Pénzhoroszkóp – Ön hogy bánik a pénzzel?





Ha Ön a Kos jegyében született:

A gyengeség és az erő sokszor nagyon közel állnak egymáshoz. Így Ön a pénzügyekben is gyors, impulzív, viharos, ami mindig jó akkor, ha a kínálkozó lehetőséget kell megragadni. Ám a gyorsaság nem mindig hasznos a hosszú távú befektetéseknél, amelyeket csak nehezen és nagy veszteségek mellett lehet visszacsinálni. 

Fontos lenne minden üzlet megkötése előtt pontosan és széleskörűen tájékozódnia.



Ha Ön Bika jegyében született:

Ön ritkán kockáztat, és talán ez lehet a hiba. Gyakran lemarad jó vételi, vagy befektetési lehetőségekről, mivel fél attól, hogy veszíthet, vonakodva cselekszik. Eladósodva hátráltatja olykor a folyamatot, ami esetleg még gazdaggá is tehetné. Ez nem jelenti azt, hogy gyorsan és meggondolatlanul kellene pénzt költenie. 

Meg kellene azt tanulnia, hogy meg tudjon válni a pénzétől, mert az így duplán vagy háromszorosan is visszajöhetne.


Ha Ön az Ikrek jegyében született:

Egészen biztosan nem kell hosszabb időszakokat leélnie az életében anyagi bizonytalanságban. Ám nehezíti az anyagi gyarapodást szeszélyes természete – hol ebbe, hol abba fektet be, szükségtelen kiadásokat és veszteségeket provokál. 

Ne adjon ki pénzt olyan dolgokra, amikre tényleg nincs szüksége.


Ha Ön a Rák jegyében született:

A legnagyobb hiba, amit Ön a pénzügyekben elkövethet, ha azok intézését más kezébe adja. Ön születésétől fogva jó pénzügyi érzékkel rendelkezik. 

Soha se cselekedjen a megérzéseivel ellentétesen.


Ha Ön az Oroszlán jegyében született:

Ön nagyon szívesen játszik, akár pénzben is. Sokat nyerhet és sokat veszíthet is. A legnagyobb hiba az, ha nem ismeri fel a pillanatot, amikor abba kellene hagynia a hazárdírozást. Ez az üzleti életben is érvényes. Ön sokszor makacsul ragaszkodik egy üzlethez, ami már jó ideje nem bizonyul hasznosnak. 

Hallgatnia kellene az önhöz közelálló emberek tanácsára. Sokat megtakaríthatna ezzel.


Ha Ön a Szűz jegyében született:

Ön mindig a realitások talaján mozog, a pénzügyekben ez mindig a javára válik – időnként talán túlságosan is... Extrém esetben minden szükségtelen kiadás vagy veszteség valóságos fájdalmat okoz önnek, ami negatív hatást gyakorolhat életminőségére. 

Meg kell tanulnia, hogy a pénz nem minden, élni is kell az életét.


Ha Ön a Mérleg jegyében született:

Ön nagyon ügyes, jól köt üzleteket. Nagyvonalú is, ami alapvetően jó dolog, ám időnként könnyelműen adakozik, olyan embereknek is kölcsön ad, akikről tudni lehet, hogy nem fogják visszaadni az összeget. 

Legyen megfontoltabb!


Ha Ön a Skorpió jegyében született:

Önnek nagyon jó a „szimata”, ám túlságosan merev lehet a pénzügyekben. Ha ön meggyőződött valamiről, akkor nehezen változtat az elképzelésén, még akkor sem vált irányt, amikor az előjelek már mutatják a veszteséget. 

Próbálja meglátni a hibákat.


Ha Ön a Nyilas jegyében született:

Ön nemcsak nagyvonalúan gondolkodik, így is cselekszik. A kicsinyesség az Ön számára visszataszító. Sokszor elveszíti az áttekintését a kiadásai felett, mivel nagyvonalúan bánik a pénzzel, ez nagyobb üzleteknél és befektetéseknél probléma lehet. 

Ne szaladjon át az apróbetűs részeken, vegye észre az előre nem látható kiadások lehetőségét is.


Ha Ön a Bak jegyében született:

Ön mindent ellenőrizni akar, mindenhol rendet szeretne teremteni, természetesen a pénzügyek területén is. Általában élete második felében több pénzhez és birtokhoz jut, és erre úgy vigyáz, mint a szeme fényére. Egyik hibája lehet a fukarság.

Ön túlságosan kuporgat…


Ha Ön a Vízöntő jegyében született:

Önnek rendkívüli erős intuíciója van, ezt a pénzügyi dolgokban is használnia kellene. Olykor a belső nyugtalansága miatt gondolkozás nélkül szórja a pénzét, ami a hónap végén esetleg szűkös helyzetbe hozhatja.

Vegyen leckét a beosztás művészetéből. 


Ha Ön a Halak jegyében született:


Ön is rosszul osztja be a pénzt, ez újra és újra anyagi szükséghelyzetbe hozhatja. Feltétlenül írnia kellene a kiadásait, és a számlakivonatait is rendszeresen ellenőriznie kellene. 

Készítsen háztartási tervet, és tartsa magát a szabályaihoz.









Megjegyzések