Egy ilyen nőt vétek otthagyni! – 8 tulajdonság, amit minden férfi keres




Mások vagyunk, és pont ettől szép ez a világ – mindenkinek más tulajdonsága a legszerethetőbb, és más ragadja meg a férfiakat minden nőben. Mégis, abban talán egyetérthetünk, hogy az alábbi 8 tulajdonság megléte csak pozitív irányba billentheti a mérleget.



TÁMOGATÓ


A férfiak szeretik azt hinni, hogy a legerősebbek a világon, de ez nem feltétlenül van így – legalábbis nem minden esetben.

Tényleg igaz, hogy minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll, aki a megfelelő időben és módon tud segíteni. Pontosan azért, mert tökéletesen ismeri a férfit!

És bár ők ezt sokszor félnek bevallani, valójában nagyon nagyra becsülik.




ŐSZINTE


A férfiak utálják, ha ki kell találni egy nő gondolatait, és ha ez nem sikerül, akkor jön a napokig, rosszabb esetben hetekig tartó duzzogás – aminek persze úgyis a beszélgetés tesz pontot a végére.

De nem csak ilyenkor jön jól az őszinteség, hanem akkor is, amikor az erősebbnek titulált nem elkövet egy baklövést.

Mindegy, miről van szó, ha képes vagy őszintén, de mégis normális hangnemben elmondani, miben hibázott, akkor el fog gondolkodni rajta, és becsülni fogja az egyenességedet.Ami pedig még jobb: változtatni akar majd!




FIGYELMES ÉS KEDVES


Alábecsüljük a kedvesség és a figyelmesség erejét, pedig rövid és hosszú távon is ezek azok a tulajdonságok, amik megédesítik a hétköznapokat.

Ugyan vonzó a magabiztosság és a határozottság, de a férfiak nem szeretik, ha nem viselhetik otthon a nadrágot – vagy legalábbis amikor azt éreztetik velük, hogy igazi papucsférjek.

Sajnos idővel sok kapcsolatban háttérbe szorul a mindennapos kedvesség, ami korábban alapvető volt, de ha megpróbálsz jobban odafigyelni erre, akkor azzal hatalmas lépést tettél a „nagy Ő” címkéje felé.




KOMPROMISSZUMKÉSZ


Vannak olyan témák, amikben mindenki makacs és önfejű, de ha nem viszed túlzásba a konokságot, akkor ez még vonzó is lehet. Azonban a hosszú távon is működőképes kapcsolatok esetében megkerülhetetlen kérdés, mennyire vagy kompromisszumkész.

A férfiak nyilván azt díjazzák, ha nagyon, de ezzel nem élnek vissza, amennyiben harmonikus a szerelmetek.

A problémák megoldására vonatkozó hajlandóság és a párkapcsolat működése egyszerűen nem választható el egymástól, márpedig a férfiak sokkal többre becsülik ezt a tulajdonságot a hisztinél és a duzzogásnál.



SZENVEDÉLYES

Ne szépítsük; ez rettentően fontos a férfiak számára, de igazából a nőknek sem mindegy, mennyire szenvedélyes partnerrel kerülnek szembe. És ez nem csak az ágybéli teljesítményrevonatkozik!

A szenvedély az élet minden egyes területén felbukkanhat: megjelenhet a munkában, a gyermeknevelésben, vagy akár a hobbiban.

A kérdés az, mennyire jár át téged? A férfiak abban reménykednek, hogy minél jobban, hiszen ennek köszönhetően ők is részesülnek a javakból, még ha csak közvetetten is.


SOKSZÍNŰ


Bár szeretnénk hinni, de sajnos a nagy Őt nem elég megtalálni, meg is kell tartani, márpedig ehhez egy nagyon fontos tulajdonság szükségeltetik: a sokszínűség.

Időnként kifejezetten jól tud esni az a nyugalom, amit az állandóság biztosít, de hosszú távon muszáj, hogy újra és újra felfedezzetek valami izgalmasat a másikban.

Ha egy nő képes megújulni, időről időre más-más oldalát tudja mutatni (akár barátnőként, szeretőként, anyaként), akkor a férfi is újra és újra beleszeret.

Persze ez oda-vissza működik…



NŐIES


Lehetetlen pontosan meghatározni, mit is takar valójában a nőiesség – azt mindenesetre megállapíthatjuk, hogy mindenkinek mást.

Tehát ez nem azt jelenti, hogy állandóan magassarkúban és ceruzaszoknyában kell feszítened, hiszen sportcipőben és farmerben is lehetsz ugyanolyan nőies. A lényeg, hogy mindig lássa benned a nőt, aki bármikor képes elcsábítani őt.

Ami pedig a nő belső tulajdonságait illeti, a férfi számára akkor lesz tökéletes jelölt, ha – tudat alatt – az édesanyjára emlékezteti.



ŐSZINTÉN SZERET


Talán a felsorolt tulajdonságok közül ez a legfontosabb, hiszen ha őszintén szeretsz valakit, akkor egész biztosan megteszel mindent a közös boldogságotokért.

Nagyon bonyolult dolog ez, de ha a barátod hasonlóképpen érez irántad, akkor nem igazán merülhet fel kérdés a közös jövőtöket illetően. Ha a szerelem, a kémia adott, akkor mondhatjuk, hogy onnan már sínen van a dolog (persze időnként kívülről érkezhetnek különféle akadályok).

A férfiak a párkapcsolatokban kifejezetten díjazzák, ha nem csak ők játszanak lovagot, hanem a nők is hajlandóak kimutatni, hogy őszintén szerelmesek.





Megjegyzések