2017. március 5., vasárnap

😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Március 6: NEVESS!


A nevetés hangja a mennybéli “szférák zenéjéhez” legközelebb álló dolog a Földön. Legtisztább esszenciája kiengedi a benned rejlő örömöt a világba, és ennek hatásai a messzi távolba érnek. Kacagásod gyógyító hatással van rád, ahogyan mindenki másra is, aki csak meghallja vagy megérzi az erejét, hiszen megemeli annak a helynek az energiáját ahol bekövetkezik. Legyen az akár egy csendes kuncogás vagy egy hangos hahotázás, mindig erőteljes. 
  A mai napon teremts módot a nevetésre. Megnézhetsz egy vígjátékot, elolvashatsz egy vicces könyvet, vagy mesélhettek vicceket egymásnak a többiekkel. Kutass a humor után mindenféle helyzetben a nap folyamán, és próbálj meg úgy gondolkozni, ahogyan egy komédiás. A nevetés az élet összes többi pozitív aspektusához hasonlóan, könnyebben elérhető a türelem segítségével - és ha megalapozod ezt az új szokásodat, annak hosszú távú hatásai lesznek.


Gondolat a mai napra:

  Szeretettel és őszintén nevetek az univerzum textúrájába szőtt humoron. Amint felismerem hétköznapjaim szeszélyességeit, kuncogok rajtuk, szívem pedig örül jókedvem láttán.

Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése