Hol vagy, és hol akarsz lenni?




Láttál már GPS navigációs rendszert, ami a gépkocsikban elérhető? A járműved tetején levő antenna jeleket küld az égen levő műholdaknak, melyek azonosítják a pillanatnyi helyzetedet. Amikor a billentyűzettel beütöd a kívánt helyzetet, a számítógép kiszámítja az útvonalat a jelenlegi helyzetedtől az úticélodig.A kijelző informál a megteendő távolságról és a
legjobb útvonalat ajánlja neked,és amikor elindulsz, a rendszer pontosan iránymutatást ad (szóban és írásban), hogy elvezessen úticélodhoz.

A navigációs rendszer sosem kérdezi: Hol voltál? Nem kérdezi: Miért voltál ott olyan sokáig?
Csak annyi a küldetése, hogy segítsen eljutni onnan ahol vagy oda, ahol szeretnél.
Az érzéseid hasonló útmutató rendszert biztosítanak számodra, mivel az elsődleges funkciójuk szintén az, hogy segítsék utazásod onnan ahol vagy egészen addig, ahol lenni akarsz.

Rendkívül fontos, hogy tudd, hol vagy kapcsolatban azzal, ahol lenni akarsz azért, hogy hatékonyan haladj közelebb oda, ahol lenni akarsz.
Mind a két pont ( ahol vagy és ahol lenni akarsz) alapvetően szükséges, ha szándékos döntéseket akarsz hozni az utazásodhoz.

Környezetedben sok behatás vesz körül ,és mások arra kérnek vagy ragaszkodnak, hogy másképp viselkedj azért, hogy pozitívan befolyásold tapasztalásukat.

Elárasztanak a törvények, a szabályok, a mások által előírt elvárások, és úgy tűnik, hogy szinte mindenkinek van véleménye arról, hogyan kellene viselkedned. De nem lehetséges pályán maradnod aközött ahol vagy és aközött ahol lenni akarsz, ha ezeket a fajta külső befolyásokat használod,hogy utat mutassanak neked.

Gyakran cibálnak ezen a módon, megkísérelve más örömét kielégíteni, ami során csak azt fedezed fel, hogy bármennyire keményen is próbálkozol, nem tudsz következetesen semmilyen örömet okozó irányba haladni, és így nem csak nekik nem okozol örömöt, hanem magadnak sem. És mivel oly sok irányba húznak, az oda vezető ösvényed, ahol lenni akarsz, gyakran elvész a folyamat során.

A Legnagyobb ajándék amit adhatsz, az a boldogságod.

A legnagyszerűbb ajándék, amit valaha is másnak adhatsz, az a saját boldogságod, mert amikor az öröm, a boldogság vagy a nagyrabecsülés állapotában vagy, akkor teljesen hozzákapcsolódsz a Forrásenergia tiszta, pozitív áramlatához, mely igazából az, aki te vagy. És amikor ebben a kapcsolati állapotban vagy, bármi és bárki aki figyelmed tárgyát alkotja, a figyelmed előnyeit élvezi.

Senki másnak nincs rá szüksége, hogy értük tegyél meg dolgokat azért, hogy kielégítsd őket, mivel mindannyiuknak megvan ugyanaz a hozzáférésük a Jó-Lét áradatához, ami neked.
Gyakran mások (akik nem fogják fel,hogy ők is hozzáférnek az Áradathoz) attól szenvednek, hogy nem tudják stabilan jól érezni magukat, és arra kérnek, hogy olyan módon viselkedj, amiről azt hiszik, hogy attól jobban érzik magukat. De nem csak téged tartanak kényelmetlen helyzetben, ugyanis téged próbálnak meg felelőssé tenni az örömükért, hanem magukat is gúzsba kötött
állapotban tartják. Mivel nem kontrollálhatják azt, ahogyan bárki más viselkedik, ha ez a kontroll szükséges a boldogsághoz, akkor ők igazán bajban vannak.

Boldogságod nem függ attól, hogy mások mit tesznek, csak saját rezgési egyensúlyodtól függ. És mások boldogsága sem függ tőled, csak az ő saját rezgésük egyensúlyától, mivel az, hogy valaki valamelyik pillanatban hogyan érzi, csak a saját Energiái elegyének függvénye.
Ahogyan te érzel egyszerűen, tisztán és mindig a vágyaid és a rezgési felajánlásod közötti rezgési egyensúlyod jelzője, amit te indítottál be helyzeti előnyödből.

Az egész Univerzumban nincs senki számára fontosabb megértendő dolog annál, hogyan illeszkedik a felajánlott rezgés a vágyak rezgéséhez,valamint az, ahogyan magad érzed, az annak a jelzője, hogy vajon teret engedsz-e a Forrással való kapcsolatnak, vagy sem.
Minden jó érzés, minden pozitív teremtés, az egész bőséged, tisztaságod, egészséged, vitalitásod és Jó-Léted, és minden, amit jónak vélsz attól függ, ahogyan éppen most érzed magad, és attól a kapcsolattól, ahogyan az érzés-rezgés viszonyul annak a rezgéséhez aki valójában vagy, és valódi vágyad rezgéséhez.

Minden egyes Gondolat Közelebb, vagy Távolabb visz San Diegóhoz.

Amilyen egyszerű számodra elképzelni egy utazást Phoenixből San Diegóba, olyan egyszerű lesz elgondolni egy sikeres utat a pénzügyi bizonytalanságból a pénzügyi biztonságba, a betegségből a jólétbe, a zavarosságból a tisztánlátásba.
Az utadon nem lesznek nagyobb ismeretlenek, mivel felfogod a két város közti távot, és tudod, hogy hol vagy éppen az úton, és érted,hogy mit jelent a sikered szempontjából a rossz irányba haladás.
Ha egyszer megérted a saját Érzelmi Navigációs Rendszeredet, sose fogsz többé összezavarodni azzal kapcsolatban, hol vagy, és ehhez képest hol akarsz lenni.
Szintén érezni fogod minden felajánlott gondolatoddal, hogy vajon közelebb vagy távolabb visz-e a vágyott eredményhez.

Ha bármilyen más behatást alkalmazol saját navigációs rendszerként, akkor eltévedsz és letérsz a pályáról, mivel senki sem érti úgy a távolságot aközött ahol vagy és aközött ahol lenni akarsz,mint te.
Bár nem értik tisztán vágyaidat,ezért folyamatosan próbálják hozzáadni a vágyaikat a te elegyedhez.
És így, csak ha figyelmet szentelsz arra ahogyan érzel,akkor tudod magad következetesen a céljaid irányába navigálni.

A rezgési Univerzumnak a Vonzás Törvénye az alapja.
Ez azt jelenti,hogy az Univerzum a befogadásról szól.
Ha olyanra szenteled figyelmed amire vágysz, és igent mondasz rá, figyelmed belefoglalja azt rezgéseidbe mindig......
kivétel nélkül...........

Esther és Jerry Hicks



Megjegyzések