Párhoroszkóp: így javíts a kapcsolatodon!





Vizsgád meg egy napjegyeddel ellentétes csillagjegyű ember személyiségvonásait, sokat tanulhatsz saját kapcsolatodról, bárkivel is randizol éppen. 


Kos 
Ellentétes jegy: Mérleg

A Kosok szeretnek fejjel menni a falnak, és ezért döntéseiket is egyedül hozzák. A Mérleg jegytől azonban fontos tanítás számukra, hogy érdemes csapatban dolgozni, és a döntéseket közösen, kompromisszumokra alapozva meghozni. Sokat profitálhat belőle a kapcsolat!

Bika
Ellentétes jegy: Skorpió

Meg kell tanulnod, hogy akárcsak a Skorpió, hagynod kell, hogy a szerelem változzon. Ha intenzíven megéled az életed, elmélyítheted kapcsolatotokat, közben pedig, ha magabiztosabban éled meg az érzékiséget, őszíntébb lehet kapcsolatod szerelmeddel.


Ikrek
Ellentétes jegy: Nyilas

Amennyiben kifejleszted magadban, hogy – akárcsak egy Nyilas jegyű - nyitottan állj a kalandok és az élet kihívásai elé, izgalmasabbá teheted a szerelmi életed. Például, ha a társad különböző társadalmi, vagy kulturális körből származik, az már biztosítja azt: életetek sosem lesz unalmas!

Rák 
Ellentétes jegy: Bak

Neked azt kell megtanulnod, hogy a határok nem feltétlenül jelentenek egyet a korlátokkal. Természetesen nem a fizikai határokra gondolunk, hanem arra, hogy lehetséges, hogy például csak egy bizonyos időt tölthetsz kedveseddel, az nem csökkenti a szerelem erejét. A határok melyeket magatoknak szabtok, ráadásul biztonságérzetet nyújthat és intenzívebbé teszi a kapcsolatotokat.

Oroszlán
Ellentétes jegy: Vízöntő

Végy példát egy Vízöntőről és tanuld meg milyen közösségben élni vagy gondolkodni! Nem csak a saját igényeidet, hanem másokét is érdemes előrtérbe helyezned olykor, számos érdekes emberrel vagy lehetséges partnerrel ismerkerhetsz meg! Emellett érdemes elengedned a túlságosan magas elvárásaidat, hiszen az az ember, akit elsőre talán elutasítanál, kiderülhet, hogy tökéletes partner lehet számodra!

Szűz 
Ellentétes jegy: Halak

Fontos megértened, hogy a szerelem lényege az, hogy hagyod sodortatni magad az árral, és nem kell megtervezned és uralnod minden egyes pillanatot. Csak akkor tapasztalhatod meg az igazi szerelmet, amennyiben hajlandó vagy arra, hogy elveszítsd a fejed. Ha nyitottan fordulsz a művészetek – különösen a zene – felé, könyeben alakíthatsz ki kapcsolatot másokkal, és akár egy hozzád hasonló érzékeny emberrel is megismerkedhetsz!

Mérleg
Ellentétes jegy: Kos

Érdemes ellenesned a Kosoktól, hogyan kell magadat előtérbe helyezned másokkal szemben. Ezzel bebizonyíthatod, hogy bár a tudsz a szerelemre koncentrálni, azért magadra is vigyázni tudsz. Mindeközben egy másik meglepő tényt is felfedezhetsz: amikor néha nemet mondasz, mások is sokkal többre becsülnek majd.

Skorpió 
Ellentétes jegy: Bika

Lassíts le kicsit, és évezd az életet, akárcsak egy Bika-jegyű! Ilyenkor sokkal nyitottab vagy a romantikára és elfelejtheted azokat az aggodalmaidat, hogy a másik ember motivációi nem igazak, sőt talán ki használ téged. Hidd el, az emberek néha pontosan olyanok, mint amilyennek mutatják magukat, érdemes megtanulnod bízni bennük: csak nyerhetsz vele!

Nyilas
Ellentétes jegy: Ikrek

Érdemes kifejlesztened magadban, hogy nem csak a világgal, az emberekkel is érdemes törődnöd: legyél kíványcsi embertársaidra, sokat fejleszthetsz kapcsolataid minőségén. Ráadásul te pont az a típus vagy, aki tettek helyett szavakkal sokkal jobban ki tudja mutatni a szeretetét. Tehát ha kétségeid támadnak, kezdj beszélni! Kérdéseiddel pedig megmutathatod, mennyire érdekel az, hogy a párod mit érez vagy gonsol.

Bak 
Ellentétes jegy: Rák

A szerelemben a gyengédség nem a gyengeség jele. Ha kimutatod az érzelmeidet – és elmondod párodnak mi az, amit szeretnél – segít a bizalom megteremtésében közetetek, és gazdagítja kapcsolatotokat. Hiszen akárhogy is nézzük, nem kevés bátorságra vall, ha bevallod a másiknak: szereted és szükséged van rá.

Vízöntő
Ellentétes jegy: Oroszlán

Fedezd fel kreatív énedet: ez segíti a szerelmi életed alakulását is! Hiszen minden művész titokzatos és vonzó, ráadásul ha tehetségedet és érdeklődési körödet megosztod pároddal, még közelebb kerülhettek egymsához. Meglátod, néha megéri magadat helyezni a középpontba!

Halak
Ellentétes jegy: Szűz

Az jó, hogy képes vagy elnegdni magad egy kapcsolatban, megélni a végtelenséget a szerelemben: így sosem tapasztalt mélységeket élhettek meg pároddal. Ugyanakkor egy kis tervezés, vagy előrelátás sosem árt. A részletek is számítanak egy kapcsolatban, tehát nem árt emlékezned az apróságokra is, mondjuk arra, mikor van a párod szülinapja....











Megjegyzések