2017. március 16., csütörtök

😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Március 17: ÖSSZPONTOSÍTS A HASONLÓSÁGOKRA!


Amikor frissen szerelembe esel valakivel, természetesen arra fókuszálsz, ami közös bennetek. Mindenkiben benne van az alkalmazkodás ilyen jellegű energiája. Ha az életedrészét képező többi emberrel való hasonlóságaidra koncentrálsz, szeretettel teli megértést viszel minden kapcsolatodba. 
  Az ego élvezettel ösztönöz arra, hogy a többiekhez hasonlítsd magad, és a különbségekre fókuszálj. Ez eszközként szolgál azon illúzió fenntartására, hogy elszakadtál Istentől, tőlünk, angyaloktól és a többi embertől.
  Ezzel szemben felsőbb éned a szeretet valódi természetére összpontosít, így hát a mai napon kutasd fel azokat a jellemvonásokat, amelyek közösek benned a többiekkel. Figyelj fel azokra a gyengéd érzésekre, amelyeket ez kelt benned és kapcsoltaidban. Talán rájössz majd, hogy jóval több közös vonás van benned életed szereplőivel, mint amit valaha is lehetségesnek gondoltál volna.


Gondolat a mai napra:

  Megfigyelem azokat a dolgokat, amikben közösen osztozom a többiekkel. Egy vagyok Istennel, az életem minden szereplőjével, és felkutatom az emberek közötti hasonlóságokat. A kapcsolataim most szeretetteljesek és harmonikusak.

Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése