Ha itt lennél velem...



Ha itt lennél velem, teljes lenne az életem. Este boldogan hajtanám álomra fejem, s vidáman ébrednék másnap reggel. 

Ha itt lennél velem, nem félnék semmitől, hiszen karjaidban oltalmat találnék. Nem ijesztenének meg a világban történő változások, hiszen mi örökre együtt maradnánk. 

Ha itt lennél velem, nem érezném a magányt, az ürességet, lelkemet feltöltenék az együtt töltött percek, s tudnám, hogy ez a forrás kiapadhatatlan. 

Ha itt lennél velem, teljes lennék én is. Semmi nem hiányozna, s végre megtapasztalnám az egység csodáját. Hinnék magamban, a sorsomban és a feltétel nélküli szerelemben. 


Vajon tényleg így van ez? Nem hinném...


Ha értékelném azt, amit a sorstól kaptam, este boldogan hajtanám álomra a fejem, és reggel boldogan ébrednék, hiszen tudnám, hogy van miért felkelnem. 

Ha tudnám, hogy a világon semmi nem véletlenszerű, nem tudnának megfélemlíteni, és nem tenném függővé tőled a saját boldogságom. 

Ha megtanulnám szeretni magam, egyedüllétem ellenére sosem lennék magányos. Ha szeretném magam, Isten jelenlétéből meríteném életem. Önmagam szeretete és ragyogása pedig magamhoz vonzana téged. 

Ha megtanulnám szeretni azt, ami körbevesz, ha elfogadnám magam, akkor teljes életet élnék. Nem hiányozna semmi, így nem pótlék lennél te sem. Szerethetnélek csupán az adás és a szerelem öröméért. 

Ha megérteném, hogy magamban is tökéletes csoda vagyok, te is ezt látnád bennem, és feltétel nélkül, szabadon szerethetnénk egymást. 


Ha hinnék magamban, és hinnék a sorsunkban, akkor tudnám, hogy ennyi elegendő ahhoz, hogy megtaláljuk egymást. Elfogadnék. Szabadon engednélek, és tudnám, hogy hozzám mindig visszatérsz…


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések

Megjegyzés küldése