Teljes átalakulás




Gyakran érzed mostanában, hogy lehúz a mély és nincs erőd felállni? Hogy a világban a gyűlölet nagyobbra nőtt, mint a szeretet? Hogy értelmetlen a létezés? 


Hidd el, nem kaphatsz többet, mint amennyi elbírsz. Nem kaphatsz többet, mint amennyi kihívás elé te állítottad magad. Odafent, amikor megírtad ezt az életet, még tudatában voltál ennek. A bizonyosság ott él a lelked mélyén, hogy “problémáid” csupán megoldandó feladatok, mellyel egy teljes átalakulás megy végbe életedben. Egy olyan tisztulás, melyben évezredek súlyos terheit hagyhatod magad mögött, felszabadítva önnön lényed a neheztelés, félelem, fájdalom, önbüntetés, önmarcangolás és áldozati szerep energiáitól, hogy végre álarc és játszma nélkül, szabadon és tisztán élvezhesd létezésed.


Ha úgy érzed, hogy lépni sincs erőd, csak figyelj befelé. A képesség, hogy meghalld lelked szavát, ott él benned. Nem veszítheted el. Belső tudatosságod, bölcsességed által választ kaphatsz mindenre. Megérzések formájában folyamatosan üzen neked. Nem veszítheted el a kapcsolatot vele. 


Talán érzed, hogy már nincs messze a fény. De előtte keresztül kell menned a sötétségen. És minél nagyobb a sötét, annál félelmetesebbé válik. Ugyanakkor benned van a bizonyosság, hogy egyre közelebb a világosság.


Ne félj szembenézni a múlttal! Ha így teszel, elveszíti erejét, te pedig megkönnyebbülsz majd. Nincs olyan múltbéli esemény, tett, amit ne lennél képes elengedni, elfogadni, megbocsátani. Ha megérted, miért volt szükség rá, többé nem fogja irányítani életedet. 


A szándékod megmutatja az utat, és kezdetét veszi a teljes átalakulás. Rátalálsz önmagadra…


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html







Megjegyzések