Elengedlek, még ha fáj is…



Elengedlek, még ha fáj is, hiszen ha tovább hitegetem magam, teljesen elveszítem önazonosságomat. 

Évekig bíztam benned… bíztam kettőnkben… a szeretet erejében. Biztos voltam abban, hogy a kitartásom, az elszántságom és a tiszta szeretetem feléd, felolvassza majd jégbe fagyott szívedet. 

Sokáig éreztem, hogy általad elkezdtem megtalálni önmagam. Boldog voltam, önfeledt, és hosszú idő után végre megnyitottam a szívemet.

Teltek a napok, a hónapok, és azon kaptam magam, hogy folyton csak várok. Megállt az életem, mert valaki, aki nekem ígérte a szívét, elkezdte büntetni önmagát. 

Elmenekültél, hiszen oly idegen volt számodra ez a tiszta, feltétel nélküli szeretet. Talán nem hittél eléggé magadban… bennem… a valódi szerelemben… Túl sok volt a félelem, a múltból hozott fájdalom, és hagytad, hogy ez eluralkodjon rajtad.


Most elengedlek, még ha fáj is, hiszen egyebet nem tehetek. Több szenvedést okozna, ha látnám vágyakozó tekinteted. Hiába érzem, hogy lelked vágyik rám, ha te évek óta makacsul ellenállsz. Nem tehetek érted semmit, ha te nem teszel magadért, hiszen az én akaratom ilyenkor túl kevés. Egy kapcsolathoz ketten kellünk, s ezt nem éltetem tovább, Isten veled szerelmem, itt az idő, hogy önmagad megtaláld… 



Talán túl sokat láttam benned? Felmagasztaltalak? Nem hinném… Én éreztelek! Megláttam valódi lényedet, aki számodra még mindig ismeretlen… 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések