoknak és az Istennel való személyes kapcsolatának köszönhetően lenyűgöző műveket alkot az életről, emberekről és tájakról. Akiane szerint Isten adta neki ezt az ajándékot, és ezt másokkal is meg szeretné osztani.

„Isten segít nekem a művészetem, a verseim által, vigyáz rám, akárcsak egy pici pillangóra. Minden versemben benne van, amit írok, és minden képemen szerepel, amit megfestek” – mondta a nő tízéves korában.

Elmondta: néha kissé frusztrált, amiért nem találja a megfelelő szót, vagy pozíciót, de amikor Istennel kezd beszélgetni, megnyugszik és érzi, hogy minden rendben lesz. Ekkor érzi, hogy minden valós, mindez megtörténik vele, és úgy gondolja, más emberek is átélhetik ezt az élményt. A versírással kapcsolatban is ugyanezt élte át.

Amikor megmutatta édesanyjának a költeményeit, az megkérdezte, honnan jönnek ezek a gondolatok? A válasz az volt, hogy Istentől. Kislány korában azt hitte az osztálytársai is tudnak verseket írni, de később megértette, hogy ezt az ajándékot Isten adta neki, hogy másokkal is megossza.

Édesanyja szerint senki más nem tudott volna hatás gyakorolni a lányára, mint Isten, hisz Akiane nagyon zárkózott életet élt. A lány 10 éves korában még megjárta az Oprah-showt, és eddig 50 televíziós műsorban szerepelt. Több száz művészi alkotás van már a háta mögött, és két bestsellert is írt. Festményeit dollár százezrekért vásárolják, bevételei egy részét pedig jótékony célokra ajánlja fel.


Forrás: http://filantropikum.com/a-lany-aki-istentol-kapja-az-ihletet/
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: