A lélektársak gyógyítják egymást



Egyik legszebb dolog az életben, amikor a másik ember lelkében meglátod a saját tükörképedet. A szemébe nézel, és felismered önmagad. Mindkét szív megnyílik, és kitárul az emlékezés kapuja. 

Lelketek hazatalál, a két félből lesz egy egész. Úgy érzed, nem hiányzik semmi, és beleszeretsz a teljesség érzésébe. 


Ám ahogy telnek a napok, egyre tisztábban látod, hogy társad nem csak a szeretetet tükrözi vissza, hanem megmutatja a gyengeségeid, félelmeid, és azt, hogyan állsz önmagadhoz. Viselkedése világossá teszi számodra, mely érzéseket kell meggyógyítani a lelkedben. 


Ami benned hiányosság, a másikban túláradó. Amiből benned túl sok van, a másikban hiányként jelentkezik… Így lesz a két félből egy egész. 


Ha például állandóan csak adni akarsz, ő arra érez majd késztetést, hogy folyton csak elvegyen… És te hibáztatod, hogy kihasznál, pedig tálcán kínálod magad. Mélyen belül pedig tudod, hogy sokkal többet adsz, mint kellene. Érzed…


Ha bántanak, tudnod kell, hogy te bántod önmagad. Ő pedig a te érzéseidre kapcsolódik rá. 


Amiből nálad hiány keletkezik, társadnál ugyanaz többletként jelenik meg. És ez fordítva is igaz. Érted már? Így kaptok lehetőséget mindketten a gyógyulásra. Egymást segítitek ezen az úton. Nincs jobb tükör a lelkitársadnál. Ő az, aki rákényszerít arra, hogy belenézz végre ebbe a tükörbe. Talán érzed is, hogy mennyit fejlődtél a kapcsolat által. 


Így tudjátok lépésről lépésre gyógyítani egymást, és a másik által önmagatokat. Így lesz a két félből egy egész, a hiányból teljesség, a szenvedésből boldogság. S ha elkötelezett leszel önmagad- és a szeretet felé, elköteleződnek irántad is.  


Az élet egyik legnagyobb csodája, amikor a két lélekfél egymásra talál. Egy földöntúli érzés kerít hatalmába, és tudod, hogy nem hiányzik semmi. Értelmet nyer minden eddigi szenvedés. Tudod, hogy végig kellett menned egy gyógyulási folyamaton ahhoz, hogy magadba engedd ezt a csodát! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html





Megjegyzések

  1. Pont ezeket tanulom, gyógyítom magamban. Mindig megkapom a megértéshez az információkat! Nagyon köszönöm!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése