Tudtad hogy a harmónia benned van?




Mindenkiben ott van a fény, ott van a harmónia. A sok sérülés, a fájdalom, a félelem és az egocentrikus gondolkodásmód az, ami akadályt szab annak, hogy gyönyörű fényedben ragyogj. Fényed megtalálásának módja, hogy feldolgozd és elengedd a múltban ért sérelmeid és fájdalmaid.Tudd, hogy minden okkal történt az életedben, minden tapasztalás legyen az bármennyire fájdalmas az a Te fejlődésedet szolgálja. Ezek nélkül nem kesernél és nem tennéd fel azokat a bizonyos kérdéseket, melyek közelebb visznek az igazságokhoz, az igazi önvalód megismeréséhez.


Mit jelent a harmónia?

Ez egy szeretet és öröm állapot. Önmagunk elfogadásával (pozitiv és árny oldalunk teljes elfogadásával) és az önmagunk szeretetével folytatódik.
Amikor önmagad szereted, akkor az egész világot szereted. Biztos vagyok benne, hogy már Te is átélted, amiről beszélek. Van, aki ezt isteni forrásnak nevezni, vagy saját belső forrásodnak. Mindegy milyen elnevezést adunk neki, hiszen a lényeg ugyanaz. Ebben az állapotban, az elméd teljesen lecsendesedik és a szived megnyillik, igy tudja magából árasztani a szeretetet. Mivel érző és gondolkodó lények vagyunk, a ránk ható események miatt változik a hangulatunk, ennek hatására könnyen kibillenhetünk a belső harmóniából.

Vizsgáld meg a történést, több néző pontból is. Mire szeretne tanitani? Mit mutat neked?

Utána engedd el és térj vissza a belső egyensúlyodhoz.

Légy biztos abban, hogy képes vagy visszatérni a belső harmóniádhoz. Fedezd fel, mi az, ami visszasegít Téged ebbe az örömteli állapotba. Lehet ez sport, bármilyen kedvtelés, kedvenc zenéd meghallgatása, baráti beszélgetés, cselekedni valami jót másokért, a lényeg, hogy okozzon örömet Neked. Minnél többször vagy ebben a rezgéstartományban, annál több pozitív történés fog életedbe beköszönni. Jókedved jókedvű embereket vonz és az idő múlásával a pesszimista emberek pedig elkerülnek Téged. Ha mégis negatívabb személyjel találkozol, akkor ajándékozd meg a mosolyoddal és a figyelmességeddel. Végszó: a harmónia fenntartása minden körülmények között.

Köszönöm, hogy megtiszteltél a figyelmeddel.






Megjegyzések