Lakáshoroszkóp



KOS 
Itt érzi jól magát: Szeret utazni, a lakásában sok emléket gyűjt. A rend az Ön számára nem mindig elsődleges, nagyvonalúan kezeli ezt a kérdést.
Színtipp: Vörösek, zöldek, barnák.
Lakberendezési tipp: Csempéssze be a mesés Afrika hangulatát az otthonába, ez kellően izgalmassá, no és egyedivé teszi majd a belső tereket!


BIKA 
Itt érzi jól magát: A hagyományokat tisztelő, két lábbal a földön álló emberként kedveli a rusztikus, vidékies stílust.
Színtipp: Terrakotta, zöld.
Lakberendezési tipp: Fabútorok, faliórák, apró emlékek tehetik meghittebbé az otthonát. A konyhában alakítson ki egy fűszernövénysarkot.


IKREK 
Itt érzi jól magát: A modern és/vagy skandináv stílusú otthonok állnak közel a szívéhez. A dekoráció terén a költséghatékony megoldások híve. Nappalijából nem hiányozhatnak a könyvek. n Színtipp: Fehér, kék, zöld.
Lakberendezési tipp: Kedvenc magazinjait tartsa rendszerezve, dobozokban vagy falitárolókban.


RÁK 
Itt érzi jól magát: Családias hangulat, praktikus elrendezés, vendégfogadásra alkalmas nappali vagy konyha.
Színtipp: Világos és pasztellszínek.
Lakberendezési tipp: A kerek dísztárgyak, a virágminták és a puha lakástextilek még hívogatóbbá teszik a lakását, és évszak szerint variálhatók.


OROSZLÁN 
Itt érzi jól magát: Elegancia, látványos megoldások, feltűnő részletek: imádja a csipetnyi luxussal fűszerezett enteriőröket.
Színtipp: Smaragd, csillogó ezüst, élénk színek.
Lakberendezési tipp: Készítsen fotófalat! Tegye mutatós rámába a kedvenc képeit, majd rendezze el azokat egy előre megtervezett alakzatban.


SZŰZ 
Itt érzi jól magát: Kedveli a minimál stílust, az egyedi készítésű tárgyakat. Otthonosan mozog az eltérő anyagok kombinációjából született enteriőrökben, becsüli a praktikus darabokat.
Színtipp: Bézs, homokszín, zöld.
Lakberendezési tipp: Az olvasósarokban egy kényelmes, modern vonalvezetésű fotel és egy ívelt olvasólámpa kapjon helyet. Mit szólna egy masszázsfotelhez?


MÉRLEG 
Itt érzi jól magát: Önnek elengedhetetlen az esztétikum, imádja az átlátható, rendezett lakásbelsőt, a szimmetriát, a szép tárgyakat. Az ízlésesen terített asztal elengedhetetlen számára.
Színtipp: A fehértől a kékesszürkéig, a bézstől a sötétliláig.
Lakberendezési tipp: A műalkotások mellett más izgalmas kiegészítők, például egy padlóváza is helyet kaphat az otthonában.


SKORPIÓ 
Itt érzi jól magát: A különböző stílusokat ötvöző otthonban találja meg önmagát, és nem riad vissza a kontrasztoktól sem.
Színtipp: Fekete, fehér, zöld.
Lakberendezési tipp: Fémes könyvespolc, vastag sötétítő a kíváncsi tekintetek ellen – ez az, ami Önnek kell!


NYILAS 
Itt érzi jól magát: Olyan otthonra van szüksége, ahol elbújhat a világ elől. Nyitottsága révén többféle stílust követhet.
Színtipp: Sötétpiros, lila.
Lakberendezési tipp: Kreativitását kiélve adjon új funkciót a tárgyaknak, renoválja saját maga a bútorokat!


BAK 
Itt érzi jól magát: Elegáns, egyszerű otthon, természetes anyagokkal, például kő vagy fém kiegészítőkkel. Közel áll hozzá a keleti stílusú lakberendezés, azon belül a letisztultságot, harmóniát sugalló japán stílus is.
Színtipp: Földszínek, antracit, kék.
Lakberendezési tipp: A virágok még otthonosabbá teszik a lakását. Hobbisarok? Jó ötlet!


VÍZÖNTŐ 
Itt érzi jól magát: Nem ijed meg az egzotikus és a modern lakberendezési irányzatoktól, hisz ezekre gyakran a világos, vidám színek jellemzőek. Lakásában a műanyag bútorok és kiegészítők éppúgy helyet kapnak, mint az üvegből vagy fémből készült tárgyak.
Színtipp: Türkiz, fukszia, sárga, zöld.
Lakberendezési tipp: Frissítse fel kanapéját egy új huzattal vagy takaróval, színes párnákkal. Gyors, látványos és pénztárcabarát megoldás!


HALAK 
Itt érzi jól magát: Békés hangulatú, harmóniát árasztó szoba, amely nem túl mesterkélt, viszont jól ötvözi a stílusokat. Lazaság, nyugalom, jókedv: ezek mind fontosak Önnek.
Színtipp: Fehér, a fa különféle árnyalatai és fajtái, a kék széles palettája.
Lakberendezési tipp: Otthoni wellness – a pihentető alvás kulcsa a megfelelő matrac, erre érdemes pénzt áldoznia! Húzzon hozzá matróz mintás ágyneműt, és garantáltan elemében érzi majd magát!






Megjegyzések