Jó közérzet-mudra

Ez a kéztartás segít az adódó alkalmak, kitáruló lehetőségek kihasználásában, az érzelmek irányításában, az emberi kapcsolatok kiszélesítésében, a depresszió, szorongás, kétségbeesés megszüntetésében és a jó közérzet megteremtésében. 


Jó közérzet-mudra

Kéztartása: A mennyei templom-mudraként is ismert kéztartásnál a kisujjak egyenesen ki-nyújtva, míg a többi ujj az ellen- tétes kéz ujjainak körömágyán pihen. A mudrát a szegycsont előtt tartsa 7 percig, közben 4-szer mondja el a megerősítést! Ezt követően a mantrát mély belégzés után 13-szor zengesse! 
Mantra:nam; így rezegtesse:nnnaaammm.
Aktiválható képességek, tulajdonságok: adódó alkalom kihasználása, kitáruló lehetőségek; érzelmek irányítása, emberi kapcsolatok kiszélesítése, összetartozás érzés, szeretni tudás, egyenrangúság, depresszió, szorongás, kétségbeesés megszüntetése, jó közérzet; új tapasztala-tokra nyitottság, szellemi beállítottság.
Megerősítés: Áradjon a nam mantra ereje az asztráltestembe, és idézze elő a jó közérzetet a mai naptól, x településen! Érzem, ahogy 13 napon belül egyre erőteljesebben íródik át tudata-lattimba a jó közérzet rezgésmintája! Amennyiben karmámmal, jelen személyiségjegyeimmel harmóniában áll, váljon pszichikai potenciálommá!
Áradjon a nam mantra ereje a mentáltestembe, és idézze elő nálam a szellemi beállítottságot a mai naptól! Akarom, hogy 18 napon belül íródjon át éber tudatomba a szellemi beállítottság rezgésmintája! Amennyiben intellektusommal, életfeladataimmal, hivatásommal, tevékenysé-gemmel harmóniában áll, váljon jellemvonásommá!
Mantra-mondatok: Mától meglátom és kihasználom adódó lehetőségeimet.
Elengedem a szorongást, a kétségeket, a reménytelenséget, és befogadom életembe a bizo-nyosságot.
Szeretetteljesen közeledem mások felé. 
Nyitott vagyok az új tapasztalatokra. 


Forrás: Késmárki László: Önfejlesztő kéztartások Ankh Kiadó 2016.







Megjegyzések