A lélek blokkjainak oldása



A lélek-oldások során kapcsolatba kerülünk legbelsőbb énünkkel, aki ismeri múltunk és jelenünk minden mozzanatát. 

Van a lelkünknek egy olyan része, ahol kódolódott minden érzés, amit valaha megéltünk inkarnációink során. Hiába cseréltünk testet, a lenyomatokat lélekruhánkban hordozzuk mindaddig, míg meg nem értjük, és szélnek nem eresztjük őket. Mindaddig, míg fel nem oldjuk a blokkokat, melyek folyamatosan ugyanazt a szituációt teremtik meg életünkben újra meg újra. 

A lélek-oldások jótékony hatását bárki megtapasztalja, aki elég nyitott és készen áll arra, hogy megváltoztassa életét azáltal, hogy elengedi a mérgező érzéseket, melyek évszázadok óta marják a lelkét. 

Azt gondolom, hogy kiváltság ma, ebben a korban élni és létezni. Ugyanis soha nem volt még ekkora lehetőségünk és szabad akaratunk arra, hogy változtassunk és újra írjuk életünk forgatókönyvét.

A lélek-oldásokkal lehetőséget adunk arra, hogy meggyógyítsuk saját, sebesült lelkünket. Felsőbb énünk és gyógyító angyalok közreműködésével tárjuk fel a sérüléseket, melyek akadályként tornyosulnak elénk nap mint nap. Ezek az érzések leláncolnak, nem engednek tovább lépni. Ezekkel az ősi blokkokkal ugyanazokat a helyzeteket teremtjük meg újra meg újra. 

A jelen időszak rendeltetése az, hogy elengedjük régi mintáinkat. S hogy mi értelme mindennek? Hogy végre egy kiteljesedet, boldog, félelem-mentes életet élhessünk, harmóniában és békében mind önmagunkkal, mind pedig másokkal.

Az oldás nem törlést jelent, hanem az energiák átrendeződését.  Az oldások közben tanításokat is kapunk. Ennek fontos jelentősége van, hiszen csak az a karmikus teher tud feloldódni, melynek megértettük a rendeltetését. Ha ez nem történne meg, akkor értelmetlen lett volna a probléma létezése. Ugyanis minden “probléma” megoldása lehetőség arra, hogy közelebb kerüljünk Önmagunkhoz, a valódi Forráshoz. Mind-mind feladatok, melyek megoldásra és megértésre várnak. MINDIG a megértés hozza magával a feloldozást.

3 féle forrásból szerezzük a blokkjainkat:

Családi karma: Óriási mértékben meghatározza sorsunkat, hogy milyen érzelmi örökséget kapunk családunktól. Soha nem konkrét testi tüneteket és szituációkat öröklünk szüleinktől, hanem átveszünk rezgéseket és gondolatmódot, mellyel ugyanazon megoldandó feladatokat teremtjük meg életünkben. 

Emellett hajlamosak vagyunk olyan terheket magunkra vállalni, mely nem a mi feladatunk lenne, de tudatalatt könnyíteni szeretnénk szüleink sorsán. Rendszerint ugyanazok a "problémák" figyelhetők meg a családfán (válás, szenvedélybetegségek, megalázás, szegényságtudat, megcsalás, áldozati szerep). Ugyanakkor nem feltétlenül tartoznak lélekcsaládunkhoz, így akár idegennek is érezhetjük őket. A szülők azok, akik leginkább szembesítenek bennünket karmikus feladatainkkal. Ha szüleink már nem kísérik utunkat, akkor párkapcsolataink tartják elénk azt a tükröt, melyet a szülőkkel való kapcsolatunkból nem sikerült megtanulnunk. 
Míg nem történt meg az elfogadás, megbocsátás, megértés édesanyád felé, addig nem tudod működtetni a női teremtő energiákat, a párkapcsolatot, az anyaság energiáit. Míg nem történik meg ugyanez a megértés az édesapáddal való kapcsolatodban, addig nehézkesen boldogulsz a fizikai világban, a pénz és anyagiak világában.

Egyéni karma: Mielőtt a lélek újra inkarnálódik a földi világba, kiválasztja élete főbb szereplőit és helyzeteit. Mindezt azok alapján, amiket már megélt és megtapasztalt. Számba veszi, hogy kivel van megoldatlan feladata, befejezetlen dolga. Mik azok, amiket még meg kell tanulnia, mert elmúlt életeiben nem sikerült elsajátítani. A blokkokat cipeljük éltől-életre. 

Kollektív tudat: Minden infomáció, ami megjelenik a világban, bekerül a köztudatba (minél többet hangoztatják), és ez hatással van ránk. Sosem az influenza vírust kapja el az ember, hanem magát az információt, ami elhiteti Veled, hogy influenzás vagy. Így vonzod be ezt az energiát.

A lélek-oldások segítenek a családi- és személyes karma kiegyenlítésében, a megértésben és a megbocsátásban. 

Segítenek feloldani a bennünk lévő összes negatív érzelmet: harag, bűntudat, félelmek, fájdalmak, neheztelés, aggódás stb… Míg ezeket nem fogadod el és nem engeded el, nem tudsz eltávolodni tőle. S míg nem távolodsz el, nem tudsz rálátni. Addig a része vagy. Addig ez egy mókuskerék, amiből nem tudsz kiugrani. Míg nem látsz rá, addig nem érted meg. A karma oldása pedig egyenlő a megértéssel. Ha megértetted 1-1 szituáció rendeltetését az életedben, betöltötte a szerepét. Vagyis nincs már szükséged rá. Feloldódik.

A világ a tükröd. Amint kint, úgy bent. Amint bent, úgy kint. Semmit nem tudsz egy másik emberben megtalálni, míg nem találtad meg saját magadban. A személyes karmát az oldja, ha megtanulod végre feltétel nélkül szeretni önmagadat. Amikor elhiszed, hogy méltó vagy. Az önszeretet azzal egyenlő, hogy elengeded a bűntudatot. Meg kell értened, hogy nem vagy azonos a tegnap történtekkel. Nem vagy azonos a gondolataiddal, a testeddel.

Mindeközben totálisan őszintévé kell válnod, önmagad gyógyításának mesterévé.

A lélek-oldás mindenkit önvizsgálatra késztet. Ha valaki feloldja a múlt terheit, rájön saját határtalanságára és értékeire, egy olyan áldásban lehet része, melyben arra döbben rá, hogy minden gondolata és vágya egy szempillantás alatt valósul meg és köszönt rá a valódi boldogság.

Életünknek 3 olyan területe van, melyen a legtöbb leckét kapjuk:

Az első a párkapcsolatok. Itt tudunk a legtöbbet és leggyorsabban fejlődni, hiszen azonnali és gyors tükröt mutat számunkra partnerünk. Megmutatja, melyek azok a területek, ahol még fontos dolgoznunk magunkon.

Életünk második fontos területe az egészségünk. A testi tünetek mindig arra hívják fel a figyelmet, hogy eltévedtünk. Az ok minden esetben a lélekruhánkban keresendő. Ha a kialakult probléma energetikai gyökerét feloldjuk, megértjük rendeltetését, ennek velejárója, hogy a testi tünet is megszűnik létezni. Az oldások segítenek jobban megérteni életünket, önmagunkra találni. Közelebb kerülünk ahhoz, hogy megértsük a létezésünk célját: “Kik vagyunk? Honnan jöttünk? Hová tartunk? Mi a létezésünk értelme?”.

A harmadik fontos terület, melyen sokat fejlődünk, az anyagiak és a karrier, életfeladat. Fontos tudni, ha az ember harmóniában él, ha valóban azt a feladatot éli, melyben kiteljesedhet itt a földön, akkor nem szenved hiányt anyagiakban sem. Sokan érzik, hogy nem a megfelelő feladatot végzik. Nem szeretik azt, amiből élnek. Tudják mélyen belül, hogy sokkal többre hivatottak. Ugyanakkor hajlamosak ezt mélyen elrejteni, a félelmek visszatartják őket. Az oldások során felszabadítjuk azokat a blokkokat, melyek távol tartanak bennünket a bőségtől életünk minden területén. Melyek megakadályozzák, hogy valódi hivatásunkra leljünk, és éljük is azt. Felszabadítjuk magunkat a félelmek, a bűntudat, és azon negatív érzelmek alól, melyek falat építettek körénk és megakadályozták eddigi életünkben, hogy a vágyott dolgok beáramoljanak.

A blokkok oldása nem feltétlenül a meditáció alatt történik meg, itt csupán elindítjuk magát a folyamatot. Mindenkinek a saját ritmusában történik. Az oldás folyamata több hétig, vagy akár hónapig is eltarhat. Utána folytatódik álmokban, spontán látomásokban. Mindaddig kapjuk a hétköznapi életben is a tanításokat, szituációkat, míg fel nem ismerjük egy-egy helyzet rendeltetését.

Tapasztalataink szerint az oldások nem csak az adott területen, hanem szinte az élet minden területére hatással vannak.

Az oldások egyszerűen beindítják az energiákat. Egyfajta segítség az életünkhöz. Elkezdenek helyükre kerülni a dolgok. 

Bár ezt sokszor eleinte káoszként éljük meg. Türelem kell, míg letisztulnak a dolgok. Ugyanis az ember a tanulnivalóit nem törölheti el egész egyszerűen, hanem amit feladatként magával hozott, azt el kell sajátítania. Az oldás begyorsítja a fejlődést. S ha elvégeztem a nagyobb feladatokat, újra tudom írni az életem forgatókönyvét.

Oldás során lehetnek tisztulási tünetek a testben isfejfájás, végtagfájdalmak, hányinger, levertség érzése. Ugyanakkor van, aki arról számol be, hogy sosem érezte magát ilyen kirobbanó formában. Teljesen egyénfüggő. De ugyanúgy, ahogy a lelki sérelmek a testen jelennek meg tünetként, a lelki tisztulás is a testen keresztül (is) történik. Sokat segíthet a nagy mennyiségű vízbevitel, és a több pihenés, alvás.

Az, hogy mennyi idő után várható eredmény, az teljesen egyénfüggő. Van, akinek oldás után néhány napon belül megoldódik a problémája, van, akinek hónapok folyamatos munkájára van szükség ahhoz, hogy változást érezzen. A változás mindig magunkban kezdődik. Attól is függ a gyorsaság, kinél milyen jellegű blokkok vannak, mennyire mélyről jönnek. Általában 1-1 adott problémának a gyökerei nagyon szerteágazóak. Ezért érdemes többféle oldást elvégezni.

A jó hír az, hogy saját felszabadításunkkal az egyenes ági rokonaink is tisztulnak, azaz a szüleink, gyermekeink, testvéreink és a párunk. Mindenki, akivel energetikailag össze vagyunk kötve. Szinte magával ragadjuk a környezetünket. 

Csak remélni tudom, hogy Te is a változást választod. A dolgok maguktól nem változnak. A döntést Neked kell meghoznod. 

Csodás életet kívánok Mindenkinek! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu



Megjegyzések