A vonzás törvényének titka



Gondolatainknak sokkal nagyobb ereje van, mint azt hinnénk. 

Szinte mindenki tapasztalta már, hogy ha egy dolog körül forognak a gondolatai, azok gyakran meg is valósulnak – legyen szó pozitív, vagy negatív eseményekről… Épp ezért nagyon fontos, hogy el tudjuk engedni a félelmeinket, és pozitív irányultsággal segítsük a kedvező fordulatok bekövetkezését.


Jól megfogalmazott kérések
Konkrét vágyaknál működik a gondolat teremtő ereje a leginkább. Ha valaki például szerelemre vágyik, annak érdemes megfogalmaznia magában, hogy pontosan milyen kapcsolat tenné boldoggá, ellenkező esetben megtörténhet az, hogy szerelmes lesz ugyan, ám a vonzalom beteljesületlen marad, vagy a partner bizonyul hosszú távon érdemtelennek a kapcsolatra.
Fontos az is, hogy őszintén higgyünk benne, hogy megérdemeljük a pozitív változást. A tudatalatti negatív üzenetei blokkolni tudják az energiákat. Ha mélyen úgy érezzük, nem szolgáltunk rá a boldogságra, vagy önmagunkat hibáztatjuk addigi kudarcainkért, akkor nem tud működni a gondolat teremtő ereje. 

Írd le!
Nagy segítség lehet, ha egy naplóba leírjuk, mire vágyunk és miért tenne ez minket boldoggá.  Érdemes naponta átfutni a listát. Ugyanakkor azonban hiába foglalkozunk ezzel 10 percet naponta, ha a fennmaradó időben kételyekkel romboljuk magunkat. A legfontosabb tehát, hogy őszintén hinni tudjunk a lehetőségeinkben!
Tegyél érte!
Nem elég kérni – tenni is kell érte! Vannak dolgok, amelyek az ellenőrzésünkön kívül esnek, ám a legtöbb vágyott dolog (karrier, ismerkedés) konkrét lépéseket igényel. Hiába sóhajtozunk tehát a négy fal között az Igaziról, muszáj kidugnunk az orrunkat az ajtón, ha azt szeretnénk, hogy megismerkedjünk végre valakivel! 
Csak magunknak
Kizárólag rólunk szóljanak a megfogalmazott kérések – azt hiába kéred tehát, hogy változzon meg a főnököd, vagy a férjed… 
Türelem
Ha valami még nem érkezett meg az életünkbe, akkor bizony lehet, hogy még nincs itt az ideje. Ám ilyenkor is hinnünk kell benne, hogy a késlekedés a mi érdekünket szolgálja!
Irigység – kizárva!
Ne hasonlítgasd magad a szomszédhoz, vagy a kolléganődhöz – az az ő élete, aminek bizonyára szintén megvannak a nehézségei. Az irigység ráadásul tényleg blokkolja az energiákat!



Megjegyzések