2014. május 20., kedd

A jelen időszak megpróbáltatásaiA jelen időszak rendkívül próbára teszi a lelket. Az idei év még mindig arról szól, hogy megtanuljunk elengedni, ne ragaszkodjunk senkihez és semmihez. Míg ezt a leckét nem sajátítjuk el, addig szenvedésnek éljük meg a jelent. Sokan veszítenek el olyan embereket ebben az évben, akik fontosak számukra.
Rendkívül sok lélek-pár külön éli még mindennapjait, hiszen az ember érző lény, főképpen a párkapcsolatokon keresztül tud legtöbbet tanulni és fejlődni.
Nagyon nehéz energiák vannak a világban, minden túl gyorsnak vagy túl lassúnak tűnik, többször érezzük azt, hogy hiábavalóak erőfeszítéseink. Mintha minden blokkolva lenne. Nehezen hozunk döntéseket, tele vagyunk félelmekkel. Anyagilag visszaszorítva érezzük magunkat, nehezebben megy a fogyókúra, lassú a gyógyulás, és nagyon egyedül érzi magát az ember. Ha tudatosan nekiállunk a tisztulásnak, sokkal gyorsabban leszünk túl ezen az időszakon, de a tisztulás méginkább felgyorsítja a folyamatokat, és hajlamosak vagyunk kétségbeesni. Dolgozzunk blokkjaink feloldásán, mert így sokkal kevesebb energiát vesz el problémáink megoldása. Sok erőt és kitartást kívánok Mindenkinek!

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu)Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: