Ne várd, hogy mások tegyenek boldoggá...




Boldogtalan vagy? Úgy érzed, hogy kimerültél és szeretetlenségben élsz? Folyton várod, hogy majd jön valaki, aki felmelegíti a szíved? Mégis mindig csalódnod kell? 


Pedig úgy érzed,  hogy készen állsz a kapcsolódásra… Kész vagy arra, hogy szeretetet adj… és kapj… Minden vágyad egy nyugodt, békés élet, harmonikus szerelem, és érzelmi biztonság… Bármit megadnál ezért az álomért… 


Míg nem tudod élvezni a létet, míg nem tudsz örülni annak, ami van, addig a másik sem tud boldoggá tenni téged. Ő is csak azt adhatja, amit érzel. 


Pont ezért ne sajnáld, ha egyedül vagy… Időt kaptál… Időt adtál magadnak arra, hogy teljessé válj! Lehetőséget kaptál, hogy felkészítsd magad a valódi szerelemre, a feltétel nélküli szeretetre. 


Ha nem vagy hajlandó szembenézni lelked mélyen elásott félelmeivel, a múlt fájdalmaival, akkor kizárólag olyan partnerek sietnek segítségedre, akik erősítik a benned élő félelmeket, fájdalmakat. Megmutatják, holtan a munka magadon. 


Ünnepeld az egyedüllétet! Van időd befelé figyelni és megtalálni a középpontodat. Rájönni, ráérezni, ki is vagy valójában. 


Ha az örömöt, az elégedettséget, az életet sugárzod kifelé, akkor rengetegen akarnak majd kapcsolódni hozzád. Akkor már nem hiányt pótol majd másik, és a teljességed bevonzza azt az egyenértékű partnert, aki szintén teljes mértékben önmaga! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések