Arany fény védelem



Az arany fény a krisztusi energia színe – de ezalatt nem feltétlenül Krisztus, az ember vagy a keresztény vallás értendő, hanem a megbocsátás és az erőteljes, feltétel nélküli szeretetenergiájára. Ez azt jelzi, hogy minden rendbe fog jönni. Azt jelenti: „Őrizd meg a hited, mert minden úgy van jól, ahogy van”. Azok, akik előtt megjelent Jézus, mind azt mesélték, hogy arany glória vette körül. Én általában azok körül látok arany fényt, akik Jézussal együttműködve dolgoznak, vagy akik az ő tanításai szerint élnek.

Sokan látnak arany fényt, egy-egy balesetet megelőzően. Elmondásuk szerint a fény a semmiből jön, és megnyugvással tölti el őket.

A hit a szeretet egyik aspektusa, mivel a kétség és a félelem hiányát jelenti. Azok, akik ismerik a Szentírást, tudják, hogy Krisztus összes gyógyítását a hitnek tulajdonította. Szavainak modern értelmezését számtalan tanulmány erősíti meg, ezek mindegyike azt bizonyítja, a beteg gyógyulásának kulcsa az, hogy mennyire hisz az orvos gyógyító képességében.

Így tehát annak érdekében is behívhatunk arany fényt, hogy segítsen megerősíteni saját hitünket vagy más, gyógyított személyt. Az arany fényt több más színnel együtt is behívhatjuk. Hívjunk be arany fényt fehér fénnyel együtt, ha félünk, és védelemre van szükségünk. Ilyenkor az arany fény, erősíti hitünket, míg a fehér fény gondoskodik védelmünkről.

A fény hívásakor nem követhetsz el hibát, nem fordulhat elő olyan, hogy nem jó színű fényt hívsz. Az is eszébe juthat bárkinek: „És miért ne hívhatnék a biztonság kedvéért minden színt egyszerre?” Igen, ez a módszer is működik. A legjobb mégis az, ha fohászban kérsz útmutatást, hogy melyik színt hívd, és/vagy intuíciódra bízod magad a szín kiválasztásában. Megismétlem, ebben nem tudsz elkövetni hibát. Hiszen az igazi gyógyító erő a gyógyulással kapcsolatos kristálytiszta szándékodban rejlik.



Dr. Doreen Virtue


Megjegyzések