A barátság horoszkópja - A csillagjegyed elárulja, ki lehet az igazi barátod!




A szerelem elmúlhat. Az igazi barátság egy életen át tart, ha szerencséd volt az igazi emberrel találkozni. 
A horoszkópodból kiderül, milyen emberi tulajdonságokkal kell rendelkeznie a legjobb barátodnak, barátnődnek ahhoz, hogy harmonikus lehessen a kapcsolatotok. Mit vár el tőled, mit adhatsz te neki, és mit nem? És ő neked?


KOS

Ideális cimbora vagy, nagyon őszinte, impulzív és spontán. Mindig meg lehet bízni benned. A legjobb barátod mellett feltétel nélkül kiállsz – akkor is, ha tudod, éppen nincsen igaza… Képes vagy küzdeni is a barátságért. 
Olyan emberre van szükséged, aki türelmesen meghallgat, akinek őszintén elmondhatod a problémáidat, akinél „leteheted” gondod, bánatod. Fontos számodra, hogy a kritikát óvatosan fogalmazza meg – az eltérő véleményt gyakran barátságtalanságnak, rosszindulatú támadásnak fogod fel. 
Ugyanakkor azt sem szereted, ha valaki folyton csak bólogat – ha valaki így viselkedik, hazugnak hiszed, és nem tudsz benne bízni. Olyan emberrel tudsz igazán mély barátságot kialakítani, aki szelíd, békülékeny, kiegyensúlyozott, megvan a saját véleménye, tisztán és világosan meg is fogalmazza, de azért óvatosan válogatja a szavakat, hogy meg ne bántson. 


BIKA

Baráti kapcsolataid egy életen át tartanak, noha olykor csak megszokásból. És itt van a veszély, mert tekinteted elsiklik afölött, hogy az emberek fejlődnek, néha távolodnak tőled, így aztán szükségszerű a csalódás!
Olyan emberre van szükséged, aki kitart melletted, jöjjön bármi. Ezt ki is kell mutatnia, nemcsak társaságodban, de a környezetedben is jól kell éreznie magát, az összes barátoddal, akiket magad köré gyűjtöttél. Őszinteség, rendkívüli összetartozás, ez az, ami meghatározza a barátságaidat. El kell fogadnia, hogy birtokba veszed.
Amire nincs szükséged, az örök pesszimisták. Ünnepelnie, örülnie kell az életnek – veled együtt! A 
társasági élet a napjaid fénypontja - aki ezt nem érti meg, ahhoz nem vagy igazán közel, az egy napon csalódást fog okozni.
Aki az igazi barátod, az néha az őrült ötleteivel kiragad a letargiádból. Ha minden a megszokott mederben halad, elsüllyed a homokban az egymás iránti érdeklődés, és eltávolodtok egymástól.


IKREK

Barátságotok egy vitaklub. Ha nem is beszél annyit, mit te, azt azért elvárod, hogy ugyanolyan nyitott legyen, mint te, és kövesse az eseményeket. 
Olyan emberre van szükséged, aki megért, és kiegészít. Új felismeréseket kell megnyitnia számodra, mint például az élet mélyebb értelme, a spiritualitás iránt. Ha sablonossá válnak a beszélgetéseitek, kihűlnek az érzéseid az irányában. 
Amire nincs szükséged, hogy a barátod állandóan meg akarjon győzni az igazáról, hogy mindig mindent jobban akarjon tudni – ez téged felbőszít és idegesít. állandóan azt akarja, hogy neki legyen igaza, és hogy mindent jobban akarjon tudni. Óvakodj a barátnőtől, aki mindig az árral halad, és nem áll ki melletted.
Aki az igazi barátod, annak távolságra van szüksége. Néha hetekig nem látjátok egymást, nem is beszéltek, és mégis összetartoztok. 


RÁK

Feltétele nélkül tudsz szeretni, de könnyen megbántódsz. Olyan emberre van szükséged, aki megértést mutat érzelmi csúcs- és mélypontjaiddal szemben, aki erejével és bizakodásával kihoz a depressziódból. Aki ragaszkodásodat, naivitásodat, és iránta való csodálatodat kihasználja, az méltatlan a barátságodra, ezt soha nem feledd! 
Akire nincs szükséged, az a karrierista, akinek soha nincs ideje a barátságra, aki igényedet az emberi beszélgetésre be- és kikapcsolja, akár a világítást. Aki elvárja, hogy legyen kedved egy csevegéshez, amikor neki van ehhez kedve, ilyenkor eláraszt a problémáival, egyébként pedig nem törődik veled.
Az igazi barátod a védettség, a mély megértés érzésével ajándékoz meg. Hozzád tartozik, támaszod a csalódásokban és vereségekben, és felépíti az önbizalmadat.


