Az igazit vagy az igazat?




Milyen sokszor hiszi az ember életében, hogy megtalálta a “Nagy Őt”. Van, akinek nem tudunk ellenállni, a kedvezőtlen körülmények és józan ész ellenére is Őt akarjuk. Úgy gondoljuk, hogy megérkezett az “IGAZI”. A tapasztalatom viszont azt mutatja, hogy van, amikor annyira vágyunk a szeretetre, arra, hogy fontosak legyünk, hogy hajlamosak vagyunk bárkibe belelátni az “igazit”. Pedig elképzelhető, hogy egy újabb karmiaus társ akadt utunkba, aki fontos leckét akar megtanítani nekünk. 


Emlékezz vissza, mennyi jelet kaptál, hogy talán tovább kellene lépned. De makacsul ragaszkodtál. Úgy gondoltad, kivárod a megfelelő időt… majd a hatásodra változni fog… nem baj, ha annyira különböző az értékrendetek, majd összecsiszolódtok… nem gond, ha nem tudja megadni, amire vágysz, legalább nem vagy egyedül… és így tovább…


Ezzel ellentétben az IGAZ társnak TE pótolhatatlan vagy. Őszinte veled, és csak téged akar. Ha a körülmények nem megfelelőek ahhoz, hogy együtt legyetek, akkor megteremti őket, nem pedig kifogásokat keres. Az IGAZ társnak TE vagy első, TE vagy az EGYetlen. Nem magyarázkodik, nem ígérget, nem csak a testét, a lelkét is neked adja. Közelében a szíved megnyugszik. Ő az, aki mellett megleled a biztonságot, és azt érzed, hazaértél. Aki mellett nem kell félned, hiszen tudod, hogy olyannyira IGAZ, mint amilyennek látszik. 

Az IGAZ társ mellett önmagad vagy, te is igazi lehetsz… és így lesz ebből egy IGAZ szerelem…


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




MentésMentés

Megjegyzések