Nem a másik, hanem önmagad...




Mi lenne, ha végre nem a másikat próbálnád boldoggá tenni, hanem önmagadat? Hidd el, minden belőled indul ki. Amit kisugárzol, azt mutatja tükörként a társad. Ha boldog és elégedett vagy, tele élettel, akkor szívesen kapcsolódnak hozzád mások. Ha viszont keserűség, bánat és harag van a szívedben, nem fog tetszeni a tükör, melybe embertársaidon keresztül belepillantasz. 


Addig ne várd, hogy feltétel nélkül szeressenek, amíg te nem szereted saját magad… Ha tisztelettel és szeretettel fordulsz magad felé, akkor nem teszed függővé az életed más emberektől.  A boldogság mindig önmagad szeretetével kezdődik.


Ne azért bocsáss meg, hogy imponálj a másiknak. Ne azért, hogy megfelelj. A megbocsátással önmagadat ajándékozod meg. Eltávolítja lelkedből a félelem, a harag és a fájdalom energiáit, és visszanyered az erődet. A megbocsátásra való képtelenség rabságban tart. Örökre a másikhoz láncol.


Bármit is cselekszel, elsőként kérdezd meg magadtól: "Vajon milyen érzéseim vannak a helyzettel kapcsolatban?" Ha kellemetlen érzéseket kelt benned, dönts másképp! Ne feledd, mindig van választásod! S ha úgy érzed, valamit elrontottál, MINDIG van lehetőséged másként dönteni…


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html





Megjegyzések