10 kérdés, amely segít feloldani az energiablokkokat!




Az életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy semmi sem sikerül, és valami miatt nem tudunk magyarázatot találni rá. Ezt legtöbbször egy bizonyos energiablokk okozza, amelyet nem tudunk feloldani, mert legtöbb esetben a gondolataink gátat szabnak. Most éppen ezen segítünk az alábbi 10 kérdéssel.

Tudnunk kell, hogy csakis mi vagyunk képesek befolyásolni az energiáinkat, amelyek ha átáramolnak a testünkön, nem lesz többé olyan akadály, amelyet ne tudnánk leküzdeni.


1. Mit kell tennem azért, hogy aktíváljam a szívem körüli energiákat?

Gondolkodjunk el azon, hogy mi tenné boldoggá a szívünket, és hagyjuk, hogy ezek az energiák behatoljanak és szétáradjanak a testünkben.


2. Hogyan tudnék ebben a pillanatban pozitív energiákhoz jutni?

Ha figyelünk a testünk jelzéseire, pontosan tudni fogjuk, hogy valami baj van az energiaszintünkkel. Például elkezd fájni a gyomrunk, a szívünk, gyengének érezzük magunkat, remegni kezd a térdünk. Ilyenkor érdemes szembenézni a problémákkal, ne fussunk el előlük. Ezek mögött legtöbbször valamilyen rossz élmény, trauma áll, amiket fel kell dolgozni, mert máskülönben nehéz lesz helytállni az életben.


3. Vajon meg lehet oldani ezt a helyzetet?

Gyakran arra vágyunk, hogy minden problémát azonnal meg kell oldani, viszont bármilyen külső, vagy belső konfliktus megoldásához idő kell. A természetben sem virágzik minden növény, fa ki egy nap alatt. Legyünk türelmesek, legyünk kitartóak, míg az energiaszintünket visszanyerjük.


4. Hogyan kell felülkerekednem egy számomra előnytelen helyzeten?

Forduljunk kérdésünkkel az Univerzumhoz. Mindig van választásunk, hogy miként reagáljunk egy helyzetre: kereshetünk megoldásokat, vagy elmenekülhetünk a problémák elől.


5. Nyitott vagyok arra, hogy megoldódjon a problémám?

Érdemes időnként visszatekinteni, hogy hol hibáztunk az életben, és ha már tudjuk, akkor próbáljuk meg elfogadni a dolgokat, lezárni a múlt történéseit.


6. Képes vagyok bízni a jelenben?

A múltbeli tragédiák miatt az agyunk folyamatosan azon munkálkodik, hogy mindent kézben tartsunk. Pedig sokkal könnyebb lenne az életünk, ha bíznánk a jelenben, hogy minden rendben van. Nem kell azon agyalni, ami már a múlté, vagy ami még ezután következhet be. Amikor felhagyunk azzal, hogy mindent az irányításunk alatt tartsunk, megengedjük, hogy a világ kinyíljon előttünk, és a jelen egyengesse az utunkat, hiszen az Univerzum mindig velünk van.


7. Megéri, hogy a negatív dolgokkal, energiákkal töltsem az időmet?

Nem kell minden negatív dologra reagálni, mert az fölösleges energia- és időveszteséggel jár. Tehát nem szabad ezekkel a káros gondolatokkal, eseményekkel foglalkozni, amelyek tőlünk teljesen függetlenül következnek be.


8. Mivel tudnék még több pozitív energiára szert tenni?

Úgy, hogy előbb másoknak adunk. Legyünk kedvesek, jókedélyűek, segítőkészek másokkal, így ezt a sok befektetett jót vissza fogjuk kapni.


9. Képes vagyok más szempontból is megközelíti a dolgokat?

Ezzel a kérdéssel már feloldunk egy fontos energiablokkot, így az Univerzum segítségével életünkben pozitív változásokra számíthatunk.


10. Mennyit számítana az, hogy a szituáció, amiben most vagyok, az életem végéig megmaradna?

Válaszoljunk őszintén magunknak. Oldjuk fel a feszültségeket, és gondoljunk arra, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy szenvedéssel, gyötrődéssel teljenek el a hátralévő éveink.





Megjegyzések