Felkészülés a szerelemre





Ha egyedül vagy, és magányosnak érzed magad, ünnepelj! Lehetőséget kaptál a sorstól, hogy felkészülj a szerelem fogadására. 

Ne keress! Aki a tiéd, úgyis rád talál. 


A szerelmet nem lehet erőltetni. A szerelmet nem lehet kizsarolni. Az igazi, feltétel nélküli szerelemre meg kell érni. El kell engedned a félelmeidet, a fájdalmaidat, régi sérüléseidet, amik a múlthoz láncolnak, és bezárták a szívedet. Amik miatt elveszítetted a hitedet. 


Ne feledd: sebzett szív csak sebezhet! Most fogadd el az egyedüllétet! Ez nem egyenlő a magánnyal. Időt kaptál arra, hogy megismerd önmagad. Időt kaptál, hogy a bűntudat és az áldozatiság szerepének útvesztőjéből megtaláld az utat a fényre. 


Nem feladatod a másik ember megváltása! Nem dönthetsz helyette. Hagyd, hogy ő is tegye a dolgát. Hagyj neki időt a megnyílásra, a bizalom kialakítására. Engedd meg, hogy mindenkinek a saját ritmusában történjenek a dolgok. 

Légy türelmes! Idővel mindketten felkészültök, a szinkronicitás pedig egymáshoz fog vonni benneteket.


Vannak emberek, akik az egyedüllétet sem merik vállalni. Tetszelegnek egy látszólag békés kapcsolatban, és egész életükben képesek még önmagukat is becsapni.


Neked egyetlen feladatod: egyre mélyebbre ásni lelked rétegeibe, hogy betekintést nyerj önmagadba. Légy tisztában azzal, hogy ki vagy, és mit keresel a Földön. Tudd, hogy egy határtalan teremtő erővel rendelkező, halhatatlan szellem vagy, aki tapasztalni, fejlődni érkezett. 


Kit útitársként magad mellé kaptál, a te tükörképed. Így a feladat “csupán” annyi, hogy elengedd a múltat,

megtanuld tisztelni, elfogadni, és szeretni önmagadat annyira, hogy szívesen nézz bele ebbe a tükörbe. Akkor fogod érezni igazán, hogy megnyílsz a valódi, feltétel nélküli szerelemnek. 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések