Álmaid várnak Rád





Mi választjuk az álmainkat vagy ők választanak minket? Utánunk, emberek után kutatva? Nem tudom, miért pont mi vagyunk a megfelelő lények számukra, talán azért mert mi érdemesek vagyunk rá és több van bennünk, mint ami elsőre látszik. Esélyt adnak valamire, amit mi magunkban őrizgetünk, csak felünk megmutatni a világnak. Várnak ránk...türelmesen. 

Történt már Veled olyan, hogy hosszú időn keresztül valami ott motoszkált a fejedben? Rád VÁR, valami amit csak Te tudsz, amit csak Te hozhatsz erre a világra! Arra vár, hogy belevágj. A legnagyobb vágya, létezésének a célja, értelme, hogy olyan lélekre találjon, aki azt szeretné, AMIT Ő, hogy eggyé váljon valakivel és közösen létrehozzanak valamit. 

Hiszen miért vagyunk itt? Mindennek van miértje, a te létezésednek is. Nem vagy haszontalan, még ha néha azt is gondolod! Ott az álmod!! Alkoss, hozz létre valamit, találjatok egymásra az álmoddal, és semmi nem lesz lehetetlen. Hidd el! Vár Rád IS, lehet már egymasra találtatok és ő csak arra vár, hogy letrehozd és felszabadtisd! Neked is van egy, és némán egy sarokban ül, szótlanul, várja az időt. Itt az idő!




Megjegyzések