Éld a saját életed!




Tedd fel magadnak a kérdést kérlek: A saját életemet élem vagy másokét? Esetleg olyan életet élek, amit hitem szerint elvárnak tőlem azok az emberek, akik fontosak számomra?


Boldog életet akkor élhetünk, ha felismerjük, hogy minden ember saját maga választotta sorsát erre az inkarnációra, és felvállaljuk a felelősséget körülményeinkért. Hiszen ha így teszünk, akkor tudjuk, hogy a változás és a siker is kizárólag tőlünk függ, a mi döntéseink következménye. 


Születésünk előtt még tisztában voltunk azzal, mely feladatok megoldásában rejlenek tanulási feladataink, amiket elmúlt életeinkből hoztunk magunkkal. Akkor még tudtuk, hogy képesek leszünk ezek elvégzésére, hiszen kaptunk hozzá elegendő erőt. Mindenki “csak” annyit vállalt, amennyit elbír, semmivel sem többet. 


Ezért nincs jogod mások életét élni, és feladataikat megoldani. Ezzel elveszed a lehetőségét, hogy fejlődjön, a saját feladataidról pedig leveszed a fókuszt. 


Sokan azért játsszák folyamatosan  a megmentő szerepét, hogy ne kelljen a saját életükkel szembenézni. Pedig itt az idő! Hidd el, a szeretteid attól érzik jól magukat, ha te is jól vagy... Ha harmóniát és békét sugárzol magadból... Ha egységben vagy. Ez arra fogja inspirálni őket, hogy szintén merjenek önmaguk lenni. Mutass példát nekik, ez a legjobb módja a megsegítésüknek!

És arra kérlek, ne élj mások elképzelései szerint. Ha valakinek elvárásai vannak feléd, akkor ő nem téged szeret, hanem a saját elképzeléseit. Te úgy vagy jó, ahogy vagy. Te így vagy szerethető. De ehhez először rá kell ébredned, ki is vagy valójában. Lebontogatni az álarcaid, és megmutatni: Ez vagyok ÉN!!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések