This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

2015. április 22., szerda

Kibújni az áldozatszerepből


Figyelem, hogy az emberek milyen meggyőzően játszák az áldozatszerepet. Ezzel szinte kikövetelik maguknak mások figyelmét. Más forrásból akarják az energiát megszerezni, mert a múltból hozott önbüntetés olyan erős bennük, hogy egyszerűen nem tartják méltónak magukat önmaguk szeretetére. Így aztán a világ egyfajta tükörként ugyanezt sugározza rájuk. Olyan embereket vonnak maguk köré, akik megalázzák őket, beléjük rúgnak, hátha egyszer végre megértik a sablont és ki tudnak ugrani belőle. 

Ha azt akarod, hogy Önmagadért szeressenek, akkor tanuld meg végre szeretni a lényed. Azt, aki valójában vagy. Egy tökéletes szellem, aki átutazóban van csupán a Földön...

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Párkapcsolataink céljaMinden párkapcsolat felsőbbrendű célja az önmagunkkal való találkozás. A kérdés az, hogy hajlandóak vagyunk-e a tükörbe nézni, vagy folyamatosan újabb ábrándokba kergetjük magunkat? A tükör soha nem hazudik. Mindent megmutat, amit nem akarsz látni. Légy hálás érte, és köszönd meg útitársaidnak a tanítást. Amint hajlandó vagy a leckét magadévá tenni, a harmónia helyre áll.

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Ébresztő, légy Önmagad!Elhitethetjük magunkkal, hogy jó úton haladunk és magasan szállunk, ha a valóság mást mutat. A visszahúzó erő mindig saját magunk vagyunk. 

Az igaz EMBER nem az, aki mindig jó. Nem az, aki mindig jókedvű és mindenkit szeret. Az sem, aki képes minden helyzethez és embertársához alkalmazkodni, ezzel háttérbe szorítva saját lényét. 

Az IGAZ EMBER az élet minden pillanatában önmaga. Nem akar senkinek megfelelni, nem akar tetszeni. Nem játszik a szeretetért. Ha dühös, kiadja haragját. Ha megbántják, szóvá teszi. Ha Ő bánt meg, bocsánatot kér. Nem hagy kiegyenlítetlen számlát. Ha valaki rossz érzést kelt benne, azt is elfogadja. Meri megmutatni teljes lényét. 

Aki mindent visszafojt, önmagát rombolja. Ugyanolyan pusztító munkát végez, mintha másokat bántana. 

Ha Önmagad vagy, önmagadért szeretnek. Ha színházat játszol, a színészt szeretik. Közben örlődsz belül. 

A bölcs ember őszinte önmagához, minden pillanatban vállalja azt, aki. Ugyanakkor nem fél szembenézni saját hibáival, s törekszik napról napra jobbá válni. 

Az ilyen ember az igazán bátor...

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Harmónia
Minden, amire életedben fókuszálsz, megerősödik. Ne gondolj a hiányra, hiszen azzal folyamatosan megteremted. 

Ha a fizikai világban szeretnél bármit elérni, a cselekvés fogja beindítani az energiákat. Kevés csak álmodozni a dolgokról, ha nem teszel érte, nincs esély a beteljesedésre. 

A világ, a sors a harmóniára törekszik. Adj, és kapsz. Ha valaminek a megvalósulására vágysz, kezd el a cselekvést. Minden nap tégy a célod érdekében. 

Ha a célod lelki eredetű, akkor tárd ki a szíved, és engedd, hogy iránytűként szolgáljon Téged. Az önmegismerés a kulcs. Minél inkább tisztában vagy magaddal, annál tisztábban látod a világot...

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 2015. április 3., péntek

Lélek-kapcsolatok (Minden életemben Téged szerettelek)


Egy beszélgetés kapcsán felmerült néhány kérdés a lélektársi szerelmekkel kapcsolatban. Nagyon sok történetet hallok nap mint nap, melyben elmesélik, hogy úgy érzik, találkoztak már életük szerelmével (ikerláng, lélektárs...), de a fizikai síkon nem működik, nem tud létrejönni a kapcsolat. Vagy azért, mert a pár egyik (vagy mindkettő) tagja még egy karmikus párkapcsolatban él, vagy a távolság miatt, vagy egész egyszerűen megmagyarázhatatlan okokból. 

A létezés tökéletesen tudja a dolgát. Ezek a kapcsolatok nagy célokkal köttetnek. Ezen párkapcsolatoknak nemes céljuk van. De tévedés azt hinni, hogy minden pár együtt lesz, csak ki kell várni a megfelelő időt. 

Nem az a kérdés, hogy a Földön van-a lelked másik fele. Nyilván nem véletlen, hogy ennyi ember él most a bolygón. Nagyon sokan vállalták azt, hogy e szerelem megélésével emelik a rezgést itt a Földön. A kérdés az, hogy Te Önmagadban eljutsz-e odáig, hogy mindezt meg tudd élni. 

Meg szokták kérdezni, hogy ha annyira szereti egymást a két ember, miért tudják mégis brutálisan bántani egymást? Miért nem tudják felvállalni egymást? Miért nem mernek lépni, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz? 

Ő a legerősebb tükör, melyben megnézheted magad. Precízen és pontosan mutatja meg, mely sérüléseid várnak még feldolgozásra. 

A kettőtök között kialakult helyzetet nem most teremtettétek, csupán a jelen energia megmutatja azt, mit nem oldottatok meg az inkarnációs ciklus során, tehát mi az, ami feldolgozásra vár. Ha pl. képtelen arra, hogy felvállaljon Téged, akkor lehet, hogy elmúlt életekben rendszerint elhagytad őt, és ez a sérülés mélyen a lelkében folyamatosan azt kiabálja, hogy ne tegye meg, mert újra sérülni fog. 

Szembe kell nézni a múlttal, mert amíg nincsenek megértések, addig a kapcsolat működésképtelen. A félelmek és a sérülések nagyon erősek egy ilyen kapcsolatban. Azok az emberek tudnak leginkább fájdalmat okozni, akik a lelkünkhöz a legközelebb állnak. Hiszen a többin hamar túltesszük magunkat. Nem beszélve arról, hogy a kapcsolat fejlődési szakaszának egy részét képezi az is, hogy megtanuljuk az elengedést, a megbocsátást, a türelmet, az alázatot és az elfogadást. 

Ha a személyes karma megértése után mindezek már mennek, akkor egyenes az út a beteljesedett szerelem felé. :)

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: MentésMentés

2015. április 1., szerda

A világban zajló változásokról"Tudatunk kitágul, egyre többször használjuk intuitív érzékelésünket. Fejlődik finom érzékelésünk, egyre többen tudnak összekapcsolódni Isteni énükkel, másokkal is tudati szinten. Testünk is változáson megy át, ennek következtében sokszor érezhetjük magunkat fáradtnak, idegesnek, levertnek ok nélkül. Komoly hangulathullámzások törhetnek ránk a semmiből. Ez azért van, mert testünk nehezen alkalmazkodik a hozzánk érkező, új energiákhoz, amíg beépül. Nem kell tőlük megijedni, hagyjuk, hogy beépülhessenek az új energiák.Feküdjünk rá arra a bizonyos hullámra és hagyjuk, hogy vigyen magával előre. Sokkal gyorsabban túljutunk a nehezén!

Tudati szinten gondolataink egyre többször és egyre pontosabban valósulnak meg. A pozitív,teremtő gondolataink is, de a félelmeink, nehézségeink ugyan így. Ezért is fontos, hogy figyeljünk gondolatainkra, és tudatosan fogalmazzuk meg őket. Egyre többen foglalkoznak ezotériával, nyitnak alternatív gyógymódok felé, aminek megvan az előnye is, és a hátránya is. Ha nem vagyunk elég körültekintőek és túl gyorsan akarjuk életünkbe a változásokat behozni, akkor bajt is okozhatunk, első sorban magunknak, de környezetünknek is.

A két legfőbb erény, amit mindenkinek meg kell tanulni, ha szeretne a változásokban részt venni: türelem és alázat. E kettő nélkül könnyen kicsúszhat lábunk alatt a talaj! De ha betartjuk a szabályokat, akkor megtapasztalhatjuk a bőséget és szeretetet életünkben!

Ahogy emelkedik a rezgés szint, úgy növekszik a stressz, feszültség az emberek között. Vannak emberek, akik nem akarják a változásokat és nem képesek ezeket az új rezgéseket befogadni. Ők maradnak a saját rezgés szintjükön, viszont azok, akik emelkednek, már nem tudják elviselni a durva energiákat. Ilyenkor a két tábor energiája egymásnak feszül.

Sokszor tapasztalhatjuk, hogy régi barátok, ismerősök maradnak el mellőlünk és új ismeretségek születnek. A hazugságok, önáltatások ideje lejárt. Mindenkinek szembe kell néznie saját félelmeivel, megoldatlan ügyeivel. Mindenki saját magáért felelős, perszeútmutatást kérhetünk, de az úton egyedül kell végig mennünk. Nem szabad elfelejtenünk, sose vagyunk egyedül!

Azok, akiknek azonos a rezgésük, csoportokba szerveződnek és együtt haladnak tovább az úton. Lesznek, akik utolérnek minket és felzárkóznak, de lesznek, akik végleg elmaradnak. Amikor becsukódik mögöttünk egy ajtó, kinyílik előttünk egy új! Ezt ne felejtsük el. Ne rágjuk magunkat azon, hogy mi lesz majd, hanem éljünk a jelenben, tanulva a múltból! Ez a feladat!

Aki megtalálta ” középpontját”, messzire sugárzik! Hívójele bejárjaa világot, és akinek szól, meghallja s válaszol. Rokon lelkek, ha tiszták, állandó adásban-vételben vannak. Ne félj,hogy társtalan maradsz. Szíved adásban van és megtalálod a veled “egyívásút”. Minden az “adó” erején és tisztaságán múlik. Ha csillagodat követed,életed is megváltozik. Régi szokások, szemléletek és társak is elmaradnak. Mások jönnek helyettük.

Az egónk az egyetlen ellenségünk, ami visszavethet fejlődésünkben. Ő az,aki elhiteti velünk, hogy nem vagyunk méltók a változásra, az emelkedésre, hogy nem is érdemeljük meg a tudást. Ne higgyünk neki! Az egyik legerősebb fegyver, a szeretet, mely mindent elsöpör és nincs ellenség, mely szembe szállna vele. Jelenünkben szívcsakránk megnyitása a feladat, ami korántsem olyan egyszerű, mint amilyen könnyű leírnom. Sok sérelmet, fájdalmat, és feldolgozatlan traumát cipelünk magunkban,(életek óta) aminek feldolgozására és megbocsájtására mostjött el az idő.

Bontsuk le falainkat! Merjünk hinni, bízni és szeretni! Még ha védtelenek is leszünk általa, sebezhetők,de a régi színjátékok már nem folytathatók. Magadat kell átalakítani, ha sorsodon változtatni akarsz. Ha belül változol, megváltozik a “kívül”is. Lelked sugárzásamesszire hat, átvarázsolja a külvilágodat. De magadon kell kezdeni! Ha külső harmóniára vágysz, először magadban kell összhangot teremtened. Ha szeretetre vágysz: szeretned kell! Ha társra vágysz, alkalmassá kell válnod a társulásra. Akiben ez a “benső mágnes” működni kezd, nem akarja a másikat sem elnyomni, sem manipulálni -úgy vonz,hogy mindenkit meghagy a maga szabadságában. Az emberek ezt megérzik. A vonzásnak ezt az ellenállhatatlan erejét szeretet-nek hívjuk.” 

írta: Müller PéterAktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető: