Anyagi blokkoldás




"Hát túl vagyok az első oldáson. A pénzhez való viszonyra dolgoztunk, bőség nap volt. Vissza mentem abba az időbe ahol a legsúlyosabb szegénységi fogadalmamat tettem.

Görögország, sőt mondhatom ókori, mert az arany tallérokon cézáros arc volt. Legalább is hozzá emlékeztető. Egy kislányt láttam aki 12 éves forma, gyönyörű és boldog gyermek. Láttam a bőséget körülötte, az érett gyümölcsöket, a szép görögös hófehér ruháját. Önfeledt volt és teljesen kiegyensúlyozott. Ebből az életemből csak ezt a részletet láttam, mert amúgy három életemben jártam az oldás alatt.

Ezt a kislányt ahogy eladó sorba került, hozzá adták egy szülők által kiválasztott férfihez. Onnantól megszűnt a függetlenség, önfeledt élet. Onnantól meghatározták minden lépését. Küzdött ellene, de semmit nem tehetett, ezért önkezével vetett végett fiatal életének. A gond az volt, hogy azzal a gondolattal, hogy soha nem akar gazdag család tagja lenni, mert akkor meghatározzák minden lépését.

A történetben az a rémisztő, hogy a mostani életemben is jelen van. Csak most úgy, hogy soha egy percig nem hagytam, hogy férfitól függjek anyagilag. Egyszer engedtem a gyermekem apjának, de Ő vissza is élt vele. Onnantól soha többet senkinek. Ezért van az, hogy oly nehezen, de egyedül akarok boldogulni. Az átok viszont kezd megszűnni, mert a jelen párkapcsolatomban ha óvatosan is, de engedem az anyagi segítésben, beszállásba. Mondjuk úgy, hogy most már két fizetésből élünk és talán már egyre kevésbé van gyomorgörcsöm ez miatt. Az viszont biztos, hogy lassan fog menni teljes biztonságba érzésem ez ügyben mert, hogy most ezt kell megtanulnom ahhoz, hogy a pénz még jobban áramolni tudjon felém. Van még mit tanulnom, de haladok. És hát természetesen megyek még Vikihez oldásra, hogy tovább és tovább oldjuk ezt a blokkot." (Anita, 41 éves)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések