Tündérek




Minden élőlénynek vannak őrangyalai, a virágoknak, növényeknek, fáknak, madaraknak, állatoknak is. Sokféle lény tartozik az elementálok, vagy természeti Angyalok birodalmába. Ide tartoznak bizonyos mitikusnak tartott teremtmények, mint a tündérek, manók, koboldok, és fatündérek. Amikor tisztánlátásuknak teret engedünk, megtapasztaljuk e lények létezését, és nem is nehéz látni őket. Mindössze annyit kell tennünk, hogy teszünk egy sétát a sűrűben, és mentálisan hívjuk őket. Fontos, hogy udvariasan szólítsuk meg őket, mert az elementálok bizalmatlanok az emberekkel szemben, akik gyakran agresszívek, manipulatívak, részegek vagy pimaszok. Az olyan emberek nagyon szeretik, akik törődnek a természet védelmével, ami az elementálok birodalmának elsődleges célja. A tündérek azok az elementálok, akik elsősorban az emberek gyógyításával foglalatoskodnak. Olyanok, mint Giling-Galang, apró, emberforma lények, szitakötő vagy pillangó szárnyakkal. Virágról virágra röpködnek, és világító fehér fényükkel olyanok, mint a szentjánosbogarak. 

Sok emberrel találkoztam, akik mellett tündérek állnak őrangyalként. Ezek mindig olyan emberek, akiknek életcéljához tartozik a természet, az állatok védelme. A tündérek segítenek elengedni negatív gondolatainkat, gondolatformáinkat és energiákat, amit környezetünkből, másoktól, vagy saját aggodalmaink által vettünk magunkhoz. Amikor a természetben sétálunk, kérjük meg a tündéreket, hogy 
vegyenek körbe szeretetükkel és fényükkel. Röpködnek körülöttünk, és kiszedegetik belőlünk a negatívumokat, mint ahogy a méhek gyűjtögetik a virágport. Ezek a tündérek játékosságot csepegtetnek belénk, ami nevetésre, és vidámságra ösztönöz, ez pedig kétségkívül terápiás hatású. Mindenhol találunk tündéreket, ahol növények és állatok vannak. A legtöbb tündért virágok körül és sűrű erdőkben találunk. A virágcserepekbe ültetett virágainknak is vannak tündéreik. Ezért is nagyon egészséges egy cserepes virágot tenni az ágyunk mellé: a tündérek dolgozhatnak velünk álmunkban, és segítenek abban, hogy kipihenjük magunkat.


"A tündérek úgy születnek, hogy minden hetvenhetedik esztendőben, tavaszi reggelen, mikor az erdők alján illatozik a medvehagyma, a szerelmes tündérfiúk meg a szerelmes tündérlányok kirepülnek a tisztásokra, átkarolják egymást és csókolózni kezdenek szépen. Na, erre aztán minden hetvenhetedik esztendőben gyönyörű szappanbuborékok szoktak hullani az égből - ezekben a szappanbuborékokban érkeznek a világra a tündérgyerekek. Hogy ki a csuda eregeti őket, a Jóisten vagy valaki más, azt senki se tudja. Én is már csak arra emlékszem, hogy javában szállingózok lefelé az égből" :)

Forrás: Dr. Doreen Virtue

Megjegyzések