2015. július 31., péntek

A válasz Benned van!

Megfigyeltem, hogy az emberek nagyrésze hitetlen, a többi pedig hajlamos túlmisztifikálni az életet. Éppen abban hisz, és aszerint cselekszik, amit aktuális "tanítója" hangoztat neki.

Mindenki, aki szerint csupán az Ő tanításai hitelesek, próbál az egóra hatva megfélemlíteni embereket. Nagyon sokszor bűntudatból és félelemből követik őt. Ezek a "tanítók" így próbálnak hatalomhoz jutni, és irányítani mások életét, mert a sajátjukat nem tudják.

Ne feledd, segítőd bárki lehet az életnek nevezett játékban. Azonban Rajtad kívül senki nem tudja, mi a legjobb Neked! Istennek nincsenek törvényei. Isten nem büntet! Te bünteted magad azzal, ha másokra hallgatsz a saját bensőd helyett! 

Épp ezért senkit nem hibáztathatsz életed alakulásáért. Ha valahol nem érzed jól magad, ha rombolják az önbecsülésed, állj fel onnan. Olyan emberekből meríts erőt, akik hiteles életet élnek, és nem akarják Rád erőltetni a nézeteiket.

A legfontosabb, ami most eszembe jut: "Élni és élni hagyni..."

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.huAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: MentésMentés

Nem kell mindig erősnek lenni


Néha pont az fejezi ki az erődet, ha megmutatod sebezhetőséged. Hiszen sokszor van, hogy az életnek teljesen szét kell esnie, hogy újra rendeződhessen. 

Vannak olyan napjaink, amikor ahhoz sincs kedvünk, hogy kikeljünk az ágyból. Minden idegesít bennünket, hibát találunk még a hulló falevelekben is. Dühöngünk, mérgelődünk. 

Nem baj, ha vannak ilyen napjaink. Ahhoz, hogy megóvjuk magunkat, és önmagunk tudjunk lenni, néha az kell, hogy szétessünk, és újra építsük magunkat. A bátorság ahhoz kell, hogy merd néha gyengének mutatni magad. Ebben rejlik az erőd. 

Az igazán bátor ember minden helyzetben önmaga. Felvállalja esendőségét. Nem fél segítséget kérni, ha szüksége van rá. Pont ezzel mutat példát embertársainak.

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.huAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

2015. július 30., csütörtök

Oldás a születésnél

Évekkel ezelőtt voltam először oldáson. Annyi területen szorultam segítségre, hogy nem is tudtam, mivel kezdjük. Aztán egy olyan probléma mellett döntöttem, ami egész életemre kihatott: egyszerűen soha semmit nem csináltam végig, semmihez nem volt kitartásom, mindig megálltam a cél előtt, de hogy miért, magam sem tudtam megmagyarázni. Családban kellett oldani, majd egy olyan életemet mutatták meg nekem, ahol a születésem után leállt a szívem és újra kellett, hogy élesszenek. Amikor egy kisbaba megszületik, elég kemény csatát vív a szülőcsatornában. Utána a jól megérdemelt jutalom, ha anyukája karjaiban megnyugodhat. Ezzel szemben én nem megpihentem, hanem újra kellett, hogy élesszenek, és egy olyan blokk alakult ki bennem, hogy nem szabad az út végére érni, mert valami még rosszabb dolog fog történni velem. Ahogy megértettem és tudatosult bennem a problémám oka, megszűnt létezni. Azután már tudtam sikeres lenni a karrieremben, és sokkal kitartóbb lettem. Nekem ez volt az egyik legmeghatározóbb élményem. Viktória 33


Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

2015. július 29., szerda

Bőség , gyarapodás

Szia Viki, nagyon szépen köszönöm, hogy részt vehettem a bőség napon. Számomra világossá vált, hogy az apámmal való viszonyom elég keményen beleszólt az anyagi helyzetembe. Mióta ezt felismertem és megbeszéltem magammal, visszaadtam neki a terheit, azóta erőteljes gyarapodás állt be az életemben. Köszönöm szépen, rövidesen jövök újra! Orsi


Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

2015. július 28., kedd

Vedd le az álarcokat!

Érdekesek az emberek. Egyre több álarcot pakolnak magukra, és nem értik, miből ered boldogtalanságuk. Félnek valódi ÉNjüket megmutatni, talán kevésnek érzik magukat teljes önvalójukban. Ezért hát újra és újra csalódnak. 

Hiába játszák a jól megtervezett színházat, egy-egy válsághelyzetben mindent elárul róluk, ahogy reagálnak. 

Semmi értelme eltorzítani igazi arcod, hiszen így esélytelen, hogy valaha is önmagadért szeressenek. Ne félj, hogy megsebeznek. A félelmek távol tartják Tőled a jót. 

Nem számít, mi történt a múltban, a lényeg, hogy merrefelé haladsz. Amíg a tökéletességet kergeted, folyamatosan feszült leszel. Mindig rettegni fogsz attól, hogy hibázol. Utána pedig jön az önvádaskodás és a büntetés. 

Ismerd fel, és vedd le az álarcaid! Hidd el, egyetlen dolog van, ami felemel: ha hajlandó vagy a változásra...

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.huAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

Ördög vagy angyal?

Egyre többször érezhetjük, hogy összetűzésbe kerül a lélek és az egó. Előbb-utóbb belátja az ember, hogy meg kell vívni ezt a csatát. A döntés elkerülhetetlen. Az érzések, a testi tünetek mind vészcsengők, melyek tudtunkra adják, hogy változtatni kell. 

Még ha félelmetes is, és bizonytalannak tűnik, a lelkedben ott van mindenre a válasz. Elég, ha megfigyeled, döntéseidre érzelmileg hogyan reagálsz. Hol is mikor vagy nyugodt, hol és mikor vagy feszült. Csupán Rajtad múlik, hogy lelkedben egy ördögnek vagy angyalnak adsz helyet!

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.huAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

2015. július 27., hétfő

Várlak...

Vagyok, aki vagyok. Megtanultam önmagam elfogadni, tisztelni és szeretni. Már nem türelmetlenkedem, mert tudom, hogy akinek kell, a megfelelő helyen és időben rám talál. Bízom az isteni gondviselésben és bízom a sorsomban. 

Tudom, hogy épp a megfelelő helyen vagyok, ott, ahol fejlődésemnek pont megfelelő. És hiszem, hogy mindezt én akartam így. Ha bármi diszharmóniát ébreszt bennem, változom. Megköszönöm minden útitársam segítségét, tanítását. 

Készen állok egy harmonikus, új életre. Várlak...

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.huAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

MentésMentés

Elengedni a bűntudatot


Sokat beszélünk manapság arról, hogyan dolgozd fel a sérelmeket, amiket más okozott Neked. De mi van azokkal a fájó érzésekkel, melyekkel Te ejtettél sebet magadon? 

Emlékszel-e arra, mikor támadtál valakire, csupán azért, mert féltél? Szeretted őt, de nem volt merszed kifejezni felé. Könnyebb volt bűntudatod ébreszteni benne. Képes voltál még a bizalmától is megszabadulni, csakhogy ne érezhesd újra áldozatnak magad. Azt akartad, hogy ne fájjon. Ám ahogy telt az idő, egyre mélyebben mardosott a bűntudat. 

Akkor kezdted érteni, hogy inkább elmenekültél, minthogy őszinte légy. Talán akkor, abban a pillanatban, erősebbnek érezted magad ettől. Azt hitted, Te irányítod a dolgokat. De csak a félelmeid voltak. A szíved pedig félig belehalt ebbe. Talán fájt szembenézni önmagaddal a másik ember lelkében. 

S utána nem értetted miért, nem felszabadult a lelked, hanem még mélyebbre taszítottad lényed. Úgy érezted, börtönbe zártad saját magad. 

Mindezt azért, mert súlyos terheket cipelsz a múltból, amelyek miatt nem érzed méltónak magad a boldogságra. 

Itt az idő, hogy elengedj minden bűntudatot, ami még mindig ott feszít belül. Bármi is történt, akkor, abban a pillanatban a legjobb döntésnek tűnt. S talán mindkettőtöknek kellett a fejlődéséhez. És sosem késő kimondani, mit is érzel...

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.huAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

MentésMentés

Angyal

Ha úgy látná az ember önmagát, ahogyan a Jóisten gyönyörködik “gyermekeiben” – nem lenne értelme többé az önpusztításnak, csak a csodálat fénye ragyogna létezésünkből.
Aki másokat kritizál, bírál, bánt, megaláz – saját magát bünteti, mert fél lángra lobbantani lényében az isteni fényt. Miközben gyilkos pillantása a másikat sebzi, saját fájdalma egyre mélyül: szakadékokat tágít, karmikusan önbüntetésre ítélve önmagát. Rosszindulatával, öngyűlöletével olyan jövőt hív meg magához, amely fájdalommal és szenvedéssel körített események, kapcsolatok láncolatát sorakoztatja. Míg egy nap végre ráébred: a másik emberen keresztül csak saját lényén kívánt bosszút állni…
Amit a másiknak adsz, kifelé – azt valójában befelé szánod, mérgezett nyílvesszőként…
Nincs szomorúbb megnyilvánulása az önbizalomhiánynak, mint a másik gyengítésének tudatos vágya: az Egység sötétítésének kábulata.
Angyalszépségű fényedet miért rombolod, amikor a szívedben van a Megváltás kulcsa?


Írta: Cs. Szabó Virág

Forrás: fenyhordozok.huAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

Biztonság - változás

Biztonság... Sokan azonosítják azzal, hogy beleragadnak bizonyos élethelyzetekbe... Biztonságnak vélik a már megszokott párkapcsolatot, attól függetlenül, hogy már régen nem működik. Könnyebb homokba dugni a fejet, mint tudatosan változtatni. 

Más biztonságosnak véli az évek óta meglévő munkahelyet, ahol minden nap feszülten tölt el jónéhány órát, és csak viszi az energiát.

Vannak emberek, akik attól éreznek biztonságosnak emberi kapcsolatokat, barátságokat, mert régóta tartanak. Felszínesek, de legalább együtt tudnak keseregni az élet 'tragédiáin'. Ha ez nem lenne, talán kevesebbnek éreznék magukat. 

A legszörnyűbb talán az, hogy úgy élnek le életeket, hogy minden nap ugyanazt teszik. Várják a jót, a megváltást, s fogalmuk sincs arról, hogy ez mind ott lapul bennük. A sors áldozatának érzik magukat ahelyett, hogy vennének egy nagy levegőt és irányt változtatnának. 

Tudom, a változás sosem egyszerű. A változás fájdalmas. De sokkal fájdalmasabb, ha úgy halad el az élet a fejünk felett, hogy sosem éltünk igazán. Akkor már hiába mondjuk, hogy: Mi lett volna, ha...?

Dönts ma, változtass, hadd változzon körülötted a világ...

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.huAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

MentésMentés
MentésMentés

Ideje tovább lépni!


Ha beleragadsz egy történetbe, miközben az élet szeretne tovább haladni, egyre boldogtalanabbá válsz, és megállítod magad a fejlődésben. 
De sosem késő felismerni, ha egy helyzet megérett az elengedésre. Ne bánd, ha úgy érzed, időt vesztegettél, valamiért szükséged volt rá. Ha mást nem is, de felismerhetted benne önbüntető programjaid, melyek mind arra várnak, hogy megszabadulj tőlük. Ismerd fel: Ideje tovább lépni!

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.huAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

Ítélkezés - elfogadás


Az ember, aki folyton ítélkezik, képtelen Önmaga elfogadására. Hiszen csupán az zavarhat másban, amit elfojtunk belül. 
Amikor nem tudunk szembenézni saját sötét részeinkkel, ítélkezni kezdünk. Hiszen embertársaink a segítségünkre sietnek, hogy feltárják viselkedésükkel a bennünk szunnyadó elfojtásokat. Rezgéseinkkel magunkhoz vonjuk őket, mert szükségünk van rájuk. Ezért ne utálattal tekintsünk azon emberekre, akik tükröt mutatnak, hanem tanítóként. 

A bölcs ember elfogad. Tudja, hogy mindenki a saját harcait vívja, és nem nyújthat mást a külvilágnak, mint ami a lelkében van. Ezért ha valami diszharmónia rezgéseit ébreszti benne, megkérdezi lelkét, mi a megoldandó feladat. 

Ha mélyen belül megteremtődött a béke és az egyensúly, nem fognak kibillenteni onnan. 
Ám a bölcsesség nem keverendő össze az áldozatisággal. Ha úgy érzed, valahol folyamatosan bántanak, ahol már a sötétséggel vagy a gonosszal találod szembe magad, állj fel onnan és menj tovább... Ennyi az egész...

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.huAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

Szabadon engedni
Amíg nem tudsz szabadjára engedni valakit, addig nem tudod megteremteni a feltétlen bizalmat és szeretetet sem. Addig csupán birtokolni vágysz, s ez mind félelmeid következménye. Amíg arra törekszel, hogy bűntudatot kelts a másikban, addig nem jöhet létre egy lélektársi kapcsolódás. 

Egy tudatos ember életében nincs szükség játszmákra. Tudja, hogy minden egy Isteni terv alapján zajlik. Akár áldozat, akár zsarnok, a hitét kell visszaszereznie. Meg kell találni azt a pontot, amikor elveszett az ősbizalom, és felvette jelenlegi szerepét. 

Nincs szükség arra, hogy mások életét irányítsd. Tiszteld magad annyira, hogy rendbe teszed a saját portádat, s ragyogásod behívja azokat a lélektársakat, akikkel kölcsönösen segítitek egymást az úton. Hidd el, mindenki számára vonzóbb egy olyan ember, aki a maga teljességében ragyog, sugározza a szabadságot, mint az, aki állandóan feszült és kontrollál. Egy boldog lélekhez bárki szívesen kapcsolódik. 

Neked semmi más dolgod, mint megtalálni a középpontod, és sugározd a fényed. A többi már úgyis régen eldőlt odafent...

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.huAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

2015. július 26., vasárnap

Köszönlek

Mióta a sors összehozott bennünket, más ember lettem. Vagy igazán általad lettem önmagam? Én... Te... Mi... Ugyanarról beszélek. Hiszen ami egyszer EGY volt, újra EGGYÉ válik. Ami összetartozik, azt földi erő nem választhatja szét. 

Bárhol is jársz, bármit is teszel, efogadom azt. ELFOGADLAK. Mi mást is tehetnék? Hogyan utasíthatnám vissza lényem tükörképét? 

Köszönöm, hogy megmutattad, mit jelent feltétel nélkül szeretni. Köszönöm, hogy magamra hagytál, mert megértettem, hogy a szeretet önmagammal kezdődik. Köszönöm, hogy megmutatod azon erősségeimet, amikről eddig tudomást sem vettem, s árnyoldalaimat, melyek gyógyításra várnak. Amennyire vonzol, annyira taszítanak lelkünk diszharmonikus részei. 

Még ha sokszor nem is értem mi történik, de lelkünk tudja az okot és a célt, így hát rábízom magam. Én most egyet teszek: hű maradok Önmagamhoz és az érzéseimhez. Hiszen az élet nagy ajándéka vagy, aki segít a magamra ismerésben. Segít az emlékezésben. Köszönöm, hogy feltétel nélkül szerethetlek, igazán, csak Téged, Önmagadért! Köszönöm!

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.huAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

2015. július 22., szerda

Az élet megtapasztalásaiKedves Viki (és Márti!)!!


Szinte mindennap olvasom az oldaladat..és szeretnén énis megosztani a tapasztalataimat!!
Július 12-én voltam az önbüntető oldason,nagyon regota nezegettem! Ez volt a7. alkalom nálatok,sokaig ugy gondoltam,h velem nem törtenik semmi...aztan vegig gondoltam az elmult evet,es az elmult félévet!!! Hááát, tavaly lakástcseréltem,autót cseréltem,mindekettőt olyanra,amilyet már régóta szerettem volna,sokáig nem is gondoltam volna,h ezt megérdemlem de kezdem az elejétől:
a legnagyobb és legtöbb változás az elmult félévben történt! Januarban férjemmel olyan beszélgetésünk volt,amire nem is számítottam, ugyanis válni szerettem volna,de nem tudtam hogy a tudtara adni,és szinte minden apró részletet meg tudtunk beszélni,be is adtuk a keresetet a bíróság felé,van egy kislányunk,aki 2 éves, aztán megvolt az első tárgyalás,teljesen simán ment, majd vártam a masodik targyalas időpontját,de közben ujra visszatancoltam a férjemhez,nagyon szép májusunk volt,kicsit fura is volt,h mindenünk megvan mégsem vagyok teljesen boldog,napokig gondolkoztam,h mi hiányzik...mire megfogalnazódott benbem,h aSZERETET!!! közben a barátnőm elhívott egy ikerlélek oldásra, hát jó,gondoltam menjünk,nekem nem tudom minek,de szeretek hozzátok járni hát gondoltam ha mas nem meditálok egy jót úgyis volt,erre azon a héten megismertem egy fiút a munkahelyemen, és mikor a szemébe néztem mintha a sajátomat láttam volna,el is kaptam a tekintetet, de aztán a kezei is "ismerősek" voltak,na gondoltam ez nem lehet én még házasságban élek...igaz,h a lezárásán fáradozok! Aztán találkoztam ezzel a sráccal, annyira jó volt beszélgetni,annyira közel éreztem magamhoz,mondtam is neki, h "Ismeretlen ismerős vagy!",mesélt az életéről és megint mintha a sajátomat hallgattam volna...gondoltam ez hihetetlen,egy oldás után találkozzam az ikremmel,nem lehet..hát azóta nem keres a srác,sokáig nagyon rossz volt,de igazából én "üldöztem" el,meg aztán rendbe is kell tennem a dolgaimat! 
A jul12-i oldásra ahogy bejelentkeztem, pár nappal utána férjem elköltözött a közös otthonunkból,írtam is neked,Viki,h menjek e az oldásra,de aztán milyen jól tettem,h mentem.. Márti szinte mindenegyes szava mintha nekem szólt volna,főleg azok,amiket sétálgatása közben pont előttem mondott,még volt h a szemünk is összetalálkozott,h nyomatékosabb legyen,és annyira megerősített mindenegyes szava!!!! Annyira hálás vagyok!!! a meditáció úgy éreztem nem sikerült,nagyon dühös voltam,szinte menekülni akartam..mert vártam a nagy sírást,megkönnyebbülést,aztán hazafelé az úton,többször sírtam,éreztem könnyebbülök, hétfőtől péntekig szinte mindennap sírtam,aztán pénteken jött a feketeleves, és arra gondoltam,amit Márti mesélt az amerikai útjáról...na nekem is "leégett a házam" illetve az illúzióváram...apósommal,anyósommal olyan helyzetbe kerültem,h azt éreztem nincs tovább,mindenem elveszett,újra kell gondolnom mindent,át kell alakítanom az életem, nélkülük, a segítségük nélkül, egyedül, vagyis a lányommal ketten...nagyon szerettem volna velük jó kapcsolatban maradni a válás ellenére is,de ők nem kompromisszum képesek,úgy érzem egy csepp szeretet sincs bennük,mintha tényleg ők lennének a sötét erők,és hogy én ezt csak most fedeztem fel,illetve eddig besöpörtem a szőnyeg alá,de most pénteken egy húzásra kijött és úgy éreztem összeomlok...hál'Istennek mindig küldenek az égiek segítséget is, szombaton Édesapámmal meg a párjaval elindultunk nyaralni,és segítenek megtervezni a "hogyantovábbot"!!
Nagyon KÖSZÖNÖM a segítségeteket!!! Olyan jó,hogy VAGYTOK!!Biztosan megyek még hozzátok,de most úgy éreztem ezt le kell írnom, mert egy igazán nagy "mérföldkőhöz" érkeztem!!! 


Andi, Szegedről


Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

2015. július 20., hétfő

Július 20: Tízmilliószoros nap


Szeretem a tízmilliós napokat, mert ilyenkor sokkal többen figyelnek oda tudatosan gondolataikra. Őszintén megvallva, semmi különbséget nem érzékelek ezen napok és az év többi napján teremtett dolgok között. Érzelmeinknek óriási erejük van. Soha nem a gondolatokkal teremtünk, hanem a hozzájuk kapcsolódó érzelmekkel sugárzunk energiát a világba, mely magához vonzza, ami ugyanazon a frekvencián rezeg. Bár az igaz, hogy a gondolatok határozzák meg, hogy éppen hogyan érzünk. Vagyis mindenképpen érdemes a gondolatainkat felemelni. Ha tudatosan gyakorolja az ember, akkor egyszer csak automatikussá válik. 

Mivel a nyáron erőteljesen tisztulnak emberi kapcsolataink, érdemes ma ezen "dolgozni" kicsit. Értékeljük át őket, és helyezzük őket oda, ahová valójában valók. Ezalatt azt értem, hogy ha neheztelés van a szívedben bárkivel kapcsolatban, akkor határozd el, hogy végre megbocsátasz. Döntsd el, hogy elengeded a negatív érzéseidet, fájdalmaidat, félelmeidet. Hidd el, csak azért bántott Téged, hogy fejlődhess általa. És mindez a Te beleegyezéseddel történt. Mindketten jelen voltatok a kapcsolatban. 
Csendesedj el kicsit, képzeld magad elé azt, akinek meg kell bocsátanod, és köszönd meg neki a tanítást, amit kaptál tőle. Köszönd meg, hogy bevállalta annak érdekében, hogy Te ezáltal fejlődj. Majd öleld meg és mondd ki: Megbocsátok Neked! Ezzel felszabadítod őt is. Ha pedig arra van szükség, kérj Te is bocsánatot. Végül bocsáss meg magadnak is, amiért bevállaltad ezt a megtapasztalnivalót. Érezni fogod, ahogy megkönnyebbül a lelked. 
Ha építeni is szeretnéd magad, akkor pedig hívj fel valakit, aki igazán sokat ad hozzá lelkileg az életedhez. Vagy írj neki levelet. Tudasd vele, mennyire hálás vagy, amiért az életed része. Mondj el neki mindent, ami Neked fontos. A hála érzése egyre több dolgot teremt majd, amiért szintén hálás lehetsz. 

Más emberek elfogadása önmagad szeretetével kezdődik. Ahogy bent, úgy kint is. Ha megvizsgálod emberi kapcsolataidat, abból le tudod mérni, hogyan állsz önmagaddal. Ha bántanak, akkor keresd meg azt, miben bántod saját magad. Ha semmibe vesznek, akkor gondolkodj el, miért nem tartod magad méltónak arra, hogy megfelelően bánjanak Veled. A sérülések Benned vannak, embertársaid csupán tükröt tartanak eléd. 
Ha javulnak emberi kapcsolataid, és egyre kevésbé vonzol be olyan útitársakat, akik bántanak, akkor jól haladsz önmagaddal. Ne félj elengedni azokat az embereket, akik már nem szolgálják a fejlődésed. Akik nem haladnak együtt Veled az úton. Adj helyet az újnak. 

Ha teheted, szánj időt ma arra, hogy tiszta energiákat teremts magad körül. Emberi kapcsolataid tisztázásán túl szabadulj meg mindentől, ami felesleges. Dobd ki, vagy ajándékozd el azokat a dolgokat, melyeket régóta nem használsz. Más biztosan örül neki. Hidd el, napokon belül érkezik a helyére új. Ezzel is gyakorolhatod az elengedést. Tégy meg ma valamit, amit régóta halogatsz. Este úgy fogod álomra hajtani a fejed, hogy Önmagad is sokkal tisztábbnak érzed majd, hiszen helyet teremtettél az újnak. És akkor ez a nap valóban egy új élet kezdete lehet, melyet Te magad teremtettél. Sok sikert kívánok hozzá!

Mohácsi ViktóriaAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

2015. július 18., szombat

Türelem


Talán megfigyelted, hogy van, amikor azonnal megkapod, amit szeretnél, vagyis rögtön teljesülnek a vágyaid. Ezek olyan dolgok, melyek megszerzésében nem rejlenek karmikus feladatok s talán nem kötődnek hozzá a múltból önkorlátozások. 

Bizonyos dolgokhoz pedig idő kell. Van, amihez sok idő. Nem azért, mert a sors büntetni akar, de feladatok, leckék rejlenek benne.
Meg kell tanulnod dolgokat, hogy eljuss odáig, hogy befogadd a vágyott jót. A kívánságaid nem az Univerzumban formálódnak, hanem Benned. Az idő ahhoz kell, hogy megszűnjenek a Benned lévő akadályok. 

Légy türelmes, ne siettesd a dolgokat. Tanulj meg elengedni! Mindent megkapsz a legelső alkalmas pillanatban! Csak magadban juss el odáig...

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.huAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

2015. július 16., csütörtök

A gyógyulás a megbocsátással kezdődik


Most vasárnap voltam nálatok 3.alkalommal és leirnám a történetemet.
39 éves vagyok az életem hála istennek nem a katasztrófák sorozata,egy élet igenlő pozitiv gondolkodású nem adom fel tipusúnak tartom magam,vannak terveim álmaim amit megtudok valósitani,és lejönnek a fizikai síkra szinte mindig, egyenlőre minden úgy alakult az életembe ahogy azt kivántam.Itt volt egy kis kitérő.
2011 decemberében terhes lettem teljesen spontán minden erőlködés nélkül.Én mindenképpen egy oroszlán jegyű kisfiút szerettem volna.2012 áprilisában 20hetes terhes voltam amikor Down-kórt állapitottak meg( kislány volt )megszakitottuk a terhességet(meg kellett szüljem) 10% esélyt adtak az életben maradásra megszületés után.Hálás voltam hogy kiderült és dönthettem.2012 novemberében újból terhes lettem minden rendben zajlott hál istennek itt már mindegy volt kisfiú vagy kislány csak ne legyen baja.2013. augusztus 9.-én
megszületett Nátán a kisfiam az oroszlán jegyében.A terhességem alatt végig volt egy 6mm-es cisztám a bal petefészkemben amit figyeltek, kicsit nagyobb lett de ne okozott próblémát,mondta a nőgyógyász szülés után menjek vissza hogy megnézze.2014 májusában elmentem hozzá addigra 6x8cm-re nött meg nem volt jó szerkezetű a tumormarker eredményeim is rosszak voltak nagyon le is fogytam,augusztusban megmütött a bal petefészkemet sajnos el kellett távolitani.Decemberben újjabb tumormarker és ultrahang,az eredmény nem volt a legjobb de nem rossz,sőt a jobb petefészkemben is találtak cisztát 27mmx13mm ezt egy ct vizsgálat megerősitette.Majd idén májusban megint tumormarker ,ultrahang ott volt a ciszta a tumormarkerem emelkedett,a nőgyógyász azt mondta az elözményekre való tekintettel és hogy a tumormarkerem emelkedett meg kell müteni.A mütét július 2.a volt.Nagyon megijedtem féltem.
A testvérem megkérdezte nincs-e kedvem elmenni hozzátok a test betegségei oldásra,mondtam de persze,elmentünk én megmondom öszintém fogalmam sem volt hogy ez mi lesz hogy zajlik ez meg mondhatnám nem is hittem ebbe csak jól hangzott.Mikor odaértünk mondtam a testvéremnek Mártinak ha más nem lesz alszok egy jót.Nem aludtam nagyon jó volt mind a 3 oldást végig sírtam megkönyebülve jöttem el jó érzésekkel.Mondta hogy lesz következő megyünk???mondtam persze!!ott még azt sem tudtam mi az oldás amire megyünk.Megint nagyon tettszett nagyon jól éreztem magam, ott már éreztem hogy valami elkezdődőtt a meditációba megjelent az a lélek akit anno megkellett szüljek újra találkoztunk most is nagyon nagy fájdalom volt bár azt gondoltam,hogy már ezen túl vagyok feldolgoztam és akkor jött a felismerés ,hogy őt elengedtem csak magamnak nem bocsátottam meg ,hogy esélyt se adtam neki az életre végig sírtam a meditációt.Estére úgy éreztem magam mint aki 20óra fizikai munkát végzett és rettentő koszosnak és büdösnek éreztem magam,egy órát fürödtem, hajat mostam sikáltam magam a kádba amit sose szoktam mert mindig zuhanyzom. Eljött a július 2.-a bementem a kórházba mintha nem is mütétre mentem volna nagyon magabiztosan semmi sírás semmi félelem, nem volt a mütét előtt már ultrahang.Megmütöttek laporoszkópiával,felébredtem az altatásból meglepően nagyon jól voltam több ápoló és az altató orvos is megjegyezte,felhívtam a nőgyógyászt és elújságoltam neki hogy nagyon jól vagyok Ő mondta ennek nagyon örül mert bent is nagyon jól vagyok nem volt cisztám a hashártyámon volt összenövés meg kicsit gyulladt volt de az valószinű az előző műtétem miatt van mert ott vágtak mint a császáros szüléseknél.A varrat szedésnél megkérdeztem mi a további lépés azt mondta teljesen gyógyultnak nyilvánit engem!!!!!Nagyon hálás vagyok hogy sikerült!Csodaként élem meg!!Ma már azt is elhiszem hogy testünket mi betegitjük meg és mi gyógyítjuk meg!!!Vasárnap amikor elmeséltem nektek az oldáson rendesen el sem tudtam mesélni mert elcsúklott a hangom örömömbe ezért is írtam le ezt inkább.
Örülök nagyon, hogy a testvérem Márti elhivott és eljött velem mert különben biztos hogy nem mentem volna el hozzátok magamtól, hogy amit ti csináltok az ennyire hatásos volt remélem még rengeteg embernek tudtok segíteni,és hálás vagyok jó istennek amiért mindig segit vezet az útamon!!!Nagyon nagyon köszönöm!!!! Brigitta


Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

Tudsz-e szeretni?

Vajon tényleg szeretsz, vagy csak elhiteted magaddal? Tudod-e szabadon engedni a másikat, hogy fejlődése érdekében megjárhassa a saját útját? Hiszed-e, hogy az irányításod nélkül is képes rá? Tudod-e úgy szeretni, hogy nem akarod birtokolni? Elhiszed-e, hogy a saját lelke jobban tudja, milyen tapasztalásokra van szüksége, mint Te?

Az igazi szeretet elfogadja a másik ember fejlődését. Tudja, hogy a feladatok elvégzése lélekben nem szakíthat szét két embert. A szeretet nem birtokol, nem akarja megváltoztatni a másikat. Elfogad, még akkor is, ha látja hasra esni a másikat. Csak akkor segít, ha kérik. 

Csak akkor szeretsz, ha elvárások nélkül szeretsz. Ha ez nem így van, még nem szereted feltétel nélkül Önmagad. Addig pedig esélytelen, hogy befogadd bárki szerelmét...

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.huAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

Öleld meg Magad!

Kép forrása: pinterest.com


Képzeld el egy pillanatra, mi lenne, ha a mai napot minden ember arra szánná, hogy megölelje magát. Az eddigi önbírálatot, önostorozást felváltaná az önszeretet. Ma mindenki megbocsátana saját magának. 

Hogy miért nem a többi embernek, vagy a világnak? Ha az emberben nincs bírálat saját maga felé, akkor mások felé sincsen. Ha képes megbocsátani magának, automatikusan bocsát meg másoknak is. Ha szereti Önmagát, akkor képes szeretni mást is. Sőt, akkor be is tudja fogadni mások szeretetét. Ez ilyen egyszerű. 

Egy napig hinne a képességeiben, és tudná, hogy minden, amit elképzel, valósággá válik. Dícsérne, és hálás lenne azért, aki Ő valójában. Csak egy napig, mindenki. Vajon mi történne a világban?
És miért ne lehetne ez a nap a mai?

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.huAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

Asztrális védelmek


Asztrál fűrész

A fizikai test védelmére.

Meditatív szinten elképzelni egy nagy forgó hengert tőlem balra (mint egy forgó hordó a Vidám Parkban). Általában ezüst színű. Balról érkezik, és én elfoglalom a helyemet benne középen. Hajthatom is a hengert.
Utána a fejem felett is elképzelem ugyanezt. Ez leereszkedik, átfúrja a vízsztintes hengert, és én benne vagyok.
A végén ebből gömböt formázok, amiben benne vagyok. A hengerek az óramutató járásával megegyezően forognak. A végén kimondani:
„Ez az aszrál fűrész megvédi a fizikai testemet minden külső, számomra szükségtelen hatástól. Rajta behatolni csak én, illetve a számomra szükséges energiák képesek. És ez így van.” Legvégül csettinteni.

Védelem levétele: Kettétörni az asztrál fűrészt, és kilépni belőle.Od köpeny

Az asztrál test védelmére.

Gondolatban, vagy kézzel felnyúlunk a Korona csakrához. Kihúzunk egy lila színű fluid szálat. Ezt lehúzzuk a talpunkhoz, és beszőjük vele az egész testünket, mint egy pók. Overállt szövünk magunk köré. A végén eltépjük a szálat, és a két végét összeforrasztjuk a Szív csakránál. Pecséttel (csillag alakú) lezárni.
Ez a laza, könnyű overáll dinamikusan változik velünk. A végén kimondani:
„Ez az Od köpeny megvédi az asztrál testemet, és a lelkemet minden külső, számomra szükségtelen hatástól. Rajta behatolni csak én, illetve a számomra szükséges energiák képesek. És ez így van.” Legvégül csettinteni.

Védelem levétele: Levenni az Od köpenyt. Pl. lehúzni a zipzárját, kibújni belőle.

Csak addig legyenek rajtunk a védelmek, amíg feltétlenül szükséges, különben elveszítjük az ellenállóképességünket !Forgószél módszer

Globális tisztítómódszer. A fejünk felett el kell képzelni egy forgó energia tölcsért. Ez lefelé halad ék alakban a gerincemen át, majd belefúródik a talajba, aztán hengerré válik. Az egész szervezetemet átjáratom vele. Jobbra forog. Átjárja a fizikai, asztrál, mentál testet, és mint egy centrifuga, kicsapatja a fölösleges negatív energiákat. Saját problémáinkat is kidobálhatjuk így általa: pl. a betegséget, beteg sejteket.
Ha minden kiment, újból ék alakú lesz, és befúródik a földbe. A magunk körül képződött szemetet eltávolítani.
A tölcsér tiszta, a szemétből lehet pl. aranyat csinálni.Zuhany módszer

Meditációban fénnyel, vagy vízzel lezuhanyozunk. A fény, és a víz is áthatol rajtunk. Lefelé kimossa belőlünk a negatív energiákat.Helység védelme

Vizet tenni a bejárati ajtó mögé befőttes üvegben. A víz inteligens. Meg kell kérni:

„Víz, víz molekulák, megkérlek Titeket, hogy ezen a bejáraton csak pozitív, számomra segítő energiákat engedjetek át, és minden egyebet szívjatok magatokba.”

A dió és a gesztenyefa negatív fa, sok energiát elvesz. Ezekre rá lehet önteni a vizet az ajtó mögül.
(Gesztenyét érdemes magunknál tartani, mert magába szívja a negatív energiát.)

A szellemek az ajtókon keresztül jönnek főleg. Ha szimbólumok vannak a nyílások felett, nem tudnak közlekedni a lakásban.

Forrás: Ismeretlen 

TALÁLKOZÁS A LÉLEKKEL ÉS A SPIRITUÁLIS TANÍTÓVALNagy örömömre szolgál, hogy elkötelezted magad a spirituális síkról való energiaközvetítés mellett, s biztosíthatlak, hogy a lehető legmegfelelőbb időben tetted meg ezt. Lelked módot keres arra, hogy sokkal mélyebb szinten léphessen veled érintkezésbe, mint azelőtt. Kérlek; helyezkedj el kényelmesen, egyenes gerinccel, s talpaidat vagy csípődet helyezd a padlóra. Lépj be bensőd csarnokába. Lásd magad előtt, hogy egy gyönyörű szép arany Fényoszlop öleli körül egész testedet: A Fényesség eltölti lényedet, ke- resztülárad rajtad, s érzed leírhatatlan szépséget és hatalmas védelmező erejét. Tudatára ébredsz annak, hogy ez a gyönyörű Fényoszlop mélyen alád ereszkedik, leszáll a Föld mélyébe. Ez a tündöklő Fényoszlop egyre lejjebb és lejjebb halad, tovasiklik lefelé, míg össze nem fonódik a Föld szívével. Most pedig engeded, hogy tudatos elméd lágyan leszálljon a Fényoszlop mentén - s gyengéden aláereszkedik. Amint lefelé siklasz, látod csodálatos ragyogását, tündöklő szépségét, látod, hogy sem nyílások sem pedig törések nem tompítják fényességét. Erős, ragyogó és áttetsző. Védelmezőn körülölel, amint finoman egyre lejjebb ereszkedsz, egyenesen a Föld szívébe. Képzelőerőd segítségével látod, hogy egyik kezedben öt gyönyörű fénysugárból szőtt szeget, a másik kezedben pedig egy arany kalapácsot tartasz. Ezek a szimbólumok a Földdel és a Fénnyel szembeni elkötelezettségedet képviselik. Elkötelezettséged erejével és hatalmával vezesd a szegeket az oszlop aljába, hogy szilárdan és biztosan kapcsolják Fényoszlopodat a Föld szívéhez. Elhatározásod erős és tisztán ragyog. Elkötelezettségedre gyengéd, szeretetteljes válasz érkezik hozzád a Földtől és gyönyörű aranyzöld fényt érzel magad felé áradni a Föld szívéből.
Ez a csodálatos aranyzöld energia egyenest Fényoszlopod alsó részébe áramlik és felemel téged az oszlopon belül. Lágyan suhanva, gyöngéden ringatózva emelkedsz felfelé e csodálatos és szeretettől ragyogó energia ölében, visszaérkezel testedbe és érzed, hogy az aranyzöld ragyogás rendkívül szelíden, ugyanakkor rendkívül erőteljesen árad rajtad keresztül. Most pedig felnézel, s látod, hogy a tündöklő Fényoszlop megindul felfelé, s ameddig csak a szem ellát, egyre feljebb és feljebb száll a mennyek fölé. Engeded, hogy elméd és tudatod a fejed tetején át, koronacsakrádon keresztül a légbe emelkedjen. Lágyan lebegsz felfelé a ,tündöklő Fényoszlopban, körülnézel, s látod milyen erős, ragyogó és makulátlan az arany oszlopod. Lyukak, nyílások nem tarkítják, s szíved mélyén ott nyugszik annak tudása, hogy beleegyezésed nélkül senki és semmi sem hatolhat fényességébe, mivel az Istenihez fűződő kötelékedet képviseli.
Egyre gyorsabban mozogsz felfelé, egyre feljebb emelkedsz a magasságokba, s ragyogó fehér Fényt pillantasz meg az oszlop tetején; fényessége oly tündöklő és tiszta, hogy mélyen megérinti szívedet, s az öröm szárnyain repülsz felé. Lásd magad előtt a tündöklő, szikrázó fehér Fényt, mely hatalmas vonzerőt gyakorol rád, s hívogatón int feléd. Egyre feljebb ha- tolsz, egyenesen a tündöklő Fényességbe. Magasan lebegsz e ragyogó fehér Isteni Fényben a Forrás tündöklésétől átölelve. A Forrás Fényének lágy ölében ringatózol. Hatalmasnak érzed magad. Lényed kiterjed. Lélegezz jó mélyeket, szívd magadba a Forrás ragyogó fehér fényességét, s érezd amint a fehér fény szeretettől ragyogó energiáival csordultig töltekezel. Most újra látod, hogy egyik kezedben öt aranyszeget, a másikban pedig egy arany kalapácsot tartasz; még egyszer, ezek a szimbólumok elkötelezettségedet jelenítik meg a Forrással és a Fény szolgálatával szemben. Elkötelezettséged erejével vezesd az arany szegeket Fényoszlopod tetejébe, s képzeletedben lásd, hogy szilárdan rögzítik a Forrás szívéhez, olyan erős és kikezdhetetlen köteléket alkotva, mely sohasem szűnik meg létezni számodra.
Amikor ezzel megvagy, kezdj el lágyan siklani lefelé, indulj meg lefelé lebegve, ringatózva a Fényoszlop ölelésében. Körülnézel, és látod a csodálatos Fényoszlopot,- látod, hogy erős, ragyogó és áttetsző, s szíved megtelik e Fényesség szárnyaló örömével és ha- talmas erejével. Lenézel, és megpillantod testedet a Fényoszlop alján. Látod, hogy koronacsakrád kinyílott, mint egy óriási virág, s érzed, amint fejtetőd nyílásán keresztül lágyan besiklasz, és újra kényelmesen elhelyezkedsz a testedben. Érzed, hogy a magaddal hozott tündöklő Fény megtölti a testedet, s érzed, hogy az a Fénnyel eltelve kiterjed, és élettől ragyog.
Most képzeld el azt, hogy tudatos elméd egy kicsiny, fényből szőtt emberalak, mely fejed középpontjában helyezkedik el. Minden figyelmedet összpontosítsd erre az apró Fénylényre, míg azt nem érzed, hogy te magad vagy ez a parányi alak fejed belsejében. Képzeleted erejével lásd, hogy amint fejed középpontjában állsz, egy csodálatos, arany és fehér fényben tündöklő lépcsősor nyílik meg előtted, s lágyan, szelíden kanyarog lefelé. A lépcső szikrázóan ragyogó, hívogató, gyönyörűséges és áttetsző. Elindulsz rajta, s amint haladsz egyre lefelé, a lépcsőfokok mind fényesebben ragyognak. Gyengéd és szeretetteljes fény vesz körül, s árad veled, amint könnyeden haladsz lefelé, szívközpontod felé.
A lépcsőfokok elfogynak, s egy pompás terembe érkezel, egy gyönyörű, tágas, világos terem fogad magába, fényességtől átszőtt mennyezete a magasságokba nyúlik. Képzeletedben lásd, miként rendezted be ezt a fenséges termet. Ragyogó fények, káprázatos színek szövik át belső terét. Talán bútorok is találhatók benne. Lehet, hogy egy szökőkút emelkedik a közepén, s lágy csobogása betölti a termet. Jelenítsd meg képzeletben, hogy minden csodálatos dolog, amelyet földi utazásod során valaha láttál és a szívedbe fogadtál, most mind itt sorakozik szíved titkos csarnokában. Igen, ez a csodálatos hely valójában szí- ved központja. Nem pusztán fizikai értelemben vett központ, hanem szív-energiáid centrumát is képviseli; nagyszerű hely ez, mely földi léted során lényed központjául szolgál. E pompás helyről bárhová útnak indulhatsz, ahová csak kívánsz, mivel szívedet eltéphetetlen kötelék fűzi össze a Mindenséggel, a szíven keresztül kapcsolódsz az Isten által teremtett valamennyi csodához, s magához a Forráshoz.
Látod, hogy az egyik falban egy remekbeszabott, nagyméretű ajtó foglal helyet. Pompásan faragott keretéből fény villódzik elő. Érzed, hogy mélyen felkavarja szívedet, amint szemügyre veszed tündöklő fényességét, s olthatatlan vágyat érzel, hogy megpillantsd mit rejt maga mögött. Átvágsz hát a termen, s megállsz az ajtó előtt. Közelről is megszemléled, s egy jelet pillantasz meg rajta, melyet könnyedén elolvasol. A felirat így szól: „Ez itt a spirituális síkra vezető ajtó". Most pedig az Éned és növekedésed iránt érzett elkötelezettséged erejétől vezérelve és a Fényesség gyermekeként ragyogva feltárod az ajtót. Fények szikráznak körülötted, tündöklő fehér Fény ölel körül. gyönyörű dallam csendül fel, magasan szárnyaló, tisztán csengő hangjai betöltik füledet. Dallama egészen a távolból száll feléd. Ráeszmélsz, hogy egy hosszú, csodálatos fényfolyosóba érkeztél. Egészen messzire ellátni felfelé, s a folyosó végén még több fehér Fény táncol és árad befelé. A látvány mé- lyen megérinti szívedet, lényedet az öröm és a remény érzése járja át. Megindulsz felfelé, s amint egyre magasabbra hágsz, a Fény egyre tündöklőbben ragyog fel, s az édes dallamok még mélyebben megindítják szívedet.
Elérkezel a folyosó végére, s kilépve egy pompázatos, tágas fénysíkon találod magad. Képzeletben körbetekintesz, s szemed mindenhol fényességet észlel. Káprázatos színek lejtik táncukat, s áramlanak, keringenek a fényességet követve. Úgy tűnik, minden szín a maga dallamára mozdul, s éneküket a szívedben érzed felcsendülni. Mélyeket lélegzel, magadba szívod a Fényt, s vele e hely magasan vibráló édes energiáját. Körülnézel, s szívedet szélesre tárja az öröm, mert ismerősnek találod e hely vibrációját! Szíved mélyén már azelőtt is érezted ezt, most azonban minden eddiginél fényesebben és erősebben ragyog fel előtted.
A távolban egy mozgó fénypontot pillantasz meg, s észreveszed, hogy közeledik feléd. Egy arany ösvény körvonalai rajzolódnak ki előtted, s látod, hogy egy csodálatos, fényességet sugárzó lény siet rajta végig, s egyenesen feléd tart. Látod, hogy egy hatalmas Fénylény közeledik feléd. Fényárban úszik, nyomában káprázatos színek ragyognak fel. Majd az ösvény végére ér, és megáll előtted. Képzeleted erejét mozgósítva varázsolj arcot reá. Vajon milyen arc illenék egy ilyen szeretettől sugárzó, hatalmas Fénylényhez? Képzeletben lásd el mély érzésekről árulkodó, az időtlenségbe tekintő szemekkel, majd nézz a képzeleted teremtette szempárba. Ősi bölcsességet látsz benne tükröződni, mélyen felkavarja a szívedet, s érzed, a szíveddel tudod, hogy ez a csodálatos lény öröktől fogva benned él.
Szíved mélyén tisztában vagy vele, hogy e hatalmas lényen keresztül érkeztél a Földre. Tekints mélyen szerető szemeinek tükrébe. Lásd, hogy milyen hatalmas szeretet lángol benne. Tudod, hogy mindig melletted áll, és határtalanul szeret téged. A bizalom érzése virágzik ki bensődben, s szíved kapuja odaadón feltárulkozik előtte. Karjait feléd nyújtja,, s ha úgy kívánod, engedd, hogy átöleljen. Erezd, hogy e hatalmas lény szeretete, fényessége és ereje körülölel téged. Szíved kitárul előtte, s minden szépsége, szeretete és hatalma átárad hozzád, csordultig töltve szívedet. Szíved határai kiterjednek, megtelik örömmel, és igen, jól tudod, hogy kivel állsz szemben. Tudatában vagy annak, hogy ez a lény valójában nem más mint önnön lelked. A szíved mélyén kétségbevonhatatlanul érzed ezt. Igen, a szíved mélyén tisztában vagy az igazsággal.
Erezd szíved felharsanó muzsikáját, amint magához szólítja a hatalmas lényt. Lelked rád tekint, arcán sugárzó mosoly ragyog fel. Úgy tűnik, keres valamit, s talán meg is kérdezi: „Van-e számomra hely a szívedben?" Talán van is. Talán mindig is erre készültél, és egy fenséges, dicső helyet készítettél elő számára szíved egy szegletében. Ha kívánod, vezesd lelkedet végig a folyosón, amelyen keresztül ide érkeztél. Lásd, miként követi lépteidet az örömtől repesve. Lásd, hogy ez a szeretetteljes, erőtől és fényességtől sugárzó lény milyen készséggel csatlakozik hozzád, milyen szívesen beszél veled, mily nagy örömmel vállalja, hogy életed részévé váljék. Lelkeddel a nyomodban sebesen végigsiklasz a folyosón, s belépsz a szívközpontodba nyíló ajtón. Ám a lélek ide már nem követ téged. Akaratod és választásod szabadságát tiszteletben tartva várakozik az ajtó előtt. Arra vár, hogy jóváhagyásoddal, hívó szavadnak engedelmeskedve belépjen szíved csarnokába. Beleegyezésed nélkül senki sem juthat be fényed termeibe. Kinyújtod-e kezed lelked felé, s behívod-e szíved templomába? Azt hiszem, megteszed. Szívedből szóljanak szavaid, amint belépni kéred. Lásd miként árad lelked öröme szárnyain szíved centrumába. Nos, vajon hol található a számára fenntartott hely? Tekints körbe a teremben, s kutasd fel számára a tökéletes helyet. Talán egy pompás karosszék volna az? Netán egy oltár, ereklyetartó, vagy egy kristálydarab? Ami azt illeti, már igencsak hosszú ideje készülődsz arra, hogy szíved csarnokában otthont adj neki. Ezért is oly szép, ezért is oly csodálatos. Mindig is a lélekre várakoztál. Vedd most szemügyre a helyet, amit a számára készítettél elő. Mindent a legtökéletesebb rendben találsz. Csodálatosra sikeredett, szíved központja szeretetedet, odaadásodat és elkötelezettségedet tükrözi. Ajánld fel mindezt a lelkednek. Lásd magad előtt, amint szívében túláradó örömmel elfoglalja az őt megillető helyet. Most időzz el egy kicsit lelkeddel szíved centrumában üldögélve. Ha befelé hallgatózol, egy üzenetet érzékelsz áradni felőle. Mélyen a szemébe nézel, s látod, hogy a szeretet és az öröm üzenetét irányítja feléd. Oly régóta vár már erre az alkalomra! A szíveddel hallgasd feléd áradó csendes szavait.. Miután a lelkeddel való bensőséges társalgás elérte a teljességet, egy lágy dallamot hallasz felcsendülni szíved központjában. Ekkor halk kopogás hallik a spirituális síkra vezető ajtó felől. Az ajtó fényárban úszik. A lélek tudja, hogy ki az, aki bebocsátásra vár odakinn. Látogatód a spirituális síkról érkezett, s most kapcsolatot keres veled. Lelked biztatón rád mosolyog, hiszen ő jól ismeri a hatalmas és szerető lényt, aki a spirituális síkra vezető folyosón áll ajtód előtt. Odamész-e, hogy megnézd, ki az? Lelkeddel együtt az ajtóhoz sétálsz. Lelked ismét rád mosolyog, s fénylő mosolya biztosít afelől, hogy látogatód valóban a Fény szülötte; hatalmas, szeretetteljes. Egy Spirituális Tanító érkezett hozzád, talán egy olyan Mester, akivel már együttműködtél azelőtt, akit valaha talán ismertél és szeretettel vettél körül. Feltárod-e előtte az ajtót? Úgy hiszem, megteszed. Lelked is erre bátorít téged.
Kinyitod az ajtót, s egy hatalmas Fénylényt pillantasz meg tiszteletteljesen várakozni a küszöbön. Egy Tanítót látsz a spirituális síkról. Nem lép be az ajtón, hiszen még nem hívtad, még nem adtad beleegyezésedet. Vedd közelről is szemügyre ezt a csodálatos lényt. Először mindössze egy Fénytested látsz. Mozgósítsd képzeletedet! Milyen arc illenék leginkább egy efféle hatalmas Fénylényhez? Ruházd fel egy hozzá illő arccal. Titkos emlékeid talán felfedik előtted, milyen öltözéket viselt s hogyan festett, mikor legutóbb tudatos módon kapcsolatba léptél vele. Vajon ki lehet ez a hatalmas Fénylény? Mélyen a szemébe nézel, és megkérdezed tőle. O pedig válaszol. Ha nehézségeid támadnak az információ befogadásával, csak figyelj a szíveddel, és tudni fogod. Ez a Spirituális Tanító most újra kapcsolatot keres veled, hogy együttműködjetek a Fény szolgálatában. Engedélyt kér arra, hogy beléphessen szíved központjába, hogy érintkezésbe léphessen veled. Talán hozzájárulsz ahhoz, hogy belépjen. Úgy vélem, megteszed, minthogy lényed egy része ugyancsak jól ismeri őt. Beleegyezésedet adod, s ez a fenséges Fénylény átlépi szíved centrumának küszöbét, s belépve megtölti szíve- det szeretettől és fényességtől sugárzó energiával.
Amint összekapcsolódsz vele, mély bizalom tölti el egész lényedet; bensődet a felismerés öröme járja át. Megingathatatlan benned annak tudása, hogy ez a kapcsolat a Fényből, s magából a Forrásból ered. Ha befelé hallgatózol, egy, a Tanítótól érkezett üzenetet találsz kibomlani a szívedben. Ha csendesen figyelsz, szíved elbeszéli az üzenet tartalmát. Hallgasd a szeretet és a bölcsesség üzenetét, mely hozzád szól. Pihenj meg egy pillanatra, s tölts egy kis időt bensőséges társalgást folytatva Tanítóddal. Úgy vélem, az üzenetben az is benne foglaltatik, hogy ez a Tanító még visszatér hozzád, ha te is úgy kívánod, s eme kívánságodat szavakba foglalod.
Amikor úgy érzed, hogy a kommunikáció végére értél, gyengéden ereszd el a közöttetek feszülő köteléket. A Spirituális Tanító szeretőn átölel, majd távozik; ám te érzed, hogy energiájából és fényességének szépségéből hátrahagyott valamicskét, s ragyogása veled marad a szívedben, és támogatással, szeretettel és reménnyel tölt el. Pihenj meg szíved csarnokában, élvezd ki a lelkeddel töltött időt, élvezd szeretetét és fényességét, érezd, hogy energiái megtöltik szívedet. Most pedig lassanként engedd el az energiát, melyet a közvetítés során magadon keresztül áramoltattál. Érezd, amint az elengedett energiaáram folyóként patakzik végig nyakadon és válladon át lefelé a hátadon és mellkasodon, apró patakokként szivárog a homokba, s tűnik el a szem elől. Lefelé áramlik testeden, s a gyökércsakrádon keresztül, lábaidon végigsuhanva a Föld mélyébe patakzik. Elengeded ezt a csodálatos energiát, amelyet a fényoszlopodon keresztül szívott magába a Föld. Amint az általad közvetített energia megérinti a Föld szívét, ismét felragyogni érzed a Föld szeretetteljes válaszreakcióját: gyönyörű, arany fényben tündöklő zöld energia árad felfelé a Föld szívéből egyenesen a testedbe. Gyengéden, lágyan megtölti testedet, ereje táplál és védelmez. Ez a fenséges aranyzöld energia keresztülárad rajtad, s a fejed tetején kibukkanva felfelé tart fényoszlopod mentén, és. egyenest a Forrás ragyogó fényességébe áramlik. Látod, a Föld és a Forrás rajtad keresztül összekapcsolódva átölelik egymást! Fényoszlopod
csatornáján, lényed médiumán keresztül a szeretet és a Fény erejével összekapcsolod őket. Mindkettőnek nagy szolgálatot teszel ezzel.
Most időzz el fényoszlopodban és szíved centrumában. Érezd, amint lágyan ringatózol lelked és a Föld energiáinak ölelésében. Ha úgy véled, hogy készen állsz, érezd amint tudatosságod betölti testedet, karjaidat, lábaidat, medencédet, hátadat, mellkasodat, nyakadat és fejedet. Teljes mértékben elfoglalod testedet. Szilárdan és kiegyensúlyozottan vagy jelen fizikai testedben. Pihenj egy kicsit, s ha úgy érzed, hogy teljesen elkészültél, nyisd fel a szemedet.

Forrás: Vivamus és Barbara Burns: Spirituális csatorna
Fotó: Olga Kuczer


Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: