Ne várj tovább!



Megfigyelted, hogy az emberek mindig várnak valamire? Ezzel olyan illúzióba kergetik önmagukat, ami elviszi őket messze a valóságtól. 


Várják a mások általi megváltást. "Talán jön majd valaki, aki megmondja, mit kellene tennem, hogy megoldódjon a helyzetem". Van, aki minden nap tanácsot kér, majd újra és újra csalódik, amiért nem működik a segítség. 

Várják a királyfit vagy a királylányt, és közben nem veszik észre azokat a lehetséges partnereket, akiktől tanulhatnának, fejlődhetnének.

Imádkoznak, de nem fogadják el megoldásként azt, amit a sors küld nekik. Talán észrevenni sem hajlandók. 

Sokkal jobb egy álomvilágban élni, hiszen a valóság sokszor túl rideg. 

  

A várakozással abba a hitbe ringatjuk magunkat, hogy nyerésben vagyunk, de ez természetesen nem így van. A feladataink a fizikai világban vannak. A megtapasztalások által fejlődünk. Ha meg akarsz szabadulni a félelmeidtől, a múlt karmikus terheitől, akkor menj bele az életbe. A megértések a szituációkból és azok megoldásából születnek. 


Légy jelen az életedben! Ha valamit csinálsz, teljes odafigyeléssel tedd! Légy ott teljesen! 

Évek szaladnak el úgy, hogy vársz, és ha visszatekintesz, nem tudsz elszámolni vele, hiszen vagy a múlton rágódtál, vagy a jövőn aggódtál, és nem élted meg azt, ami van. Hidd el, nem csupán néhány év tud így elszaladni, hanem egy egész élet. 

Ha nem vagy jelen, a feladataidat sem oldod meg, és fogalmad sincs róla, mire is van igazán szükséged. Álomvilágban élsz, az idő meg csak rohan. Fogadd el, ami most van, üdvözölj minden megoldandó feladatot, és kérd meg a lelkedet, hogy vezessen el egy olyan kreatív megoldáshoz, amelyből megérted, miért is volt szükséged az adott "problémára". De ne aggódj, ne rágódj, csak figyelj. A megoldás mindig megérkezik, ha nyitott vagy arra, hogy észrevedd. 


Nincs olyan feladat, melynek megoldásra ne lenne elegendő erőd. Te hoztad létre a helyzetet, a megoldás is rajtad áll. De ehhez az kell, hogy légy jelen az életedben. Ne várj senkire és semmire, ne állítsd meg az életed, mert könnyen meglehet, hogy lemaradsz róla…


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések