Lelki társad üzenete



Kedves Lelki társam! 


Szeretném, ha tudnád, hogy várok rád. Mióta élek, érzem, hogy hiányzik valami az életemből, amit egykoron elveszítettem. Minden sejtemben ott van a vágy, hogy megtaláljuk egymást. 


Érezlek, és tudom, hogy te is vágyod szerelmemet. Hogy amit adhatok, azt nem pótolhatja senki más. 


Sokszor hittem, hogy rád találtam, de később mindig rájöttem, hogy egóm játszmája volt csupán. Karmikus társakkal találkoztam, akik sok mindenre tanítottak engem. Felkészítettek a veled való találkozásra. Más szerepük nem volt az életemben. 


Mindig arra vágytam, hogy fontos legyek… Hogy valakinek én legyek az “EGYETLENEGY”… Szeretett volna megnyugodni a szívem egy hatalmas ölelésben. 

Azt akartam, hogy otthon érezzem magam a Földön. Le akartam varázsolni a mennyországot. Hittem a szerelem erejében, a hűségben, a tisztességben, és abban, hogy mindez örökké tart majd. 


Bíztam abban, hogy valahol él valaki, akit Isten csak nekem szánt. Akire ha ránézek, nincs bizonytalanság. Kinek pillantásából tudom, hogy mi örökre összetartozunk. Aki kitart mellettem akkor is, ha elhagy a saját erőm. Aki büszke arra, hogy a társa lehetek. Mosolyt csal arcomra a legnehezebb nap után is. Kiben nincs kétely, és visszavonhatatlanul biztos abban, hogy mi EGYek vagyunk. 


Ma már tudom, hogy ezt nem találhattam meg másban. Hiába kutattam, ezt csak a te karjaid ölelésében érezhetem. Tennem kellett azért, hogy felkészüljek a találkozásra. Meg kellett szabadulnom a múltamtól, meg kellett válnom minden fájdalomtól. 


Drága Lelki társam! Úgy érzem, felkészültem! Várlak! Tárd szélesre a szíved kérlek, és szívem magához fog vonzani téged! 


Soha el nem múló szeretettel: Lelki társad


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések

Megjegyzés küldése