OROSZLÁN

Igazi barát, szívélyes, életvidám barátnő vagy, aki felépít, bátorít, motivál másokat, önbizalmat ad nekik. Néha túl sokat adsz, túl sokat segítesz, ami előbb vagy utóbb veszéllyé válhat a baráti kapcsolat számára, mert kiegyensúlyozatlanná válhat a kapcsolat.
Olyan emberre van szükséged, akivel sokat tudsz nevetni, aki érti a humorodat, aki veled együtt minden parti középpontjává válik. Legjobb barátnődre kicsit büszkének is kell lenned, és engedned, hogy mindig új, őrült ötletekre inspiráljon. Ő az, aki felszabadít a szokások monotóniájából. Minden nap egy kaland vele.
Amire nincs szükséged, az a naiv csodáló, aki felnéz rád. Vagy a parazita, aki nagyvonalúságodat, befolyásodat, önbizalmadat kihasználja, és ha már nincs rád szüksége, eltaszít.
Az igaz barátodnak erősnek kell lennie, jó, ha sikeres, mint te. Önmagát veled egyenlő értékűnek 
tartja. 


SZŰZ

Nagyon óvatosan nyílsz meg másokkal szemben, és amíg a bizalmatlanság utolsó darabkája is eltűnik, sok-sok idő eltelik. Ha azonban ez a távolság leépül, nagyon segítőkész, hű és gondoskodó ember vagy, amit olykor ki is használnak.
Amire szükséged van, az az ember, aki érzelmeket mutat, mély megértést tanúsít irántad. Legjobb barátod vagy barátnőd rendkívüli érzékkel kell rendelkezzen problémáiddal, bánatoddal szemben, hogy ki tudj lépni önmagadból, és átlépj a határaidon. Segít neked azzal, hogy engedi, hogy gyakorlatias tanácsoddal, reális gondolkodásoddal te segíts neki.
Amire nincs szükséged, az élet vesztese, aki csak rád akaszkodik, mert annyira sikeres vagy. A pénznek nem szabad barátságotokban szerepet játszania, mert ez a legjobb kapcsolatot is szétrombolja. Te sem vagy ez ellen immunis, óvatos takarékosságod mellett sem. Aki az igazi barátod, annak erősnek kell lennie. Bátorságot ad neked érzelmeidhez, megerősít spiritualitásodban és kreativitásodban a fantáziájával.


MÉRLEG

Sok jó barátod van, de hogy ki az igazi jó barátod, talán nem tudod biztosan, mivel belső függetlenséged által egy falat emelsz magad és a többi ember között.
Amire szükséged van, az az ember, aki tekintettel van sajátosságaidra, különben visszariadsz. Mégis meg kell lennie saját világos, szilárd véleményén az életről. Olykor tudnia kell elszántságával irányítania és vezetnie téged. Különben kapcsolatotok felületes marad, és nagy csalódáshoz fog vezetni.
Amire nincs szükséged, a kedves hízelgő, aki állandóan jól csengő bókokkal áraszt el, és végül csak árt neked, becsap, és nem áll ki melletted, amire érzékenységeddel tulajdonképpen rá kellene jönnöd.
Aki az igazi barátod, annak nagyon erősnek kell lennie, mindkét lábával szilárd alapokon kell állnia. Ha tétovázol, ha ismét egyszer kételkedsz önmagadban, akkor legjobb barátnődnek harci szellemével biztosítania kell, és meg kell adnia a szükséges önbizalmat. Ő nagyon fontos az életedben.


SKORPIÓ

Baráti kapcsolataid komplikáltak, legjobb barátodnak sokat kell kibírnia, magában kell nyugodnia, mert állandóan kíméletlenül megmondod neki az igazságot, minden kompromisszum nélkül. Ez az őszinte eszmecsere kapcsolata.
Olyan emberre van szükséged, aki feltétel nélkül kitart melletted. Csak ekkor fogod túltenni magad a bizalmatlanságon, ami elválaszt az emberektől. Együtt kell küzdenie, szenvednie, győznie veled. Nem szabad titoknak lennie köztetek, hanem teljes nyíltságnak kell uralkodnia. Gyakran egy új partner az oka annak, hogy egy ilyen barátság tönkremegy.
Olyan emberre viszont nincs szükséged, aki csak fél szívvel van veled, csak az élet napfényes oldalait osztja meg veled, egy kevés szabadidőt, egy kis pletykát. Barátságodnak mélyebbnek kell lennie, különben kudarcba fullad, te pedig mélyen csalódni fogsz. A játszadozás a kapcsolattal tabu.
Aki az igazi barátod, az biztosan áll az életben, gyakorlatiasan gondolkozik. A nyílt eszmecsere kapcsol össze titeket. Többet tud rólad, mint amennyit kedvesed valaha tudni fog.


NYILAS

Barátságaidat a közös lelkesedés tartja fenn. Olykor szürke hétköznapjaidba fényt kell vinnie a kapcsolatnak. Közös élményekre van szükségetek, mély eszmecserékre a világ nagy kérdéseiről, ahhoz, hogy ébren maradjon benned az érdeklődés. 
Olyan emberre van szükséged, akinek van mondanivalója a számodra, aki tudásával tovább visz, de soha sem gyámkodik feletted, sosem oktat ki. Kiegyenlítettnek kell lennie a viszonynak. Aki fölényben van veled szemben, aki hízeleg neked, végül is rászed, és csalódást okoz. Hajlamos vagy áldozatul esni a képmutatásnak, ezért különösen vigyáznod kell.
Akire nincs szükséged: a fennhéjázóra, aki elkápráztat, és csak fecseg, a felsőbbrendűség érzését kelti benned, és kihasznál. Különösen óvakodj a gyenge embertől, akik fontosságot és felvilágosodottságot mutat, amivel persze egyáltalán nem rendelkezik.
Aki az igazi barátod, nyílt, kritikus lénnyel rendelkezik. Készen áll arra, hogy új, sőt szokatlan utakon járjon veled. A türelmes emberek higgadtágát sugározza magából, ami nem korlátoz téged.


BAK

Barátságaid gyakran már a homokozóban elkezdődnek. Hűséges lélek vagy, ha komoly, mély érzelmeiddel egyszer döntöttél egy ember mellett, akkor örökké hű maradsz hozzá.
Olyan emberre van szükséged, aki mély megértéssel viseltet irántad, aki felébreszti könnyed, játékos oldalát a személyiségednek, aki felé van annyi bizalmad, hogy a gyengeségedet is megmutasd neki. Ezért annyira fontos, hogy legjobb barátoddal együtt álmodj, nevess, és sok közös programot csináljatok. Mivel annyira hű és állhatatos vagy, ritkán történik meg veled, hogy a barátaid csalódást okoznak neked – ezt inkább szerelmi partnereid teszik meg…
Akire nincs szükséged: a józan racionalista, ez te magad vagy. A barátod inkább színt és könnyedséget kell hoznia az életedbe. Fontos, hogy előtte merj és tudj sírni is…
Aki az igazi barátod, az érzelmileg szenzibilis személy, aki előtt megnyílsz, mint senki más előtt. Vele meg mered osztani gondjaidat, és neki beszélsz önmagadról, ami egyébként nem szokásod. 


VÍZÖNTŐ

Te vagy az ideális cimbora, akivel a legjobban lehet ünnepelni, nevetni, akivel a legőrültebb szellemi magasságokba lehet felkapaszkodni. A közelségért, az emberi melegségért azonban egy barátnak vagy barátnőnek komolyan meg kell dolgoznia. 
Olyan emberre van szükséged, aki szívélyességével, optimizmusával és életörömével magával ragad. A legjobb barátnőnek azonban segítenie is kell neked, hogy az életedet meg tudd szervezni, szilárd, szolid alapokra helyezni. Ezt azonban ritkán engeded meg, ezért barátságaid gyakran felületesek maradnak, és előbb-utóbb ellaposodnak, csalódást hoznak.
Nincs szükséged örökké kérkedő személyre, aki korlátok közé szorít, alkotó, szellemi szárnyalásodat fékezi. Barátodnak, barátnődnek motiválnia kell téged, különben végül is elhúzódsz tőle, ami minden kapcsolatot valamikor szétrombol.
Aki az igazi barátod, meg meri tenni az újat, hozzásegít a nagy változáshoz az életedben. Ő a hajtóerőd, tud lelkesíteni, ami nálad néha hiányzik, ezzel magával ragad, és új ötletekre sarkall.


HALAK

Igaz barátságod mély és tartalmas, emocionális és intellektuális szempontból egyaránt. Ha rátalász a megfelelő emberre, akkor ő képes felszínre hozni a benned rejlő csodálatos képességeket, intuíciódat, megérzésidet.
Olyan emberre van szükséged, aki segít rendet teremteni az életedben, tanácsaival biztos alapot ad a mindennapjaidnak, nem ábrándít ki, de segít biztos talajt találni, amikor úgy érzed, elsodornak az érzelmeid. 
Nincs szükséged viszont a kedves fecsegőre, aki valami jópofát, vagy hízelgőt hazudik a szemedbe. A jó barátnak támogatnia kell rendkívüli kreativitásodban, bátorítania kell, ha szükséged van rá. Óvakodj azonban azoktól, akik túlzásokba esnek, áradoznak rólad. 
Aki az igazi barátod, nagyon józanul gondolkozik, nagyon gyakorlatias. Jól méri fel néha fellegekben szálló spirituális rajongásaidat, de nem nem szorít korlátok közé. Őszinte tanácsadód.





Megjegyzések