2015. október 31., szombat


2015. október 26., hétfő

Karma: Learatni, amit elvetettél


Hidd el, minden ember learatja, amit valamikor elvetett. Még ha látszólag tökéletes is az élete, kénytelen lesz szembenézni múltja minden mozzanatával. Különös tekintettel azokra, ahol a rosszindulat vezérelte. 

Árthatunk úgyis, hogy a legjobbat akarjuk a másiknak, de természetesen a legnagyobb súlya azon tetteknek van, ahol szándékosan ártunk. Mindig a szándék a fontos. 

Senki nem büntet bennünket és ítélkezik felettünk, saját lelkiismeretünk a bíránk. A karma pedig kiegyenlítésre törekszik. Amit adtál, azt megkapod, méghozzá azért, hogy megtapasztalhasd, hogy jó vagy rossz, ahogyan cselekedtél. Csak akkor tudod meg, hogy fájdalmat okoztál, ha átéled ugyanazt. Ez ösztönöz majd arra, hogy többet ne tégy ilyet. Vagyis egy feladat kipipálva, megtanultad a leckét. 

Így termetődik meg Benned előbb-utóbb a harmónia. Így tűnik el minden feszültség, félelem és fájdalom. Felszabadulsz! Mindenki megfizet a tetteiért az általa élt élettel.

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


MentésMentés

2015. október 25., vasárnap

Citotoxikus szerekkel tömegesen gyilkolják a tájékozatlan embereket


Az alábbi bejegyzést Susanne Sauerland juttatta el hozzánk e-mailen azzal a kéréssel, hogy terjesszük.

Előszó

Gyógyszerésztechnikusi alkalmazottként évek óta foglalkoztat engem ez a téma, de valójában nyomja a lelkemet, mert olyannyira komplex és döbbenetes, hogy röviden nem is tudom leírni. Ezért néhány általános gondolat az ügyre vonatkoztatva talán nem is teljesen elfogadható, mert iszonyú sok embert érint, és sajnos az érintettek száma egyre nő.

Az alábbi információk nem csak szakmai lapokból, könyvekből vagy különböző internetes oldalakról származnak. Nemcsak magánemberként, de a munkámból kifolyólag közvetlenül a frontvonalról is szereztem tapasztalatokat.

Az aktuális agymosó médiák a rákkal kapcsolatban mostanában azt sulykolják belénk, hogy az utóbbi években a rákos megbetegedések száma drámaian emelkedett és jelenleg mind Németországban, mind Amerikában a teljes lakosság 25%-a rákban hal meg. 

Ez a hír beprogramozza az emberi agyba, hogy: „Rákos diagnózis, meghalok”, és ezzel a félelemkeltéssel óriási hatást ér el. Mivel az ember semmi mással nem támadhatóbb és manipulálhatóbb, mint a félelemmel, ez a hír már önmagában berántja őt a gyógyszeripar zsivány spiráljába. 

Ha tehát utolér minket az összes lehetséges diagnózis legborzasztóbbika, halálfélelemmel bénultan és megzavarodva fordulunk az onkológushoz, hogy meghozzuk magunkról amegfelelő döntést. Végül is manapság már elfogadott, hogy a rák egyenlő a halálos ítélettel, ezért alávetjük magunkat a szenvedésnek.

Tapasztalataimat és az ebben a beszámolóban leírt tényeket azoknak az érintett embereknek ajánlom, akik segítségre szorulnak a döntés meghozatalában annak érdekében, hogy a diagnózis első sokkja és a jövőjüktől való páni félelmükben ne hagyják, hogy bármit megtegyenek velük. 

Az olcsó vagy az ingyenes és a nem szabadalmaztatható rákos kezeléseknek politikailag a legcsekélyebb esélye sincs az engedélyeztetésre. Agyonhallgatják, elnyomják, nevetségessé teszik és hiteltelenné teszik őket. Rákos betegek millióitól és százmillióitól szándékosan megvonják a szükséges terápiát és a gyógyszerlobbi alantas profitéhsége miatt gyötrelmes kínok között kell meghalniuk. 

Ez egy állami jóváhagyással történő tömeggyilkosság. A sugár- és kemoterápia rombolja az egészséges sejteket, károsítja az immunrendszert, önmagukban pedig fokozottan rákkeltők!!! Ez az orvostudományi eljárás az oka a rákos elhalálozások számának rohamos növekedésének. Mert a betegek nem a rákos betegségbe halnak bele, hanem a kemoterápia következményeibe. Gyakran azért, mert a szervek felmondják a szolgálatot. 

