Teljesedj ki a szerelemben! – csillagjegyek szerint


Mikor állsz készen a szerelemre? Mit kell megtanulnod ahhoz, hogy rátalálhass az Igazira, és kiegyensúlyozott párkapcsolatban élhess? Cikkünkből kiderül!

A legtöbb kérdés, amit asztrológus kap, a szerelemről vagy a párkapcsolatról szól. Ha valaki nem találkozik a szerelemmel, kitöltetlennek érezheti magát, és azt hiszi, hogy elmegy mellette a boldogság. 

Az asztrológus ilyenkor megnézi a „Te” sorsterületét, vagyis a VII. házat, ez elárulja, hogy az illetőt mi akadályozza, vagy gátolja abban, hogy gyengéd kapcsolata legyen. Mi az, amit nem áll készen elfogadni, befogadni annak a jegynek a tulajdonságaiból, ami vele szemben áll?

Ez az embert saját jegye körül falat húz, és ez akadályozza meg abban, hogy egyesüljön a szemben álló jegy energiáival – mert csak az tud szeretetteljes kapcsolatot kialakítani a párjával, aki készségesen el tudja fogadni a szembenálló jegy tulajdonságait. Ebben az esetben az élet gondoskodik róla, hogy találkozzanak. 

Előfordulhat azonban, hogy valaki a neveltetése, beidegződése révén olyan habitusra tesz szert, ami eleve kizárja ennek a lehetőségét – ha találkoznak is az igazival, elmennek egymás mellett…

Ám ezen lehet változtatni, soha sincs késő egy kapcsolathoz!

Lássuk, az egyes csillagjegyek szülöttei mikor állnak készen a szerelemre, és hogyan teljesedhetnek ki egy boldog kapcsolatban:



Ha a Kos jegyében születtél:

A Kos jegyében a Mars uralkodik, szemben álló jegye a Mérleg, itt viszont a Vénusz az uralkodó bolygó. Vannak Kos jegyében született emberek, akik a szerelem pompás érzése nélkül kell hogy éljenek, amíg nem tudják elfogadni a Mérleg jegy tulajdonságait. 

Csak akkor leszel készen egy boldog párkapcsolatra, ha megtanulod kezelni a nyugalmat, a higgadtságot, a pontosságot, a harmóniát….akkor érkezik hozzád az a társ, akivel szerelemben fogsz tudni élni.



Ha a Bika jegyében születtél:

A Bika jegyében a Vénusz uralkodik, a vele szemben álló Skorpió jegyében a Plútó és a Mars az úr.

Ha szerelemre vágysz, tanulmányoznod kellene a Skorpió jegyében született ember tulajdonságait, és el kellene fogadnod ezeket. Ez nem azt jelenti, hogy csak egy Skorpióban találhatod meg az igazid, hanem arra utal, hogy a te ideális társad visszafogott, introvertált, elmélyült, alapos, intellektuális típus.



Ha az Ikrek jegyében születtél:

Az Ikrek jegyében a Merkúr uralkodik, a szemben álló Nyilas jegyében a Jupiter. Próbáld megnyitni a szívedet, ez lenne a kielégítő szerelem kulcsa. Tanulmányozd a Nyilas jegyének tulajdonságait, fedezd fel, ami közös bennetek, és állj készen elfogadni, hogy a párod fogékony minden olyan dologra, ami számodra egyelőre idegen, és titokzatos, amit nem lehet szavakkal megfogalmazni.



Ha a Rák jegyében születtél:

A Rák jegyében a Hold uralkodik, a vele szemben álló Bak jegyében a Szaturnusz az úr. Amíg tudatosan, vagy tudat alatt elzárkózol a keménység és a racionalizmus elől, valamint a hiányzó érzelmi telítettségtől is, addig nehezen fogsz párt találni magadnak. Ha szerelmet szeretnél, ilyen irányban kell nyitnod, és hidd el, hogy te magad is gazdagabb leszel ezen tulajdonságok megértése által.



Ha az Oroszlán jegyében születtél:

Az Oroszlán jegyében a Nap uralkodik, a vele szemben álló Vízöntő jegyében az Uránusz az uralkodó.

Ha még nem sikerült párt találnod magadnak, akkor valószínűleg meggyőződésed, hogy különlegesebb vagy, mint a többiek, és másokat automatikusan alulértékelsz. A veled szemben álló Vízöntő jegyének az a különlegessége, hogy elfogulatlanul, nyitottan szemléli az életet és az embereket, sőt, felértékeli a vele szembenálló másikat. Meg kellene tanulnod megbecsülni ezt a szemléletet, ha nem akarsz egyedül maradni.



Ha a Szűz jegyében születtél:

A Szűz jegyében a Merkúr uralkodik, a vele szemben álló Halak jegyének a Neptunusz és a Jupiter az uralkodója.

Ha egyedül élsz, akkor valószínűleg félsz attól, hogy szerelmes leszel. Tudat alatt összekapcsolod a szerelmet a veled szemben álló Halak jegyének tulajdonságaival, ami riaszt téged. 

Meg kell tapasztalnod, hogy a Halak emberének tulajdonságai nem fenyegetők, hanem éppen ellenkezőleg, sokkal mélyebb érzelmi biztonságot jelent annál, mint amit ismersz. Így válhatsz nyitottá egy szeretetteljes kapcsolatra.



Ha a Mérleg jegyében születtél:

Uralkodó bolygód a Vénusz, a veled szemben álló Kos jegyében a Mars uralkodik.

A Mérleg jegyűek szerelemre születtek, de mégis sokan vannak, akik egyedül élnek. Tanulmányoznod kellene a Kos jegyének tulajdonságait, és be kellene látnod, hogy nem csak negatív oldaluk van. A kos jegyének szülötte más ritmusban él, magasabb hőfokon ég, mint te, és neked is fel kell vállalnod valamennyit ezekből az energiákból ahhoz, hogy készen állj a a szerelemre egy Mars uralta személlyel.



Ha a Skorpió jegyében születtél:

Uralkodó bolygód a Mars és a Plútó, veled szemben álló jegy a Bika jegye, ennek uralkodója a Vénusz.

Ha egyedül élsz, és hiányzik az életedből a szerelem, akkor lehetséges, hogy túlságosan azonosultál a saját jegyeddel. Lehetséges, hogy a Bika jegyére jellemző tulajdonságokat túl „egyszerűnek, földhözragadtnak, és tunyának” tartod. Próbáld tanulmányozni ezt az energiát, ekkor már készen fogsz állni egy kapcsolatra.



Ha a Nyilas jegyében születtél:

Uralkodó bolygód a Jupiter, a veled szemben álló jegy az Ikrek jegye, ennek uralkodó bolygója a Merkúr.

Tudatosan, vagy tudat alatt az Ikrek energiáját talán túl könnyelműnek, kötelezettség nélkülinek, felületesnek, de akár butának is tarthatod. Próbáld megérezni az Ikrek jegyének finomságát, és azt, hogy általa leszel igazán egész. Ha ez sikerült, készen állsz majd a szerelemre és a párkapcsolatra.



Ha a Bak jegyében születtél:

Uralkodó bolygód a Szaturnusz, veled szemben a Rák jegye áll, és ebben a jegyben a Hold uralkodik.

Ha egyedül élsz, akkor beletörődtél a magányba, és nem szeretnél másik embert magadhoz közel engedni. A Rák jegyének meghatározója a gyengéd érzelmek és a gondoskodás. Lehetséges, hogy ezek félelmet keltenek benned, mert úgy érzed, elgyengítenének. Meg kellene tanulnod legyőzni ezt a félelmet, megnyílni: csak így állsz majd készen egy harmonikus kapcsolatra.



Ha a Vízöntő jegyében születtél:

Uralkodó bolygód a Szaturnusz és az Uránusz, a szemben álló jegy az Oroszlán jegye, melyben a Nap uralkodik.

Ha egyedül élsz, akkor feltehetően elzárod magad az Oroszlán jegyének tulajdonságai elől. Nem adod meg egy másik embernek a jogot, hogy mint domináns fél lépjen fel veled szemben - ez pedig megakadályozza a szerelmi kapcsolat kialakítását. Próbáld meg felfedezni az Oroszlán jegyében található varázslatot, és nagyon boldog párkapcsolatban élhetsz vele.



Ha a Halak jegyében születtél:

Uralkodó bolygód a Jupiter és a Neptun, veled szemben a Szűz jegye áll, melyben a Merkúr uralkodik.

A te világképedet a mélység és a távolság jellemzi, nincsenek benne határok. Ez gyakran vezet oda, hogy félelemből nem lépsz kapcsolatra, hogy ne veszítsd el a szabadságodat. A Szűz jegyének fő tulajdonsága, hogy a rend és a korlátok elfogadása az élete része. Próbáld megszeretni ennek a jegynek a tulajdonságait, és akkor készen állsz majd a szerelemre.







Megjegyzések