A tudatalatti – a betegségek kapuja! Védjük magunkat a megbocsátás erejével!




Az ismert orosz bioenergetikus, Serghei Nikolaecivi Lazarev olyan felfedezést tett, ami alapjaiban írhatja át a betegségekről alkotott eddigi tudományos elméleteket, megközelítéseket, gyógymódokat. Lazarev szerint a gyógyítás kulcsát a tudalattiban kell keresni, amely egyfajta ajtóként funkcionál, amelyen a betegségek vagy be tudnak hatolni, vagy pedig kint rekednek.

Az emberi agy olyan parancsok kiadásának sorozatára lett felépítve, ami a túlélést tartja mindig a legfontosabbnak. A tudatalatti viszont a spirituális, érzelmi “szerkezetek”, élmények megőrzésének, fejlődésének színtere.

Az érzéseket, negatív élményeket, amelyek beépülnek a tudatalattinkban, képtelenség irányítani, tehát tudatosan nem tudunk kezdeni velük sokat, és Lazarev szerint ezért alakulnak ki félelmek, szorongások, és igen, betegségek is.

Jó ha tudjuk, hogy ha valami negatív élményben lesz részünk, nem tanácsos ugyanúgy reagálni rá, mert ez eléggé rá fogja nyomni a bélyegét az emberekkel való kapcsolatunkra. Érdemes inkább egy visszahúzódó, szerényebb magatartást tanúsítani, elfogadni önmagunkat, fontos, hogy képesek legyünk a szeretet szikráit is lángra lobbantani a szívünkben, mert ezzel meg tudjuk tisztítani a karmánkat, elkerülhetők lesznek a betegségek, a sorscsapások és így például a gyerekeink is egészségesebben nőhetnek fel.

A rosszindulat, a negatív érzelmi kitörések nem csak a magunk kárát szolgálhatják, hanem az Univerzum irányába is olyan jeleket küldnek, amely deformitást, szétesést eredményezhet.

A betegségek abból erednek, hogy düh, idegesség, stressz hatására a negatív érzések felerősödnek. Bármilyen szándékos sértésnek, akár mi vagyunk a sértettek, vagy mi sértegetünk mást, rendkívül erős, veszélyes hatással bír a tudatalattira, ami ha nem képes ellenállni ezen negatív energiáknak, betegségek kialakulására számíthatunk, ami a családi életünket is romba döntheti.

Az egészséges emberek nem tartanak haragot. Ha valaki őszintén megbocsát, akkor megtisztul a tudatalattija. És erre nagy szüksége van a világnak, mert minél kevesebben bocsátunk meg, annál védtelenebbek vagyunk a szerencsétlenségekkel szemben.





Megjegyzések