A cinikus módon orvostudománynak nevezett értelmetlen csonkítás (műtétek), égetés (sugarazás) és mérgezés (kemoterápia) „tudomány” fedőnév alatt, legálisan elkövetett kínzás és gyilkosság annak érdekében, hogy a hatalmas és globális gyógyszeripar, valamint a bűnöző gyógyszerlobbi garantálja magának a milliárdokra rúgó profitot és hogy elérje a maximumot. 

Egy kemoterápiás „blokk” kb. 40.000 Euróba kerül. Már egyedül itt fel kell hogy vetődjön a kérdés, vajon miért kerül majdnem kivétel nélkül minden kemoterápiás szer ennyire aránytalanul sokba, amikor pl. a fájdalomcsillapító szerek vagy a pajzsmirigyhormonok ára 10 Euro alatt van. A betegeknek – ha túlélik – 10 blokkot kell átszenvedniük. Évente 400.000 a rákos betegek száma Németországban. A gyógyszeriparnak ez minden évben 16 milliárd Eurós bevételt jelent – csak a kemoterápia! 

Ezt az egészségbiztosító fizeti. Vagy mondjuk úgy, hogy a sínylődő áldozatok?

A háború végétől kezdve a gyógyszeripar forgalma évről évre egyre növekszik, mely 2002-ben közel 320 milliárd Euró volt – ez a német bruttó szociális termék 12,5%-a!
Csakis emiatt a Német Szövetségi Köztársaság „egészségügyi” kiadása 1950 óta több százszorosára nőtt. Ez fordított arányban áll a népesség katasztrofális egészségügyi állapotával. 

Milyen „gyógyszerek” kerülnek bevetésre a kemoterápia során?

Amikor az onkológusok a kemoterápiáról beszélnek, akkor egy gyógyszeres kezelésre gondolnak, amelyet citosztatikumnak vagy citotoxikumnak is neveznek (jelentése: sejtekre mérgező hatású szer).

A citosztatikumok erősen mérgező anyagok, melyek elsősorban minden gyorsan osztódó sejtet elpusztítanak, például a vérsejteket, a csontvelőt, a nyálkahártyasejteket és a hajsejteket. Emiatt a terápia ideje alatt a betegeken olyan tipikus tünetek lépnek fel, mint a gyengeség, a nyálkahártya-sérülés, a hányás és a hajhullás, a szörnyűséges mellékhatásokból csak néhányat említve.

Az egész szervezet, vagyis maga az emberi test könyörtelen mérgezését megalapozottnak tartják ahhoz, hogy citotoxikus szerekkel a gyorsan osztódó rákos sejteket elpusztítsák. 

A kemoterápiás kezelésnek alávetett betegek elhalálozási aránya 98%.

Haláluk oka hivatalosan a rák. Aki nem közvetlenül a kemókezelés következményeibe hal bele, annál 100%-os valószínűséggel az elkövetkezendő 5 évben újabb rák keletkezik a lehető legrákkeltőbb anyagok, a kemoterápiás szerek miatt. 

Pontosan mik azok a citosztatikumok?

A citosztatikum olyan folyékony vagy poralakú tiszta anyag, melyeket konyhasó-keverékinfúziós szabványpalackban oldanak fel, olyanban, mint amit a kórházakból ismerünk (csepegtető).

A rák fajtájától függően számos különféle citosztatikumot alkalmaznak. Néhány gyakori hatóanyag közé tartozik pl. az Epirubicin, a Paclitaxel, a Cisplatin, a Gencitabin stb.

Aki pontos információt szeretne róluk kapni, keressen rá az interneten a citotoxikus hatóanyagokra. 

A folyékony anyagot felszívják egy injekciós tűvel az ampullából, a poralakúakat először általában steril vízben feloldják, majd utána beinjektálják a hordozó infúziós oldatba, amit utána rákötnek a betegre és akár négy óráig is eltarthat, míg az „lefolyik”. 

Ki gyárthat citosztatikus infúziókat?

Citosztatikus infúziókat csak szakismeretekkel rendelkező egyén gyárthat. Az illető egy ezirányú, speciális kiképzést kap és egy bizonyos orvosi munkavégzést megelőző, az ún. G40-es vizsgálatnak kell alávetnie magát:

„Általános rákkeltő, veszélyes anyagok”. Amennyiben itt egészségügyi rendellenességet állapítanak meg nála, pl. májfoltot a bőrén, vagy ha fennállhat a veszélye annak, hogy azok a májfoltok rosszindulatúvá válnak, nem kapja meg az engedélyt.

Adott esetben az sem gyárthat citosztatikumokat, akinek a családjában gyakran történt előzőleg rákos megbetegedés. Minden lehetséges „rendellenesség” nyilvántartásba kerül, melyek alapján valakit a rizikós csoportba sorolhatnak.

Pontosan tehát ez azt jelenti, hogy: Ha egy leendő munkaerő családjában régebben valaki rákos volt, úgy ő valószínűleg nem gyárthatja ezt a „Rák-Ellenes-Szert”, azaz nem érintkezhet vele. 


Biztonsági intézkedések a citosztatikumokkal való érintkezés során

A citosztatikumok összetevőinek erős mérgező hatása miatt a feldolgozás során kőkemény előírások vannak érvényben. A citosztatikus szereket nagyrészt infúzió formájában adják be, melyet röviddel azelőtt szakavatott személyzet szigorú biztonsági intézkedések szerint állít elő. 

Az előállítás egy szellőzőnyílással ellátott speciális biztonsági fülkében történik. A gyártó személynek kötelező a zubbony, a szájmaszk és egy különleges, extrém vastag kesztyű viselése. A fotókon úgy látszik, mintha életveszélyes vírusmutációk utáni kutatás folyna egy legfelsőbb biztonsági szintű részlegen.

A legyártott citosztatikus infúziókat gyártói tanúsítvánnyal rendelkező, szúrás- és törésálló, tömören záró tartályokban kell szállítani. Mielőtt elindul a szállítmány az orvosi rendelőkbe, kötelező lemosni a tartályt kívülről és el kell látni speciális figyelmeztető jelzésekkel. Ez gyakorlatilag úgy néz ki, mint egy fokozottan veszélyes hulladékot szállító Castor-tartály.

A munkaterületen kötelező törlésmintákat venni, ami azt jelenti, hogy a gyártórészlegben a munkafelületeket megvizsgálják, maradt-e rajtuk olyan anyag, melynek tilos ott lennie, nehogy veszélyt jelentsen a személyzet számára. 

Ha a gyártás során baleset történik, pl. eltörik egy ampulla és kifolyik belőle a szer, kötelező az esetet jegyzőkönyvben rögzíteni. Ezután kötelező a vér- és vizeletvétel, hogy megvizsgálják, bekerült-e a szervezetbe ez az anyag, amikor érintkezett vele a dolgozó. A térbeli veszélyzónák biztosítása érdekében figyelmeztető táblák állnak felállításra készen:

„Vigyázat, citosztatikai baleset, belépni tilos!”

Az a dolgozó, aki érintkezik a szerrel, jogosult a balesetet követő tíz éven keresztül kártérítést követelni a gyógyszergyártó cégtől, amennyiben rosszindulatú megbetegedés alakul ki nála.

Az onkológiai intézetekben az infúziót beadó nővérek saját védelmük érdekében mindig kesztyűt hordanak.

Részlet az orvosi rendelők egészségügyi személyzete számára írt kézikönyvből: 

A citosztatikumok önmagukban rákkeltők, mutagenitású (öröklődő genetikai károsodással járó) és reprodukció toxicitású (magzatot veszélyeztető) tulajdonságuk van.
A citosztatikumok csak biztonsági fülkékben állíthatók elő. A méreganyagok áthatolásának megakadályozása érdekében a speciális kesztyűket minimum 30 percenként cserélni kell.
Fő szabály a gyártó helyiségek takarításánál: Csak eldobható termékeket szabad használni, vízálló védőzubbony, megfelelő védőkesztyű, oldalfallal ellátott védőszemüveg, speciális szájmaszk (a műtőmaszk nem elegendő!) viselése kötelező.
A betegek test- és kiválasztott nedvei veszélyes anyagokként kezelendők, mert azok 0,1% citosztatikumot tartalmazhatnak!

(Emlékezzünk rá hogy citosztatikumos infúziókkal olyan embereket kezelnek, akiknek gyenge immunrendszerük miatt saját sejtvédekezése felmondta a szolgálatot és daganatos elváltozásaik vannak a szervezetükben.)

A kontaminált (szennyezett, fertőző) anyagokra vonatkozó hulladékgyűjtési előírások

A gyártás során keletkezett szemetet, az injekciós tűket, az infúziós üvegeket és az infúziós eszközöket speciális, ugyancsak jelzéssel ellátott konténerekben kell elhelyezni. A szemetet egy különleges hulladékgyűjtő cég viszi el és égeti el (l. az egészségügyi intézményekből származó hulladékok és berendezések előírásszerű kezelésére vonatkozó LAGA-irányelv (Szövetségi hulladékgazdálkodási törvény.)

Az törvény összefoglalása:

A citosztatikus gyógyszermaradványok (nem teljesen kiürített eredeti edényzetek, felbomlott MR-gyógyszerek, az infúziós tartozékokban maradt oldatok (>20ml)) a fokozott felügyelet alá tartozó AS 180108 (EAK), korábbi D csoport (LAGA) hulladékainak csoportjába tartoznak, külön kell gyűjteni gyártói tanúsítvánnyal rendelkező, szúrás- és törésálló, tömören záró, egyszer használatos konténerekben és egy – a megfelelő, megsemmisítési tevékenységre vonatkozó engedéllyel rendelkező – hulladékégetőbe kell szállítani, mely során a hulladékszállítás és a KRESZ szabályai kötelezően betartandók.

A citosztatikumokkal csekély módon kontaminált anyagok (kiürült tartályok és alkalmazási rendszerek, egyszer használatos védőruhák stb.) az AS 180104-es kódszámú kategóriába tartozó hulladékokhoz sorolhatók (hulladékok éles tárgyak nélküli, korábbi B csoportba tartozó, nem fertőzésveszélyes hulladékok), melyeket a keletkezési helyükön nagy szilárdságú, nedvességálló és tömören záró konténerekben, a településen keletkező, kevert hulladékoktól elkülönítetten kell gyűjteni és elszállításukig áttöltés és osztályozás nélkül a konténerben kell tartani. Ezeket a hulladékokat munkavédelmi okokból előzetes kezelés nélkül az arra kijelölt létesítménybe kell szállítani és ott elégetni.


A kemoterápiás beteg hozzátartozói veszélynek vannak kitéve

Ha a beteg ambuláns kezelést kap az onkológusnál, akkor ott ül a kezelő osztályon és helyben megkapja az infúziót. Ez idő alatt olvashat. Majd hazamegy. A legtöbb beteg örül neki, hogy nem kell napokig a kórházban feküdnie. 

Tájékoztatják a hozzátartozókat a citosztatikus gyógyszerek veszélyeiről?!? Bizony alig! A verejték, a vizelet, a nyál és a hányadék akut kontaminációveszély forrása! A beteg szoros kapcsolatot ápol az őt ellátó hozzátartozóival. Senki nem világosítja fel őket a szükséges biztonsági intézkedésekről, hogy saját magukat megvédjék a mérgezéstől.

És egyáltalán: A „kontamináció” csak a nagyon mérgező és veszélyes anyagokkal kapcsolatban használatos szó. 

Ha évente csak százezer ember kap többször ilyen kezelést, mekkora terhelést jelent ez akkor a talajvizünkre és általában a környezetünkre? Minden ilyen ember a normális WC-ket használja és mind a klinikán, mind pedig otthon súlyos mérgeket választanak ki. Semmit sem gyűjtenek! Tulajdonképpen mindent különleges hulladékként kellene kezelni.

Van-e értelme a rákmegelőző vizsgálatoknak?

Az ún. korai diagnosztika egyre bővül és egyre pontosabb, ezért egyre több rákos esetet regisztrálnak. Így már nagyon sok embert lehet kemóval kezelni és egyre jobban lehet a társadalombiztosítót szipolyozni akkor is, ha az érintetteknek még semmilyen panaszuk nincs. Miért nem tájékoztatják az embereket arról, hogy – reálisan nézve – folyamatosan képződnek kis rákos daganatok a szervezetünkben, és hogy azokat a daganatokat az immunrendszerünk a legtöbb esetben felismeri és így a sejtcsomó elhalását a test maga oldja meg? A legritkább esetben olyan legyengült a sejtvédekezési mechanizmus, hogy elfajul a sejtszaporulat és tényleg rosszindulatú rákos daganatok keletkeznek. Ez azt jelenti, hogy már mindannyian többször rákosak voltunk, de magunktól meggyógyultunk. De most még ezeket az embereket is levadásszák, még őket is meg akarják mérgezni. 

Ki vonja kétségbe a kemoterápiát?

A rákot kemóval és sugárral kezelik, és senki sem kételkedik benne!!! Fel kell ébrednünk és fel kell ismernünk, hogy a tüneteinknek okuk van. Arra neveltek minket, hogy ha fáj a fejünk, beszedjünk egy tablettát és utána egy másikat… Senkit sem érdekel, hogy miért? Még az orvost sem, mert őt azért nem fizetik. Nem, neki szerződései vannak a gyógyszergyártó cégekkel. Az egészségügyben nem az a cél, hogy meggyógyítsanak, hanem az, hogy függővé tegyenek minket.

Egy terápia nem azt jelenti, hogy eltüntetjük a tüneteket, hanem azt, hogy feltárjuk és megszüntetjük az okokat. A rák azt jelzi, hogy van az immunrendszerünknek egy gyenge pontja. A józan emberi ésszel rá kell jönni arra, hogy ha egy gyenge szervezetet megmérgeznek, annak ezt követően teljesen össze kell omlania.
Ahelyett, hogy meggyógyulnánk, kap az immunrendszerünk egy halálos döfést. És ha a gyógyszeriparnak szerencséje van, a legyengített beteg halálát mesterséges táplálással hetekig meg tudják akadályozni. Ez képezi a további vastag bevétel forrását.

A lakosság megtévesztésének másik hajmeresztő módja a rákstatisztika

A gyógyulást, vagyis a rákmentességet a következőképpen értelmezték át:

„A beteg a diagnózis után még mindig él 5 évet”. Ez azt jelenti, hogy a beteg ez alatt az öt év alatt végig lehet rákos, de majd ha csak az 5. év után hal meg, akkor már gyógyultként kerül be a statisztikába. 

Emberek bizonyos csoportjait fel sem veszik a statisztikákba. Ugyanez vonatkozik egyes rákfajtákra is: Azokról vezetnek statisztikákat, melyek nem életveszélyesek és könnyen gyógyíthatók. A korán elhalálozó betegeket a rákos kezelések tanulmányaiból egyszerűen törlik.

A kétszeres Nobel-díjas Pauling Linus véleménye szerint a rákkutatás nagy része szélhámosságra épül és a rákos megbetegedések kutatását végző legfontosabb szervezetek a részükre anyagi támogatást nyújtók elkötelezettjei.

Kényszer-kemoterápia

Egy anya a 9 éves fiával elmenekült az Amerikai Egyesült Államokból. Kereste őt az állami rendőrség, hogy gyámság alá helyezhessék és elszakíthassák tőle a fiát, hogy az anya által elutasított kemoterápiás kezelést rákényszerítsék a fiúra. Kijelentették, hogy az anya felelőtlenül cselekszik, és hivatalból el kell venni tőle a gyermeket. Borzongunk, ha belegondolunk, hogy az állítólagos modern országokban nincs választási lehetőségünk arra, hogy ezt a halálos terápiát elutasítsuk. Az ilyen eseteket nem hagyhatjuk szó nélkül!!! 

A rák lehetséges okai

A rákos megbetegedések száma egyre nő a nagyiparilag feldolgozott, az értékes tápanyagot nem tartalmazó élelmiszerek, a dohányzás, a mobiltelefonok sugárzásai és az egyre újabb frekvenciasávú elektroszmog stb. által előidézett rákkeltő hatások miatt. Feltételezni kell, hogy mindez szándékos, hisz ellenkező esetben egy ilyen dolog egyszerűen tilos lenne vagy ritkán fordulna elő. Ennek ellenére újra és újra megvetetik velünk a legújabb mobiltelefonokat. A reklámokból folynak a szervezetünktől és a természettől teljesen idegen egészségtelen édességek, mélyhűtött pizzák, alkoholos italok és egyéb ilyen termékek reklámjai. A háztartási lágyító és az öblítő szer szilikont tartalmaz. A teflonbevonatú serpenyők mérgezők, és a sort a végtelenségig folytathatnánk.

Gyermekeinknek az iskolában nem azt tanítják meg, hogy milyen fontos az egészséges és természetes táplálkozás. Nem, – táplálkozástan az nincs. Pedig az egész szellemi és egészségi közérzetünk ezen múlik. 

Gyermekeink betegek, 13 évesen már gerincproblémáik és gyomorbántalmaik vannak. A rák egyre fiatalabb embereket érint. A függőséget okozó játékoknak és az évezred Istene, a TV miatt az outdoor-aktivitás egyre népszerűtlenebb. Ez az újabb rákot előidéző tényező, hiányzik a természetes fény és így könnyebben megbetegszünk. 

Hogyhogy nem tudja senki, hogy egy rendes adag D-vitamin, amit csak a nap termel a bőrünkben, megvéd minket a ráktól?

Hogy sokan alternatív módszerrel, nagy adag vitaminnal, oxigénterápiával, lúgosítással és egyéb természetes módon sorra meggyógyulnak?

Ezeket az eseteket mind elnyomás alatt tartják azért, hogy minket függőségben tartsanak. Minden nap újabb ezer áldozat akad fenn a kemópokol hálójában, ahol már mohón várják őket.

Bizonyított tény, hogy azoknak az embereknek, akik nem vetik alá magukat a kemoterápiának, folyamatosan nő a túlélési esélyük. Ezzel párhuzamosan csökken azoknak a túlélési esélye, akik alávetették magukat egy kemoterápiának és/vagy egy sugárkezelésnek.

Fel kell ismernünk, hogy megbetegítenek és betegen tartanak minket, a rákos megbetegedések esetében pedig mérgeznek minket. Ha valóban az emberek egészsége lenne a cél, egészen más lenne minden. Folyamatosan ízesítik nekünk a függőséget okozó anyagokat, mint pl. a nikotint, az alkoholt, a cukrot és a zsírt, melyek nagyon beteggé tesznek minket. Vagy netán reklámozzák a TV-ben a céklát vagy a brokkolit???

Fel kell ébrednünk, utána kell járnunk a dolgoknak. Kezünkben van az egészségünk. Nevezzük nevén a gyereket és mondjuk ki nyíltan, hogy naponta emberek ezreit mérgezik meg és végzik ki, amiért ráadásul még drágán meg is fizetünk. A saját életünkről van szó, a túlélésünkről.

Egy másik példa

Az ipari országok lakosainak 90 százaléka az elégtelen táplálkozás miatt szelén- és krómhiányban szenved (krómhiány miatti diabetes). Saját magam végeztettem egy tesztet és mindez beigazolódott, mert én is érintett voltam. A fontos szelén-nyomelem nélkül sejtjeink nem tudnak eléggé védekezni a szabad gyökök és az elfajzás ellen. Rengeteg különféle tápanyag bizonyul hiánycikknek az ételeink közül, melyek szükségesek ahhoz, hogy testünk rendőrei zökkenőmentesen működhessenek. 

De hol vannak ezek a polgárok számára igen fontos információk???

Nem akarják, hogy egészségesek legyünk!

Ezért a rákbeteg nem vitamint, szelént és táplálkozási tanácsadást, hanem mérgeket kap. A diabetikus drága inzulint kap króm és magnézium helyett.

Zárszó

Gúny tárgyát képezi, hogy a nagyon legyengült immunrendszerű és a sejterősítő anyag nagyfokú hiányában szenvedő embereket a legsúlyosabb mérgekkel kezelik. Ezzel szemben az egészséges embereket kötelezik arra, hogy az ezekkel az anyagokkal való érintkezést a legszigorúbb szabályok szerint kezeljék. Ezt azzal indokolják, hogy a kemoterápia arra szolgál, hogy egy kicsit meghosszabbítsa az életet, vagyis hogy gyengítse a daganat növekedését. Tehát evidensnek tartjuk a néhány éven belüli halált. Ha tehát végiggondoljuk, tulajdonképpen minden betegből halálos beteget csinálnak, akiknek így nem adják meg a gyógyulás lehetőségét. A sugárkezelésekre ugyanez vonatkozik, melyek ugyancsak fokozottan rákkeltők. 

Nem szabad megbíznunk a nyugati orvostudományban. Az életünk múlik rajta, és ezért döntsünk róla mi magunk. Nem háríthatjuk át másokra. 
Végezetül mindig a mi döntésünk, hogy a kezeléseknek melyik formáját választjuk, mert rajtunk kívül senki más nem vállalja a következményekért a felelősséget.

Üdvözlettel,
Susi Sauerland

Továbbvezető német nyelvű linkek:


Biztonsági adatlapok:


Kérem, itt üsse be a LAGA szót a keresőbe:


Legjobb oldal:


Véleményem szerint a legjobb cikk egyáltalán, szuper érvek és minden benne van! Láthatod, hogy hányan dolgoznak rajta. Itt a probléma okait vizsgálják.
továbbá:


Ezen kívül néhány könyvet szeretnék ajánlani:


Fordította: Kelemenné Dévényi Julianna (Mindenki figyelmébe szeretném ajánlani Dr. Ryke Geerd Hamer magyar nyelvű honlapját, ahol választ kapunk a betegségek kialakulásainak okairól és így az oki terápiáról is: www.germangyogytudomany.hu)

2015. október 24., szombat

Színpszichológia – milyenre fessem a szobát?


Az otthonunkban a szoba színe fejezi ki a legjobban egyéniségünket. Bár a legtöbb ember nem fordít túl sok figyelmet a szoba színére, mégis érinti a mindennapi életünket.

A helyiség színe befolyásolja a hangulatunkat és a gondolatainkat, így fontos a megfelelő színválasztás.

Piros
A piros emeli a helyiség energia szintjét. Ez jó választás akkor, ha izgalmas éjszakákra számítasz abban a szobában. A nappaliban és étkezőben a vöröses árnyalatok beszélgetésre ösztönzik az embereket. A piros színről kimutatták, hogy emeli a vérnyomást, szaporább lesz tőle a légzés és a pulzus. Ezért a hálószobába kicsit túl sok lehet, ha túl világos a helyiség - ha viszont csak tompa fény szűrődik be általában, akkor elegáns és romantikus hatást eredményez. A piros a legintenzívebb szín, úgy pumpálja az adrenalint, mint semelyik másik szín.

Citromsárga
A citromsárga örömöt, napfényt és boldogságot áraszt. Tökéletes választás a konyhába, étkezőbe és a fürdőszobába is, ahol energizáló hatást eredményez, valamint barátságossá teszi a kis tereket. Annak ellenére, hogy a sárga egy vidám szín, nem szabad a fő színekkel kombinálni! Tanulmányok kimutatták, hogy az emberek türelmetlenebbek egy sárga helyiségben és a babák sem szeretik (!). Nagy mennyiségben frusztráló hatása lehet és haragot kelthet az emberekben, így bánj vele mértékletesen! Ennek ellenére, ha megfelelően használod, tisztítja a tested és ösztönző hatással lesz rád mondjuk egy sárga fürdőszoba.

Kék
A kékről kimutatták, hogy csökkenti a vérnyomást, lassul tőle a pulzus és a légzés is. Ezért nyugtató, pihentető hatása van, így hálószobába, fürdőszobába ajánlják leginkább a szakértők. De bánj óvatosan a kékkel: ha kevés a természetes fény a szobában, ridegnek hathat. Fontos, hogy mindig egészítsd ki meleg árnyalatokkal, szövetekkel, bútorokkal is, hogy ne tűnjön hidegnek. Míg a világosabb árnyalatok, nyugtató hatásúak, a sötétekkel vigyázni kell, mert ha túlzásba viszed szomorú hangulatú lesz tőle a szoba.

Zöld
A szemet leginkább a zöld pihenteti. Ötvözi a kék és sárga vidámságát és nyugodtságát, így szinte bármelyik helyiségbe ajánlatos. A konyhában hűsítő hatású, a nappaliban lazításra ösztönöz, meleg és kényelmes szín, felerősíti az összetartozás érzését egy családban. Mivel nyugtató hatású és segít oldani a stresszt, bátran lehet használni egy szobában fő színként, illetve szakértők szerint fokozza a termékenységet, így remek választás a hálószobába.

Lila
A lila sötétebb árnyalatai, mint például a padlizsán drámai, kifinomult és elegáns hangulatot eredményez. A luxus és kreativitás érzetét kelti, illetve mélységet is ad a szobának, ezért főként nappaliba ajánlatos. A világosabb árnyalatát, mint a levendula lila bátran lehet használni főszínként, hiszen ugyanolyan nyugtató hatású, mint a kék, csak nem kell félni, hogy hideg lesz tőle a szoba.

Narancssárga
A narancssárga egy izgalmas, energikus szín. Ezért nem ajánlatos nappaliba vagy hálószobába, hanem inkább dolgozó szobába vagy irodába remek választás. Fellelkesít, előhozza a kreativitást és felélénkíti a gondolkodást. Az ősi kultúrákban úgy tartották, hogy meggyógyítja a tüdőt és növeli az energiaszintet.

Semleges színek (fekete, szürke, fehér és barna)
Ezek a színek alapvetőek egy lakásban. Bár nem mindig divatosak, ám annál inkább rugalmasak: hozzáadva egyéb színekkel feldobja a helyiséget, de csak ezeket a semleges színeket használva nyugodt hatású szobát kapunk. A feketét használjuk a legkevesebbet, ám a szakértők szerint minden lakásban szükség van erre a színre, hogy keretet, kontrasztot adjon.

Bíborvörös
Ezt a színt a szakértők ingerlékenynek tartják. Dühöt és haragot kelthet így semmiképp sem szabad fő színként alkalmazni, hiszen ha sokáig ilyen szobában üldögélnénk, biztos, hogy teljesen megváltozna a hangulatunk!

Forrás: http://www.almaimotthona.hu/szinpszichologia_img-9.htmlAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:


Bocsáss meg!


Bármi sérelmet hordozol magadban, bocsáss meg! Akár más bántott, akár bűntudat mardos belül, már változtatni nem tudsz ezen. Ami elmúlt, vissza nem hozhatod. Tudod, hogy erre volt szükség a fejlődésedhez.

Igen, a múltadat már nem változtathatod meg. De ha megbocsátasz, azzal megváltozik a jelened és a jövőd...

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


MentésMentés

Amikor megérsz az álmaidra...


Biztosan vannak most is bizonyos dolgok, amik nagyon fájnak. 
Régóta szeretnél elérni valamit, de hiába nyújtózkodsz érte. 
Vágysz valaki tiszta szeretetére, de ő falakat emel maga köré. 

Tudod, hogy már régen meg kellett volna tenned bizonyos dolgokat, de biztonságosnak érezted inkább az egyhelyben maradást. És fáj a bűntudat. 

Vannak az életben olyan álmok, melyek megvalósulásához időre van szükség. És még több időre. Ezáltal lehetőséget kapva arra, hogy olyan fontos tulajdonságokra tegyünk szert, mint a türelem, az alázat és az elfogadás. Ugyanis elengedhetetlen része a fejlődésünknek. S természetesen ezt csak olyan emberek és helyzetek taníthatják meg velünk, akik/amik nagyon fontosan számunkra. 

Amikor pedig beteljesül az álmunk, már bennünk van a bizonyosság, hogy pont a megfelelő időben történt. Már elég bölcsek vagyunk ahhoz, hogy belássuk, erre meg kellett érni...

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


MentésMentés

2015. október 22., csütörtök

Egy jobb jövőt teremteni...Minden helyzetben ott a lehetőség, hogy emberségesen viselkedjünk. Ha megaláznak, bántanak, és mi visszatámadunk, fenntartjuk az energiát, majd újra és újra ezt vonzzuk életünkbe. Egy ördögi kört generálunk, melyből kizárólag akkor tudunk kilépni, ha felismerjük, mivel is tápláljuk ezt az energiát. 

Álljunk fel, lépjünk tovább, hagyjuk magunk mögött a múltat, s legfőképpen bocsássunk meg. Ezzel egyenlítődik ki a karma. 
Elképzelhető, hogy több időre van szükségünk mindehhez, legyünk türelmesek magunkhoz. De törekedjünk arra, hogy emberségesen reagáljunk, és tisztán hagyjunk magunk mögött emberi kapcsolatokat. Hiszen ez lesz a példa gyermekeinknek, így tudunk egy sokkal jobb jövőt teremteni.

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


2015. október 21., szerda

Teremted a valóságod


Hidd el, minél többet panaszkodsz, és foglalkozol azzal, ami aggaszt és bosszant, annál tovább fog kísérni utadon.

Úgy van esélyed megszabadulni tőle, ha nem adsz neki több energiát. 
Arra fordítsd figyelmed, amit szeretnél elérni. Így válik majd életed részévé. 
Minél többet gondolsz szeretettel valamire, annál előbb lesz belőle valóság...

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

MentésMentésMentésMentés

Teremtsd meg, amire vágysz


Bármi is legyen vágyad tárgya, ha megérettél volna rá, már a Tiéd lenne. Soha nem a másik emberben, a politikában, a társadalomban vagy a neveltetésben van a hiba. Ezt mind-mind tudtad, amikor odafent összeraktad ezt az életet. 

Azért nem tudhatsz magadénak bizonyos dolgokat, mert nem értél meg rájuk. Ha feloldod a hozzá tartozó blokkjaid, vagyis szembenézel a múltban begyűjtött sérüléseiddel a témában, és megnyílsz a befogadásra, azonnal megkapod, amit szeretnél. Addig pedig hit, bizalom és felelősségvállalás a lecke...

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


MentésMentés

2015. október 20., kedd

Miért zavar a másik viselkedése?Aki másokat kritizál, önmagát bántja. Hiszen a világban minden energia és kiegyenlítésre törekszik, tehát visszahat ránk. Nem a kritizálás a feladatunk, hanem mások elfogadása. Méghozzá úgy, ahogy vannak. 

Minden ember a saját harcát vívja, a saját sérüléseit gyógyítgatja. Sosem tudhatjuk, mi adott helyzetben, adott blokkokkal hogyan reagálnánk. Mindenki életében találhat az ember kivetnivalót, de ne tegye. Ugyanis ő sem tökéletes. Vagy inkább mindenki tökéletes. Azt teszi, ami a feladata a létben. 

Azon embertársaink, akik másokat kritizálnak, nem szeretik önmagukat. Csak azt tudod észrevenni a másikban, ami Benned is ott van. Ha valami idegesít/zavar benne, azzal Neked dolgod van. Tükörként mutatja, amivel foglalkoznod kell. Ami lelkedben gyógyításra szorul. Minél kritikusabb valaki, annál inkább el van távolodva Önmagától. Egyre kevésbé ismeri és szereti saját magát. Tehát a hiba nem a másik emberben van, mi nem szeretjük eléggé önmagunkat...

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: