ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√°rcius 5: IM√ĀDKOZZ!


Az im√°dkoz√°s a p√°rbesz√©den kereszt√ľl t√∂rt√©nŇĎ egybekel√©st jelenti az istenivel. Ez a m√≥dszered arra, hogy k√∂zvet√≠teni tudd rem√©nyeidet, √°lmaidat √©s v√°gyaidat a szellem vil√°ga fel√©, ahol az angyalok boldogan √°llnak a rendelkez√©sedre. Nem kell megmondanod nek√ľnk, mire v√°gysz, hiszen ez nyilv√°nval√≥ mindazok sz√°m√°ra, akik r√°d hangol√≥dtak. Viszont az isteni szab√°lyzat kimondja, meg kell adnod a jelet, hogy megk√∂zel√≠thetŇĎ vagy, √©s k√©szen √°llsz a seg√≠ts√©g befogad√°s√°ra. Csak erre v√°runk, s ezut√°n t√°mogat√°sunk a ti√©d lesz.
Az im√°ds√°g seg√≠t kiszellŇĎztetni a benned l√©vŇĎ levegŇĎt a zŇĪrzavar √©s a hat√°rozatlans√°g pillanataiban. Ez az elm√©lked√©s √©s az ŇĎszintes√©g folyamata, mely sor√°n visszaveszel √∂nv√©delmedbŇĎl, √©s bevallod magadnak legm√©lyebb √©rz√©seidet √©s v√°gyaidat.
B√°r mi m√°r ismerj√ľk val√≥di √©rzelmeidet, ez a L√©lekkel - fŇĎk√©nt felsŇĎbb √©neddel - t√∂rt√©nŇĎ egybekel√©s egyik form√°ja, amely az elfogad√°s m√©ly √©rz√©s√©vel p√°rosul. Ez lehetŇĎs√©get ny√ļjt arra, hogy √°rny√©kaidat felhozd a f√©nyre, ahol is r√°eszm√©lsz, hogy nincs mitŇĎl f√©lned.
Az im√°dkoz√°s a felad√°s, a seg√≠ts√©gk√©r√©s folyamata √©s a t√°mogat√°s befogad√°s√°ra val√≥ nyitotts√°g aktusa. A fog√©konys√°g lehetŇĎ teszi, hogy a NagyszerŇĪ F√©ny h√∂mp√∂ly√∂gve befolyjon tudatoss√°godba, ahol is gondolataid √©s √©rzelmeid magasabb szintre emelkednek.


Gondolat a mai napra:

Az√©rt im√°dkozom, hogy k√©pes legyek felnyitni a sz√≠vemet a befogad√°s elŇĎtt. Seg√≠ts√©g√©rt, √ļtmutat√°s√©rt √©s v√°laszok√©rt folyamodok; legm√©lyebb f√©lelmeimet, v√°gyaimat √©s √©rz√©seimet pedig megvitatom a L√©lekkel.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések