2017. március 9., csütörtök

😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Máricus 10: Légy merész!


Néha azért állsz ellen a változásnak, mert az ismeretlen kellemetlennek tűnik. Ám a tanulás és a fejlődés az két olyan földi tapasztalat, amely után a lelked sóvárog. Bár kellemetlenül érezheted magad az újdonságokkal szemben, azonban a velük való konfrontáció izgalmakat rejteget.
A mai napon légy merész, és kísérletezz valami újjal. Iratkozz be egy érdekes tanfolyamra, keress valakit, akire felnézel, utazz el egy ismeretlen helyre, menj el kirándulni, vagy tervezz meg egy egzotikus vakációt. Told ki határaidat egészen a lelkesültség pontjáig. Érezd úgy, mintha élnél!
Felnézel önmagadra, amiért bátor lépésekre határoztad el magad, hiszen ha így teszel, az növeli önbizalmadat, és előmozdítja bátorságodat. Ezek az érzések pedig erőt adnak életcélod megvalósításához, hiszen rá fogsz ébredni, hogy tényleg képes vagy és rátermett vagy arra, hogy jelentőségteljesen befogadd az áldásokat.


Gondolat a mai napra

Merész vagyok. Átsétálok a bátorság kapuin, azután belépek a csodák és az ámulat új világába. Ráeszmélek, hogy nincs mitől félnem, hiszen kalandozásaim elvezetnek ahhoz a kincses ládákhoz, amelyek mindvégig bennem lakoztak.

Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése