Milyen élettervet hoztál magaddal?



Segítőiddel még születésed előtt létrehoztatok egy élettervet, figyelembe véve, hogy mi az, amit elmúlt életeidben nem sikerült megtanulni/elsajátítani. A terv precíz, és mindenre kiterjedő, figyelembe véve az anyagi, párkapcsolati, spirituális és karmikus igényeidet.


Majd kiválasztottad azt a két embert, akit később a szüleidnek nevezel. Ők mutatják a múltból hozott sérüléseidet egyfajta tükörként. 


Aztán kiválasztod és megtervezitek a fontos találkozásokat és eseményeket. Itt a Földön az érzéseid mindig abba az irányba hajtanak, amit élettervedben megalkottál magadnak. A vágyak, az érzelmek, mindig iránymutatók. Azonban ott a szabad akarat, tehát felülírhatsz bármikor bármit. 


Életfeladatod mindig olyan dolog, melyet örömmel végzel. Amiben kiélheted a kreativitásod, fejlődhetsz és érezheted, hogy hasznos tagja vagy a társadalomnak. Emellett biztosíthatja a megélhetésed. 


Életterved pontosan időzített találkozásokat és életeseményeket hordoz, melyek segítenek a leckék elsajátításában. Vannak embertársaid, akik azt tanítják, hogyan becsüld jobban önmagad, vannak akik az értékrended változtatják meg, vannak akik arra ösztönöznek, hogyan állj ki magadért, és vannak, akik a tiszta szeretetet hozzák el életedbe. 


Az életterved minden egyes sejtedben kódolva van, hogy érzések formájában emlékeztessen nap mint nap. Éppen ezért lehet félelmetes és pusztító nem tudomást venni az érzelmeidről…


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések

  1. Köszönöm! Nem véletlen, hogy most ''jött elém''.Most tanulom figyelembe venni érzéseimet és felvállalni azokat. Hálásan köszönöm. Szeretettel: Gyöngyi

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése