ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√°rcius 17: √ĖSSZPONTOS√ćTS A HASONL√ďS√ĀGOKRA!

Kép: pinterest.com

Amikor frissen szerelembe esel valakivel, term√©szetesen arra f√≥kusz√°lsz, ami k√∂z√∂s bennetek. Mindenkiben benne van az alkalmazkod√°s ilyen jellegŇĪ energi√°ja. Ha az √©letedr√©sz√©t k√©pezŇĎ t√∂bbi emberrel val√≥ hasonl√≥s√°gaidra koncentr√°lsz, szeretettel teli meg√©rt√©st viszel minden kapcsolatodba. 
  Az ego √©lvezettel √∂szt√∂n√∂z arra, hogy a t√∂bbiekhez hasonl√≠tsd magad, √©s a k√ľl√∂nbs√©gekre f√≥kusz√°lj. Ez eszk√∂zk√©nt szolg√°l azon ill√ļzi√≥ fenntart√°s√°ra, hogy elszakadt√°l IstentŇĎl, tŇĎl√ľnk, angyalokt√≥l √©s a t√∂bbi embertŇĎl.
  Ezzel szemben felsŇĎbb √©ned a szeretet val√≥di term√©szet√©re √∂sszpontos√≠t, √≠gy h√°t a mai napon kutasd fel azokat a jellemvon√°sokat, amelyek k√∂z√∂sek benned a t√∂bbiekkel. Figyelj fel azokra a gyeng√©d √©rz√©sekre, amelyeket ez kelt benned √©s kapcsoltaidban. Tal√°n r√°j√∂ssz majd, hogy j√≥val t√∂bb k√∂z√∂s von√°s van benned √©leted szereplŇĎivel, mint amit valaha is lehets√©gesnek gondolt√°l volna.


Gondolat a mai napra:

  Megfigyelem azokat a dolgokat, amikben k√∂z√∂sen osztozom a t√∂bbiekkel. Egy vagyok Istennel, az √©letem minden szereplŇĎj√©vel, √©s felkutatom az emberek k√∂z√∂tti hasonl√≥s√°gokat. A kapcsolataim most szeretetteljesek √©s harmonikusak.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések