Egy nap rájössz...



Egy nap rájössz, hogy semmi vesztenivalód nincs, és rögtön fejest ugrasz majd az életbe. Többé nem fogsz félni, mert megérted, hogy a nehézségek csak segítettek megérezni, mekkora erő lakozik benned. Tudni fogod, hogy semmi bizonyosság nem jár az élethez, és csupán te vagy a saját támaszod. 


Egy nap tudni fogod, hogy nem veszíthetsz el egyetlen fontos embert sem, és akinek melletted a helye, úgyis rád talál. A sorsot nem lehet becsapni. Aminek meg kell történnie, az megtörténik.


Rá fogsz jönni, hogy előre semmire nincs biztosíték, s hogy nincs kőbe vésve egyetlen történet sem. A sajátodat is te alakítod döntéseiddel nap, mint nap. 


Ne habozz hát élni, ne tartsd magad vissza a megtapasztalásoktól. A tanulnivalókat nem kerülheted el, viszont ha becsukod a szíved, elzárod magad tengernyi jótól. Élvezd, ami van, lásd a szépséget akkor is, ha nem mindig pompázik! Légy büszke magadra, ha visszatekintesz. Lásd, milyen hosszú, kemény út van mögötted. A jövőt pedig ma formázod. Teremthetsz poklot, teremthetsz mennyországot. Rajtad áll!


‘Ma elfogadom az életem, hiszen tudom, hogy minden értem történik, a saját hozzájárulásommal. Ami jön, fogadom, ami megy, engedem.’


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések

  1. Megszívlelendő,tanúlságos és követendő. Az élet nem állhat le. Az élet még nagyon sok kalandot kinál, élni kell vele és nem visszaélni. KARESZ . . .

    VálaszTörlés
  2. Zseniális minden írásod Viki!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése