2017. március 1., szerda

😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Március 2: Vizualizáld az angyalokat!


Az egyik módja a velünk, angyalokkal való kommunikálásnak, az a lelki szemeid előtt felbukkanó képeken keresztül történik. Amikor elképzelsz bennünket, az megegyezik azzal, mintha magad köré hívnál bennünket. A mai napon szánj némi időt arra, hogy teljesen mozdulatlanná válj, hunyd le szemeidet, lélegezz mélyeket, és képzelj magad köré sok sok angyalt.
Képzeld el azt, hogy velünk beszélgetsz, és kiöntöd a szívedet, és hogy bekebelezed a szeretetet, a bölcsességet, a támogatást és az útmutatást. Nem számít, mennyire részletes a vizualizációd, hiszen a velünk való kapcsolatteremtésed szándéka mindig sikeres eredményeket nyújt - még ha nem is  vagy tisztában ezzel. Emlékezz arra, hogy tudatában vagyunk minden gondolatodnak és érzésednek, még akkor is, ha még nem vagy képes meghallani bennünket.
Feltétel nélkül szeretünk téged, és örökkön-örökké türelmesek vagyunk.


Gondolat a mai napra:

Magam elé képzelem az angyalokat, ahogyan körbevesznek, meggyógyítanak, felemelnek, vezetnek, védelmeznek és szeretnek engem. Egész nap beszélgetek az angyalaimmal, elmesélek nekik mindent, és állandóan segítséget kérek tőlük. 

Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése