ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√°rcius 4: TARTSD MAGAD AZ √ĀLMAIDHOZ!

K√©p: pinterest.com 

√Ālmaid, c√©ljaid, amb√≠ci√≥id √©s sz√°nd√©kaid igaz√°n szem√©lyesek. Hozz√°d tartoznak, hiszen lelked √ļtj√°nak r√©sz√©t k√©pezik. Csakis te tudod, sz√≠ved √©s lelked milyen dolgok megt√©tel√©re vez√©rel, √©s hogy miv√© v√°lj.
  F√ľggetlen√ľl att√≥l, hogy milyen k√∂r√ľlm√©nyek mer√ľlnek fel az √©letedben, hogy mik√©nt √©rzel √∂nmagad ir√°nt, vagy hogy a t√∂bbiek mit mondanak, √©s mit tesznek, felt√©tlen√ľl tartanod kell magad az √°lmaidhoz. Elengedhetetlen √∂sszetevŇĎi annak, hogy mi√©rt is ebben az idŇĎszakban sz√ľlett√©l a F√∂ldre — a te r√©szedet k√©pezi, √©s a teremtm√©nyeid √©p√≠tŇĎkock√°i.
  Ma √∂leld magadhoz a v√°gyaidat. Keltsd √ļjra √©letre ŇĎket, ha m√°r egy ideje nem jutottak az eszedbe, √©s k√©rj fel benn√ľnket, angyalokat arra, hogy seg√≠ts√ľnk lend√ľletbe hozni ŇĎket. Ajt√≥kat t√°runk majd fel elŇĎtted, √©s m√©g arra is motiv√°lunk majd, hogy √°ts√©t√°lj azokon.


Gondolat a mai napra:

  Ragaszkodom az √°lmaimhoz, b√°rmi t√∂rt√©nj√©k is, hiszen ezek a szem√©lyes sorsomat k√©pezik. Csakis a saj√°t enged√©lyemre van sz√ľks√©gem, h√∂gy k√∂vessem ŇĎket. Isten √©s az angyalok teljes m√©rt√©kben t√°mogatnak engem, a boldogs√°gom pedig pozit√≠v gy√≥gy√≠t√≥ energi√°t hoz a vil√°gnak.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések