Minden kapcsolatunk egy tanítás



Emberi kapcsolatainknál talán nincs is jobb lehetőségünk a tanulásra, fejlődésre. Ha mélyen a lelkedbe nézel, talán beismered, hogy pont azon  kapcsolatok által fejlődtél leginkább, amelyekben megbántottak, megaláztak téged. A nehéz helyzetek után mindig meghoztál olyan döntéseket, amiket már régen kellett volna. Ezekből mindig erőt merítettél. Erősebb lettél, céltudatosabb, s talán megtanultad értékelni a “jót”. Ezek a kapcsolatok tükörként mutatták lelked sötétebb oldalát. Segítettek meglátni, hogy mely sérüléseket kell még begyógyítani a lelkedben. 


Utólag mondj köszönetet minden embernek, aki eddig az életed része volt. Légy hálás mindazért a tanításért, amit tőlük kaptál, mert általuk lehetsz az az ember, aki ma vagy. És fogadjuk el, hogy talán ezeket az embereket mi is tanulásra késztettük. 


Amint az ember leveti a páncélját, lerakja a félelmeit, megerősödik, és semmilyen emberi viselkedés nem hozza ki a sodrából. Észreveszi majd, hogy olyan emberekkel hozza össze a sors, akik már a tiszta szereteten keresztül tanítják őt. De míg tele vagyunk haraggal, félelemmel és önbüntetéssel, esély sincs rá, hogy befogadjuk és érezzük ezt a szeretetet.

Ezért minden esetben elsődleges fontosságú az önmagunkon való folyamatos munka. 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



MentésMentés

Megjegyzések